FREDAG INNEBÄR

Fredag innebär snart helg och även att det är dags för vågen. Den visade ingen förändring sen förra veckan. Trodde att det skulle vara resultat, för jag har inte ätit för mycket kcal. Varit duktig hela veckan. 1100 kcal är det max jag har ätit på en dag och jag har varit ute på promenader varje dag förutom igår. Men jag har nog hamna där det börjar bli svårt att minska i vikt. Dit kommer man ju också. Är alltid lättare i början. Och jag har väl kommit dit där det börjar bli svårare. Men inget depp för detta utan nya tag till nästa vecka med ny energi :)

Nya tag till nästa vecka =)
 

Ha en trevlig fredag, kram :)


IDAG

Gick bra på jobbet idag:) Det är så roligt med alla kunder:) Snart kommer alla ljusstakar och sånt om någon undrar. Vi kommer få dom nästa vecka sen kan det ta nån dag att få upp allt. Kommer bli jätteroligt och se allt nytt som kommer.
På lunchen idag gick jag ut på stan en stund efter jag hade ätit. Jag var in på bokia och där hittade jag en almanacka:)

När jag kom hem så började vi laga mat och samtidigt göra cheesecake till helgen;) Nu är cheesecaken inne i frysen så den är klar i morgon:)

Blev ingen promenad ikväll, hann inte med. Ska snart gå och sova ska upp tidigt i morgon.


GOD MORGON

Sitter och dricker lite morgonte och tittar lite på McLeods Daughters. Sen blir det att göra sig klar inför en arbetsdag igen :)



Ha en trevlig dag, Kram!

IPHONE APP

Kanon, äntligen har blogg.se iphone app kommit. Klart man måste prova att blogga via iphone då;)

Kram!


SVAR PÅ KOMMENTAR

Kommentar:
Snygg jacka! Vart kommen den ifrån? Tycker du ska ha ändra din profilbild på facebook till bilden du har i ditt senaste i blogginlägg:)

Svar:
Tack så mycket! Tröjan/jackan kommer från H&M, det var ett tag sen jag köpte den. Jag har funderat på att byta ut profilbilden på facebook. Kanske blir den du menar =)

Visst menar du denna bild?


Kram!

SVAR PÅ KOMMENTAR OCH OM I LÖRDAGS

Vill börja med ett svar på kommentar. I fredags visade vågen -0,2. Inte mycket men något. Hoppas på lite bättre resultat denna vecka. Men det visar sig :)

Sist jag skrev skulle jag på Ladies Night. Vi hade det jätte trevligt. Vi åt först på Harrys. Vi började med en fördrink Mojito och lite chips och dip och delade på ;) Sen beställde vi huvudrätten, jag tog ceasarsallad och det vita vinet som rekommenderades till. Till efterrätt blev det en till Mojito ;) Sen fixade vi fribiljetter till senare för efter Ladies Night tänkte vi gå tillbaka. Vi fick till och med dubbelt.  Ibland har  man tur ;)

På ladies night hade vi jättetrevligt. Det var jättebra, skrattade massor. Första gången för mig att se det där. Gör om det nästa år :) Dom som inte har sett föreställningen nån gång tycker jag ska göra det :)

Saana,jag och Emelie


Brudarna ensam på bussen. Saana,Emelie och Linnea.


Mojitos


Ladies Night


Det var lite om lördagen. Nu ska jag göra mig klar inför jobb. När jag kommer hem ikväll blir det väl promenad som varje kväll nuförtiden :)

Ha en trevlig dag nu alla, Kram!

LADIES NIGHT

Har varit på jobbet idag. Slutade en timme tidigare. Det var bra för mig för hade lite brottom hem. Jag ska nämligen till gävle på ladies night med några flickor :) Snart kommer Saana och emelie hit. Och emelies kompis träffar vi sen igävle då vi kommer dit.



Ha en trevlig lördagkväll! Kram!

TODAY

Dagen började med en promenad med Saana. Vi tog rundan runt Böle. När jag kom hem så tog jag en dusch. Sen ringde mamma och vi pratade jättelänge. Mysigt att prata med mamma. Sen tittade jag lite på tv och åt lunch.

När klockan närmade sig 15 så åkte jag fram till badhuset och fixade gymkort. Jag har ju haft gymkort på gäveränges gym förut men nu tänkte jag prova något nytt och få lite ny energi. Det nya gymet är Actic det gamla nautilus. Ska bli roligt att prova lite nytt.

Sen blev det ett besök till Ica. Jag köpte en fönsterskrapa och fönsterputts. För när jag kom hem sattes det igång med att puttsa fönster :) Jag har aldrig gjort det själv nån gång. Eller jag har ju hjälpt mamma men inte haft hela ansvaret själv. Tänkte ringa mamma och få lite råd men hon svarade inte. Så jag fick klara mig på egen hand. Och det gick faktist bra. Men det är inte det enklaste ;) Jag passade även på att byta gardiner och lampskärmar till lite mer höstligt i vardagsrummet. Hade vitt under sommaren. Men nu är det svart :)

Thomas kom hem ganska sent men vi åt iallafall när han kom hem. Nu sitter vi och tittar på lite tv får snart besök av thomas mamma.







Kram!

PROMENAD

Ger mig ut på promenad innan det blir allt för mörkt ;)



Kram!


MIN HELG

Igår blev jag och thomas bjudna på middag i gävle hos Cia och Daniel. Vi fick jättegod mat. :) Förrätten var bröd och någon röra gjort av lök och svamp. Huvudrätten var pressad potatis, fläskytterfilé, sås gjort av svamp och sallad till och  efterrätten var paj :) Tack så jätte mycket för en mycket trevlig kväll :)

Idag har vi varit på barnkalas :) Thomas kusinbarn fyller 9 år idag. Ett stort grattis till honom. Tänk vad tiden går fort. När jag blev tillsammans med thomas var han bara en liten bäbis men nu så börjar han bli stor :)

Imorgon börjar en ny arbetsvecka så ska väl snart säga godnatt. Kram!

PLUS, MINUS

Vågen visade inte så bra resultat idag. Jag har gått upp 0,3 kg men det är inte så mycket men det minsta lilla räknas. Men nästa vecka ska det stå minus. Men detta måste bero på för mycket kcal förra helgen för nu i veckan har jag följt kcal jättebra. Har dock varit lite dålig på träningssidan. Men nu ska det bli ändring :)



Ha en bra fredag :)

DET HÄNDE I HELGEN

Nu är snart helgen över. I fredags åkte vi till stugan vi fick besök av tobbe, hanna och johan, saana. Blev lite grillat och gott att dricka. Vi pratade massor och hade det jättte mysigt :)

Saana,jag och Hanna


Tobbe och Thomas


Johan och Saana


Igår lördag var vi till på dagen till johanna som har fyllt år, vi gratulerade henne. Sen på kvällen åkte vi till RönnåsstUgan och firade Stina som fyllde 30 år. Ett stort grattis måste jag säga. Vi blev bjudna på mat och dryck. Det var jättetrevligt. Det var även en tjej som heter amanda som spelade och sjöng, hon var jätteduktig!

Fina utsikten


Namnbrickan


Födelsedagsbarnet


Namnbrickor


hihi vi


Micke Jenny


Amanda


Tack för en trevlig helg, kram!


GOD MORGON

Dagen har börjat bra :) Vågen som alltid på fredagar. Den visade -0.7kg :) Det är så roligt när det går bra :)



Kram!

IDOL

Kom nyss hem. Jag har varit hos Saana och tittat på Idol =) Mysigt! Johan bytte plats med mig och tittade på fotboll med thomas hemma vid oss. Johan är kvar hos oss nu :)



Kram!

TAR DET LUGNT EFTER EN ARBETSDAG

Har jobbat idag och det gick bra. När jag kom hem stod thomas och lagade mat. Han har varit hemma från skolan idag stackarn. han är förkyld. Nu sitter vi och tittar på Idol. Mysigt!



Kram!


MCLEODS DAUGHTERS

Jag har pratat så mycket om McLeods Daughters men kanske inte helt berättat vad det handlar om. Jo kanske för jättelängesen. Men då har jag inte visat bilder. Men tänkte göra ett inlägg nu.

McLeods är en Australiensk serie som utspelar sig på en farm som drivs av bara kvinnor. Gården heter Drovers Run och har funnits i Mcleods ägo i många år.  Många har svårt att acceptera att det bara är kvinnor som arbetar på gården för dom tycker att det är mansgöra. Men man får även folja deras grannar runt om, speciellt på granngården Killarney som tjejerna på drovers har bra kontakt med. I varje avsnitt händer det något spännande ofta olika saker. Det kan vara kärlek, bränder, stölder, bråk massa mer.  

Det finns 8 säsonger. Det kom först en film. Sen bestämdes det att göra en serie av filmen. Jag började med att titta på serien sen fick jag reda på att det även fanns en film. Jag blev lite besviken för det stämde inte riktigt in på serien. Men Serien är det bästa jag sett.

Ge serien en chans tycker jag ;)

Lite bilder på karaktärerna (har inte lagt ut alla men många) :

Min McLeods Daughters samling (alla säsonger)


Den film serien är baserad på


Drovers run


Gänget i de senare säongerna


Alex Ryan (Aaron Jeffery)


Stevie Hall (Simmone Jade Mackinnon)


Nick Ryan (Myles Pollard)


Tess McLeod (Bridie Carter )


Dave Brewer ( Brett Tucker)


Kate Manfredi  (Michala Banas)


Luke Morgan (Dean O'Gorman)


Jodi Fountain (Rachael Carpani)


Terry Dodge (John Jarratt)


Meg Fountain  (Sonia Todd)


Regan McLeod  (Zoe Naylor)


Säsongen jag tittar på nu (5:e)




Nu vet ni lite om serien ;) Kram!


IGÅR KVÄLL

Det var jättemysigt igår. Vi fick besök av micke, sen kom stina och söta saga också :) Vi tittade lite på ciderella story och vi pratade massor. Jag lärde Saga att spela munspel. Vi började med en lätt låt, Blinka lilla stjärna. Hon lärde sig snabbt :) Det är inte många som spelar munspel. Men det gör jag, hihi. Är inte jätteduktig men kan lite iallafall. Jag har min farfars gamla spel. Farfar spelade sen började pappa spela och nu är det jag som har spelet (har även två andra men dom kan jag inte spela på). Det var pappa som lärde mig. Nu lär jag mig själv när jag spelar. Och som sagt så lärde jag ju Saga igår :) Roligt!







Kram!

MYSLÖRDAG

Har jobbat idag men nu är det helg. Sitter hemma och har det mysigt med tända ljus. Vi har ätit tacos ikväll och druckit gott till. Vi kommer nog få lite besök lite senare en stund. Nu blir det att fortsätta med lördagsmys :)











Kram!

GRATULERAR

Vill börja med att säga grattis till johanna som fyller 21 år idag. Ett stort grattis på din födelsedag, hoppas du får en fin dag =) Många kramar!

Idag ska jag jobba. Jag jobbar mellan 10.00-15.00 sen får jag helg. Får se vad som händer ikväll. Vi kanske ska bort men har inte hört så mycket om det så får se vad som händer.



Ha en bra dag, kram!


UNGERN - SVERIGE

Det blev förlust för Sverige. Ungern vann med 2-1.

FOTBOLLSMYS

Vi är hos Johan, saana och Elvis och har Fotbollsmys. Det är Ungern mot Sverige. Dom spelar i Ungern. Hittills står det 1-1, heja heja:)

VILL INTE GÅ NED FÖR SNABBT

Då var det fredag igen. Vågen igen då som gäller. Det visade bra resultat, -0,4kg. Det kanske inter låter mycket men jag har beräknat att gå ned ca 0,5kg i veckan. Jag vill inte gå ned för mycket eller för snabbt för jag tror att det är lättare att behålla vikten då. Men jag kan ha fel, men det fungerar bra på mig iallafall :)



Kram!   


DET JAG KÖPTE

Det blev några köp idag.

* En ring 18k guld från Hildebrands guld.
* En skylt att sätta på ytterdörren, en skylt att sätta på toalett dörren, två st lyktor att ha på väggen från Interiörhörnan.
* En tegrej (råkade ha sönder min i morse) från ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter ;)





Tack Nina för idag, jätteroligt att du ville följa med =) Kram!

LEDIG

Ledig idag. Så snart ska jag åka till tåget och hämta Bästa Nina. Vi ska åka till Gävle en sväng. Mys!



Kram!


LINGONLÄNGTAN

Sitter och dricker ett underbart te. Det är ett löst te med smak av lingon och är från Kobbs. Det har blivit mitt favorit te. Det smakar lite höst av det, hihi :) Klart jag tycker om annan te också, men favoriter har man ju ;) Kan rekomendera att prova det iallafall. Jag själv har inte varit jätteälskare av lingon men i tet så är det super gott =) 

 

Ha en bra dag, kram!

RSS 2.0