REKORD

Det blev ett besök på gymet ikväll. Hade tänkt att jag skulle springa. Men alla motionsband var upptagna och det fanns bara en crosstrainer ledig. Så började köra på crosstrainern. Körde på i 20 minuter. Och då var motionsbandet ledigt så tog en vända på 5 kilometer. Klarade mitt rekort idag, superroligt. Sprang på 26.50 minuter :)
Nu ska jag titta på Big Brother innan det blir sova :)



Kram kram!

KVÄLLSPROMENAD

Det fick bli en härlig kvällspromenad också. Tyckte det var alldeles för fint väder att åka till gymet idag. Det var så skönt med promenad på förmiddagen så hoppade över springrundan och promenerade i stellet :)



Hoppas ni haft en fin dag, kramar!

FANTASTISKT VÄDER IDAG

Jag gjorde en tom kommentar igår och såg att det fungerar nu att kommentera även fast jag skriver från mobilen :) bra bra :)

Jag kom precis in från en härlig promenad. Det är hur skönt som hellst ute. Jättevarmt. Det blåser nästan inget heller. Känns som om våren är på väg, hoppas :) Får se om det blir en springrunda sen. Beror ju på hur jag hinner med. Ska försöka hinna med massa sysslor idag som jag inte annars hinner då jag jobbar :)


Innan promenaden


Det fantastiska vädret

Hoppas ni får en fin dag, kramar!

KOMMENTERA GÄRNA

Tänkte prova göra ett inlägg från mobilen och se om ni kan kommentera då. Nu vet vi ju iallafall att ni kan kommentera då jag skriver via datorn:) Så ni får jätte gärna kommentera och se om det fungerar nu när jag skriver från telefonen:)

Lägger ut en bild på min söta och trötta Findus:)


BILDER

Lovade er några bilder från igår kväll. Orkar inte lägga ut så många men nån blir det :)


Söta Sara


Jag och pernilla


Mycket glada tjejer =)


Kärlek


Jag och marie



Marie, Linda-Marie och Jennifer

Där var det några bilder :)

EN HELT FANTASTISK DAG I BACKEN

Åh vilken fantastisk dag det här har varit :) Med vackert väder och inte alls farligt kallt. Blåste dock lite granna. Men vi har haft det jätteroligt i Kungsberg. Jag var lite spänd i början och åkte ganska sakta ned för backarna. Sen skulle jag åka lite med leffe och han fick för sig att vi skulle åka en svart backe (brant backe). Jag ville först inte men vi åkte fram till kanten iallafall för att titta hur brant det verkligen var. Han fick mig att säga ja att åka ned där. Hua vad spänd jag var, gick väldigt sakta ned kan jag säga. Men eftersom jag var så spänd tog han med mig dit upp igen. För nu skulle jag släppa på lite. Jag gjorde som han sa och det gick bättre, var lite spänd men var helt okej. Men han tyckte fortfarande att jag skulle släppa på mera. Så då gjorde vi ett till försök :) Då klarade jag det klockrent :) Det var som om det var en spärr som släppte. Sen var det min favorit backe. Jag åkte den hela tiden tills jag var alldeles slut i hela kroppen :) Hur roligt som helst! Vill bara dit igen snart :) Vi åkte kl 9.00 i morse och kom hem runt 17 tiden :) Det var många roliga timmar i backen :D


Jag innan jag åkte


Johan i sittliften :)


Johan och samuel i backen :)


I backen :)


Saana i backen :)


Mina skidor jag åkte på

Tack så jättemycket för denna fantastiska dag, kram på er!

KUNGSBERG IDAG

Håller nu på att göra mig klar inför en dag i kungsberg :) Det kommer bli jätteroligt. Nu ska jag hyra utrustning så det kommer säkert gå jättebra. Jag har annars åkt på mina egna skidor men dom är lite för korta, väldigt gamla och dåliga så då hyr jag idag istellet :)



Det var jättetrevligt igår kväll. Får försöka visa några bilder sen. Får se om det blir ikväll :) Det ser ut som om det blir fint väder idag. Hoppas ni får en bra söndag!

Kramar!

KOMMENTERA

Min blogg verkar krongla. Fick ett meddelande på facebook att det inte går att kommentera mina inlägg på bloggen. Då tänkte jag om det är för att jag bloggat via iphonen. Så färför provar jag göra ett inlägg via datorn nu, så får ni jättegärna prova att kommentera om det går :) Tack till min fina vän sofie som meddelade mig detta :)

NU har jag gjort mig i ordning för lite party i gävle. Kommer bli jätteroligt :) Vi ska hämta upp underbara pernilla och Robert i Sandviken så liftar dom med oss in :) Vi kommer dock inte följa med på utgång. Jag ska bort i morgon och åka skidor utför. Så då ska man ju vara pigg:) Men lovar att kommer säkert känna mig sugen på utgång när alla andra ska ut ;) Men nu har vi bestämt oss för att inte följa med.

Ne nu måste jag måla naglarna för sen är det dags att åka. Kom ihåg att kommentera så jag vet att det fungerar. Får försöka att göra ett mobilinlägg sen nån gång också för att se så det fungerar också :)

ha en jättefin kväll allihopa!



Kramar!

TACO

Det blev tacos ikväll. Det är så gott när man kommer hem från jobbet och är hungrig. Förresten så är ju det alltid gott ;) Mums mums ;)
Denna fredag kväll har varit lugn. Ska titta på big brother nu kl 22.00 men sen blir det sova. För i morgon blir det jobb igen :)


GOD MORGON

Då var det dags att ställa sig på vågen igen :) Den visade -0,1 kg. Det låter inte mycket, jag vet. Men det ska det inte vara heller:) Egentligen så ligger jag på normal vikt nu. Jag kan gå ned 0,7 kg till men det gör jag sakta men säkert nu. För nu är det inget brådska. Jag ska satsa lite på att forma kroppen nu istellet:)

Igår var jag in på bokia och tittade på bokrean. Hittade några böcker som jag köpte. Det var kokböcker med bland annat hälsosamma recept:)


HEMMA EFTER ETT GYMPASS

Kom precis hem från ett gympass. Jag körde 30 minuter på crosstrainern och sen sprang jag fort en kilometer. Jag avslutade såklart med stretch:)

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen innan jag sätter mig och tar det lugnt :)


EN LITEN PRINSESSA ÄR FÖDD

Jätteroligt att vakna och höra den stora nyheten :) Många gratulationer till Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel som fick en liten prinsessa på morgonkvisten :) Önskar er all lycka!



Kramar!

ETT SKÖNT GYMPASS

Det blev ett gympass efter jobbet. Så skönt kan jag lova! Jag körde kondition och mage. har inte sprungit på en vecka men ändå är konditionen kvar eller om det är viljan som talar;) Jag sprang 5km och klarade mitt rekord på bandet, det blev 27,10 minuter. Hela 35 sekunder bättre än mitt förra rekord. Så himla roligt! :) Nu får jag försöka hålla i och inte ta en veckas uppehåll. Nu måste det bli ändring på det:)

Duschad och klar sätter jag mig nu framför tv:n och äter lite apelsin:)



Kram kram!


LEDIG IDAG

Jag har varit ledig idag. Jag och darling har varit ledig båda två idag. Så vi har hunnit med lite vardags sysslor som städa och tvätta. Vi åkte och handla lite också nu på eftermiddagen. Blev massor av frukt:) gott! Fanns en liten tidning på Ica man fick ta om frukt och grönt också, så den plockade vi :) Ja, just ja, fick hem nya numret av magazine fitness idag. Alltid lika roligt att läsa den. Mycket olika tips:)


VALBO IDAG

Idag har vi varit i Valbo en sväng. Vi var där med Micke och Jenny. Det blev lite shopping :) Vi åt lunch där och vi fikade också lite efter lunchen. Jag åt en varm smörgås med kyckling och sötsursås. Till fika blev det varm choklad med vispgrädde och en bulle:) Jättegott!


FÖR EN VECKA SEDAN

Ja, för lite mer än en vecka sedan så var vi på party hos johan och saana. Vi firade saana som har fyllt år. Kom på att jag glömde bort att skriva om det :) Vi blev bjudna på mat och dryck till maten. Det var jättegott :) Sen blev det party party. Vi hade super skoj! Jag var faktist pigg dagen efter med thomas var dock inte så jättepigg ;)



Kram!

TACOMYS

Efter jobbet åkte jag och hämtade Towe, sen hade vi tacomys här hemma hos mig:) vi pratade massor. Och självklart skrattade massor! Haha till och med så tårarna rann:) Vi knäppte massor av roliga kort. Haha!

Ne nu måste jag sova. Ska ju upp och jobba i morgon. Men sen blir det helg:) Tack för ikväll gumman!


FREDAG MORGON

Ja då var det fredag igen. Vågen visade -0,3kg :) Jätteroligt men hur kunde det gå till? Tränat 1 gång den här veckan och varit på kalas måndag och tisdag. Så då blev det 1 bit tårta då. Och jag har ökat ganska mycket på kcal för jag har ätit alldeles för lite. Men jätteroligt att vågen visade minus iallafall:)


TORSDAGSMYS

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Då åt jag och darling lite mat. Lax, potatis, sås och lite grönsaker såklart :) Nu har vi tänt lite ljus och myser framför en film. Vi har hyrt en film via tv:n, det blev abduction. Den har precis börjat men den verkar bra hittills iallafall :) Måste fortsätta att titta nu så jag inte missar något:)


VÄSKA OCH ALOE VERA

På lunchen idag var jag på stan. Hittade en jättefin väska :) fick den för halva priset och det är ju inte varje dag man har en sån tur :)

När jag kom hem så slängde jag i mig varm macka för sen skyndade jag mig iväg igen. Jag åkte på en aloe vera kväll:) jätteroligt! Det verkar vara jättebra produkter:) Men även ikväll hade jag lite tur. Jag fick låna hem en väska men några produkter som jag ska få prova några dagar. Sen lämna tillbaka den. Hur bra som helst :)
Ne nu ska jag tvätta ansiktet och redan ikväll prova några av produkterna:)


NY VÅG

Jag får börja med att säga förlåt. Jag hade ju lovat att skriva i lördags men hade annat för mig, förlåt. Men jag kan berätta att jag har köpt en ny våg nu. För att den vi har är helt galen, den lever liksom sitt egna liv den. Den visar olika hela tiden. Om man ställer sig på den igen efter man har vägt sig så kan den visa helt olika. Och jag måste byta batterier typ varannan månad. Och många som har ställt sig på den vågen säger att den väger helt fel. Min bror och hans flickvän har exakt lika våg som oss och den beter sig också lika knäppt. Så därför tyckte jag att det var dags att inskaffa sig en ny.

Det är ju lite svårt att räkna ut hur mycket man har gått ned nu när man bytt våg men man kan räkna ut på något sätt. Jag vägde mig på båda i fredags och den gamla vågen visade ungefär samma som förra veckan. Men den nya visade att jag vägde mindre. Hihi det kan ju vara bra. Men det kan ju alltid vara skillnad på vågar. Men jag säger att det var oförändrat på vågen. Och nu framöver kommer jag gå efter den nya :)



Kramar :)


EFTER JOBBET

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat och sedan tittat på bandymatch, saik-Bollnäs. Saik tog hem Segern med 4-3 :) Bra jobbat! Det var lite kallt åt fötterna att stå ute så nu är det skönt att vara hemma i värmen igen :)

Har inte skrivit om fredagsvikten idag men ni får nog vänta tills imorgon för att få lite info om det ;)

Hoppas ni får en fortsatt mysig fredagkväll :) kram!


KVÄLLSPROMENAD I KYLAN

Det blev en kall promenad ikväll. Tvungen till en riktig rask promenad så man kunde bli lite varm ;)

Godnatt!


RUBRIK?

Hm.. Vad ska jag skriva? Ja börjar väl med att säga att jag har jobbat idag. När jag kom hem blev det middag. Wookade grönsaker med kyckling och ris var det som serverades, gott:) Sen åkte jag till gymet för lite träning. Körde på med konditionen, idag fick det bli 5 kilometer. När jag sprungit klart blev det att träna magen. Lite stretch sen då efteråt såklart :) Stoppade i mig 2 st kokta ägg när jag kom hem, sen hoppade jag in i duschen :)

Nu sitter jag framför tv:n och tar det lugnt. Känner nu att jag är klar med allt för idag. Så ska nog snart krypa ned under täcket :)
Lägger ut en bild på våran fina fruktskål ;) Nattinatti!


MILEN

Det blev ett besök vid gymet efter jobbet. Körde kondition. Klarade 1 mil på bandet igen. Men denna gång klarade jag det under timmen, 59,13 minuter :) Jag stretchade massor efteråt men känner redan av träningsvärken. Hoppas den blir lite mildare än sist. Men det tror jag inte men man kan ju hoppas ;)



Kram och godnatt!


GRATTIS SAANA

Nu är snart helgen över. Fredag och lördag jobbade jag. På lördag kväll blev det bara hemmamys. Var så skönt att bara ta det lugnt :) Men idag har vi varit och gratulerat Saana som fyller 26 år idag. Ett stort grattis till dig :)


Bild från juldagen

FÖRRA HELGEN

Jag kom på att jag glömde visa bilder från förra helgen då vi var bjudna hos finaste pernilla och robert. Men jag passar väl på att lägga ut bilder nu istellet då :)


Pernilla och Robert med deras inflyttningspresent


Pernilla och Linda-Marie <3


Sara och jag <3


hehe jag och linda-marie


hehe sara och jag


finaste flickorna <3


The game, robert, thomas och linda-marie :)


Mitt snygga hjärta <3


FREDAG

God morgon! Vågen visade tyvärr +0,4kg idag men tror jag vet vad det beror på. Men det är ju inte så mycket så det är bara köra vidare till nästa vecka och hoppas att vågen visar minus då :) Nu sitter jag och äter frukost naturell yoghurt med special flingor. Dricker te till :)
Hoppas ni får en fin fredag!


ARMAR IDAG

Har sån träningsvärk i benen idag! Det var längesen jag hade så här ont och ändå är det bara första dagen idag. Man brukar ju säga att andra dagen är värst men kan det bli värre? Om det är värre i morgon kommer jag ju nästan inte kunna gå, haha men det visar sig:) Men måste ju tillägga att det är lite skönt också med träningsvärk ;)

Efter jobbet åkte jag till gymet en sväng. Värmde upp på bandet i 10 minuter sen tränade jag armar. När jag kom hem så såg jag att hantlarna ville jobba så blev några övningar med dom med. Men nu har jag duschat och tittar lite på tv nu. Ska väl gå och sova sen:)
Hoppas ni haft en bra dag!


RSS 2.0