IGÅR (LÖRDAG)

Igår så köpte jag 2 väskor. Jag kunde inte välja mellan dom, så det fick bli båda. En är en vanlig svart björn borg. Den andra är lite annorlunda, den är röd, marinblå och vit. Mycket fina väskor.





Igår kväll så var vi till gävle på kalas. Sara har fyllt 20 och Patrik fyllde 25 år. Det var riktig storkalas:) Vi gjorde massa tävlingar osv. Det var en jättetrevlig kväll :)







Vi får se vad som kommer hända idag. Ska iallafall titta på när thomas spelar match. Kanske skriver sen. Men är inte säkert. Får se.

Många kramar =)


LÖNEDAG

Idag har jag fått lön, blev väldigt nöjd :) Jag förde över hälften till mitt e-sparkonto, kan ha nytta av dom pengarna senare i livet. Eller om jag behöver dom nu snart får jag väl föra tillbaka dom :) Jag ska iväg och jobba kl 14.30, jag slutar 21.30. Blir lite pengar då också :) Skönt med lite extra.

Thomas kom hem för ca en timme sen, han hade jobbat från 2 inatt så han är väldigt trött. LIgger i in säng nu och sover. Jag ska gå ner och prata med, mamma, pappa, johan, saana och Leif nu en stund innan dom ska åka.

Ha en trevlig dag, kraaam =)


KUNGSBERG

Igår var jag i Kungsberg hela dagen. Jag var där med Johan, samuel och Leif. Jag åkte slalom, så roligt :) Johan lurade upp mig i en svart backe. Ojoj vad det gick, det gick superfort :) Men det var roligt hihi.

Vi hade tur med vädret. Solen sken hela dagen, lite tråkigt att det var så kallt men det gjorde inte så mycket när ändå solen var framme.
Tack för en trevlig dag =)



Idag har jag jobbat. Tjänat lite pengar, hehe. Ska jobba i morgon med. Mycket jobb nu ett tag men sen kommer det väl ta stop :(

Ne nu ska jag packa i ordning lite saker eftersom jag ska träna ikväll och sen åka till Thomas efteråt.

Kram så länge :)

IGÅR KVÄLL

Som ni visste skulle jag träffa Pernilla och Linda igår och det gjorde jag. Vi åkte först och bowla. Vem vann? DET VAR JAG =D Hehe. Var nog första gången det gått så bra för mig hihi.

Efter vi hade bowlat så gick vi till Mulligans och åt mat och drack gott till. Vi satt på mulligans länge. När vi suttit där väldigt länge märker vi att det kommer in äldre och äldre människor hela tiden. Så då ville vi inte vara kvar där.

Så då gick vi till Steeltown i stellet. Köpte en Smirnoff Ice där. Det var lite yngre folk där så då gick vi till 8 ball i stellet. Kände inte en enda där, haha. Hade inte behövt visa legg under hela kvällen men just på 8 ball var jag tvungen att visa 2 gånger. haha dålig koll ;) Sen kom Thomas och mamma och hämtade oss :)

Bilder från igår kväll (:

Bowlingen


Jag leder :D




Pernilla glad efter sin första strike :D


Mulligans
 

Steeltown


8Ball


Ja nu har ni sett lite bilder från igår. Nu ska jag gå och byta om, vi får besök snart.

Ha det bra, Kraam:)


SNÖVÄDER

Snart ska jag och älskling åka till valbo i detta snöväder. Känns lite riskabelt men mamma och pappa har nyss vait i sandviken och där var vädret lugnare.

Efter vi varit i valbo ska jag till åshammar till Pernilla. Sen till sandviken och träffa Linda med pernilla :) Skriver väl mer om det i morgon kanske.

Ha en trevlig dag/kväll :) Kramis 


DATA KRÅNGEL

God morgon! Som ni vet sa jag förr att min data inte fungerar som den ska. Nu startar den inte äns. Så vi har ringt till företaget acer och dom har givit oss lite råd. Har inte gjort nått än åt saken men ska väl göra det snart. Om vi programerar om datan så kommer allt jag sparat att försvinna. Lite tråkigt men hellre det än att inte datan fungerar.

Så om det dröjer lite innan jag uppdaterar bloggen så vet ni varför. Nu sitter jag på varan stationära dator den funkar ju hur bra som helst, lite tråkigt att sitta där bara :P 



Tänkte berätta att igår hade jag match i Enviken. Vi vann med 8-2 :) Roligt eftersom det känns som om det var ett tag sen vi gjorde det nu :P Hihi.

Kram på er! Ska försöka blogga så ofta jag kan :)
 

JAG, MAJA & FINDUS TRÖTT

Hallojsan! Nu är jag lite trött. Klev upp 06.30 idag. Jag och thomas skulle skjutsa tessan till tåget och sen skulle vi åka till gymmet. Men det blev lite ändrade planer. När vi kom upp på morgonen så sa deras mamma att hon kunde skjutsa tessan. Jag och thomas tog då lugnt en stund medans vi åt frukost. När vi ätit frukost så gjorde vi oss klara för att åka och gymma. Vi hämtade johanna också.

Vi gymmade i en 1 timme och 45 minuter. VI hade gymmat klart klockan 09.45. Vi skyndade oss hem för att duscha. För klockan 11 skulle thomas börja jobba. Innan han åkte till jobbet skjutsade han hem mig och Findus & Maja.

Vi har tittat lite på tv. Findus har fått sina droppar. Jag åt för en stund sen. Nu gör jag inte så mycket. Ska snart ta reda på min rentvätt och lägga in i skåpet. Findus och maja sover. Findus ligger i min säng och han har min mobiltelefon som huvudkudde. Maja ligger på min svarta addidas väska. Hihi:)

Måste ta reda på tvätten nu. Inte så motiverad, men men.

Kramis

GLÖMDE VATTENFLASKAN HEMMA

Har tränat nu ikväll. Jag tycker det var en hård träning men roligt. Det var lite synd att jag glömde vattenflaskan hemma. Tessan gjorde samma misstag. jag fick dricka ur den äckliga vattenmaskinen *Usch* Nästa gång blir det vattenflaska med ;)

Snart ska jag väl sova, ska upp tidigt i morgon och gymma med thomas. Vi ska gymma eter vi skjutsat tessan till tåget.



Godnatt och sov så gott, Kramis :)


NÅTT HAR HÄNT MIN DATOR

Vet inte vad jag ska göra med min dator. När thomas satt vid den för nån dag sen så lade den bara av. Och sen kom han inte in på mitt själva konto eller vad man ska säga. Datan är som när jag köpte den. Jag kommer inte in på mina bilder och min musik. Vet inte vad som har hänt eller hur det kunde ske. Thomas har försökt att fixa men det går inte eller ja varken han eller jag kan fixa :P Men man kan ju göra allt man kunnat innan på datan men bara det att nått konstigt har hänt med mitt konto eller profil eller ja haha.  Jag vet inte jag. Det visar sig säkert så småning om vad det är för fel. Löser sig.

Nu ska jag börja packa min väska. ska träna kl 20 och sen ska jag hem till thomas.

Ha en trevlig kväll, P&K

MELODIFESTIVALEN 2010 DEL 2

Yes, Eric Saade gick vidare till globen. Jag ringde tre gånger ;)

Manboy manboy you kan call me manboy!

Kramis!

MATCH 5-6

Har haft match idag. Vi mötte Storvik (serieledarna). Tyvärr förlorade vi. Men det var på gränsen det. Resultatet blev 5-6. Vi gjorde en bra match, så vi får försöka vara nöjda över det. Lite surt att förlora med ett mål. jaja nu får vi ladda om till träning och match till nästa helg.

Snart ska jag åka till Jädraås, thomas kusinbarn Malva fylller år idag. GRATTIS GRATTIS MALVA :)

Kramis!


GENREPET MELODIFESTIVALEN

Ja, nu har vi kommit hem från genrepet. Det var mycket roligt att få se och uppleva hur det fungerar på riktigt. Det var fullsatt i arenan, super roligt.

Innan genrepet åt vi mat på monroes. När vi kom fram till arenan så var det superlång kö. Kön var nästan runt arenan. Men det gick iallafall ganska fort att komma in. När vi kom in fanns det mycket att titta på. Vi gick runt ock kikade. När klockan närmade sig 19 så satte vi oss på vara platser. Då började ett förband som underhöll oss till kl 20. Det var människor som pratade också under den tiden. Men iallafall när klockan var 20:00 så började det hela. Det var super roligt :)

Jag tyckte första låten var bäst, Manboy med Erik Saade. Det var så svårt att knäppa kort där inne, så tyvärr blev det inte många.













Tack för en trevlig kväll!

Godnatt, kramis!


SKA PÅ GENREPET, MELODIFESTIVALEN

Snart kommer thomas och hämtar mig. Han är hemma hos sig nu och gör sig i ordning. När han kommer ska vi åka och hämta Martin. Vi ska träffa Johan i sandviken. Vi ska gå på genrepet på melodifestivalen :) Kommer bli super kul. Vi ska äta innan, därför åker vi in ganska tidigt :)



Ha en super kväll nu, det ska jag :) Kramis!

TRÅDLÖST

Hallå på er! Nu har jag trådlöst internet på min dator. Jag har alltid behövt dra sladd från den stationära datorn. Men inte nu längre. Vi beställde en router och nu har jag trådlöst. Thomas hjälpte mig att fixa, hihi han är så snäll. 

Ett stort tack till dig Thomas! 

Kramis!

LOVE YOU

Vill ni veta något sött? Klart ni vill:) Thomas har köpt en jätte fin blombukett till mig, 5 röda rosor med något vitt i och ett presentkort vid SF-bio :) Hur sött är inte det?
Han sa: Eftersom du jobbar på söndag (Alla hjärtans dag) så får du nått litet nu istellet :)

ÄLSKAR DIG THOMAS, DU ÄR DET FINASTE JAG HAR <3 





OBS! Lägg INTE märke till allt bråte som är runt om buketten;)

Kramis!


SÅ HÄR HAR MIN DAG SETT UT HITTILLS

Min dag började med jobb kl 07:00 jag slutade kl 15:00. Klockan 15:15 träffade jag Stina Vid Miss&Mrs, vi fikade. Vi börjar nästan bli stammisar där,  hehe ;) Vi satt och fikade och hade det trevligt, när vi fikat klart följde jag med Stina hem.

Jag följde med henne på promenad med hundarna. Dom är så söta. Kanske får knäppa kort på dom nån gång så kanske jag kan lägga ut nån sen. Vi gick iallafall över en åker, hundarna tyckte det var jätte roligt att springa omkring lösa :) När promenaden var klar var jag tvungen att gå hem till thomas och Findus&Maja :)

Findus har fått sina ögondroppar och sin salva. Så snart blir han nog bra i sitt lilla öga och sitt lilla sår. Nu ligger både Maja och Findus och sover och bara myser. Dom är så söta :D 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Thomas är ju på träning men jag får väl hitta på nått :P

Ett stort tack till Stina för en trevlig eftermiddag :)

Ha det bäst alla. Kramis!

NY DESIGN

Ja ni ser att jag gjort lite ändring på bloggen, Roligt med lite ändring. Får se om det blir en till ändring när snön är borta. En vårig blogg kasnke;) Nu ska jag åka och jobba.

Ha en trevlg dag, Kramis!


VACKERT VÄDER IDAG

Idag är det ett superfint väder solen skiner och det är jätteskönt. Jag har varit ute på promenad med mamma nu på morgonen. Hur skönt som hellst trots att jag är förkyld.  

Lite tråkigt att jag och thomas ska till veterinären med findus och maja. Findus har problem med ett öga och han har ett sår i nacken. Hans öronmärkning är nästan helt borta och så ska det inte vara. Får se om det går att ordna på något sätt. Maja är fortfarande uppsvälld efter opperationen och är lite hård där. Så idag åker vi till veterinären och tittar så att det inte är något allvarligt. NU ska vi gå ner och äta lite lunch innan vi ska åka.

Ha en fortsatt trevlig dag i solen, Kram =)


GÅRDAGEN VAR TREVLIG

Igår efter jobbet träffade jag stina, vi fikade och hade det jättetrevligt. Efter vi fikat gick vi till Du&Jag, jag köpte en svart tröja den var pösig på ena sidan och lite spändare på andra på ena axeln så är det en dragkedja. Jag köpte en till tröja och den var svart med paljetter nedtill. Jag köpte även en kofta den har en knapp med 3 kvartsarm. Alla tre är svart.

Det var svårt att knäppa kort på tröjorna, kom på när jag hade en tröja kvar att knäppa på,  att det kanske blir bättre om jag sätter på mig den. Sen orkade jag inte knäppa om dom andra. Här kommer dom iallafall.





När vi hade varit på Du&Jag så gick vi till ICA i ett kort ärende. Sen följde jag med stina hem och jag hjälpte henne med hundarna. Tog en promenad med alla samtidigt:) Sen var det dags att gå hem till thomas och äta mat :) hihi

Jag och thomas hyrde en film på kvällen, Gracie hette den. Det var mycket bra. skulle kunna se den igen :)

Sen var det sovdags :) Kram!

 


PARADISE HOTEL FINALEN

Igår var det final i paradise hotel och det vinnande paret var Jackie och Patrik. Jag tycker dom gjorde det bra och delade på pengarna:)



:)


BILDER FRÅN I LÖRDAGS





















Ja, det var några bilder från i lördags. Kram!


LÖRDAG,SÖNDAG,MÅNDAG

Haha ja, ni ser vilken rubrik. Jag har ju inte riktigt haft tid att skriva på några dagar. Men ska försöka sammanfatta lite.

Lördag:
I lördags jobbade jag 7:00-20:00. Ganska jobbigt men inte bara det, när jag slutade, skyndade jag mig hem och bytte om till andra kläder sen när jag var klar åkte jag och thomas till sandviken. Haha, om ni undrar om jag var trött så kan jag svara, ja det var jag. Men det gick när man höll igång:P Vi var iallafall först vid Sanne sen tog vi taxi till lobby/livingroom. Det var jag,thomas,sandra,sanne och jimi. På livingroom var det arvingarna som skulle spela. Det var väldigt trevligt. Efter dom hade spelat så knallade sandra in till dom och frågade om autograf haha vi andra följde på. Självklart fick jag också en liten autograf på armen av casper ;) hihi. Men tyvärr börjar den försvinna. Det var en mycket trevlig kväll, tack tack för den:) Kommer bilder sen!

Söndag:
Vi sov så klart länge eftersom vi var trötta efter lördags kvällen/natten. Kl 14:00 var vi bjudna till thomas mormor på middag eftersom hon snart fyller år. Det var mycket god mat. När vi varit där ganska länge så skickade jag ett sms till Stina, jag visste att hon bor på marstrand men inte vilket nummer. Men det fick jag reda på, så jag och thomas gick dit en stund. Det var mycket trevligt :) Stina har två söta hundar Hilda en liten tax och Signe en irrländsk sätter, super söta. Men nu är stina även hundvakt åt två till söta hundar, kalle och hobbe. Men dom är lite busigare än Hilda och Signe. Sen lite senare gick jag och thomas hem till honom.

Måndag:
Ja, så har vi idag. Idag skulle mamma komma hem till thomas med bilen så jag skulle skjutsa henne till jobbet och sen kunna skjutsa farmor till tandläkaren. Men när mamma skulle åka så fick hon sån "kramp" från bröstryggen som gick framåt. Hon visste inte hur hon skulle ta sig fram, men hon kom till thomas iallafall men jag sa åt henne att hon var tvungen att ringa till jobbet. vi försökte sedan ringa till helsocentralen men ingen där svarade. så jag sa att vi åker dit i stellet. Vi fick prata med en tjej och hon gav några råd. Det fanns tyvärr ingen läkare (rygg läkare)som hade jour som kunde titta på mammas rygg. Men hon ska vara sjukskriven nu ett par dagar. 
Sen skjutsade jag farmor till tandläkaren och det gick så bra så, sen bjöd hon mig och thomas på lite mat.

Nu ikväll har vi varit på promenad med stina och hundarna. Medans thomas skulle träna så stannad jag kvar hos henne. Vi hade det jätte mysigt, hihi. Tack för en trevlig kväll, Stina! Nu ska jag snart sova, thomas sover redan. Hihi. 

Godnatt, kram!
 

RSS 2.0