Provar :)

Jag sitter och installerar lite program på datan nu eftersom allt är borta på den nu när den varit på lagning. Det verkar som om datan fungerar iallafall :)  Hämtade nyss hem Picasa. Så då provade jag göra om en bild till svartvitt. Tog bilden men kameran på datan.



Ha en bra lördagkväll!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Tänkte börja med att ge ett svar på en kommentar. Towe, du undrade vad jag köpt för dator. Det är en Acer. Dom jag har pratat med som har haft acer har varit nöjda med det och blev förvårnade när jag berättat mitt problem med den.

Men nu har jag fått tillbaka den. Men jag har inte hunnit med att starta igång den och instalera och så. Men jag hoppas att den fungerar nu :)

Hinner tyvärr inte skriva mera nu. Men blir väl snart igen hoppas jag :)

Ha det bra!


DATAPROBLEM

Det var längesen jag skriev nu. Men min data är på lagning och det har den varit ca 1 månad. Jättetråkigt! Nu sitter jag vid våran andra data men den är så tråkig eller vad man ska säga, haha ;) Datan är på verkstaden och jag vet att dom har skickat efter reservdelar till den. Dom borde ha fått delarna. Men jag tror dom inte kommer kunna laga den. Felet är att musplattan och tangenterna inte fungerar. Och laddarsladden ramlar hela tiden ut ur laddarhålet i datan. Men men hoppas dom löser problemet snart. Om inte kanske jag får en ny. Tror inte den sorters data finns mera men i såfall kanske jag får nån liknande :) Hoppas!



Ha en bra dag!

BORLÄNGE

God förmiddag! Nu sitter jag redo hemma hos thomas. Thomas slutar jobba ca kl 12. Då ska vi äta sen bege oss till sandviken som vi där ska träffa Micke och Jenny. Vi ska åka till Borlänge (kupolen) tillsammans. Det var ganska längesen jag var där så det kommer bli trevligt:) Inget speciellt som jag ska köpa men kommer säkert hem med någon påse.

Hann inte med någon promenad nu på morgonen får se om jag hinner ikväll. Hoppas, men annars är det ju inte hela världen heller om jag inte hinner. Får försöka hinna med i morgon isåfall :)

Have a nice day!
 

JAG HAR ÖVERVUNNIT MIN RÄDSLA

Igår red jag för första gången sen jag var ca 10 år.  När jag var mindre red jag ju på ridskola men ramlada av på ett otäckt sett så jag blev lite rädd för hästar och slutade. Sedan började jag rida islandshästar. Men även där blev jag rädd när jag fick en annorlunda häst som jag var rädd för. Slutade då med. Sen dess har jag inte ridit.

Men igår följde jag med Stina till stallet och vi skulle rida ut. Jag tog in hästen från hagen. (Hästen heter knut) Jag borstade honom så jag var väldigt nära ;) Stina hjälpte mig att sadla honom. Sedan höll hon honom medans jag hoppade upp. Jag satt på hästryggen medans hon gick in till stallet igen och hämtade hästen hon skulle rida. Det var så häftigt, världen ser helt annorlunda ut från en hästrygg.

Vi red ute i skogen på små vägar och på små stigar. Tänk att jag klarade av att rida utan att någon höll i hästen. Stina frågade om jag vågade trava. Jag svarade att vi kan prova en liten bit. Men knut var lite slö och han ville inte trava. Men sen när knut märkte att vi var på hemväg då blev han lite piggare. Vi skrittade till och med förbi Stina, hehe. Och vi travade också, haha jag klarade det :P Men ibland var det lite svårt att komma i takt. Knut ville nästan småspringa lite på hemvägen. Men det gjorde ingenting för jag kände mig säker. Jag var inte alls rädd.

När vi kom till en liten bäck i skogen så vägrade knut gå över. Han Backade in i stina och hennes häst. Dom gick förbi och vi följde efter. Stina varnade mig att knut skulle göra ett liten hopp över bäcken. Men jag tycker inte det var ett så litet hopp, hehe. Jag var inte riktigt berädd men det gick bra. Om det blir flera gånger så vet jag ju hur han gör :)

När vi var tillbaka knäppte Stina kort på mig. Sedan sadlade stina av hästarna och jag hjälpte till att ta in dom i hagen igen. Jag tog såklart Knut och Stina tog Anna Bell. Detta var en riktig rolig upplevelse. Jag känner att jag inte är lika rädd för hästar som jag har varit innan. Så himla roligt! Detta vill jag jättegärna göra om!

Tack stina för en jätteroligt kväll!


Det var inte planerat att jag skulle rida igår så jag lånade massa
kläder av thomas.

Ha det bra, kram!

RSS 2.0