10 09 18

Min dag började med att åka till gymmet, jag sprang och cyklade typ hela tiden. JAg var där ca 1 timme. Sen åkte jag och thomas till ica och köpte god frukost.

Nu har jag tagit det lugnt en stund så vi ska snart åka hem till thomas. Tar med mig matteboken dit, måste plugga lite. Jag tror jag inte har sagt det. jag har börjat plugga matte B nu. har två st lektioner i veckan. Så jobbar jag samtidigt. och tränar såklart :)

Sen ikväll ska jag till sandviken på tjejmyskväll :) ska hämta carro så ska vi åka till elin. Jag blir nog inte kvar så länge men får se :) Ne nu måste jag åka.



Ha det gott!


TVÅDAGARS?

Japp det blev en jätterolig kväll igår :) Det finns lite bilder på facebook om nån vill se. Hinner inte skriva så mycket nu för det är ju en kväll ikväll med :)



Ha en trevlig lördag!


LÄNGESEN

Ja nu var det väldigt längese jag skrev blogg. Men jag tycker jag inte har haft så mycket intressant att skriva. Jag har jobbat ganska mycket.
Idag är det nått ganska intressant, Stina Unné fyller år idag! Grattis på födelsedagen. Hoppas din dag blir toppen :D

 

Vi får se vad som händer ikväll. Lutar åt utgång, kanske i morgon också, men får se. Vet inte hur planerat det är. Det är det som är negativt att bo långt bort, att det inte går några sena bussar eller tåg. Taxi är ju svin dyrt:( Men som sagt får se hur det blir. Thomas går i skolan så får väl prata med honom sen om det.

Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte skjutsa mamma till jobbet om ett tag. Sen ska jag väl hämta lite saker hos thomas sen kanske jag måste hämta han från tåget. Jaja som sagt så har jag en del att göra ;)

Ha en toppen dag!

RSS 2.0