MYSKVÄLL

Idag har jag och thomas haft en dag tillsammans. Vi köpte lunch (baugette med skagenröra) vid Trillin, mums. Vi handlade lite tills nu ikväll. Vi hyrde även film. Vi hyrde två stycken filmer. När vi kom hem efter byn så tittade vi på den ena. Det var Just go with it. Den filmen ville jag egentligen inte hyra först men vi gjorde det ändå och det var väl tur för den var faktist bra :) Sen tog vi det lite lugnt och inte gjorde så jätte mycket på en stund. 

Sen nu ikväll då det var dags för att äta middag så lagade vi vår efterlängtade trerätters middag :) Som förrätt gjorde vi toast med laxröra, huvudrätten blev pepparbiff, egengjord klyftpotatis, beasås, sallad och som efterrätt blev det vanilj glass med varma hallon. Till maten drack vi vitt vin som vi fick av johan och saana då dom varit i Italien. Det var jättegott =) Till huvudrätten hade vi också värdens minsta tomater. Hehe, har aldrig sett så små tomater nån gång. 

NU håller vi på tittar på den andra filmen som vi har hyrt. Den heter The Fighter. Den har precis börjat nu så vet inte riktigt om den är bra :)

Här kommer lite bilder från idag.  

Just go with it


Filmtittande


Dukning


Våra fina oljor


Världens minsta tomat


Haha, ganska stor skillnad


Förrätten


Min fina älskling öppnar det goda vinet


Redo för förätten


Huvudrätten




Den goooda efterrätten =)


Filmen vi tittar på nu


Tack älskling för idag. Det har varit jättemysigt :) Kraaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0