FREDAG IGEN

God morgon! Då var det fredag igen då. Och vad är det som händer då? Jo det är ju vågendags. Denna vecka har inte gått lika bra som förra veckan men jag får skylla mig själv. Nu när jag har semerster så har det liksom blivit semester från träningen också. HInner liksom inte med. Har så mycket jag ska hinna med nu på semestern. Men det var iallafall inte upp gång. Utan jag har förlorat -0,2 kg. Alltid något och det är jättebra! Det går sakta med säkert. Egentligen vill man ju förlora allt på en gång. Men då får man nog inte stanna kvar så. Så jag tror det bästa är att förlora lite i taget :)

Många kallar detta för bantning som jag håller på med. Men det kallar inte jag det. Jag äter så mycket kcal som jag borde för att nå en bra vikt. Sen när jag har kommit dit jag vill, så kan jag ändra lite på kcal, så att jag äter för att hålla vikten. Och jag äter inte annorlunda för att jag räknar kcal. Jag får äta vad jag vill bara jag håller mig till räkningen. Visst vill man försöka vara lite nyttig iallafall med tanke på hälsan. Så det försöker jag vara på veckorna sen nån dag på helgen har jag så kallad ätardag ;) Jag äter vad jag vill, hur mycket jag vill och skippar helt räkningen av kcal :)  Och sån dag är det idag :P Kommer nog bli så i morgon också, för då åker vi till västkusten och det tar ju ganska lång tid och då vill jag nog ha en godispåse med mig ;)



Ha en bra dag, Kraaamar!


SER INTE..

...lika fint ut ute idag som igår :( Men men inget att göra åt. Ska snart gå till Johan (brorsan) och lifta med dom hem till mamma och pappa. Vi ska hjälpa dom att städa ur logen. Mamma fyller snart och då kommer hon ha fest där uppe (logdans) ;) Det kommer bli så mysigt!!

Ha en bra dag nu, kraam!

RUBRIK?

Det är alltid så svårt att hitta på en rubrik. Tycker inte ni? Jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Haha. Ne men städade kylen nyss. Behövde kasta massor. hehe. Så nu är det ganska tomt. Kanske måste fyllas på. Jag gjorde iallafall kvällsmat så jag slapp vara hungrig. Jag bestämde mig för att göra korvstroganoff. Sen när jag skurit upp korv och lök ser jag att jag inte har alla ingredienser som jag brukar ha i. Men då fick jag bara göra korvstroganoff på det som fanns :) hehe! Och det gick ju bra det med :)



Får se nu då vad jag ska hitta på. Finns ju att göra, bara man vill. Tex rentvätten väntar att bli inlagt i skåpen :P Haha. Ne får se om jag hittar på nått roligare ,)

Kram!


TO DAY

Idag träffade jag ju Johanna, Jessica och Jessicas son Vincent. Vi började med att åka till sjöbacken så Vincet fick bada lite. Tyvärr var det tydligen kallt i vattnet. Men Vincent badade iallafall en liten stund och vi tjejer satt och pratade medans. Sen när Vincent hade badat klart åkte vi till lekparken vid wij. Man blir alltid som ett barn när man är i en lekpark ;) Hihi ! Vi var där ganska länge, tills vi kännde att vi började bli hungriga. Då åkte vi till Trillin och åt Lunch. För mig blev det bakad potatis med skagenröra. Det är så himla gott!!! Vi satt där ganska länge. Vincent lekte i en lekhörna medans vi andra pratade en massa. När vi kännde oss klara åkte vi upp på rönnåsberget och tittade på den fiiina utsikten. Allt ser så fint ut där uppefrån :) Där stannade vi inte så länge. När vi åkte därifrån så skulle jag skjutsa hem johanna, jessica och vincent. Johanna sa att vi skulle åka genom skogen dit. Jag sa att jag inte riktigt hittade (man åker ju aldrig där). "Men hon hittade" eller inte. Hehe vi kom lite vilse, hehe. Nej då vi kom ut på en väg då jag visste vart vi var så då tog jag den väg jag hittade men det blev tyvärr lite längre :P Men jag håller med johanna om att det ser nog lite annorlunda ut från det håll vi kom från ;) Men tack hörrni för en jättetrevlig dag :)

Sen när jag var hemma åt jag och thomas lite middag. Sen åkte vi direkt till Järbo och gratulerade Micke som fyller 21 år idag. Grattis så jätte mycket till dig!

Bilden är från sista april tror jag, på micke.


Nu är vi hemma och det är väl dags för att sova. Natti!

SNART

Nu ska jag snat åka och hämta johanna. Sen ska vi hämta Jessica. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på :) Det visar sig!

 

HIDE AND SEEK

Jag hade jättetrevligt hos towe ikväll :) När jag åkte dit var det världens jävla spöregn! Haha, jag skojar inte när jag säger att jag aldrig någonsin har varit med om något liknande, haha! Men iallafall så fick jag middag hemma hos towe. Sen letade vi fram en film som vi skulle se. Vi har ju pratat om att vi ska se en skräckfilm. Så vi bestämde oss för att se Hide and seek. Jag hade aldrig sett den och towe hade glömt bort den. Så då passade det bra att se den tyckte vi :) Vi krypte ner i soffan med täcke och kudde. hihi.



Men nu är jag hemma och ska krypa ned i sängen. Jag och darling ska titta på film och sen blir det bara att sova :) Natti natti!


I MORSE..

..skjutsade jag mamma och pappa + 2 vänner till dom till sandviken. Dom skulle på dagskryssning. Så jag skjutsade dom till bussen. Sen åkte jag hem, var hemma en liten stund sen skjutsade jag thomas till jobbet. Sen åkte jag hem till mamma och pappa och gick ut med Tindra (hunden). Var där en liten stund. Men nu är jag hemma. Jag ska göra mig klar nu för jag ska snart åka till Gävle till Towe. Vi ska ha det mys. Men sen åker jag hem ikväll :)



Ha en trevlig eftermiddag/kväll, kraam!


EN LITEN ROADTRIP

Ikväll satt jag och thomas och undrade vad vi skulle hitta på. Vi kom på att vi skulle ut och åka lite. Och det gjorde vi. Vi åkte först mot Gävle så åkte vi runt lite där. Sen åkte vi mot sandviken och åkte runt där. Vi åkte och köpte mat på Sibylla och tog med oss det till storsjön och satt där och åt och tittade samtidigt på den fina utsikten över vattnet :) Hihi vi hade det jättemysigt! Sen när vi skulle åka hem åkte vi förbi Järbo och svängde in vid Micke och hämtade lite filmer på thomas USB. Sen åkte vi hela vägen hem och nu sitter jag här :) HIhi!

Kärlek! Jag och thomas då vi skulle åka på kryssning.
 

STREETDANCE

Nyss tittat på:


MYSKVÄLL

Idag har jag och thomas haft en dag tillsammans. Vi köpte lunch (baugette med skagenröra) vid Trillin, mums. Vi handlade lite tills nu ikväll. Vi hyrde även film. Vi hyrde två stycken filmer. När vi kom hem efter byn så tittade vi på den ena. Det var Just go with it. Den filmen ville jag egentligen inte hyra först men vi gjorde det ändå och det var väl tur för den var faktist bra :) Sen tog vi det lite lugnt och inte gjorde så jätte mycket på en stund. 

Sen nu ikväll då det var dags för att äta middag så lagade vi vår efterlängtade trerätters middag :) Som förrätt gjorde vi toast med laxröra, huvudrätten blev pepparbiff, egengjord klyftpotatis, beasås, sallad och som efterrätt blev det vanilj glass med varma hallon. Till maten drack vi vitt vin som vi fick av johan och saana då dom varit i Italien. Det var jättegott =) Till huvudrätten hade vi också värdens minsta tomater. Hehe, har aldrig sett så små tomater nån gång. 

NU håller vi på tittar på den andra filmen som vi har hyrt. Den heter The Fighter. Den har precis börjat nu så vet inte riktigt om den är bra :)

Här kommer lite bilder från idag.  

Just go with it


Filmtittande


Dukning


Våra fina oljor


Världens minsta tomat


Haha, ganska stor skillnad


Förrätten


Min fina älskling öppnar det goda vinet


Redo för förätten


Huvudrätten




Den goooda efterrätten =)


Filmen vi tittar på nu


Tack älskling för idag. Det har varit jättemysigt :) Kraaam!

HANDLING PÅ G

Nu ska jag och thomas åka och handla tills ikväll. Jag och thomas ska ha en dag för oss själva idag och ha lite mys ikväll. Med matlagning och kanske lite filmtittande:) Ska försöka komma ihåg att knäppa kort på maten vi kommer göra. Så får ni se sen :)



Kraam på er!

GOD MORGON VÄRLDEN

Hann inte skriva något igårkväll för det blev så sent. Jag gjorde endel saker efter jag hade klippt mig :) Förstår att några är nyfiken på hur håret blev. Hann inte knäppa så jättebra bilder igår men kan väl visa lite iallafall. Blev iallafall jättenöjd. Jag köpte även skydd som man har innan man blåser och plattar håret. Jag köpte också ett pulver som gör att man får lite volym på håret :)

Bilder:

Dagen före


Precis innan jag gick till frisören


Efter


Efter =)

 
Efter


Det blev inte så bra bilder men ni får nog se flera sen. Hade ju lite brottom när jag tog dom på datan :(


FREDAG INNEBÄR DAGS FÖR VÅGEN

Vill börja med att tacka för kommentarerna jag fick igår :) Jätte snälla! Carro det är ganska mycket att jobba med att ha så tjockt och lockigt hår. Och det är så svårt att ha en bra frisyr. Men en dag kanske jag lär mig att hantera det :)

Idag är det iallafall fredag och dags för vågen. Den visade -0,5kg, yippi!! Det är så roligt att den visar minus varje vecka :) Var lite orolig i morse för jag har inte rört på mig så mycket den här veckan. Och sen när jag skulle ställa mig på vågen så visade den LO. JAg letade fram ett batteri för att byta och fick inte ut det. Men medans jag pysslade började vågen fungera igen. Så jag provade att väga mig, och det gick ju somsagt bra :)

Kl 13.00 sätter jag mig i frisörstolen är lite smått nervös nu när jag ska prova en ny frisör. Men hoppas verkligen att det blir bra :) Håll tummarna ni med! Jag får gå fram på byn men ser lite ut som om det är dåligt väder ute, får ringa thomas sen så han får komma och hämta mig om det inte blir bättre väder.



Ha en bra dag, kram!

LITE AV VARJE

Nu har towe åkt hem. Och vi har haft det jätte mysigt idag :) Vi har pratat massor, ätit, pratat massor, tittat på film (the reef)  , pratat mera, ätit och pratat ännu mera. Hehe =) Tack så jätte mycket towe för idag!

Jag och towe i februari tror jag :)


Filmen vi såg. Den är jättebra. Den tycker jag ni ska se =)


Nu sitter jag och thomas och tittar på ullared. Vi ska ju åka dit några dagar sista vecka jag har semester. Jag har nu semester v.28,v.29,v.30 =)

Jag nu. Fått på mig myströja =)


Ja just ja i morgon ska jag klippa mig. Ska prova en annan frisör den här gången. En tjej som många har rekomenderat mig till :) Nu är det över ett år sedan jag klippte mig, så ganska långt är det och lockigt :(

Så här ser mitt jobbiga hår ut nu men i morgon blir det ändring :)


Ja det blev lite av varje, kram!


I VÄNTAN PÅ TOWE

Sitter och väntar på att towe ska komma hit. Jag ska hämta henne vid stationen då hon kommer till ockelbo. Vi ska ha det så roligt =)



Ha en bra dag! Kram!

VÅRAN KVÄLL

Ikväll blev jag och thomas bjuden till micke och jenny på middag. Vi fick tre rätter. Förrätten var sallad med lite rostbiff. Huvudrätten var kyckling och rotfruktsgratäng. Sen efterrätten var vitchokladmousse och hallon, jordgubbar. Supergott! Glömde ta bild på förrätten.

Sitter och pratar med johanna nu i telefon. haha! Vi pratar massor om allt!

Bilder:






kram!

HAR...

..inte skrivit på ett tag nu igen. Hinner inte lägga ut bilder från marknaden nu. Får försöka med det sen. Jobbat halvdag idag em. När jag kom hem så åt vi tacos sen gav jag mig ut på en joggingrunda. Thomas valde att stanna hemma. Han ville hellre diska ;) Men men nu är jag hemma och jag ska hoppa in i duschen. Sen blir det film och sova tror jag. Kanske blir en kvälls macka. Får se om jag är sugen på en macka när jag duschat klart. Hittills har jag ätit 1000 kcal. Om jag tar en macka så kommer jag upp i ca 1100-1150 kcal. Så vi får väl se.



Kram!


GOHJÄRTAT PRATADE I SÖMNEN

Ny dag igen. Jag är lika pigg som  inatt :) Thomas pratade i sömnen inatt. Helt plötsligt så sa thomas högt: om ni behöver ladda mobilerna så... Sen avbröt jag honom att alla sover. Sen helt plötsligt så skrek han : 3,9 Micke! Haha jag avbröt igen och sa att alla sover. Haha! Mitt gohjärta <3 Snart ska vi gå ut på marknaden och se om det finns något roligt. Men det är väl samma som jämt hihi. Men måste gå iallafall =)
Bilder från igår kommer nog sen.



Ha en bra dag =)


MARKNADS FREDAGEN

Ja första marknadskvällen avklarad. Jättetrevlig kväll, verkligen!=) Det blev karuseller som jag hoppats på, hihi. Alla sover här hemma utom jag så jag passar på att skriva lite hihi. Såg nu att klockan börjar bli ganska mycket så måste nog avrunda så jag orkar med en till kväll. Det var lugnt för mig i kväll. Det blev nån cider men inte så mycket. Så jag är ganska pigg. Men måste väl som sagt försöka gå och sova =)

Avslutar med en bild på grabbarna! (Micke,thomas,daniel)

ÖLTÄLTET IKVÄLL

Nu ska vi snart ut på marknaden. Vi ska äta och dricka lite i öltältet. Och åka lite karusell ;) hehe ha en bra kväll!


VÅGEN IDAG IGEN

God morgon! Idag börjar marknadshelgen. Synd att det är tråkigt väder. Jag ska jobba idag 10-18. Sen blir det marknaden för mig med. Hoppas det blir bättre väder ikväll. Men iallafall som vanligt på fredagar är det vågen som gäller. Blev glad denna fredag också. Vågen visade -0,5 kg =) Jättenöjd, eftersom det är det jag räknat med varje vecka =)



Ha en bra dag!

RSS 2.0