GOOD LUCK CHUCK

Sitter i soffan och tittar på tv. Det som visas är good luck chuck. Dom som undrar så är den på kanal 6. Haha, rolig film ;)



Kram!


DET BLEV...

Det blev varmare igår inpå dagen som jag trodde. Det ser ut att bli en fin dag idag med :) Som vanligt tittar jag lite på Mc Leods Daughters innan jag åker till jobbet. Jag vet inte hur många gånger jag har sett serien nu. Haha, det är så bra. Men när jag är klar med alla den här gången så ska jag nog ta en paus från det ett tag, om jag kan ;)




Ha en bra dag, Kram!

GOD MORGON

Nu börjar vi gå mot kyligare tider. Det är 3 grader här nu. Hua vad kallt men rolen börjar kika fram så förhoppningsvis blir det varmare inpå dagen :) Idag börjar min älskling i skolan så den här morgonen träffas vi. Under sommaren hann vi inte träffas för han åkte till sitt jobb ca 4 på morgonen och då har jag inte gått upp än. Men nu sitter vi båda och äter frukost i soffan. Mysigt =)




Kram! 


LÖRDAG

Nyss duschat! Nu ska jag och thomas snart åka till stugan och ha lite mys.



Ha en trevlig lördag, Kram!


FREDAG

Efter ett litet bakslag förra veckan (trotts träning :/) så har jag gått ned -0,6 kg den här väckan :) Och det är ju toppen! Nu blir det äta gröt och hallon samtidigt som jag tittar på McLeods Daughters. Arbetsdag idag som vanligt men det är ett tag kvar innan jag åker.



Kram!

BLI FADDER DU MED

För några dagar sen anmälde jag och thomas oss som fadder via plan sverige. Och igår fick vi informationsbrevet. Bland annat fick vi reda på vilken vårat fadderbarn är. Det är en flicka som bor i Etiopien. Vi fick bilder och mycket info om flickan. Idag har jag och thomas börjat skriva brev. Det vi har kvar att göra är att ta lite bilder att skicka med.

Bli fadder du med. Läs mer om organisationen Plan på denna sida http://plansverige.org/ .



Kram!

LITE TVMYS

Idag har thomas föräldrar varit här på fika. Mysigt!

Det blir nog kväller för oss snart, för thomas ska jobba i morgon och även jag. Katterna har redan gjort kväller haha ;) Blir lite tv mys nu lite först :)



Kram!

....

Nyduschad! Nu ska jag bara städa lite. Sen får vi se vad som händer ;)



Kram!

MYS

Nu blir det mys med min fina boyfriend <3 Vi ska äta lite. Jag vet det är sent men har haft fullt upp idag med en massa. Men nu ska vi mysa till med att äta, dricka gott och titta på lite film :)



Kram!

TODAY

Min lediga dag började med lite morgon motion på cykel till johanna. Vi pratade en massa sen gick vi till second hand och johanna köpte bl a fina tavlor. Sen gick vi till preem för johanna ville jättegärna bjuda mig på mat. Och då behövde hon grädde. Direkt när vi var tillbaka så började hon med maten. Jag bara stod där och titta så jag tog tag i disktrasan och torkade av bänken :P Det som bjöds var pasta och skinksås. Jättegott! Medans vi njöt av maten så tittade vi på film. En film som det var jättelängesen jag såg. Lilla sjöjungfrun 2, hihi. Men efter filmen var det dags för mig att cykla hem. Tack så jätte mycket för maten och tack så jättemycket för idag :) Jag hade det jättetrevligt! Vill bara tillägga: Du är så himla duktig tjejen!

Bilden tagen sista april i år.


Direkt när jag kom hem fick jag ett sms av min vän towe. Där det stod att Viktoria och Daniel ska bli föräldrar. Vad roligt för dom. Man har ju tänkt på att det borde bli snart. Tror dom ska få barn i mars nästa år =) Undra om det blir en pojke eller om det blir en flicka. Det visar nog sig :)

Prins Daniel & Kronprinsessan Viktoria


Följde med Saana på kvälls promenad. Det är så skönt att komma ut! Nu blir det bara att ta det lugnt innan det blir godnatt för mig :) Kram!


GOD KVÄLL

När jag kom hem från jobbet så hade thomas gjort klart maten. Det blev panerad torsk, potatis, sås och morätter. Mumma var det =) Sen tog jag en rask långpromenad med bra musik i öronen. Det var så skönt. Nu väntar duschen. Får se om det blir en kvällssmörgås innan det blir läggdags.



Kram!


LUNCHDAGS

Sitter nu i fikarummet på jobbet och har lunch. Jag åt pasta, ost/skink sås. Gott! Är ganska mycket att göra nu på jobbet. Det märks att vi närmar oss hösten. Det är flera som behöver lite belysning nu när det är mörkare på kvällarna. Så det finns en del att göra. Och det är ju jättebra! Det är så roligt med alla kunder. Kom in och titta du med på allt nytt som kommer! :)

MAT

Mamma, pappa och lilla farmor har varit här hos mig idag. Jag bjöd på tacos. Sen fick dom lite glass och varma hallon i ett glas. Sen blev det lite kaffe/te och lite bullar. Tur att vi åt allt så långsamt. Men gott var det. Och jätte trevligt att dom kom :)

Thomas med flera har varit och spelat golf idag. Dom är väl på väg hem nu. Men sen ska dom iväg till gävle och ha killkväll. Så får väl hämta grabbarna inatt nån gång :P Men jag ska till världens bästa Nina nu ikväll och ha lite trevligt iallafall. Vi ska äta lite vid bocken. Men jag är inte ett dugg hungrig nu. Men får väl försöka äta något iallafall. hehe ;)

Kram!

FREDAG..

..det betyder att det är snart helg och att det är dags att ställa sig på vågen. Den visade -0,7 kg så dagen börjar bra. Nu sitter jag och äter fukost och samtidigt tittar jag på världens bästa serie. McLeods daughters =) Sen ska jag åka till jobbet. Efter jobbet blir det helg. För i morgon är jag ledig.

Ha en bra dag!

TOKIGT

Jag vet, det var jätte, jätte, jätte längesen jag skrev. Inte okej. Har bara inte blivit av. Har iallafall börjat jobba nu efter semestern. Det känns bra. Är inne på andra veckan nu efter semestern. Idag hände det något konstigt med mig. Jag hjälpte en kund och efter en stund blev jag yr och det känndes som om kroppen försvann. Jag såg stjärnor och min hörsel blev sämre. Jag hörde hur folk pratade men det blev längre och längre bort. En kolega gick precis förbi då så hon fick ta över för jag skulle iallafall ha lunch då. Skulle ha lunch kl 12 och då var kl 10 över. Jag tog mig in till fikarummet men vet inte hur jag klarade det för jag såg inget. Stjärnorna hade blivit som en svart dimma. Men jag drack en massa vatten och då kom synen tillbaka. Och sen började jag kallsvettas. Men åt min matlåda och jag blev bättre och piggare. Kännde mig bara lite tung i huvudet efter det. När jag kom hem idag ringde jag till saana. Hon trodde det var ett blodtrycksfall. Och hon gav mig massa goda råd. Tack tack, för det =)

Men nu blir sova, natti natti!


RSS 2.0