BLIXTRA OCH ÅSKA

Tänkte gå ut och springa nu när jag kom hem från jobbet. Men precis då började det åska och blixtra så hoppar över det idag. Tänkte göra lite situps i stellet och kanske göra lite övningar på gymbollen. Men först blir det att slänga i mig lite mat :)

KCAL IDAG

Igår blev det ju ingen kaloriräkning, tänkte hoppa över det i dag med. Men jag räknade ändå, hehe. Har ätit godis idag men jag har iallafall hållt mig under 1500 kcal och det var ju det max jag får äta. Så sammanlagt idag blev det 1421 kcal =)

Nu ska jag gå till tvättstugan och hämta tvätten sen blir det nog att ta det lugnt innan det är dags för att sova :)

Natti!


MOTHER´S DAY

Nu har jag varit och firat mamma på mors dag. Blev bjuden på mat och fika. Gott! Men jag cyklade inte dit som jag tänkte utan jag åkte med johan, saana och elvis i stellet.



Grattis mamma på mors dag!


TREVLIG KVÄLL

Vi var och träffade Tobbe och Hanna igår. Det var dom vi grillade med. Vi hade jättetrevligt :) Det blev ganska sent så sov lite längre idag. Men om en stund tänkte jag cykla hem till mamma och pappa och fira mamma på morsdag :)

Tack tobbe och Hanna för en jätte trevlig kväll!


Ha en trevlig dag :)

GRILLA

Nu cyklar vi och grillar och dricker gott =)



Kram!

LÖRDAG

Hemma från jobbet. Har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt :) Det blir nog att hitta på nått ikväll hoppas jag =)



Ha en trevlig lördag!

HELG

Nu ska jag snart åka till jobbet. Tänkte bara önska alla en trevlig helg! Hoppas det blir finare värder in på dagen :)



Kram!

DAGENS KCAL

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg på hur många kalorier jag stoppat i mig idag. Och det var 1221 kcal. I morgon ska jag inte räkna kalorier (tror jag iallafall). Haha man vet ju aldrig.



Nu blir det att gå och sova. Arbetsdag i morgon. Godnatt!

SAMMA SOM FÖRRA VECKAN

dags för vågen idag. Den visade samma som förra veckan. Har inte varit ute och rört mig så mycket som jag borde kanske därför jag står still. Men iallafall glad eftersom jag inte gått upp i vikt. Men men nya tag nu till nästa vecka =) Nu sitter jag och äter gröt med hallon och tittar på tre kronor innan jag ska åka till jobbet.



Ha en trevlig fredag!

TREVLIG DAG

Jag hittade ganska mycket fynd i valbo idag så roligt. Massa kläder på gina och en massa kläder från H&M =) Tack Saana för en jättetrevlig dag :) Hoppas du/ni får jättetrevligt på kryssningen:)

När jag kom hem så har jag fixat och donat lite och helt plötsligt var klockan mycket. Så blev varken en promenad eller en joggingtur idag. Jag får kalla valborundan för promenad ;) Hihi!

Nu ska jag titta på ett avsnitt av tre kronor sen blir det sova.



Godnatt!


JAG ÄR...

...ledig idag och om en halvtimme ska jag hämta saana och vi ska åka till valbo och titta lite. Får se om jag hittar något roligt :)J

ag har bara hunnit med att äta frukost än så länge idag och det blev 167 kcal. Gröt med hallon. Gröten innehåller 130kcal och hallonen innehåller 37 kcal.



Ha en trevlig dag, kram!


GOD KVÄLL

Vanlig dag på jobbet idag. När jag kom hem så åt jag mat. Sen gick jag ut för att ta en springrunda. Fick springa själv idag för thomas hade besök av tobbe, dom höll på att plugga. Det blev 4 km idag med, skönt =) Jag tänkte ju inte springa känndes som om jag inte orkade, men thomas sa att jag orkade visst. haha och det gjorde jagb :)

Igår hann jag ju inte skriva mina kalorier men dom blev iallafall 1285. Och idag har jag fått i mig lite fler kalorier än igår, 1343 kcal.



Nu blir det kväller, Nattinatti!


JOGGINGRUNDA PÅ FYRA KILOMETER

Har precis varit ute på joggingtur med thomas. Det blev 4 km. Så nu blir det att äta mat och duscha sen blir det bara att ta det lugnt innan det är dags för att sova. Har inte hunnit räknat klart mitt kalori intag idag men igår räknade jag och då blev det 1238kcal. Ne nu måste jag äta innan jag svälter ;) hehe.



Ha en bra kväll!

FRUKOST

God morgon! Sitter och äter gröt och hallon medans jag tittar på tre kronor. Ska åka till jobbet om en stund.

Kram!


IGÅR, IDAG

Hann inte skriva blogg igår på grund av att jag jobbade, sen åkte jag till valbo sen vidare till gävle på bio med thomas´, micke och jenny. Vi var på Pirates of the caribbean 3D. Haha man såg ju inte klok ut i brillorna man fick. Jag visste inte vilken storlek jag skulle ha på dom så tog ett par för barn och ett par för vuxen :) Filmen var bra. Lite roligt att gå på 3D en gång har aldrig gjort det nån gång.



Jag räknade inte kalorier igår men idag har jag gjort det. det totala intaget idag blev 1180 kcal. Idag har vi varit hos pappa och mamma och lite i stugan och målat. Jag klippte gräsmattan så nu är det fint där :)

Bilden är från tidigt i vår


Natti!

VÅGEN

Idag var det dags att ställa sig på vågen. Och det var faktist roligt idag. Vågen visade -0,8 kg. :) Nu går det verkligen åt rätt håll :) Roligt roligt. Tänkte bara dela med mig av detta till er.

Får se om jag hinner göra ett inlägg ikväll. När jag slutar ikväll ska jag åka till carro och grilla. Det kommer inte bli så sent eftersom jag ska upp och jobba i morgon. Men nu måste jag göra mig klar och åka till jobbet.

Ha en bra dag!

BÖRJA RÄKNA KCAL

Jag har tänkt väldigt länge på att börja med att räkna kalorier. Men jag har liksom inte tagit mig till. Jag har några nära runt mig som gör det och dom säger att det har hjälpt dom. Så jag har börjat med det jag med. Började idag. Nina hjälpte mig igår med att räkna ut hur många kalorier jag ska äta per dag. Så om jag tränar så ska jag hålla mig runt 1500 kcal för att gå ned 0,5 kg i veckan. Om jag inte skulle träna alls så ska jag hålla mig på 1300kcal. Men eftersom jag springer eller går stort sätt varje dag så ska jag hålla mig på 1500kcal.

Så om vi tittar på hur mycket jag har ätit idag så blev det totala intaget av kcal ca 1117. Så jag ligger under det jag max ska få i mig och det är ju jättebra :) Måste bara tillägga att jag och thomas var ut på en 4 km´s jogingrunda när jag kom hem från jobbet :)

Som ni kanske förstår så kommer jag säkert skriva endel om detta nu framöver. Som många vet kanske jag inte kommer skriva blogg varje dag. Det är ju beroende på hur jag hinner och hur trött jag är på kvällarna.



Nenu är det dags för Annelie att sova. Godnatt!

VÅRRUSET 2011

Idag sprang jag vårruset. Det gick bra. Sprang på 31.11 min, helt okej. hade hoppats på bättre men men får bli bättre nästa gång =) Tänkte bara slänga in det här lite snabbt, är så trött nu så måste sova. Det börjar bli så sent. Godnatt! 

EUROVISION SONG CONTEST 2011

Jahopp, då var eurovision över och Azerbaijan tog segern. Sverige kom 3:a, en väldigt bra placering. Det har det inte varit på länge. Så det var ju toppen´. Det var lite synd att han inte fick ha sönder alla glasskivor för då hade det ju varit bättre. Men men det gick ju ändå.




Nu blir det sova för min del.
Godnatt! 

GOD MORGON

Igår blev det inget skrivande men det som hände igår var inte mycket. Jag jobbade och när jag kom hem tog jag det lugnt. Blev en vilodag då. Men nu kom jag precis in från en joggingrunda. Så skönt när man springer på morgonen och innan frukost. Men nu måste jag duscha och äta frukost för jag har en del att göra idag. Vi ska städa och sen åka upp till stugan och måla. Så roligt. Ikväll blir det väl eurovision.
 
Svettig bild


Ha en bra lördag!

SPRINGA SEN MELODIFESTIVALEN

När jag kom hem efter jobbet åkte vi till ulvsta igen för att springa. När vi kom fram var det så många bilar där och vi såg några med nummerlappar och typ kartor i händerna så då hoppade vi över att springa där. Men vi kunde ju inte hoppa över att springa i huvudtaget. Så vi åkte till mamma och pappas stuga och ställde bilen där. Och sprang runt därt istellet. Sammanlagt blev det ca 4,1 km. Så ganska lagom. När vi kom hem så blev det äta, dusch och melodifestivalen.

Fan vad jag blev nervös på slutet. När det bara fanns en rad kvar och sverige inte fortfarande var med trodde jag att det var kört. Men när dom sa sista bidraget som gått vidare så var det sverige och då släppte nervösiteten. Haha. Så på lördag blir det nog att titta på eurovision. Jag tittade inte föra året eftersom Sverige inte gick vidare till eurovision då. Men det blir det nu :) Skoj.

Nu är det verkligen dags att sova. Men tänkte bara säga Grattis till thomas kusin Mikael som fyller 30 år idag. Stort grattis! Ne nu blir det sova så jag orkar upp till jobbet i morgon, alldeles för sent nu. men men så kan det bli ibland. Natti natti!


SPRINGA SPRINGA SPRINGA

Har inte skrivit på länge nu. Har liksom inte haft tid. men det glömmer vi och fortsätter. När jag kom hem efter jobbet så bytte jag direkt om till träningskläderna och åkte med thomas upp till Ulvsta och sprang. Vi tog rundan på 5 km. Så skönt men jobbigt. Jag märker att det är mycket jobbigare att springa i skogen bland rötter och stenar än på en landsväg. På en landsväg kan det vara jobbigt för fötterna. Även om det var jobbigare i skogen så tycker jag att det är bättre att springa där. Jag har sprungit rätt mycket nu på sista tiden. Skönt att ta en joggingrunda när man kommer hem från jobbet. Måste hålla i inför vårruset den 18 maj, hehe :)

Jag funderar på att springa tjejmilen nästa år. Fast har ingen aning om jag skulle klara av det. Thomas tycker jag ska anmäla mig till i år. I september i stockholm kommer  det vara. Men det tror jag inte att jag hinner bli riktigt iform till. Jag tror man ska anmäla sig senast nån gång i juli. Men är nog bäst att jag satsar till nästa år så jag hinner träna en del. Eller vad tycker ni?

Först nu iallafall ska jag fokusera på vårruset, hihi!


RSS 2.0