MAN KLARAR DET BARA MAN VILL

Har varit ledig idag så jag städade på förmiddagen. Sen blev det lite lunch. Efter jag ätit lunch fick jag ett samtal från darling att han missat tåget hem. Så han skulle ta bussen till Sandviken men skulle få vänta ett tag ändå. Så jag tog och hämtade honom där. Vi passade på att handla då vi var i Sandviken.

Nu ikväll åkte jag en sväng till Johanna. Jag var där en liten stund med vi hann pratade massor iallafall:)

När det var dags för mig att åka därifrån så åkte jag till gymet. Jag har ju velat klara 1 mil men har väl tänkt att jag skulle kanske börja på 7 km. Men kom till gymet och började springa. Då tänkte jag: tänk om jag klarar 1 mil. Så blev lite taggad på att satsa på 1 mil. Men då jag sprungit 7 km så känner jag att jag börjat bli trött men ändå så tänkte jag: om jag klarat så här långt borde jag klara 1 mil. Så jag fortsatte. När jag var vid 8km så tänkte jag, herregud det är bara 2km kvar det här klarat jag. Då jag kom till 9km: nu är det bara 1km kvar. jag är väldigt trött men nu Annelie är det bara att köra i det sista! Och vet ni vad?! JAG KLARADE 1 MIL! Klarade det på 60 minuter och 6 sekunder. Jag är jätteglad att jag klarade det, men är nu trött i hela kroppen. Kommer somna så fort jag lägger mig, hihi:) Men nu vet jag att jag har en chans att klara tjejmilen om jag ställer upp där :)

Godnatt kram!


REDO

Nu ska bara kavajen och skorna på sen är jag redo för att gå till bussen :) Jag och darling är bjudna på middag i sandviken hos finaste pernilla och robert <3 Sara och Linda-Marie kommer också att vara där <3 Senare blir det utgång :)





Hinner inte med att skriva mera. Lite brottom eftersom jag jobbat idag.

Ha en jättebra lördag nu så hörs vi snart, pusskram!


FREDAG

Fredag idag då och vågen som gäller. Trotts jag inte tränat något den här veckan så har jag ändå gått ned -0,5 kg:) Känns jättebra:)

Ha en bra dag, kram!


HAR VARIT SJUK

Slänger in en snabb förklaring för jag inte skrivit på ett tag. Jag har varit hemma och varit sjuk. Haft feber och förkylning. Febern gjorde så jag blev jättetrött i kroppen. Måndag, tisdag och onsdag har jag varit hemma. Och jag har inte orkat gjort något alls. Igår försökte jag vara uppe lite och jag kände mig faktist ganska pigg.

Så bestämde mig för att jobba som idag. Var lite trött och så på fm men sen efter lunch blevjag piggare, så det var ju bra :) Men tyvärr så har jag fortfarande ont i halsen lite halv trött nu. Men ska gå och sova så blir jag nog pigg igen :)

Jag vet inte om det blev så jätte snabb förklaring ;) Men nu vet ni iallafall :) kram kram!


LÖRDAGEN

Igår jobbade jag först sen blev det att träffa underbara människor. Daniel, cia, Micke, Jenny, thomas och jag träffades och bowla i 1 timme och 30 minuter. Det var jätteroligt. Det har aldrig gått så bra för mig någon gång på bowling. haha så det var ju jätteroligt. Men roligast var att träffa er! :)

När vi bowlat klart åkte vi till Mulligans pub och åt middag. Det blev förrätt som bestod av vitlöksbröd och tzatziki. Sen huvudrätten blev smördegsinbakad kycklingfile med soltorkade tomater och fetaost. Och potatisklyftor. Kunde ju inte låta bli efterrätten. Jag valde toblerone brownie med glass och grädda och sås :) Mumma! :) Vi pratade och skrattade massor och hade det jättetrevligt! Tack så jättemycket för en jättetrevlig kväll igår! :)

Tyvärr börjar jag bli sjuk. Har fått feber så fryser hur mycket som hellst. Men ska gå och sova nu så hoppas febern är borta i morgon :)

Här kommer bilder från gårdagen. Haha jag hade konstig stil när jag bowlade med bra gick det ;)































Godnatt, kram!

ÅKER SNART TILL JOBBET

Nu ska jag alldelses strax göra mig klar för att gå ut i bilen och köra till jobbet. Är kallt ute idag med, här är det -12 C. Hoppas bilen startar :) När jag kommer till jobbet blir det jobb några tmmar sen  blir det bowling med några fina vänner. Efter bowlingen blir det att äta någonstans :)



Ha en jättebra lördag, kramar!

SKYR BLÅBÄR

Var tvungen att prova skyr i smak av blåbär. Dem var också god :)


MAGAZINE FITNESS

När jag kom hem så ser jag att jag har fått hem ett nytt nummer av fitness :) Vad roligt! Då har jag att läsa ikväll, toppen! Är alltid lika roligt att läsa om alla tips:)
Tror det är dags för mig att träna lite mer styrketräning nu så jag kanske kan få lite mer muskler. Finns nog bra tips i tidningen. Men ska hålla mig till ikväll för att läsa ;)


DÅ VAR DET DAGS IGEN

Vad veckorna går fort. Då var det dags för vägning igen. Det gick bra den här gången:) vågen visade -0,8 kg :) jätteroligt!

Nu äter jag lite frukost som består av te med smak av blåbär med lite mjölk i och yoghurt med lite müsli. Gott gott :)


FILMMYS OCH SKYR

Tittar på film med darling. Vi tittar på super 8. Den har precis börjat så får se om den är bra, hoppas det :) Till filmen äter vi en varsin skyr. En isländsk yoghurt. Den finns i många smaker. Jag äter en med smak av hallon och granatäpple:) första gången jag provar skyr nu. Och den är jätte god :) Prova ni med:)


SKÖNT MED LEDIG VARDAG

Tog en promenad på fm, så skönt var jättefint väder. Men det var kallt. När jag kom hem blev det lite små pyssel och städ här hemma. Stoppade i mig lite lunch, wookade grönsaker, lök och kyckling. Sen kom sofie på besök. Vi drack lite te och pratade massor, jättetrevligt :) Tack för att du kom gumman!

När Sofie hade åkte hem gjorde jag mig redo för ett gympass. Visste att saana skulle till gymet då hon slutade 15.30. Så jag passade på att åka dit då jag med. Det var ganska mycket folk så fanns inte plats på motionsbandet och ett av dom var trasig. Så det fick bli 30 minuter på crostrainern. Under dom 30 minutrarna kom dom och laga motionsbandet. Tummen upp! Efter dom 30 minutrarna så sprang jag på bandet i 15 minuter på ganska hög hastighet. Så skönt!!! Sen blev det mycket stretch :)

Nu håller jag och darling på med maten, vi ska göra tagliatelle och någon laxsås :) Så måste gå och hjälpa honom nu :) Men slänger in lite bilder här :)







Kram på er!

AFTER WORK

Åkte inte hem efter jobbet idag utan åkte i stellet till järbo till Towe. Roligt att få se hur hon bor och roligt att träffa hennes sambo :) Jag fick jättegott te när jag kom. Vi pratade massor, mys. Kunde tyvärr inte stanna så länge var tvungen att åka hem. Tack towe för ikväll :)

Thomas var nästan klar med maten då jag kom hem. wook grönsaker, lök och kyckling blev det. Det är riktigt mumsigt det :) Nu har jag bytt kläder så ska jag städa lite innan jag ska sova. I morgon är det min lediga dag, skönt :)





Kraam!


DET GÅR JU ÄVEN HEMMA

Kännde inte alls för ett besök vid gymmet idag inte heller för att ta en promenad eller en joggingrunda ute. Men ville ändå göra någon slags träning. Så jag tog fram hantlarna och gjorde massor av arm övningar :) Jätteskönt! Sen efteråt tog jag en blodapelsin som var jättegod :)



Kramar!

DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

Blev ett besök på gymet efter jobbet. Hade tänkt att träna armar idag. Så började med uppvärmning på bandet. Sen känner jag hur skönt det är att springa och väljer att fortsätta. Haha det blir aldrig som man tänkt sig. Men klarade samma rekord. Hamnade exakt på sekunden som mitt rekord 27.45 min på 5 km :) Den här gången var inte lika jobbig som sist jag klarade den tiden. Så kanske nästa gång jag klarar bättre. Men men det kan vara bra att kunna ligga där på samma hastighet också. Får väl bli armträning en annan dag då kanske ;)



Nu blir det att krypa ner i sängen för att sova. Nattinatti :)

TREVLIG LÖRDAG

Igår började dagen med ett besök hos mamma och pappa för en fika. Världens finaste elvis med familj var också där :)

Sen åkte jag och thomas och handlade inför kvällen. För då skulle vi bjuda mina föräldrar och även hans föräldrar på middag. Dom kom ungefär 18.45 då fick dom champange och vi önskade dom välkomna. Sen var det dags för förrätten. Blev toast med laxröra. Till huvudrätt blev det kyckling kiev, klyftpotatis (egna), cafe de paris, ungsmorötter och lite sallad. Och till efterrätt bjöd vi på vanilj pannacotta med flädermarinerade hallon. Dryck till maten var lite olika beroende på vad man ville ha. Vin både rött och vitt serverades. Och även öl. Senare på kvällen bjöd vi även på någon drink :) 





Flyttade in köksbordet till vardagsrummet så alla fick bra plats :)










Kram

BIOPREMIÄR HAMILTON

Igår stannade jag kvar i sandviken och träffade pernilla och Linda-Marie. Vi åt på mulligans. Jag åt smördegsinbakad kycklingfilé och lite potatisklyftor. Det var super gott! Fick bli en ramlösa granatäpple till dryck eftersom jag var chaufför. Sen åkte vi vidare till gävle och där träffade vi fina Sara. Vi gick på biopremiär. Vi såg Hamilton. Jag tycker att den var bra :) Tack för en jättetrevlig kväll tjejer. Snart tar vi om det :)





kram

OTURSDAG

Fredag den 13:e idag. Det sägs vara en otursdag. Kanske stämmer. Min dag började inte så jättebra. Vågen visade +0,2 kg :( men men så är det. Konstigt tycker jag att det är för har ju tränat hela vecka och räknat kalorier. Har till och med ätit mindre kalorier denna vecka. Men men bara att kämpa på. O,2kg gör ju inte sån stor skilnad;)

Efter jobbet så åker jag inte hem. Jag ska träffa tre fina tjejer. Pernilla, Linda-Marie och sara. Äta och sedan gå på bio. Mys! :)


SPRINGA

Jobbat idag. När jag kom hem från jobbet var thomas klar med maten. Det blev spätta, potatis, sås och lite gröna ärtor. Jättegott! :) Sen efter vi ätit stack jag till gymet direkt. Sprang på bandet. Gjorde inte något rekord idag. Men det var inte det jag var ute efter. Utan försökte hålla mig till en jämn tackt hela tiden. Men ökade dock på slutet då :) Blev iallafall en ganska bra tid på 5 km. 28.18 :)

Ska försöka vara med på vårruset i år igen. Men i år vill jag klara det på iallafall 30 minuter. Sist var det något på 31 komma något och då hade jag ju några kilo till på mig. Så hoppas jag klarar mitt mål :) Egentligen vill jag ju klara det på 28 någonting för det har jag klarat förut en gång. Om det kanske var andra gången jag var med. Men målet är väl något på 30 sen och det blir en bättre tid så är det ju bara en bonus :)

Skulle även vilja försöka vara med på tjejmilen i år men vet inte alls om jag skulle klara det. Kanske måste börja springa lite längre på bandet. Börja med 7 km kanske och då jag känner att det är okej så kanske man kan fortsätta på 1 mil :) Haha vi får se. Är ju ett tag kvar tills det är vårruset och tjejmilen. Tjejmilen är väl nån gång i september tror jag men vårruset är tidigare :) Men hinner nog fundera mer på detta. Ska kanske försöka komma ut ock springa lite nu när det inte är så överdrivet kallt ute :)

Ne nu är det dags att sova lite tror jag :)



Godnatt kram!


PROMENAD EFTER JOBBET

Det fick bli en lång och rask promenad med darling när jag kom hem från jobbet. Så skönt att även komma ut på promenader och kanske inte bara träna på gym. För ute får man ju friskluft också :) Bra att man kan variera :)



Kram!


UPPDATERING SEN SIST

lördag kväll lagade jag och darling trerätters middag tillsammans. Mysigt. Som förrätt gjorde vi toast med lax och räk röra. Super duper gott! :) Till huvudrätt gjorde vi egengjorda potatisklyftor, morötter i ugn, biff, bea och lite sallad bredvid. Till efterrätt fick det bli cheescake :) Dryck till maten fick bli ett vitt vin. Allt var jättegott. Det blir nog att göras om :)











söndag blev en lugn dag. Inget speciellt som hände. Spelade lite spel med darling. Jag vann, fast det gjorde ju han också ;)

Imåndags var det dags för jobb igen efter helgen. När jag jobbat klart och hade fått i mig mat åkte jag till gymet. Där körde jag på med benträning. Körde även lite mage ;)

Då har vi idag. Idag har jag jobbat. Sen samma som igår, ett besök vid gymet. Sprang på bandet idag. Klarade mitt rekord på 5 km igen, 27.45 min :) Så roligt. Men var jättejobbigt idag. Men är så nöjd efteråt :) Fick bli lite yoghurt när jag kom hem. Men nu är det dags för att sova för i morgon är det jobb igen :)

Natti natti, kram!

UNDERBART

Dagens gympass är avklarad. Helt underbart vad skönt det är att springa! Idag klarade jag mitt rekord på löpbandet. Klarade 5 km på 27.59 min. Så roligt att det går bra :D Nu blir det dusch och sen slänga ihop lunch. Eller tvärtom ;)



Kram!

SNART ÅKER JAG TILL GYMET



Kram!

DET ÄR JU FREDAG

Ja just ja det är ju fredag idag. Höll på att glömma;) Vågen som gäller idag. Ingen förändring från förra veckan. Tur att jag gick ned ganska mycket förra veckan ;) Nöjd trotts det inte var någon förändring eftersom det var nyårsafton och då struntade jag helt i kcal räkningen och även nyårsdagen struntade jag i att räkna. Jätte skönt att jag iallafall står stilla :)



Ha en bra dag i det fina vädret :)

BILDER FRÅN NYÅR

Har inte bloggat på ett tag nu. Men ni kanske vill se lite bilder från nyår? Här kommer iallafall några :)



























Fler bilder finns på facebook :)

RSS 2.0