GOTT NYTT ÅR

Hoppas ni har haft en bra dag hittils. Jag och thomas ska hem till Sara i Gävle och ha det jätte mys  nu ikväll:) Först ska vi hämta Pernilla i Åshammar sen så ska vi hämta Robert i sandviken. Sen bär vi av mot Gävle. Jag hinner förmodligen inte skriva mer idag. Men jag måste önska er en fortsatt trevlig dag och ett riktigt stort Gott Nytt År :)



Måste passa på att säga ett STORT grattis till Towe och Kristoffer som firar 1 år tillsammans idag!

Ha det bra alla, ta den lugnt med raketerna ikväll ;) Gott nytt år, kramis!


28 DECEMBER & 30 DECEMBER

Den 28 vet ni?! Först gick jag och thomas på spa (sofies kroppsvård), var där ca 3 timmmar. Var hur underbart som hellst. När vi kom dit fick vi börja med infrabastu, det är en liten bastu, med 60 grader som vi satt i i 30 minuter. Sen fick vi dela upp oss. Thomas fick börja med kurbad och jag massage. Massagen var helt underbar, jag var nära på att somna där, haha. Sen fick vi sitta och ta det lugnt en stund och då fick vi fika med massa frukter och grönsaker i lite plock. Sen var det min tur att bada kurbad. Det var ett ganska stort bubbelbadkar som man kunde ställa själv hur mycket bubblande man ville ha. I vattnet hade vi salt i lukt av lavendel. Var jätte skönt att bara ligga och slappna av. Lavendel är ju även lugnande. Sen fick vi fortsätta fika och ta det lugnt. När vi kände oss klara begav vi oss hemåt igen.

Sen lite senare på kvällen åkte vi in till gävle och åt på Östens Pärla (kina mat). Jag tog friterad kyckling med sötsur sås. Det var super gott :) Thomas åt curry kyckling. Sen gick vi till biografen. Vi väntade på att få komma in. Vi hade bokat platser i den största salongen och vi satt på de platser där man fick större benutrymme och man kunde luta bak ryggstödet. Hihi lyx. Vi såg iallafall Avatar. Jag tycker filmen var jättebra faktist. Den var ju jättelång men det kändes inte. Jag tycker den klart var värd att se :) Efter filmen åkte vi hem, kom hem ca 1 på natten.
Det blev tyvärr inga många bilder denna dag. Men en iallafall:P






Sen så har vi idag då. Idag åkte jag och thomas till valbo, sandra kom hon med. Nu när det är mellandags rea så måste man ju passa på. Jag köpte:
* tröja från cubus
* jeanse från Gina
* leggins från gina
* BH från HM
* höga strumpor (jätte varma) från HM
Jag är super nöjd.


Nu ska nog jag och thomas titta på tv eller film.
Ha en trevlig kväll!


FIRAR SPECIELL DAG

God morgon! Idag är det en mycket speciell dag för mig och även thomas. Det är 6 år sedan då vi bestämmde oss för att vi skulle bli ett par. Men inte bara det, det är 1 år sedan jag och thomas förlovade oss. Idag ska vi bara ta hand om varandra. Vi ska på spa, bio, äta god mat m.m.

Jag ska försöka berätta mer i morgon hur dagen varit. Jag hinner tyvärr inte skriva mer idag. Vi kommer komma hem så sent ikväll.



Ha en trevlig dag allihopa!

IGÅR (LÖRDAG)

Hallojsan :) Igår Åkte vi ju till elin och micke, först åt vi god julmat som alla hade tagit med sig (knytis). När klockan var ca 22 så gick några till steeltown och några blev kvar i lägenheten. När klockan närmade sig 23 gick vi till lobby.

Vi träffades alla där inne. När vi väl kom in på lobby så gick jag, thomas, micke, sandra och sanne till baren och beställde. Jag tog en san fransico (super god), thomas tog en black russain, micke cosmopolitan, sandra öl och cider, sanne öl. Vi satte oss vid sofforna och pratade och hade det trevligt, sen när det var slut i glasen gick vi och dansade. Sen så flöt hela kvällen på. Jag dansade inte hela tiden men en stor del av kvällen. Träffade många som jag kände igen, det var lite roligt :) Nu kommer lite bilder som jag lovat!
















Tack alla som var med igår för en trevlig kväll/natt!

Nu ska jag och thomas titta på en shopaholics bekännelse innan vi ska sova! God natt på er!
Kramis!


SKYNDA SKYNDA

Igår kväll träffade jag towe och johanna medans thomas träffade micke. Vi hade jättetrevligt. Tack tjejer för en trevlig kväll.

Nu ska jag och thomas snart åka till sandviken och träffa vännerna där. Vi ska äta lite god mat sen blir det nog utgång. Hinner inte skriva så mycket nu vi måste åka. Ska försöka knäppa några bilder under kvällen så kommer dom nog ut här i morgon eller så fort jag har tid iallafall :)



Ha en trevlig kväll, kramis :)

GOD JUL

Idag är det julafton och snart har jag firat klart. Jag har firat hela dagen. Min dag började med att jag och thomas åt frukost, smörgås med julskinska. Sen fick vi ett litet paket, ett reflexband. sen gjorde vi oss i ordning. Och efter en liten stund kom deras främmande. Thomas familj, thomas farmor och thomas mormor, thereses pojkvän, alexander kom också en sväng. Då fick vi lite glögg och pepparkakor och lite godis. När det blev dags för lunch fick vi julgröt och smörgås. Riktig jullunch :) Sen när vi alla var mätta började julklappsutdelningen. Jag fick massor av fina julklappar. 

Det jag fick hemma vid thomas var: Coctailglas, alladin choklad, nobless, godis bilar, stickade strumpor, gosch(deoderant och duschkräm), duschkräm, tomte, en shopaholics bekännese, bords löpare, och ett reflexband då, Thomas och jag fick en kudde med katterna på.



Julgranen hemma vid thomas







Katterna fick också julklappar






Jag fick även smaka på något sorts vin idag och det var faktist gott.


När vi var klar med julklappsutdelningen så var det dags för kalleanka, det är ett måste på julen. Ingen jul utan Kalle Anka. Eller vad säger ni? När Kalle Anka var slut så var jag tvungen att åka hem till mig och fira, thomas och mina söta kattbäbisar följde med mig hem.

När vi kom hem till mig så åkte nästan jag direkt igen, jag följde med johan och hämtade farmor vid min faster. När vi kom hem tillbaka så var det dags med all julmat, kallt, varm efterrätt :) Haha. Eftersom det blir så mycket mat så tar det ju lång tid att äta. Men när vi var full med julmat i magen så var det dags för julklappsutdelning igen.

Det jag fick hemma var: Epilator, mycket spaprodukter, parfym, romerska bågar (Choklad), ungsformar, pengar, presentkort på valbo, bio biljetter, bords löpare.





Julgranen efter julklappsutdelningen, missarna fick också julklappar.


Sen var det dags för fika. Och som vi alltid gör på julen, mamma delar ut en trisslott och en tialott till var och en så sitter vi runt fika bordet och skrapar tillsammans. Dom flesta vann idag, själv vann jag 50 kr :) Sen blev klockan så mycket och mamma skjutsade hem farmor. 

Nu sitter mamma, pappa, johan, jan-åka och thomas i mitt rum och tittar på en jakt film pappa fick i julklapp. Dom sitter och tittar på den in mitt rum eftersom mammas och pappas dvd inte fungerar. Jag sitter också i mitt rum men framför datan just nu. Jag börjar bli så trött, funderar på att gå och sova snart. 

Hoppas ni har haft en trevlig jul. Det har jag haft =) God Jul på er, kramis!  


DAN FÖRE DOPPARDAGEN

Jag hade planerat denna dag jätte noga. Men sen ringde jobbet och jag var tvungen att jobba idag. Då blev allt ändrat. För det första blev jag jättestressad eftersom jag hade så mycket att göra idag. Jag skulle egentligen åka till farmor nu ikväll men eftersom jag skulle jobba så blev jag tvungen att gratulera farmor innan jag åkte till jobbet. Jag visste inte hur allt skulle lösa sig. Thomas var så snäll och städade mitt rum, så jag slapp göra den kl 22 när jag kom hem. Tack tack älskling! Men jag var tvungen att slå in de sista julklapparna och packa väskan när jag kom hem. För sen åkte jag till thomas, ska sova hos honom inatt och fira julafton med hans familj på förmiddagen. Sen på eftermiddagen ska vi fira hemma vid mig.

Men nu är jag iallafall hemma vid thomas efter en lite små stressig dag. Även om dagen har varit stressig så är det ju dan före doppardagen idag! I morgon är det julafton, gud vad tiden har gått fort. Jag hinner knappt med. Snart ska jag sova med thomas, findus och maja. Nu när jag tittar på klockan så är den 23:55. Alltså 5 minuter kvar till julafton:) NU måste jag sova så jag är pigg i morgon.!

Godnatt och god jul!


091222 TISDAG

Hallå på er! Nu ska jag vara ärlig och säga att jag tänkte inte skriva blogg idag. För jag är så trött. Men tydligen ändrade jag mig. Kanske för att jag måste hålla er sysselsatta, haha nej jag skoja bara. men jag kände att det är väl lika bra att hålla bloggen uppdaterad så gott det går, så ni slipper läsa många A4 om vad jag gör sen. Eller vad tycker ni?

Idag har jag jobbbat 07:00-15:00, jag var väldigt trött i morse men blev piggare inpå dagen. När jag slutade lånade jag mammas/pappas bil och gjorde korta ärenden på byn åt pappa. Jag hämtade även min högra lins. Det kanske jag inte har berättat, men ända sen jag började med linser så har jag sett sämre med högra ögat. Jag har varit vid optiken nu tre gånger för att få rätsida med ögat. Sista gången hjälpte chefen mig. Jag kände mig jättenöjd då, för hon gjorde allt så noggrannt. Så idag hämtade jag den nya linsen. Jag har inte provat den, för jag har redan linser i nu. Tänkte sätta i den i morgon bitti så kan jag känna efter under dagen hur det fungerar. Jag hoppas det kommer funka bra, bättre i alllafall :)

Alldelses nyss tittade jag på de avsnitt av Paradise Hotel som jag missat på internet. Jag har skrivit förr vad jag tycker om det programmet. Det kan ni gå tillbaka till om ni missat det. Så nu har jag skrivit lite om idag. Skriver igen i morgon, förhoppningsvis :)

God Jul och kramis!

FINDUS OCH MAJA

Kommer ni ihåg att jag lovade att visa film på mina sötingar findus och maja. Maja svart och vit, findus lite spräcklig och vit. här kommer två filmer.





Kram!

FREDAG OCH LÖRDAG

Igår kväll gick jag och thomas på bio. På 2012 som jag viljat gå på jätte länge. Vi bokade biljetter innan så vi hade platser. Men när vi kom dit hade några andra tagit platserna. jag gick och pratade med personalen och dom gjorde inget särskilt. Vi fick ta andra platser som var lediga. Efter en liten stund så kom han i personalen och gav mig och thomas en varsin liten popcorn som besväret att vi var tvungna att sitta på andra platser. Jag tycker det var jätte dåligt att om dom nu har en hemsida och man kan boka platser i förväg så ska man få dom också. Vi hade bokat platserna ganska sent men det fanns ingen spärr hur länge man kunde boka. Om deras organisation ska fungera bra så måste dom ju sköta det på ett bra sätt så alla blir nöjda. Om dom inte gör något åt hemsidan snarast så kommer säkerligen många fler bli drabbade. Men tur hade vi iallafall att vi fick lite popcorn till filmen. 

Om jag ska säga hur jag tyckte filmen var, så tycker jag att den var väldigt bra. Försökte hålla mig från nån liten tår. Skulle gärna se den igen.



Efter filmen åkte vi hem till johanna en stund, vi spelade buzz och sjöng sing star. Vi kunde inte stanna så jättelänge eftersom thomas skulle spela match tidigt och jag skulle åka till valbo idag då. Jag tog med johanna till valbo idag. Jag hade bara thomas kvar att köpa julklapp åt och hon hade massor kvar. så nu har vi gjort klart allt, iallafall jag.

Sen nu på eftermiddagen hade min familj ink thomas bilivit bjudna till gilla och totte på mat. Det var supergott, det var nån kycklinggryta. Vi kom hem alldeles nyss. Så snart ska vi sova.

Ja, just ja, kommer ni ihåg att jag skrev förut om att jag försökte lägga ut film på youtube, men det fungerade inte? Nu har jag fixat, nu ligger det två stycken korta filmer på Findus och maja. En när dom är liten och en som dom är nu. Sök på findus maja på youtube så kommer dom fram. Lägger väl ut klipp senare.

Nu ska jag sova, godnatt!


TRÄNING

Nu har jag varit på träningen. Vi var inte alls många, jag, kajsa, rebecka, sandra, kristin, Lovisa, sara och marcus. Jag kände mig så seg på träningen men det gick bra ändå. Nu är det uppehåll till den 29:e. Får väl försöka hålla igång på egen hand tills dess :) 

Tiigare idag tittade jag på femte filmen med Johan Falk (operation näktergal). Jag funderar på om jag ska ta en titt på den sista filmen (De fredlösa) nu innan jag ska sova. 

Godnatt, kram! 


SER INGET

Nu kan man säga att det snöar! Det går knappt att köra bil. Jag körde nyss från thomas hem till mig. JAg såg nästan inget. Såg inte kanten till diket. Usch vad svårt det är. Nu kan snön få stanna, men det kan få sluta snöa nu ett tag. Hoppas det blir mildare i morgon med snövädret.

Blev ett kort inlägg nu. Ska gå ner och fixa något att mätta magen med. Sen klockan 19.00 börjar min träning. Får försöka åka lite tidigare eftersom väglaget inte är så stabilt.

Ha det så bra, kram!

HANDLING MED FARMOR

Strax innan 10 i morse var jag tvungen att gå ut och skotta fram bilen. Har snöat så himla mycket. Jag skulle vara hos farmor kl 11 för jag skulle kjutsa henne fram och handla. När jag hade hämtat henne och vi var på väg till ICA så bestämmde jag mig för att parkera bilen i parkeringshuset under ICA. Problemet var att det var så himla trångt, det fanns två stycken trånga platser kvar. Jag trängde in mig bredvid en bil, vi stod nära varandra. men det gick bra.

Väl inne på Ica gick det också bra. När vi hade handlat färdigt och skulle åka ut från parkeringshuset så var det lika trångt då. Men jag backade och var på väg ut i utfarten, konstigt nog mötte jag en bil precis där. Den åkte fel, han skulle ju åka i infarten egentligen. Men han fick backa ut så att jag kom ut från parkeringen. Sen vet jag inte hur han gjorde.

När vi kom tillbaka till farmor så tog hon fram två matlådor hon hade köpt. Så jag satt där och åt med henne och vi pratade och hade det jätte trevligt. Sen var det dax att rulla hemöver. Jag åkte hem till thomas, jag är fortfarande hos han nu. Han ligger här bredvid mig och sover. För han har jobbat sen i natt, så han är väldigt trött. Jag vet inte om jag ska åka hem till mig nu eller om jag ska stanna här ett tag till. Har inte bestämmt mig än. Men det visar sig väl :)

Ha en fortsatt trevlig dag!

ONSDAG

Det blir bara mer och mer snö, roligt roligt. Fast jag måste erkänna att det inte är roligt att köra i detta väder, blir så halt.

Min dag började med att jag vaknade av min väckarklocka som ringde 09:00. Sen var jag väldigt trött i morse så jag låg kvar i sängen och tittade på Johan Falk, fjärde filmen (Leo gaut). Sen när filmen var slut och jag tittade på klockan så var den ganska mycket. Jag och Thomas åkte ner till café Trillin och åt Frukost/Lunch. För mig blev det ett stort glas med varmchoklad med vispgrädde och en räkmacka. Det var super gott.



Sen gick vi och gjorde några korta ärenden på byn innan vi hämtade johanna. Jag köpte brun utan sol, både för kropp och ansikte. Så får se sen om jag blir nöjd. Än så länge är jag det iallafall :) jag köpte även en present till farmor. Sist hämtade vi biljetter till greace som vi ska på på sen vid Göta lejon. 



När vi kom hem lånade Johanna vårat internet eftersom hon inte har något eget än. Jag gjorde en ny header men glömde bort lite hur jag skulle göra, johanna kunde inte på det sätt jag lärt mig, därför ringde jag till Bästa Nina. Jag hade henne i telefon och jag gjorde. Så vad tycker ni? 

Nu håller jag på att hjälpa Johanna med en header till en kanske helt ny blogg och lite speciell. Återkommer om en adress senare.

Kramis!


KÖR FÖRSIKTIGT

Tänk att det snöar fortfarande, det har kommit hur mycket snö som hellst idag.  Jag gillar det här med snön nu men tråkigt i trafiken. Blir så mycket svårare att köra nu. Hoppas alla kör försiktigt när det snöar så här mycket, Jag vet att många tycker om att sladda, men inte så roligt om det sker en olycka. Om ni ska sladda var försiktiga och ha inte människor i närheten som kan bli skadade om något skulle gå fel. Nu låter jag som lillmamma ;) Men tänker på alla er ute i trafiken.

Nu tänkte jag kika på en Johan Falk film igen, den tredje (national target). Hoppas den också är bra som de två första :)



Godnatt på er! 


SE DET SNÖAR

God morgon! När jag vaknade och tittade ut genom fönstret, var det inte det gråa och tråkiga vädret. Utan det var vitt och vackert. Det har snöat hela natten och det snöar fortfarande. Jag hoppas snön blir kvar till Julafton för jag vill ha en vit jul. Snön får gärna stanna ett tag till efter jul också men bara att vi har en vit jul så är jag nöjd, men man kan ju bli nöjdare ;)



Have a nice winterday!

JOHAN FALK

Godkväll alla! Nu har Thomas kommit till mig, han var nyss på träning. Medans han var på träning tittade jag på första Johan Falk filmen (gruppen för särskilda insattser). jag tycker filmen var bra. Jag har alla sex filmerna men har inte sett dom. Bara första nu då. Hoppas dom andra också är bra. Tänkte titta på andra filmen (vapenbröder) nu innan jag ska sova. 

Ska försöka få Thomas också att titta, han brukar inte vilja se svenska kriminal filmer. Däremot har han inget intresse för svenska filmer över huvudtaget. Men tror nästan han skulle gilla Johan Falk. Men jag kan ha fel.

Ne men nu ska jag trycka igång filmen, så jag hinner titta innan jag blir för trött. Jag ska ju jobba i morgon fast på eftermiddagen. Men har endel saker att göra på förmiddagen.



Good night!


KORT UPPDATERING

God förmiddag! Nu blir det en liten uppdatering om vad jag gjort under tiden jag inte har skrivit någon blogg. Om jag ska vara ärlig har jag jobbat nästan hela veckan. Igår kväll jobbade jag från 08:30-23:00. Egentligen skulle jag sluta 21.00 men vi åkte bort med boendet och därför var jag tvungen att jobba över. Lite jobbigt men det blir ju pengar iallafall =) Men när vi var bort med boendet så träffade jag på en tjej som jag har läst samma kurs med på gymnasiet. Det var trevligt att treffa henne lite. Vi ska väl försöka träffas någon dag :)

Jag blev tillfrågad om att jobba heldag idag igen. Men jag tackade nej eftersom jag ska till Mora och spela match. Men däremot ska jag jobba heldag i morgon. Så den här helgen kommer jag ha fullt upp. Men som sagt det blir ju pengar, och det behövs alltid ;)

Men nu ska jag försöka få något i magen så att jag orkar spela. 
Have a nice day! 


INNEBANDY

Tänkte skriva lite om matchen igår. Igår spelade jag/ vi match hemma mot Hedermora. I första perioden ledde vi med 4-1, i andra perioden gick det sämre för oss och hedermora kom i kapp så att det låg 5-5 lika, i sista perioden blev det 5-6 sen 6-6 i det sista fick vi in 7-6 och därmed blev det slutresultatet :) Själv tycker jag att det var en rolig match men ändå kunde vi ha gjort bättre i från oss. Men riktigt skönt med en vinst. Dags med mycket vinster nu =) Har även match på tisdag, tagga till den nu!

Idag var det också match men inte för mig, Thomas spelade hemmamatch mot Forsbacka. Gick väl si så där. Thomas lag förlorade med 7-10. Det blev många utvisningar m.m. Jag tycker domarna dömde olika för samma situationer. Men men inget att göra åt.

Nu ska jag och thomas titta på Gone in 60 seconds. Tittade på den igår men jag somnade, thomas somnade till lite då och då, därför tänkte vi se om det nu :)




Ha det bra alla, kram!

JOBB--PARADISEHOTEL--KALLT

Igår vaknade jag av att min mobil ringde kl 06:00. Ganska trött var jag, eller väldigt mycket. Det var jobbet som undrade om jag hade möjlighet att börja jobba klockan 7:00. Jag tackade ja. Visst var jag trött när jag jobbade igår men det flöt på bra ändå.

Jag fick även jobba idag, började 07:00 idag också. Jag blev tillfrågad om att jobba i morgon och på fredag också. Jag tackade även  ja till dom passen. Jag blev även tillfrågad om ett pass på onsdag nästa vecka. Vad tror ni jag svarade? Ja, såklart :P haha!

Nu är thomas på träning. Jag sitter hemma hos honom i hans rum vid min fina dator:) Jag tittade nyss på ParadiseHotel. Jag har missat alla avsnitt som gått på tv därför tittade jag på internert. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om programmet. Jag tycker alla får fatta sin egna uppfattning om den. Jag tycker det är ganska kul att titta på, haha ;)


Måste tilägga att nu börjar det bli vunter, det är svinkallt ute. Tråkigt med att skrapa rutor på bilen annars tycker jag det ändå är lite mysigt med den kalla men ändå friska luften som vi har nu. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl kanske se på tv lite och vänta på älskling.
Godkväll!


RSS 2.0