ELVIS PÅ BESÖK

Elvis är på besök. Han är så söt. Vi ska snart knäppa kort på 4 generationer :) Lägger kanske ut bilder lite senare. Hinner inte legga ut någon bild nu.

Ha det bra, kraam :)


SISTA APRIL

Min sista april började med gym. Jag, Stina och thomas gymmade nästan i 1½ timme. Jätte skönt var det :) Sen åkte jag hem och duschade gjorde mig i ordning lite. Blev lite hungrig så jag gjorde i ordning lite pasta. Thomas kom för en liten stund sen och då fick han äta pastan som blev över. Nu stter vi och tar det lugnt en stund. Nu ¨på eftermiddagen kommer johan och saana med lilla elvis. Ska bli roligt att träffa honom igen :)  Övrigt ikväll har vi inte så mycket planer. Ska kanske åka runt och titta på olika majkasar. Får se hur det blir. Får inte bli så jättesent för mig ikväll eftersom jag ska upp och jobba i morgon :) 



Alldeles nyss tog mamma in posten. Då hade bilderna kommit som jag har skickat på framkallning. Det är bilder på stugan. Vi ska ju sätta in dom i ett fotoalbum. Det är bilder som visar hur det såg ut från början och tills nu. Inte klart ännu så det kommer bli flera bilder :)  



Ha en fortsatt trevlig sista april :) Kram!


LÅNG UPPDATERING

Hejsan! Nu var det ett tag sen. Men tänkte försöka komma håg en del vad jag gjort :)

20/4 skev jag sist. Då skev jag ju om att jag skulle ta en långprommis med stina och thomas. Och sen skulle jag åka in till gävle och titta på lilla Elvis :)

Det va skönt med långprommis. Vi gick runt i skogen, tråkigt att på vissa ställen fanns det snö kvar. Men nu ä det säket borta, iallafall snart :) Hilda och Signe var också med på pomenad. Det är stinas fina hundar. Efter promenaden så fick signe träffa maja och findus. Maja och Findus är inte vana med hundar. Dom blev stora som bollar och dom fräste. Dom va så söta :)





På kvällen åkte vi ju in till gävle och träffade Elvis:) Han hade lite ont i magen så han va lite ledsen. men han va så sööt min lilla brorsson :)



23/4, 24/4, 25/4 var jag på cup i västerås. Första dagen vi hade match förlorade vi med 2-3. Motståndarna gjorde mål när det endast var några sekunde kvar. Otur för oss.
På lödagen hade vi tre stycken matcher. Den första tror jag att vi vann med 2-1 den andra matchen vann vi med 3-0 och då gjorde jag mål :)
Sista matchen på lördagen var kvartsfinal och då stod det lika när perioderna var slut. Då blev det 5 minuters förlängning. När dom 5 minuterna  gått var vi tvugna att avgöra med straffar. vi förlorade tyvärr genom straffarna :(


 
När matchen var slut var kl 00.00 och då fyllde Rebecka 18 år. Eftersom vi inte gick vidare i kvartsfinalen så hade vi inga matcher på söndagen. Vissa tog öl andra vin. Vi sjöng för rebecka och hade det trevligt.



På söndagen åkte vi hem i skaplig tid:) Det var en rolig cup :)

26/4 åkte jag och thomas till gävle och shopade lite. Köpte lite av varje hihi :) Lägger ut en bild.



Sedan åkte vi hem till Johan och saana en stund vi gav lite saker till lilla Elvis :) Han är så söt :)





Idag är det 29/4 och jag har städat hela förmiddagen :) Thomas har hjälpt mig han är så snäll :) Nu sitter vi och tar det lugnt en stund och tittar på skärgårdsdoktor. Är en sån bra serie :D Vad  tycker ni?



Ha det bra nu, jag hoppas jag kan hålla efter nu med bloggen :)

Kram

MYCKET NU PÅ MORGONEN

Nu har jag jobbat ett dygn. Efter jobbet åkte jag till kommunal, ska bli medlem i det och även a-kassa. Ska bara skicka in massa papper osv sen är det klart. Det gick bra, fick reda på ganska mycket så nu blev jag lite klokare :)

Var så hungrig när jag kom hem så jag åt lite smörgås då. Nu väntar jag bara på att thomas ska komma sen kommer stina också, ska ta en lång prommis då :)

Ikväll ska jag, thomas, mamma och pappa åka till Johan och titta på elvis. Blir där bara en liten stund. Kommer säkert knäppa lite bilder :)

Nu ska jag ordna lite saker här hemma :)

Ha det gott, kraam!

IPHONE 3G S

Som många vet har jag haft problem med min mobiltelefon, ibland har det inte gått att ringa eller skickat sms. men ibland fungerar det hur bra som hellst. Lika så när andra ringer till mig, antingen kommer dom inte fram eller så låter det som om jag har dålig mottagning. Jätte konstigt. För jag har inte gjort något speciellt utan det har bara blivit.

Men men iallafall så åkte jag in till valbo idag till telia, jag tittade på telefon. Finns ju så måna olika och så dyra. Men många var värda priset. Efter ca 1 timme inne vid telia bestämmde jag mig konstigt nog för att köpa en iphone 3G s. Trodde jag aldrig skulle köpa en sån, men det gjorde jag.

Nu ikväll har vi försökt att få igång den, man måste ju använda sin dator för att starta telefonen. så nu fungerar den, men det är fortfarande ett litet problem, det går inte att synka den med datorn så att det går att föra över musik och liknande från datan till mobilen. Så i morgon får jag ringa till Telia och höra om det är något som vi gör fel.

På bilden står det 32gb men jag har 16 gb. Men telefonen ser ut så här.


Nu ska jag försöka sova, godnatt!


JAG ÄR NUMERA EN STOLT FASTER

Idag fick Johan och saana en son vid namnet Elvis Murén. Så roligt :) Faster längtar så mycket tills jag får träffa honom.

Ett stort grattis!

Många kraamar!

WORK

Nu har jag jobbat 24 timmar. Mobilen ringde 4 gånger i morse, jag hade inte tid att svara. Sen när jag slutade 9.15 såg jag att det var kaplansgården som hade sökt mig. Jag ringde upp. Dom behövde lite hjälp i några timmar ikväll. Jag tackade ja till dom timmarna 13.30.17.30.

Tänkte gymma nu på morgonen men hoppar över det så jag hinner vila lite, samma ikväll hoppar över träningen då också för att vila ut kroppen lite. Tråkigt att missa träningarna men måste tänka på mig själv ibland, hur mycket jag orkar. Nu ska jag vila lite.

Have a nice day!

PROMENAD

Nu ska jag nog ta en promenad idet fina vädret. Kanske jag tar en frukt innan :)

Kraam!

GYM

Slutade jobbet kl 9 i morse. Då åkte jag hem fixade lite saker. Sen följde Thomas med mig till gymmet där vi hade bestämt träff med stina. Vi gymmade i ca 1½ timme. Jätte skönt känner i ryggen nu att jag har tränat den. Kommer säkert känna av magen i morgon, körde mycket magträning :) Roligt att gymma med  trevliga människor och bra musik :) Och inte bara det det är roligt att gymma i huvud taget, hehe. Ska gymma på måndag också om inget kommer mellan. Hade gymmat i morgon om jag hade varit ledig. Men jag jobbar 24 timmars så då hinner jag inte.



Ne nu ska jag väl ta och titta på en film och bara slappna av. Får se vilken det blir. Kanske någon Beck film. Får se.

Ha det bra, kraam!

6 APRIL 2010

Min dag började med möte klockan 9.00. Mötet slutade cirka 11, då åkte jag till towe. hon är i ockelbo nu, då måste man ju passa på att träffas lite :) Vi pratade massa och hade det jätte trevligt :)

Tack för en trevlig dag, Towe!

När jag skulle åka hem, åkte jag hem till thomas. Vi fikade lite sen skulle vi åka hem till mig en sväng. Vi skulle åka varsin bil eftersom jag hade mamma och pappas bil. Men då gick det inte att vrida på nyckeln:S Konstig! Då fick jag lämna bilen hos honom.

Thomas skjutsade mig till komvux, jag sökte Matte B är bra att ha den :) Nu är vi hemma hos mig. Måste ned till byn snart igen, jag måste in på optikern och lämna in mina glasögon. Och köpa gymkort av tussen:) Får se hur jag hinner. Måste ju hem med bilen på något vis också. jaja, får se hur det löser sig :P 

Kraam!

SHOPPING

Hallå där. Nu har jag kommmit hem från valbo. Blev en del köp.

Gina: Jeans två stycken. Ett par ljusa och ett par blåa.
H&M: Väska, två linnen ett grönt och ett vitt, vit t.shirt (roliling stone), träningslinne (svart).
Din sko: Ett par tyg skor, svarta med vit sula.
Glitter. Vita solglasögon och ett halsband.
Bik bok: Tröja i två färger, grå och turkos.

Ja det blev några köp :)


VACKER VÅRMORGON

God morgon världen! Hoppas alllt är bra med er. Jag har precis vaknat upp med att solen lyser in genom fönstret. Hur mysigt som hellst. Maja och Findus ligger och myser med thomas och mig. Vi ska snart kliva upp och äta lite frukost. Även maja och findus ska göra det. 

Idag ska vi eventuellt till valbo sen till sandviken ikväll. Kanske hinnner skriva lite innan jag åker iväg. Hoppas ni får en fin dag i vår värmen.

Kraam! 

GLAD PÅSK

Vilken fint väder vi fick idag. Jag blir så glad och pigg. Idag har jag varit på promenad två gånger. Åh det är så skönt :) Jag och thomas åt påsklunch hemma vid mig. Sen bjöd thomas föräldrar oss på påskmiddag. Åh så gott men nu börjar det bli lite mycket med sånt.

Nu sitter jag och thomas hemma hos mig. Mamma och pappa har en vän här. Vi har jätte trevligt. Vi lyssnar lite på gammal musik, summer of 69 :) Roligt roligt.



Glad påsk. Ha det gott, kraam!



DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

Nu har jag kommit hem från en trevlig kväll/natt med stina :) Hade väl inga speciella planer inför kvällen. Bara att vara hemma att ta det lugnt. Titta på tv, thomas skulle börja jobbet kl 00.00. Men stina var sugen på steeltown. Och det lät som en bra idé. Thomas tyckte jag skulle åka. Så jag och stina tog bussen in till sandviken. Hade jätte trevlgt där.

Innan vi åkte, åkte jag hem till stina. Fick en god drink av henne :) Men när vi kom till sandviken gick vi till steeltown som vi även var vid hela kvällen. På slutet dansade vi lite också. Det var så roligt för att stina kände dom i bandet som spelade. Det roliga var att jag känner igen tjejens syskon. Dom bodde här i ockelbo förut och gick på samma skola som jag :) Värden är liten som man brukar säga. Vid 1.00 kom mamma och pappa och hämtade oss. Jätte snällt av dom. Det var en super trevlig kväll med många glada miner :)



BÄSTA STINA


VI


VI


Tack för en kanon kväll/natt Stina!

Nu tror jag att det är dags att sova. Längtar till jag träffar thomas. Han är ju på jobbet nu. Hoppas han slutar tidigare än beräknat :)

Godnatt, sov gott, kraaam!

PÅSKMAT

nu har vi ätit påskmat. Jättemätt! Nu ska vi gå ner och fika hehe.

Ikväll ska jag träffa stina och gå på steeltown:) Skriver kanske mer sen :)

GLAD PÅSK :D

NY DESIGN

Hejsan. Ja nu har jag gjort lite förändringar på bloggen. Ser lite mer ut som vår nu hihi. Jag gjorde det mesta själv. Thomas hjälpte mig lite med koderna. Johanna hjälpte mig med att skära ut glasen.
Tack för hjälpen!

Vad tycker ni?

Kraam!

UPPDATERING FRÅN HELGEN M.M

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Men kommer en liten uppdatering här.

27:e Mars- 28:e mars

Den 27 mars åkte jag, Stina, Thomas och Micke till stockholm. Vi såg grease musikalen. Jätte roligt och bra. När vi kom till stockholm lämnade vi väskorna på hotellet (Scandic). Sen gck vi på stan åt lunch och gick runt imånga affärer:) Blev några köp.

När vi kände oss klara på stan gick vi till hotellet och skrev in oss. Vi tog det lugnt en stund och sedan gjorde vi oss i ordning för kvällen. När vi var klara tog vi tunnelbanan till göta lejon fast vi gick och åt innan vi gick dit:) Förestellningen var iallafall bra. I mitten av den var det 20 minuters pause då skulle jag och stina gå på toaletten men det hann vi inte. Hur mycket folk som hellst.

Efter grease så gick vi till en pub, det var 20 på åldersgränsen men jag, thomas och micke kom in iallafall. Stina kommer in vart som hellst hon eftersom hon har åldern. Sen gick vi vidare till andra ställen men dom var hårdare men åldern. Sist gick vi förbi sheraton (hotell) Jättefin bar hade dom. Vi pratade med dom om vi fick vara där en stund fast vi inte bodde där. Och det fick vi verkligen. Det var jätte mysigt där. Såg ut som en isbar. Goda drinkar gjorde dom :)

Innan vi skulle bege oss tillbaka till vårt hotell så gick vi in på mcdonalds för att mätta magen lite. Det är så många människor i stockholm så mitt kort fungerade inte. Kl 04.00 kom vi tillbaka till hotellet. Alla var trötta utom jag, sällan ;) hehe.

TEX-MEX


TEX-MEX


TEX-MEX


JAG


SOLGLASÖGONMODEL 2010


MITT KÖP


MITT KÖP


BÄSTA


BOYS


DARLING


=)


GO GREEN


SÖTNOS


SUPER 8


Den 28 gick vi upp ganska tidigt för att inte missa hotellfrukosten. Den var sådär, jag hade förväntat mig mer. Men det var jättegott med frukost iallafall :) Innan vi åkte hem tillbaka så gick vi på stan. Vi gick in på åhlens city. Mitt kort fungerade inte där heller, hon som stod i kassan sa att det var överbelastat och dagen innan hade hela systemet kraschat. Så undra på att inte mitt kort fungerade. 

Tack för en jätte trevlig helg!

I måndags jobbade jag och igår till idag alltså 09.00-09.00 också:)

Idag fick jag påsk present av thomas. Ett par skor och ett påskägg med godis. Tråkigt att mina fötter är så små. Han hade köpt i storlek 35 det brukar jag oftast kunna ha. Men icke denna gång, dom var lite förstora ;( Måste in och byta dom till en annan storlek. Hehe han hade hittat dom på barn avdelningen hehe fast dom var fina. Pinsamt att ha för småa fötter hihi :P

Tack älskling för presenterna <3



Nu måste jag gå och äta innnan jag svälter. 

Ha det bra, kraam!
  

RSS 2.0