MARY KAY

Godkväll! Idag klockan 14 hade mamma en hudkonsult från Mary Kay här. Jag har själv varut värdinna en gång men nu var det mammas tur att vara det. När jag var det köpte jag ansiktsrengöring och fundation. Men idag köpte jag Ansiktskrämen och hand krämen. Dom är jättebra :)

 

Nu ikväll har jag tränat innebandy. Det var skönt, jag har inte tränat på jättelänge känns det som. Jag har jobbat varje gång och sista matchen jobbade jag också. det var så synd. Men så är det när man fått jobb.

Ne nu ska jag väl sova snart. Thomas sover redan eftersom han ska upp och jobba inatt. Hoppas att han slutar tidigt i morgon. 

Hörs i morgon. Godnatt, kramis! 

IHOP PLOCKNING

Hejsan! Nu kan jag blogga igen. Gick av mitt arbetspass 9 i morse. Nu håller jag på att plockar ihop lite i mitt rum. Ser så stökigt ut. Med massa papper osv. Men men jag plockar upp lite så det ser lite mer hemtrevligare ut :)
Jag ska väl fortsätta nu med det.



Ha en bra dag, Kraamis!

JOBBA

God morgon! Idag blir det inte något bloggande. Jag börjar jobba klockan 9 nu på morgonen och sen jobbar jag till kl 9 i morgonbitti, alltså 24 timmar. Men antagligen i morgon kommer jag skriva någon rad:)

Ha en bra dag, Kraam! 

MIN GARDEROB

Hej på er! Snöväder idag igen. Tråkigt, men men inget att göra åt.

Tänkte berätta att jag köpte garderob igår från IKEA. Thomas började hjälpa mig med att sätta ihop den igår men klockan blev så mycket så vi fortsatte idag. Hur många delar som hellst. Nu har vi satt ihop den men jag har inte satt på skjutdörrarna än. Jag har bara en för att den andra fanns inte i lager. Så då väntar jag med att sätta in skjutdörrarana när jag har båda.  En dörr ska bara vara spegel den andra ska vara valnöt färgad. Det kommer bli kanon.



Nu ska jag titta på New Moon. Jag köpte den också igår:)

Kraamis!

SNÖVÄDER

Jag som trodde att våren var på väg. Jag är trött på snön nu, jag trodde det inte skulle bli mer snö i år, men där hade jag fel. Jag hoppas att det blir bättre väder i morgon så att snön töar bort. Jag vill ha vår nu!

Nyss var jag och thomas på promenad med Stina och hennes två hundar, Hilda och Signe. Så söta. Tack för sällskapet stina=) Ne nu ska jag titta på Johan Falk, Leo Gaut.

Godnatt, kramis!


UPPDATERING

Hejsan, ja jag lever fortfarande, hehe. Har haft mycket jobb och mycket att tänka på därför har jag inte haft tid att skriva så mycket blogg. Men ska försöka få med lite nu vad jag har gjort.

Ja som sagt har jag jobbat mycket. Det har tagit upp mycket av min tid.

Den 13:e mars var jag och thomas på lite fest hos Sandra. Vi tittade lite på melodifestivalen. Anna vann. Och jag som ville att Eric Saade skulle vinna :) Vi sov kvar där över natten. Dagen efter gick vi till ica handlade lite mat och började laga i ordning Sannes special med kyckling. Super gott:P

Elin och Sandra under kvällen.


Jag vet inte allt jag gjort, det är jobbat mestadels. Därför hoppar jag till dagens datum, 19 mars. Vid nio tiden i morse åkte jag, mamma och farmor till hofors till farmors bror med familj. Deras dotter Marita fick en dotter för ca 9 månader sedan. Marita är min pappas kusin. Jag har inte träffat dom sen ca 2½ år tillbaka, så hon kom också på besök. Jätte synd att vi träffas så sällan. Men det var jätte trevligt att träffa dom. Maritas dotter var jätte söt, hon heter Siri. Och hon är även min tremänning. Marita hade även skaffat en liten hund, den var också jättesöt. Här kommer två bilder. Tyvärr blev dom tagna med min mobil och det är igen bra kamera på den.

Jag och Siri idag


Siri leker i mitt knä


Hunden


Glömde säga att jag fått en anställning nu på ett jobb. Käns riktigt roligt. Så nu går jag på schema och det är första gången i mitt liv att få månads lön. Har bara haft timlön förr. 

Nu har jag nog inte så mycket mer att berätta. Ha det så bra nu alla.

Kraam! 


BÖRJAN PÅ DAGEN

När jag vaknade idag så gick jag ut och sprang. Jag sprang 4 km. Det var så skönt. Det är lika fint väder idag som det var igår, hoppas det fortsätter så i helgen. När jag kom tillbaka från min springrunda så gjorde jag några situps sen stretchade jag ut lite. När jag gjort allt sånt klart gjorde jag ordning havregrynsgröt och åt som frukost.  Sen var det dags att duscha.

Nu sitter jag och tittar på tv. Våra bästa år, hehe. Ne nu ska jag fortsätta att titta.

Kram :)

VACKERT VÄDER

Det är jätte skönt väder ute idag. Solen är framme och man får sån energi av den. Riktig vårkänsla får man. Snön börjar töa bort mer och mer. När det är sånt här väder töar det bort ganska mycket. Men det tar nog ett tag innan all snö är borta. 

Jag längtar tills vi kommer upp till stugan och kan börja fixa och ordna där. Går inte att komma dit nu med bil för all snö. Men om det fortsätter att töa så här så står det inte på för en snön är borta. 



Thomas,maja och jag.



Ha en trevlig dag i det vackra vädret, kram!


STÄDDAG

Ja, det stämmer. Idag har jag haft en liten städdag. Det blir så lätt stökigt när det både är jag, thomas, findus och maja som stökar:P Men nu ser det bättre ut:) Det luktar gott. Jag öppnade fönstren och vädrade ut idag och det lukar rent och friskt här inne. Bara bra =) Jag städade även på Findus och Majas hylla :)

        

Kram:)


TISDAG

Min dag började med att thomas kom och väckte mig efter hans jobb. Då åkte vi till gymmet och var där i ca 1½-2 timmar. Jätte skönt. Först sprang jag i 30 minuter på löpbandet, sen tränade jag armar. När jag var klar med armarna gick jag över till att träna ben. När jag hade tränat benen tränade jag mage och rygg. När jag var klar med min träning stretchade jag ut musklerna lite. 

När vi var klara åkte vi tillbaka hem till thomas igen och åt lite frukost. Sen duschade jag och gjorde mig fräch. Sen dess har jag tittat på tv och tagit det lugnt. Just nu tittar jag på Mc leods, visste inte att det fortfarande gick på tv. Men men. När jag har tittat klart på det ska jag göra ordning lite lunch. Sen måste jag åka till jobbet. Jag tror jag slutar 21:30 ikväll. Sen är jag ledig onsdag och torsdag. Sköönt. Men sen jobba fredag.

Ha en trevlig dag:)

HEMMA NU

Kom nyss hem efter en lång dag på jobbet. Det första jag gjorde var trycka på tv:n. Det är melodifestivalen nu. Men hinner inte titta så mycket måste ge maja och Findus mat nu. Maja sitter nu och myser bredvid mig och findus sitter på bordet bredvid datan, hihi mina sötingar. Findus börjar bita på datan nu haha. Måste ge han mat innan han äter upp den ;)

Findus när han var en liten Plutt :)


Jag började känna av halsen idag. Att den börjar göra ont. Jag hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk igen. Vill inte det. Om det skulle vara så, så kommer jag inte acceptera det :P

Ne måste jag ge mina sötingar lite food nu :)

Ha det gott, Kraam!

10-03-05

Ska börja med att säga att det har varit jättefint väder idag. Man får sån energi när solen är framme. Tycker inte ni? Jag längtar så otroligt mycket nu till våren och sommaren. Längtar tills det börjar grönska och när vitsipporna och tussilago kommer. Åh längtar efter den känslan:)

Har jobbat 14:30 - 20:00 idag. Ett skönt pass. I morgon börjar jag 7:00 och jobbar till 20:00. Så det kommer bli en lång dag. Men men så är det. KOmmer bli så på söndag också. Måste snart gå och sova om jag ska orka upp i morgonbitti.

Har nyss kikat lite på lets dance men nu blir det nog sovdags för min del.



Godnatt!


DATAN FIXAD

Nu är min data fixad. Thomas fixade den. Tråkigt att allt försvann på den men nu fungerar den iallafall :) ska leta på mitt usb minne så kan ja föra över lite låtar m.m från den stationära datan :)

Toppen!


Kramis!

LITEN UPPDATERING

Nu har jag inte uppdaterat på länge igen. Sorry för det. Idag har jag iallafall fikat med Thomas och stina. Mycket trevligt :) Idag är det den lediga dagen innan jag går in på helgens pass. Kommer jobba fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Förmodligen kommer jag inte blogga så mycket i helgen men då vet ni ju varför. Hehe.

Har ni sett att äntligen har dom lagt ut klipp på melodifestivalen på youtube. Tyvärr har jag inte kunnat titta på melodifestivalen på två helgen lite tråkigt. Kanske hinner på lördag. Jag slutar ju 20.00 så jag får skynda mig hem så jag hinner:P 

Del 2 på melodifestivalen så gick ju jag på genrepet och då tyckte jag iallafall att Eric Saade var bäst. Gillar hans låt mycket =D



Kraam!


RSS 2.0