UPPDATERING FRÅN HELGEN

Fredag: Då var det dags för vägning. Vågen visade -0,2 kg :) Det är bra. Det går sakta men säkert åt rätt håll :) Grattis till Therese (thomas syster) som fyllde 18 år.

Lördag: Började med ett arbetspass. Sen direkt hem till Therese och gratulerade henne. Sen gick vi hem och förberedde inför kvällen. Vi hade bjudit therese och hennes pojkvän alex på middag. Men när dom kom till oss så var hennes bästa vän hos oss och även hennes pojkvän. Tessan blev chockad, hihi. Vi åt tacos och spelade lite spel, lekte även lite lekar. Och hade mycket trevligt. Sen kom det två bilar som skjutsade oss till sandviken och vi gick ut på lobby. Där var det mindre roligt. Inte så mycket folk. Men när vi kände oss klara vid lobby gick vi till mcdonalds och åt sen åkte vi hem.

Söndag: Idag åkte vi hem till mina föräldrar för att fira pappa som snart fyller år. Vi firade även johan som också snart fyller år :) När vi var hemma igen tog jag en promenad med saana. Jätteskönt att komma ut en sväng :)

Bilder lördag




























Bilder söndag (idag)




Kram!

MIN LEDIGA DAG

Började dagen med en morgonpromenad, jätte skönt trotts lite halvdåligt väder. Under promenaden fick jag syn på fyra stycken rådjur som stod på åkern. När jag kom hem blev det lite frukost sen började jag titta lite på Skilda världar :)

Två av thomas klasskompisar kom hit för att dom skulle plugga. Då gick jag till min bror johan för att följa med honom till gävle och hämta deras bil. Vi åkte sen till sandviken och åt mat, johan och saana bjöd mig, tack så mycket för det. Jag fick köra deras nya bil hem till ockelbo. Jätteroligt att köra en annan bil en gång :)

Sen gick jag hem. Tog det lugnt en stund, fixade lite med tvätten. Sen gav jag mig ut på en joggingrunda på 30 minuter. Jätteskönt var det :) När jag var hemma blev det dusch och sen laga mat. Vi gjorde egengjord pannbiff med lök och kokt potatis. Jättegott med riktig husmanskost :) Nu ska jag mysa ner mig lite i soffan och titta på lite skilda världar innan det blir sovdags.

Innan morgon promenaden


På morgon promenad


Innan joggingrundan


Kram!

UPPDATERADE DÅLIGT IGÅR

Igår kom thomas hem ungefär sammtidigt som mig så det blev ganska sent igår. Jag fick en present av thomas, första boxen av skilda världar. Du är underbar, tack min sötnos.  Tobbe följde med thomas hem. Vi gjorde lite mat quorn, bulgur och tomatsås, mums :) Tobbe gjorde tomatsåsen, super gott! Sen hjälpte thomas och tobbe mig att sätta upp en hylla i köket, det blev jättefint.





Kram!

MUSIKEN TOG SLUT

Det blev lax och pasta blandat med pesto och kisella till middag idag. Det var väl sådär. Smakade bättre än vad det luktade hihi.

Men sen direkt till gymmet. Idag blev det konditionsträning. Värmde upp först i 10 minuter på cykel sen körde jag bandet i 5 km. Efter 10 minuter på bandet så hade skivan tydligen gått klart och alla på gymmet hade precis gått så kunde inte be någon att sätta på musik. Men tv.n var på men inte på så högt så hörde typ inget. Men kännde att jag inte ville ta en paus och gå och sätta på musik så körde på ändå. Men konstigt nog var jag peppad iallafall trotts utan musik. Körde på bra. Klarade 5 km som jag ville. Tiden blev 31.46 . undrar när jag kan ta steget att höja sträckan. Får se när det blir. Vill först klara 5 km på 30 min eller mindre ;)

Efter gymmet då jag var hemma hoppade jag in i duschen direkt. Nu sitter jag och äter en frisk & fröig medans jag väntar på att ghost whisperer ska börja på tv.n.

Efter gymmet


Kram!

WORKOUT

När jag kom hem från jobbet blev det en mycket god middag. kyckling med lite wookade grönsaker och lite äggnudlad, mums. Sen direkt till gymmet. Körde på med benen idag. Värmde upp i 10 minuter på bandet sen körde jag på maskinerna ett tag. Ökade vikten på en av maskinerna :) Då jag kört klart med maskinerna så kände jag mig inte helt klar så avslutade med att cykla i 10 min. Sen blev det såklart dags för att stretcha.

När jag var hemma blev det dusch. Och alldelses nyss tog jag en smörgås. Polarbröd, knäcke Frisk & fröig. På smörgåsen hade jag två st kalkonskivor, mums. Vi köpte brödet idag och det är första gången jag provar det och det var jättegott. Så det fortsätter vi med :)



Kram!

SÖNDAG

Idag har det blivit ganska mycket träning. På förmiddagen tog vi en promenad i det fina vädret. Sen åkte vi till min morbror och gratulerade honom för han fyller år snart. När vi firat klart så följde jag med saana till gymmet. Där började jag med uppvärmning på bandet i 15 minuter. Sen tyckte jag det var dags för armträning, körde på med armarna en stund. Då jag kände mig  klar med armträningen passade jag på att köra lite mage och rygg också. Jag avslutade med att cykla i 5 minuter. Thomas hade inte kommmit hem än då vi var klara så han kunde inte hämta oss så vi tog en promenad hem istället.

Bild från promenad idag :)


Kram!

MYSKVÄLL

Som jag skrev i morse så skulle jag ju åka till sofie och ta en promenad med henne. Det gjorde jag och vi gick med två jättefina hundar :)

När jag kom hem så hade thomas redan börjat med maten. Jag hjälpte såklat till då jag kom. Vi åt marinerad nötstek, egengjord klyftpotatis, kall bea, sallad och grönsaker. Till det drack vi ett rött vin Castillo turís. Som jag säkert har sagt förut så har jag inte varit mycket för rött vin. Men det här vinet var faktist gott. Till efterrätt blev det gräddglass och varma hallon :) Super gott! Nu blir det lite tv och film innan vi avslutar kvällen :)










Kram!


ÅKER TILL JOBBET SNART

Ska snart åka till jobbet. Efter jobbet ska jag åka och träffa Sofie och ta en promenad :) Kul!



Ha en bra dag! Kram!

ETT LITET BAKSLAG

Ja det stämmer. Vågen visade +0,1 kg. Men det var ju inte så mycket men det är inte roligt när det går åt fel håll. Men jag tror att det är mycket som kan spela in. tex snart mens, börjar få muskler. Ja ja men så kan det vara. Det gör inte så mycket det är bara att ta nya tag nu till nästa vecka. Vågen är ju inte allt heller :)

Nu ska jag titta på vakna med the voice :) Kram!


DET BLEV EN EXTRA SVÄNG IALLAFALL

Tänkte egentligen inte ta en extra promenad idag. Men thomas har pluggat hela dagen så följde med han en sväng runt svackan bara. Kallt men var faktist ganska skönt fortfarande. Men det gäller att klä sig ganska varmt så man inte fryser :)



Nu ska jag lägga mig och titta på en film. Och hoppas på att jag somnar ganska tidigt så jag är pigg till i morgon :) Vill bara tillägga ett stort tack till sofie för idag. Hade det jättetrevligt :) Kram!


LUNCH

Promenad avklarad, det var jätteskönt ute. Kallt men ändå skönt. Man får sån kraft att vara ute på promenad :) Nu har jag gjort mig klar för att åka fram på byn  och äta lunch på Trillin med Sofie.

 



Klockan tickar, måste iväg. Ha det bra så länge. Kram!

FLEECEJACKA

Nu börjar det verklingen bli kallt ute. Minusgrader här. Men solen börjar titta fram nu så jag tror det kommer bli en fin dag trotts kylan :) Kl 10 skulle jag egentligen ta en promenad med saana och susanna men dom skulle ta det ikväll istellet. Men jag ska nog ta en promenad nu ändå, så får vi se om jag följer med ikväll också.

I måndags fick vi ett stort paket från HM  men inte för än i går så provade jag kläderna. Allt passade bra. På min promenad nu så ska jag ha den sköna fleecejackan jag beställt.





Kram!


TITTAR PÅ



Kram!

GYM

Var på gymmet ikväll. Det verkar som om det börjar bli flera som gymmar där nu. För de senaste gångerna jag varit där så har det varit ganska mycket folk. Kul! Jag värmde iallafall upp 10 min på cykeln sen körde jag på crosstrainern i 30 min. Jobbigt men skönt :) Tack för sällskapet Saana! =)

Nu blir det natti natti för mig, kram!

(Nu ligger fler bilder från i helgen på facebook)

LITEN UPPDATERING FRÅN HELGEN

Nu har jag inte skrivit sen i fredags. Hela helgen har jag firat thomas födelsedag. På fredag vet ni ju att det var party för thomas. Vi hade det jätteskoj. Vi hade först lite förfest här hemma sen hade vi bokat buss som hämtade oss och skjutsade in oss till gävle. Där besökte vi heartbrake. När det var dags att åka hem så tog vi taxi hem.

På lördagen så kom thomas släkt och även en del av min släkt för att gratulera thomas. Blev massa fika, mums :)

På söndagen så började vi med att ta det lugnt sen tog vi en vända till gävle och besökte jula, sen åkte vi förbi valbo. Jag köpte en jacka från H&M ungefär en som jag har fast en mörkgrå. Behövde köpa en för den jag har, den har blivit väldigt stor :) Köpte även ett träningssett från stadium. Träningssettet bestod av träningstights och en träningsjacka i märket soc. Vi åt även lunch i valbo, på mitt favorit ställe madame och där åt jag så klart favoriten också ost/skink sallad med pasta. Mums. När vi kom hem så kom min morbror och gratulerade thomas. Mysigt.

så hela helgen har det blivit firande, roligt =)

Två bilder från i fredags




Det kommer bilder på facebook från helgen snart. Men inte idag. Nu blir det att sova. Natti natti, Kram!

PARTY

Thomas party!





Kram!


GRATTIS ÄLSKLING

Vill börja med att säga grattis till en av dom som betyder mest för mig. Thomas fyller 21 år idag. Ett stort grattis till dig. Hoppas du kommer få en underbar födelsedag idag. Älskar dig <3



Sen tänker jag gå in på att det är ju faktist fredag idag. Och varje fredag så är det ju vågen som gäller. Idag när jag ställde mig på vågen så visade den -ett halvt kg. Det är ju det jag räknar på så det är ju toppen :)



Ha en toppen dag nu alla. Får se om jag hinner skriva mer idag. Kommer ha fullt upp. Ska ju jobba, sen direkt hem för att fortsätta firandet för thomas.  Kram! 

TITTAT KLART PÅ MCLEODS DAUGHTERS

Nu har jag tittat klart på alla säsonger av McLeods Daughters igen. Nästan lite ledsen för det :( Vill bara att det ska fortsätta. Jättetråkigt att dom inte gjort flera. Men hela serien är bra och även slutet är väldigt bra :) Ibland kan det vara så att slutet inte är bra som i tex tre kronor. Det finns ingen bättre serie än McLeods Daughters. Måste kanske ta en paus från serien nu så jag inte tröttnar på den. Men hur ska jag kunna tröttna ?;) Jag har ju alla boxar utifall jag vill titta ;)



Ha en bra dag idag nu, Kramar!

INTE SÅ MYCKET

God kväll! Har inte mycket att skriva idag. Jobbat idag som vanligt det var roligt som vanligt:) När jag hade min sista kund idag så fick jag hicka. Haha, det var lite pinsamt men det var ju roligt också. Kunde inte göra annat än att skratta även min kund gjorde det ;) haha! :) När jag kom hem så åt vi lite mat och sen tittat på tv. Idag fick kroppen vila lite från träning kör på i morgon i stellet:) Nu blir det att sova lite. Kanske ska busa lite med Maja och Findus (katterna) lite innan bara :) Godnatt kram!

EFTER JOBBET

Thomas hade gjort klart maten när jag kom hem. Det som serverades var lax,potatis och sås. Gott!

Sen åkte jag till gymmet. Körde armträning idag. Eftersom det regnade när jag skulle åka så tog jag bilen idag. Så jag värmde upp på bandet i 10 min sen körde jag på med armarna en stund. När jag kännde mig klar med armarna så tog jag bandet i 10 min. Sen blev det lite stretch som vanligt. Blev väl runt 50 min idag. När jag gick mot bilen så regnade det lite fortfarande men inte alls lika mycket. Nu har jag varit hemma en stund men ska ta en dusch nu innan jag sen ska sova.



Hoppas ni haft en bra dag :) Kram!


IDAG BLEV DET GYM

När jag kom hem från jobbet blev det att äta lite mat som Thomas gjort i ordning. Det blev kyckling, currysås och ris, mums:) sen pratade jag massa med Thomas och Tobbe (Thomas klasskompis) en stund så jag kom iväg lite senare än vanligt till gymmet. Men gym blev det iallafall.  Jag cyklade dit, stod upp och cyklade hela vägen. Det fick bli min uppvärmning. Då jag var framme vid gymmet så körde jag benträning. Sen körde jag även lite mage/rygg. Det var det jag hade tänkt att träna men jag kunde inte avstå att springa lite också. Så jag sprang en liten vända på 2,5 km:) Men sen blev det lite stretch. Det tog ca 50-55 min idag på gymmet. Då jag var klar så gick jag till min cykel som stod och väntade på mig. Kände att det var lite jobbigare för benen när jag cyklade hem. Men det gick bra. Då jag var hemma igen så pratade jag lite med Thomas. Sen blev det dags för en dusch:)  Men nu är det dags för att sova lite så man orkar upp i morgon. Godnatt på er!

NÅGRA RADER

Idag har vi storstädat här hemma. Riktigt grundligt så nu är det frächt :) Har inte gjort så mycket annat idag. Hade tänkt göra ett besök på gymmet men jag var så trött så jag tog en promenad istellet. Det blev ingen stor uppdatering idag men några rader iallafall :)



Kram!

SHOPPING EFTER JOBBET

Gick bra på jobbet idag. Efter jobbet åkte jag och thomas till valbo och handlade lite. Thomas köpte ett Nail kit till mig. Det består av nagelbandskräm, nagelstärkelse och handkräm, tack så mycket hjärtat <3 Sen hittade jag såklart lite saker själv också. På gina hittade jag en skjorta. På Intersport hittade jag ett träningslinne av märket Puma. Jag hittade även en fin vattenflaska i märket Röhnisch där. Sen på Glitter hittde jag lite örhängen.

Sen åkte vi förbi sandviken och gick in och handlade lite granna hem. När vi var klar med handlingen så åkte vi hem till mamma. Mamma och lilla Tindra (hunden) var ensamma eftersom pappa är i stugan med jaktkompisarna :) Vi hade det mysigt. Vi lämnade även pengar till mamma på grund av att jag har beställt new body genom henne. Det såldes på hennes jobb. Förr sålde jag själv då jag spelade innebandy men inte nu längre då det inte finns något damlag här längre :( Men jag hade iallafall beställt Hipster. Om ni har chans att köpa så gör det. NewBody har superbra kläder. Jättebra material. 





Kram!


TACK FÖR I KVÄLL

Efter en jätte trevlig och mysig kväll med två fina personer, Hanna och Tobbe blir det nu läggdags. Tack för ikväll! :)

Nu är det sova som gäller, jobba i morgon. Natti natti!


DÅ VAR DET DAGS IGEN

Då var det dags för vågen igen. Den visade -0,3 kg. Inte mycket men något iallafall. Och det är ju jättebra för det är ju ner jag ska:)

Det ser ut som om det kommer bli en fin dag idag. Hoppas ni får en toppen dag, kram!


DET BÖRJADE BRA

När jag kom hem idag från jobbet. Så åt jag mat direkt. Thomas hade lagat mat det blev pasta och köttfärssås, mums :) Sen gjorde jag mig klar för att åka till gymmet. Jag gick ned mot cykeln, det småregnade så sadeln var blöt. Jag hade ingen lust att springa upp i lägenheten och hämta något att torka med, så jag stod upp och cykla till gymmet. Det fick bli min uppvärmning.

När jag kom till gymmet så ställde jag mig på bandet direkt. Det började bra men sen efter ca 20-25 min så tappar jag min lins, typiskt :(  Jag tror att jag kliade mig i ögat och det råkade nog bli för hårt så den åkte ur. Försökte leta på den men hittade den inte. Det var lite svårt då jag bara såg med ett öga. Försökte iallafall stretcha lite men sen gick jag tillbaka till cykeln.

Då regnade det lite mera och såklart var sadeln blöt. Jag försökte torka den torr med tröjan och sen satte jag mig och började cykla hemåt.  Då var inte regnet som var det värsta utan motvinden. Usch, vilken motvind det var. Jag var redan irreterad över att jag tappat linsen så motvinden gjorde inte saken bättre. Men jag kom hem iallafall. Men hade inga nya linser hemma. Måste ringa till LinsBoxen i morgon och höra om dom skulle kunna skicka ett par extra linser lite tidigare så jag inte är utan. Annars så får jag väl beställa via nätet. Vill verkligen ha linser. Det blir så klumpigt med att tex träna med glasögonen. Men tur att jag har dom iallafall :)





Kram!


KVÄLLER

Idag har jag varit ganska trött på jobbet. Det beror beror nog på att det blev så sen kväller igår. Men annars har det gått jättebra på jobbet. När jag kom hem åt vi lite granna. Nu har vi landat lite och jag tänker nog ta och kika på en film och sen sova. Så jag är pigg i morgon :) Tog en vila från gymmet idag. Men i morgon kör jag nog på igen :) Nu medans jag skriver sitter söta findus i mitt knä. Även han är trött ;) 



 
Kram!

TISDAG FJÄRDE OKTOBER

Haft min lediga dag idag. Den började jag med att kliva upp i skaplig tid. Tog det lugnt en stund. Sen när kl var 11 så åkte jag hem till mina föräldrar och rastade deras hund Tindra. När jag var klar där så åkte jag hem och åt lunch. Sen hemtade jag Towe och hemtade även thomas fast vid tåget. Jag och towe hade det jättetrevligt :) Vi pratade massor som alltid :) När klockan närmade sig 14 så skjutsade jag Towe till jobbet. Tack Towe för idag! =)

Jag begav mig till gymmet. Där var det tomt. Hehe. Det var dags att köra armar idag. Började med att värma upp i 5 min. Sen körde jag armträning. När jag kännde mig klar med det så sprang jag 5km på bandet. Det känndes lite tyngre idag än vad det gjorde igår. Men 5km blev det iallafall ;) Efter det blev det såklart stretching och massor av vatten ;) Då det var dags att åka hemöver så var det fortfarande tomt på gymmet, måste ha varit där en bra tid på dygnet ;)  

När jag gjort mig klar så började jag och thomas att prata om att kanske ta en vända till valbo för att kika på skrivbord till sovrummet som jag har pratat om. Så det gjorde vi. Det skrivbord vi hade kikat på blev det inte. Utan vi hittade ett litet vanligt bord som man kan dra ut så det blir större om man vill. Och vi hittade även en annan möbel som vi har satt bredvid som förvaring. Nu slipper vi ha datorerna liggandes överallt samma gäller skrivaren ;) Just ja, köpte även en stol att ha framför skrivbordet. När vi kom hem började vi sätta ihop allt, samtidigt som vi sprang ned till tvättstugan och tvättade :) Mycket som har hänt idag, skoj! Men nu blir det att varva ned och lägga sig och försöka sova. För i morgon är det en arbetsdag som gäller.






Godnatt, kram!

BLEV KONDITIONSTRÄNING

Ny vecka nu och första dagen på veckan avklarad. När jag kom hem så åt jag lite mat. Sen gjorde jag mig klar för ett besök på gymmet. Saana följde med. Vi cyklade dit. Sen blev det köra kondition. Först gick jag i 5 min för att värma upp på gåbandet. Sen ökade jag hastigheten lite och joggade, jag ökade lite då och då. Jag joggade/sprang till klockan stod på 36 min sen varvade jag ned med att sänka farten och börja gå, gick i 6 min. Sammanlagt var jag på bandet 42 min. Då jag var klar vid bandet var det dags för att stretcha. Sen cyklade vi hemåt. Nu har jag duschat och ska ta en kopp te innan det blir läggdags. Tack för sällskapet Saana! :)



Kram!


FICK MED LITE AV ALLT MÖJLIGT

Vi åkte och gjorde höst i stugan idag som vi sa att vi skulle. Vi tog hem alla sängkläder. Vi lade enris i sängen och på golvet så att inte några råttor gör något besök och förstör ;)

När vi kom hem stack jag och gymmade med Saana. Jag värmde upp i 10 min på motionsbandet. Sen körde jag benträning. Jag ökade lite på vissa maskiner. Körde lite mage och rygg också. Sen joggade jag 10 min och gick i 5. Efter var det dags för stretching, hua vad ont jag har nu ;)

Sen åkte jag hem och gjorde mig klar för middag hos Johan, Saana och elvis. Vi fick tacos, mums. Ja just de, dom har skaffat en liten katt. Eller liten, en ganska stor, det är en blandras mellan maine coon och skogskatt. Så ganska stor var den för att vara ett halvår ;)

Gick såklart hem sen. Då fick vi besök av Märtha (thomas mamma), tessan (thomas syster), Alex (Tessans pojkvän) och Anna-Märta (Thomas mormor). Då blev det fika. Efter en stund kom Tobbe (thomas klasskompis), han fick också fika. Jag berättade lite för märtha hur jag vill mublera i sovrummet. Så vi satte fart med det, hehe :) Ska köpa ett litet skrivbord som vi kan ha i sovrummet och ha datan och skrivan på. Tack för hjälpen märtha! Vi fick en blomma av märtha, så tack så mycket för den också :) Nu har alla åkt hem förutom tobbe. Tobbe och thomas pluggar nått jag inte alls vet vad det är ;) Hehe!

Fick med lite av allt möjligt :)

Enris i stugan
image description

Jag och Vita
image description

Thomas och Vita
image description

Fasters söting
image description

Blomman vi fick av Märtha
image description

Kram!

SÖNDAG MORGON

God morgon söndag! När jag vaknade så kände jag träningsvärken i kroppen, mest i armarna, lite i benen också. Det gör lite halvont men ändå skönt ;) hehe! Nu sitter jag och äter lite frukost som består av yoghurt och te :) Så fort thomas kliver upp ur sängen och gör sig klar ska vi nog åka till stugan och göra lite höst fint där. Kommer nog inte bli så många fler besök där i år. Längtar nästan till våren nu bara för att få vara i stugan ;)



Ha en bra dag, kram!


ACTIC

Nu har jag varit på gymmet. Det gick bra, jag blev visad dom flästa maskinerna och fick även prova dom. Instruktören visade inte alla maskiner, han tyckte jag skulle köra på dom här jag fått lära mig nu ett tag och när jag känner att jag vill prova dom andra ska jag säga till. Men när vi gått igenom dom vi skulle så körde jag igenom dom igen för att se hur jag klarade dom själv. Det gick bra och det var roligt. Sen behöver man kanske inte köra allt på en gång man kan ju varjera vilka muskelgrupper man ska träna. Det är ju lite upp till en själv hur man vill lägga upp det.

Det är ett väldigt fräscht  och trevligt gym. Där kommer jag trivas :) Roligt att komma igång med gym igen och på ett nytt ställe. Var ju ett tag sen jag körde med gym. Nu kan jag kombinera med gym och promenader :) Det här gymmet och det andra jag har varit på är ganska olika. Båda är bra fast på olika sätt. Men tror det här passar mig bra som det känns nu :)  

Nu blir det att fixa lite lunch. Pannkakor kanske :)








Kram!

YESTERDAY

Igår då jag kom hem från jobbet så åkte vi direkt till mina föräldrar. Dom bjöd oss på mat :) Vi fick Kycklingspätt, grönsaksspätt, ris, jordnötssås, sallad. Mums :) Vi hade det jättetrevligt pratade massor. Sen hade jag sagt att jag skulle stå för efterrätten. Ni kommer ihåg att vi gjorde en cheesecake? Den tog vi med och bjöd på =) Vi var hos dom ganska länge, vi kom hem stax före 24. Tack för en trevlig kväll :)

Idag är jag ledig från jobbet men har lite att göra. Ska börja med ett besök på gymmet och träffa en kille som ska gå genom allt med mig om hur allt fungerar :)

Kram!

RSS 2.0