GRATTIS SARA

Har nyss kommit hem. Nu ska jag gå till garderoben och leta fram något jag ska ha på mig i morgonkväll. Usch är så jobbigt, hittar ju aldrig nått. Men det måste jag för jag hinner inte köpa något nytt i morgon. Har fixat så jag tar en kortare lunch och slutar tidigare i stellet. För sen ska jag till Gävle och fira bästa Sara som fyller år idag :) Därför hinner jag inte hem heller när jag slutar jobbet. Så jag måste packa väskan nu ikväll. 

Grattis Sara på 21 årsdagen!

MIN ONSDAG

Jag skjutsade thomas till tåget i morse innan jag åkte till jobbet. När jag kom till jobbet så började jag jobbba direkt. Strax innan lunch kom Linda-Marie in och undrade om jag ville följa med henne ut på stan och äta lunch. Så hon väntade en liten stund på att jag skullle kunna gå. Vi gick till Jensas och åt sallad.

Hon har blivit duktig och avstår all pasta, ris och potatis osv. Men dit har jag inte kommmit än. Jag tycker så mycket om det så är så svårt att lämna det. Men jag går i allafall ut på promenmad varje dag. Om det inte blir promenad så är jag aktiv på annat sätt. Så det är skönt iallafall. Har inte varit aktiv max 2 gånger på 3 veckor och det tycker jag är ganska bra :) Jag äter inte godis, dricker varken läsk eller juice på vardagarna och där ingår även fikabröd osv. Jag har börjat med mindre potioner och mera grönsaker istellet. Dricker vatten till varje måltid. Vet egentligen inte hur det blev så, man kan ju dricka mjölk till maten men jag tar hellre vatten. Tycker mer om det. Mjölk är gott till pannkakor ;) På helgerna då brukar vi ibland köpa något gott från affären och tugga på. Men ibland är vi inte sugen på det då tar vi grönsaker och dipp istellet. Det är ju supergott det. Någon som håller med?

Men iallafall så efter lunchen gick jag så klart tillbaka till jobbet och slutade sen kl 18. Skjutsade hem Linda-marie. Dom som inte vet det, Linda-Marie och jag är släkt och hon jobbar i butiken vägg i vägg med mig :)

När jag kom hem ikväll så åt jag och thomas lite mat sen tog jag och min granne en lite längre promenad. Jätte skönt, förutom att det var jättekallt så mina ögonfrannsar var kritvita och frös ihop. Egentligen var hela ansiktet vitt påstod maria ;) hehe! Sen när jag var hemma igen så satte jag mig och tog det lite lugnt och pratade lite med thomas. Sen kände jag hur jag började frysa så jag tog en supervarm dusch. Så nu är jag nyduschad och varm och sitter i nattjöjan, ska snart gå och sova. Ska förmodligen ta bussen i morgon på grund av att inte behöva riskera att bilen inte går att starta. Natti natti!


PROMENAD IDAG IGEN DÅ

Ja det blev promenad idag igen. Skönt var det. Alltid skönt med friskluft :) Men det var så kallt så mina ögonfransar frös i hop. Så när jag kom hem igen då smälte ju såklart isen och då blev det såklart en massa maskara under ögonen. Haha!

Findus ville också vara med på bild =)

PROMENAD

Hejsan! Nu var det längesen jag skrev. Och precis nu när jag tänkte skriva så började datan krongla. Så jag sökte efter uppdateringar och sen startade om datan, så nu är den som vanligt igen :)

Har alldeles nyss kommit in efter en ca 1 timmes promenad. Fick sällskap av min snälla granne Maria. Tack så mycket för det :) Roligt att ha sällskap när man tar sina promenader. Hoppas det blir flera gånger :) Snart ska jag väl gå och sova, ska ju upp och jobba imorgon som vanligt, skoj :) Natti natti!


MIN LEDIGA DAG

 Ja, det är det. Har egentligen massor att göra. Men har inte börjat än. Måste skicka in min mobil så jag får framsidan bytt, måste till optiken och laga mina glasögon, måste till konsum hämta min beställda bok :) M.m.

Det jag gort än så länge idag är att titta på Mc Leods daughters. Kommer ni ihåg att det är min favorit serie :) Så superroligt. Är så avundsjuk på min fina vän carro för hon har varit precis där i australien där de har spelat in serien.  


I´M GOING TO TAKE A WALK

Nu ska jag ut på promenad. Blir lite sent men eftersom det inte blev någon igår så då måste jag ju ut idag :) Drar med mig thomas ut. Hoppas han går med på det ;)


MÅR JÄTTEBRA

Igår fick vi hämtning av stina, tack sä jätte mycket gumman :)

Idag hade vi väldigt lång sovmorgon, det var väldigt skönt. Synd bara att dagen flyter i väg. Vi ska snart åka till thomas föräldrar och äta mat senare ska vi nog åka och gratulera thomas kusinbarn Malva som fyller år i dag. Grattis, till henne!

Dom som undrar hur jag mår efter gårdageen, så mår jag jättebra :)

GRUPPBILD IKVÄLL


PARTY

Ja ikväll blir det party :) Taxin hämtar oss 22.30, då bär vi av till sandviken. Hinner inte skriva något nu. Men förhoppnningsvis gör jag det i morgon :)




LITE BLOGG

Blev inget bloggande igår. Kommer bli dåligt med det idag också. Jag ska snart åka till jobbbet. Jag jobbar till kl 15. Men sen ska jag hem igen. Och då kommer jag få passagerare med mig hem :) Kommer bli skoj ikväll :) Det blir utgång. Får se om jag skriver ikväll.



 

SE DET SNÖAR

Då var dagens promenad avklarad. Snöade jättemycket, var lite jobbigt att pulsa. Men hade johanna som sällskap, det var bra det så man kunde tänka på något annat än att pulsa i snö ;) Men skönt var det nu när man varit inne på jobbet hela dagen :) Tack johanna för sällskapet!  Jag såg ut söm ett snödjur, när jag kom in ;)


SOCKOR

Nyss kommit in från promenaden, vi gick en annan runda idag men blev ungefär lika långt som vanligt. Vi gick förbi thomas mormor också. För hon hade stickat klart mina sockor. Tack så mycket :) Skulle egentligen bara bli ett par men det räckte till ett par till, och dom gjorde hon lite roligare, med hjärtan :)Så här fina blev dom:

 


LAMPOR

Nu sitter jag här mätt och belåten. Vi ska snart gå ut på promenad. Thomas hämtade mig från jobbet idag och med mig hem hade jag två lampor. Jag ville ha vit men thomas svarta. Han övertalade mig och det blev bra. NU har vi dom lamporna på våra nattduksbord :)


GYM OCH SHOPPING

När jag kom hem efter jobbet så stod thomas och lagade mat, den var nästan klar. Sen åkte jag med Stina till gymmet :) Det var så längesen jag var där nu, så det var roligt. Men sen när vi var klar hoppade jag av hos henne och tog gångbanan hem, så det vart en mini promenad idag. Men jag fick lite luft iallafall :) Och dessutom fick jag ju röra på mig på gymmet, tummen upp!



Igår på min lediga dag så var vi till ikea. Där köpte vi massor. Vi köpte:

Tavla


Tavla


Vinglas


Tavlor


Tavla


Hylla


Tavla


Korgar


blomma


blommor


väska


spegel


SKA INHANDLA LITE TILL LÄGENHETEN

God förmiddag! Jagknäppte en bild på vad jag och thomas åt i går kväll, men glömde lägga ut den, dumt av mig. Men här kommer den i allafall :)



Nina kommer hit om ett tag. Hon ska följa med mig till valbo idag. Thomas missade bussen i morse så han var tvungen att ta bilen. Så jag och nina kommer att ta bussen till valbo :) Vi ska in på Ikea och titta på lite saker till lägenheter.

Dom tavlor jag köpte förr på mio som jag tänkte ha i vardagsrummet har vi satt upp i hallen i stellet. Där platsar dom bättre :) Så därför måste nya tavlor köpas :)Och vi tänkte piffa upp badrummet lite granna också :) Vi har ju fått hem bänken vi bäställde från mio som vi nu har i hallen. Det som fattas i hallen är en spegel och en matta. Spegel blir det troligtvis idag :)



Ha en bra dag :)

BILDER FRÅN SAANAS FÖDELSEDAG

Födelsedagsbarnet och Susanna


Saana och towe


Hanna och jag


Grabbarna kom och överaskade


Finaste paret


Kusin Magnus och jag inne på heartbreak


Towe inne på heartbreak


Susanna och saana inne på heartbreak


Towe och karin på väg hem


Finns flera bilder på facebook :)

SALT

Vi hyrde film idag, den hette Salt. Angelina Jolie är huvudrollen i den. JAg tycker den var jättebra. Hon är en sån bra skådespelare.
 


Bilder från igår kommer!

PARTY

HInner inte skriva mycket nu! Ska på partyy:D


PROMENADTJEJEN

Ja, då var promenaden avklarad :) Det har ju snöat ganska mycket idag som alla vet och man ser ju inte det som ligger under snön. Jag gick på snön och märkte att det var som en isbana under. Jag halkade. Jag satte miig på rumpan, men snappt upp igen och fortsatte att traska på :) 7

Sen när jag hade gått ett tag så ser jag något i ögonvrån, jag tittar hastigt åt vänster där står ett rådjur max 10 meter från mig, haha. Det såg inte alls rädd ut. JAg försökte prata lite med den men tror den blev lite skrämd då, för då sprang den över vägen och stannade igen, tror den var lite nyfiken, hihi ;) Tyvärr var det för mörkt så kunde inte ta en bild med mobilen, men men det var lite roligt att träffa på ett rådjur medans man var ute på prommis :)


DET LÖNAR SIG

Promenaderna har lönat sig. Vägde mig idag och jag har gått ned 0,8 kg. Inte så jätte mycket men lite iallafall. Det går åt rätt håll :) Man ska ju inte gå ned så mycket på engång så jag är nöjd :) Men mer ska det bli!

Ha en bra fredag!

TIDEN GÅR SÅ FORT

Nu är jag trött, nästan tröttare än igår, hehe:) Jag har jobbat idag samma tid som vanligt. Åkte buss idag, kom hem lite senare då än när jag tar bilen. Thomas höll på laga mat när jag kom hem, min sötnos :) Efter vi ätit åkte thomas på träning, jag gick ut på promenad och sen gick jag till tvättstugan och gjorde klart det som thomas inte hade hunnit klart. Och nu är jag hemma, sitter och äter en banan. Ska snart sova för jag är så himla trött. Hoppas jag är pigg när jag vaknar i morgon bitti :) Känns som jag skriver samma sak varje dag, men gör inte så mycket mer än att jobba och promenad när jag kommer hem, jag hinner inte så mycket annat förutom då jag är ledig.

All tid går ju så hilma fort. Jag pratade med en kollega idag om just att tiden går så ortoligt fort. Jag sa att det känns nästan som det var nu den här veckan som jag börjat jobba där men jag är ju inne i andra veckan nu. Min kollega rättade mig, jag är inne på tredje veckan :) Haha tiden går så fort att man inte hinner med. När man var yngre och gick i skolan kändes tiden mycket långsammare. När man kom till skolan på måndagen kändes det som en evighet till fredag. Men nu tycker jag att det känns som det går nästan som en stormvind. Hehe


GRATTIS ANNA-MÄRTA

Åh vad jag är trött och har ont i fötterna nu. Känns i fötter och rygg att jobba i butik. När jag kom hem så var maten så gått som klar. spagetti och köttfärssås blev det. Efter vi ätit gick vi hem till thomas mormor som fyller år idag. Grattis grattis till henne idag!

När vi varit där en stund och skulle gå hemåt så tog vi ju såklart en promenad innan. Jag hade tagit med mig lite extra kläder som bara var att dra över de andra så att jag inte skulle frysa. Har ju börjat frysa på igen nu. Nu är jag iallafall hemma och sängen ropar: Annelie du måste sova!!! Haha!

Natti natti!

NU BLIR DET SVARTVINBÄRSTE

När jag kom hem hefter jobbet stod thomas och lagade mat. Panerad torsk, potatis och remoladsås. JÄtte gott :) Sen åkte han på träning och jag fick sällskap av Stina och hennes hundar på promenad. Var skönt att komma ut lite igen.

När jag kom hem igen så städade jag upp lite i köket efter middagen. Precis nu kom thomas hem och vi ska ta en smörgås och en kopp te (svartvinbärste) innan vi ska sova.


RSS 2.0