KORT INLÄGG

Ja då var det dags att skriva igen :) När jag kom hem efter jobbet så lagade jag och thomas kvällsmat tillsammans. Pasta och vår speciella pastasås. Sen efter vi ätit gick vi ut på promenad :) 8.e dagen i rad nu, jätteskönt :)

Har inte så mycket att skriva idag, får hoppas på mera i morgon :) Nu väntar sängen.
Natti natti!

SHOPPING I VALBO

Godkväll! JA, ni vet ju att jag var till valbo idag. Det blev en riktig shopping.
Jag köpte:
2 st jeansleggins från veromoda
2 par örhängen från veromoda
1 st top från Gina Tricot
1 st glansiga leggins från Gina Tricot
1 par klackskor i tyg från scorett
1 st pannband från Intersport
2 st tavlor från Mio
4 st bordstabletter från Mio

När vi kom hem så tog vi en rask promenad, hur skönt som hellst. Är det bara jag som tycker att man blir mycket piggare om dagarna när man har börjat med promenader? Nu har ju jag prioritera promenader i första hand och gymmet har hamnat i andra hand. Men ska försöka hinnna med det också. Men det är lite svårt att hinna med allt. Men kanske får göra ett schema och variera lite granna för varje dag :) Eller vad tycker ni?

Nu sitter jag och tittar på MInuten på 1:an, tycker det är skoj. Men sen ska jag ta en dusch innan det blir läggdags :)

Mitt shoppingresultat


Närmare titt på skorna


Närmare titt på pannbandet


Tavlorna



VALBO

God förmiddag! Nina kom precis hit och vi ska snart åka till valbo. Det kommer bli roligt eftersom det var så längesen jag var där. Nu ska vi åka.

Max och Nina hos micke innan utgång 110122


Ha en bra dag!

LÖRDAGSMYS

När jag kom efter jobbet hämtade jag först thomas sen åkte vi hem till mina föräldrar en stund. Sen åkte vi hemåt. Thomas åkte och handla och jag gick ut på promenad som vanligt. Idag tog jag en längre runda, jätteskönt :)

När jag kom tillbaka efter min promenad stod thomas och lagade mat. Jag hoppade in i duschen och när jag var klar var även thomas klar med maten. Det blev Fläskfilé, Klyftpotatis, bea och morötter, det var mums :) NU sitter vi och tittar på Blue crush och äter efterlängtade chips :)



GRATTIS SAANA I FÖRSKOTT

God kväll! Direkt när jag kom hem efter jobbet så gick vi till Johan och saana. Saana fyller år den 5:e februari men vi firade henne idag. När vi kom dit så var resten av familjen murén där. Vi blev bjudna på smörgåstårta som saana själv gjort, jättegod var det, mums! Sen när vi skulle gå hem så tog vi en promenad innan det blev hemfärd. Men nu är vi hemma och jag sitter och äter en passionsfrukt, mumma :)

Söta Elvis och Saana på julafton en helg före


Nu ska jag gå och sova eftersom jag ska jobba i morgon.
Nattinatti! 

GOD MORGON

Har nyss ätit frukost. Nu sitter jag i soffan och tittar på vakma med the voice och tar det lunt innan jag ska åka till jobbet. Idag kommer jag åka bil till jobbet. Har lite brottom hem så då är det lättare att ta bilen. 

Ha det bra idag! 

PROMENERA

Det var lungt på jobbet idag men som alltid så var det roligt. Jag åkte buss idag som igår fast jag åkte även buss hem idag.

När jag kom hem så följde thomas med mig ut på promenad som jag försöker med varje dag. Tyvärr kan thomas inte följa med mig varje dag men jag kan ju gå själv också eller om någon annan vill följa med. Nu har jag varit på promenad varje dag sen i måndags och så ska det fortsätta :) Efter promenaden så tog vi oss lite mat och nu sitter vi och tittar lite på landskampen. Sen blir det väl att sova.


IPHONEN SPRACK

Hejsan! NU var det en evighet sen jag skrev, men nu har jag en bra förklaring. vi har ju flyttat och vi har inte haft internet tills nu. Så därför har jag inte bloggat.

Som några vet har jag börjat på ett nytt jobb, Elkedjan i sandviken. Det är jätteroligt :) Det var ju där jag gjorde min praktik när jag gick på gymnasie. Men nu hörde dom av sig och självklart tackade jag ja :)

Idag tog jag bussen till sandviken, men eftersom den inte passar så jättebra så gick jag till thomas farmor och väntade tills jag skulle börja. Men sen när det var dags att gå ringde jag till thomas. Sen frös jag om handen  så jag bad han vänta lite. När jag väl hade fått på mig vantarna gled min fina iphone ur mina händer och landade rakt på stenplattorna mitt i stan. Då såg jag, Fan! Displayen är nästan helt sprucken. Jag ringde upp thomas igen eftersom samtalet bröts efter smällen. Telefonen fungerar fortfarande. Jag frågade thomas vad jag skulle göra nu för jag kan ju inte ha displayen se ut så där. Han berättade att man kan byta ut den (framsidan). Vilken lättnad. Vi ska väl försöka ringa i morgon och skicka in den. Thomas hade hittat ett företag som sysslade med sånt som var ganska "billig". BIlligare än att lämna in den där jag köpte den iallafall.  Ja så började min dag. Man blev ju ganska less.

Efter jobbet var thomas i sandviken så jag kunde åka med han hem. Han och micke ville äta pizza, men jag vill verkligen inte äta sånt mitt i veckorna även hur sugen än jag är. Men jag gav med mig, så jag tog en sallad och ramlösa istellet så fick grabbarna äta vad dom ville :) Men nu är vi iallafall hemma och jag vill gå ut och gå. Ringde johanna och frågade om hon ville följa med, det ville hon men hon var inte hemma, men skulle ringa mig när hon var på väg hem. Så får se då hur det blir, beror ju lite på hur sent det blir. 

Min spruckna iphone


/Annelie

RSS 2.0