SÖNDAG

I förmiddags blev det ett besök vid gymmet. Var tok mycket folk! Men ett Löpband blev ledigt precis då jag kom så jag haffade det. Blev 1 mil. Har fått samma tid nu 3 gånger, haha! Blev lite handling sen inför morgon dagen :)

Ikväll fick vi besök av Åsa, Johan och söta Alvin :) Vi fika, pratade och hade mycket trevligt! Alvin är ju så himla söt!


BIOKVÄLL MED TJEJERNA

Idag blev det jobba några timmar. Sen åkte jag, Pernilla och Linda till Gävle gick lite på stan och sen gick vi och käka lite. Efter det träffade vi Sara vid biografen. Vi såg mammas pojkar. Det var en film som jag nog inte kommer se igen. Vissa saker som hände var väl roliga men annars var inte filmen så bra. Den som tyckte filmen var bra var Linda ;) Tack för en trevlig kväll tjejer!


FIRA

Idag har det varit en speciell dag. Idag är den dag för 9 år sedan som jag och min darling blev vi. Inte bara det, idag är även den dagen för 4 år sedan då vi förlovade oss:) Så det här fina har vi firat med god middag och dessert sen som avslut blev det bio :) Älskar dig darling <3


ARMAR I EN TIMME

Det blev fokus armar idag på gymmet :)


EXTRA ROLIGT

Det fick bli en liten shoppingdag i Valbo idag. Fick med oss mycket hem. När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig av till gymmet. Där blev det en mil på bandet, jätteskönt nu efter all julmat man stoppat i sig. Det var extra roligt idag också. Det kom fram 3 stycken personer och pratade med mig och gav mig beröm. Dom berättade för mig hur duktig dom tyckte jag var som kunde springa så långt. Först kom en person fram sen kom två stycken fram tillsammans. Det var jätteroligt att höra! Fina människor det finns :) Tack för dom fina orden! :)


JULDAGSKVÄLLEN

Det fick bli en mysig hemmakväll ikväll med glögg och lite gott framför en film :)


DOPPAREDAN (JULAFTON)

Nu är det över. Julafton var igår och vi hade det super mysigt. Min och darlings familj var samlade tillsammans och vi åt god julmat och bara hade det bra. På kvällen öppnade vi alla julklappar. Å så mycket saker vi fick! Är verkligen super nöjd! Men nöjdast är jag över att vi kunde vara tillsammans nästan alla, så mysigt! Nästa år blir ju även bror och hans familj med då kommer det också bli mega bra! :) Tack för en jätte mysig julafton igår!

 


IGÅR (DAN FÖRE DOPPAREDAN)

Igår fyllde min underbara farmor 85 år så började då dagen med att fira henne. sen blev det jobb. stannade kvar på jobbet efter jobbet och vi hade glöggmys alla arbetskamrater och respektive, det var jätte mysigt. Har varit snäll i år så fick även julklappar :)
Senare på kvällen gick jag på midnattsmässa. Och det är ju verkligen super mysigt! Har gått många gånger på det, försöker varje år. Om ni inte gjort det nån gång så gör det, lovar att det är super mysigt :)


NYTT REKORD

Åkte till gymmet idag efter jobbet och det gick så bra :) Klarade mitt rekord på 5 km på bandet 24.39 min. Tidigare har rekordet för mig varit 25.03 min. Så skönt att vara under 25 min nu :)


SNART JULAFTON

Nu är det inte långt kvar tills det är julafton. :) Längtar! Har jobbat hela veckan ska även jobba idag och i morgon men sen är vi där, julafton :) träningen hinns även med. Åker till gymmet efter jobbet, blir sena och långa dagar. Men gillar ju att träna så det gör inget :) Är så härligt att komma hem till ett juldoftande hem efteråt. Julgranen är på plats, mys :)
Hoppas ni får en fin helg!


LÅNA BIL

Fick låna mina föräldrars bil idag till jobbet. Sen lånade jag den till gymmet när jag kom hem. Men lämnade den till mamma på hennes jobb efteråt och då blev det en promenad hem. Hemma blev det tacos till middag. Men hoppade över brödet, gick så bra det med :) Gott!
Nu är det lite film mys innan det är dags att sova :)


TREDJE ADVENT

Igår började jag dagen med ett pass vid gymmet. Sen blev det julbord vid kungsfors herrgård. Så otroligt mysigt :) Efter julbordet blev det lilla julafton med familjen, bror och hans familj. Bror med familj åker och firar i Stockholm därför firade vi lite julafton med dom igår :) Trevligt hade vi! :)


MIDDAG

Idag har vi varit på julmarknad vid skolan jag gick då jag var liten. Det var så mysigt :) När vi kom hem gjorde vi mat. Blev ganska enkelt. Toast med skagenröra och kallrökt lax. Och två st rullar med kallrökt lax med skagenröra inuti. Till blev det vitt vin. Det blev riktigt gott! Till efterrätt gjorde jag varm glasspaj. Även den blev riktig god. Men nu efter är jag jätte mätt! Jag och darling har hyrt film som vi ska titta på nu. Filmen heter stolen.
Hoppas ni får en fin lördag kväll :)


IKVÄLL

Oj, vad klockan gick fort ikväll. Hoppade över träning idag på grund av att jag var så trött. Kanske blir ett pass i morgon om jag är piggare :)
Det blev pasta och wookade grönsaker blandat med matlagningsgrädde och kryddor till middag. Lätt och gott! :)
Godnatt på er!


FOKUS PÅ ARMAR

Ett träningspass ikväll igen. Men ikväll blev det vid atletklubben med Stina. För mig blev det mycket fokus på armar och körde även lite mage :) Var där i en timme sen var Stina så snäll och skjutsade hem mig :) Tack för ikväll gumman!


LUCIA

Det blev att titta på lucia och julkalendern i morse. Jättemysigt :) Och snart är det julafton inte långt kvar. Åh jag längtar :)
Hoppas ni får en bra dag, kram!


BENPASS

Fick sällskap på gymmet idag av Kristina, jätteroligt att träna tillsammans :) Det blev ett härligt benpass för mig. Började med Löpbandet på 5 km. Sen körde jag på maskinerna lite och avslutade med motionscykeln 5 min :) Sen blev det stretch och som jag sagt förr så är det så himla skönt!
Jag hade jättetur idag för jag fick skjuts hem. Då kom jag hem lite tidigare än vanligt. Tack Kristina för sällskapet på gymmet och för skjutsen :)
När jag kom hem hade darling lagat min favorit mat. Fisk, potatis, ärtor och sås :) Är så sjukt gott! :) Nu är jag mätt i magen och det börjar bli kväller. Godnatt på er!


MAGTRÄNING

Det blev fokus på mage idag på gymmet :) Värmde upp på bandet sen Gjorde jag massor av olika magövningar. Sen blev det en promenad hem:) Härligt!


SNABBIS

Det blev ett snabbt gympass ikväll. Tänkte stanna längre men bussen hem var så sen så det blev en snabbis. Sen blev det promenad hem:)


LUSSEBULLAR OCH LUSSEKATTER

Haft en mysig dag i sandviken med tjejerna :) Vi har haft lussebak. Det blev både lussebullar med vaniljkräm och lussekatter :) När jag kom hem var darling på träning så jag tände lite ljus och dukade fram lussefika tills han skulle komma hem. Nu är han hemma och vi har fikat. Men nu är iallafall jag jättetrött så ska krypa ned i våran nybäddade säng för att sova :) Tack för idag tjejer!
 

KONDITION

Var till gymmet i morse :) Tränade kondition på löpbandet. Sprang 5 km sen blev det promenad 5 minuter och avslutade med att springa 1 km. Sen blev det såklart stretch :) Så himla härligt, älskar att stretcha :)
 
 
 

ÅKER BUSS TILLS BILEN FUNGERAR

Jag har åkt buss hela veckan på grund av att min bil inte startar. Man märker nu vad bekväm man blivit när man har bil. Får åka buss tills bilen är lagad. Har tur i helgen att jag får låna bil. Annars blir det svårt att komma hem från jobbet.
Igår hoppade jag av bussen vid torget och gick till gymmet (actic). Skulle egentligen gått på box men eftersom jag åkte buss så hann jag inte hem tills det började. Sen blev det en promenad hem. Blev ganska sent så slängde ihop en mannagrynspudding till middag :) Men ikväll blir vi bjudna på middag. Skönt att slippa laga själv:)


GYMPASS

När jag åkte hem från jobbet idag tog jag bussen igen och jag hoppade av vid stationen och promenerade till gymmet (atletklubben). Körde ett pass med armar och lite rygg. Fick fina Stina som sällskap vid gymmet. Hon var så snäll och skjutsade hem mig sen efter passet så slapp jag gå i snövädret hem :)
Tack för ikväll gumman!


IGÅR PÅ GYMMET

Det blev promenad till och från gymmet igår. På gymmet blev det löpning på band 1 mil :)


VILKEN OMVÄNDNING

I morse fick jag vänta på bussen i 30 minuter innan den kom. Men nu kom den 2 minuter före :) härligt att slippa stå ute i kylan och frysa!


PEPPARKAKSBAK

Efter jobbet gick jag och Linda hem till Pernilla. Sara kom lite senare eftersom hon fick vänta på bussen i två timmar. Vi blev bjudna på smördegsinbakad kyckling, potatisgratäng, svampsås och tomatsallad. Gott att dricka till :) Sen blev det massor med pepparkakbak:) När vi gav upp fick vi efterrätt. Varm glasspaj :) Absolut den godaste efterrätten jag ätit! Tack för en super trevlig ikväll tjejer!


LÅNG VÄNTAN

Blev en lång väntan på bussen i morse. Bussen skulle komma 9.10 men kom 9.45 och jag började 10.00. Det blev att jag kom 20 min för sent. Men min arbetsplats förstod :) Ringde ju också och förvarna ;)


RSS 2.0