SVETTIG RUNDA

Löpning med darling ikväll! :) Trodde det var väldigt kallt. Det kändes iallafall så när jag gick från bilen och in. Så tog långärmad tröja. Då förvandlades det i stället till en svettig runda ;)
/A.


LÖPNING OCH PROMENAD

Jag hade tänkt springa milen igår men det fick bli 6,5 km i stället. Tänkte nog ta milen ikväll istället. Blev promenad nu på morgonen också, så härligt! Tyvärr ingen sol idag men det var ändå så skönt! :)

Ha en bra dag nu alla! /A.


ÄLGAR

Efter jobbet åkte jag hem till Nina och vi körde sprint intervaller. Jag är så kass på att ta mig i kragen och köra just intervaller själv. Så mycket roligare att köra det tillsammans med någon. Tack för ikväll min vän!

När jag åkte hem sprang det två älgar över vägen så fick stanna. Alltså dom är väldigt stora! Men nu är jag hemma och ska snart sova!

Godnatt! /A.


PROMENAD PÅ MORGONEN

Det finns ingen gång då man tänker så mycket som på en härlig morgon promenad :) Inte bara det, att starta dagen med en promenad innan frukost har mycket positivt i sig. Får i mig mycket frisk luft efter en natt i ett sovrum. Det gör så att jag blir pigg. Det är mest därför jag tar mina morgon promenader. Blir pigg och glad som gör att hela dagen blir bra! Sen alltid en god frukost efter såklart :)

Ha en bra dag alla! /A.


MYS

Då var veckan igång. Efter jobbet åkte jag hem och det blev en löprunda på en mil. Idag kändes det så himla bra!! Fick min bästa tid för i år. Verkligen jätte roligt! :) Avslutade med några magövningar och stretch innan det var dags att äta och hoppa in i duschen.

Vi åt mat framför tv:n och tände ljus runt om oss. Ljus i lyktorna hör till nu när den mörka tiden är på väg. MYS! :)

Godnatt på er! /A.


SÖNDAGS

Från lördag till söndag sov vi i stugan. Jätte mysigt! Lite kyligt var det så var tvungen att elda. Underbart att höra elden spraka :)

Igår söndag åkte jag till Valbo med Saana och Bella. Jag köpte två tröjor :) Men nu har en ny vecka börjat igen och då är det jobb :)

Hoppas ni får en bra måndag :) /A.


IGÅR OCH IDAG

Igår kväll träffade jag min vän Towe och vi tog en promenad. Jättetrevligt!

Nästan hela dagen idag har vi umgåtts med min bror och hans fina familj :) Men nu ska vi alldeles strax åka till stugan jag och darling. Vi ska ha det så mysigt!
Ha en trevlig kväll! /A.


HÖST

Igår kväll blev det en milrunda med Nina igen! Sen stannade hon och åt med mig. Jättetrevligt!

I morse blev det en promenad och måste säga att det verkligen känns att det är höst eller iallafall att den är på väg. Det var bara 1 grad ute. Trotts den graden så var det väldigt härligt ute. Solen är nu framme och den värmer. Underbart!

Ha en bra fredag! /A.


TRÖTT TJEJ

Har varit ganska trött idag. Så ikväll fick det bli vila. Vi har ätit och tittat på tv. Mysigt! :) Nu tänker jag gå och sova så jag är pigg i morgon! GODNATT! :) /A.


TANKA

Nu är jag trött så tänkte nog bara lägga in ett inlägg lite snabbt. Tankade bilen innan jag åkte hem idag. Idag var det inte lika tråkigt att tanka som vanligt för jag pratade samtidigt med Nina :) Då jag skulle in och betala lade vi på och då blev det mindre roligt. Kostar ju så mycket att tanka! ;)

Ne, men sen blev det en milrunda ikväll igen och de tre sista km kändes ganska tung. Tog i lite för mycket på de 5 första km. Blev även att träna magen lite.

Efter att ha haft besök av svärmor (Märtha), ätit mat, duschat och tittat på tv så är det skönt att få sova. I morgon blir det ingen löpning men promenad :)

Haha! Det blev ett långt inlägg ändå ;) Godnatt nu vänner! /A.


INGA PROBLEM IDAG

Min fot mår bättre idag så det är skönt. Tog en promenad nu på morgonen och det var inga problem.

Fick hem papper från tjejmilen igår. Det är inte långt kvar nu. Kommer bli super roligt :)

Ha en bra tisdag! /A.


MIN VÄNSTRA FOT

Det blev milen ikväll. Det gick och kändes hur bra som helst men i en nedförsbacke efter 7 km vrickade jag min vänstra fot. Jag ramlande inte men det var nära. Det gjorde ont men visste att om jag stannar kommer jag bli kall och stel så jag fortsatte. Tempot bromsades lite men smärtan försvann och då kunde jag öka lite igen. När jag kom hem och var still en stund så kändes foten mer. Jag har nu smort in foten med Aloevera heat lotion och hoppas det är bra i morgon :)

Godnatt! /A.


PROMENAD

En morgon promenad i morse. Det var jätte kallt först, så hade pannband och vantar. Efter ca 1 km var jag varm och det var så härligt ute. Ville bara fortsätta men gick samma runda som vanligt på morgonen för att hinna med resten innan jobbet :)

Hoppas ni får en bra första dag på veckan! /A.


GÄVLE

Idag har jag och darling varit till Gävle och shoppat lite. Innan vi åkte hem så besökte vi först Sara. Vi fick fika och vi pratade massor. Sen åkte vi över Sandviken och hälsade på Micke och Linda en snabbis innan vi åkte vidare till Ica Maxi för att handla mat till veckan. Men sen blev det att åka hem. Nu är vi hemma och det känns skönt att få sova.

Godnatt! /A.


LÖRDAG

Idag har jag haft min lediga dag och den började med sovmorgon. Härlig! Innan lunch tog jag en promenad med darlings mamma i solskenet. Sen hem och åt lite lunch.

Efter det gick vi och hälsade på min bror och familj. Fick kramas med Bella och Elvis :) Efter att vi varit där en stund så gick vi vidare hem till darlings föräldrar och åt middag. Mysigt!

En bra lördag har det varit. Nu är det dags att säga godnatt! /A.


TREVLIG FREDAGKVÄLL

Tänkte att jag slänger in ett inlägg lite snabbt innan jag somnar.

Träffade ju Nina ikväll och vi körde milen. Det gick jättebra! Du är så duktig gumman!! Sen blev det stretch och en massa jävla prat. Hon kom hem till mig strax innan klockan 19 och åkte hem ca 22.35. Haha efter rundan, vi pratade på som om vi inte hade träffats på flera år. Mysigt hade vi! Tack så mycket för ikväll! :)

Men nu har Findus och Maja (katterna) gosat in sig i mitt täcke så nu är det väl dags att sova. Godnatt! /A.


FREDAG MORGON

Igår blev det endast morgon promenad. Jag skulle egentligen ta en löprunda på kvällen men det blev inte så helt enkelt.

Nu på morgonen blev det också promenad så himla härligt. När jag kom in blev det god frukost. Naturell youghurt med bär, lite linfrön och någon nöt.

Ikväll blir det löprunda med min fina vän Nina :) Det är dags för henne att ta milen och jag har fått den äran att ta henne runt! Jag vet att det kommer gå bra :)

Men först ska jag jobba! Ha en bra fredag nu alla! Kram /A.


GOTT

Promenad x 2 har det blivit i dag. En på morgonen och en nu ikväll. Darling följde med ikväll. Mysigt att gå tillsammans. När vi var hemma igen satte vi igång med matlagningen och ikväll var det pasta bolognese som stod på menyn. Gott gott! :)

Nu se en film tills jag somnar. Natti! /A.


KOSTPLANEN IDAG

Så här såg kosten ut idag. Det som inte finns med på bilden är en liten shake av onepower som jag drack innan träning:)

Godnatt alla ni! /A.


MED BROR

Det var meningen att jag skulle springa milen med min bror på torsdag. Men idag då jag slutade jobbet så hade jag fått ett meddelande på min telefon från honom där det stod att jag skulle ringa då jag slutade. Så det gjorde jag såklart. Det hade blivit lite ändrade planer. Vi bestämde att ta milen ikväll i stället.

Så vi cyklade till stället först sedan sprang vi. Det blev 10.37 km. Så strax över milen. Härligt, men kändes i benen att jag hade sprungit långt igår också. Sen cyklade vi även hem igen. Roligt att ha brorsan med sig :) Tack för ikväll fina du! :) /A.


KOSTEN IGÅR

Om ni är intresserade:
Frukost: Havregrynsgröt gjord av havre och nötmjölk. Toppade med nötter och linfrön. Det var gott! Så det blir det fler gånger :)

Mellanmål: Nötter och en mandarin.

Lunch: Linssallad. Gjord av sallad, tomat, blomkål, dill och kokta linser. Toppade med vinäger. Det var inte lika gott. Hade väldigt svårt för linserna. Men resten var gott :)

Mellanmål: En avokado och nötter. Avokado är jättegott!

Middag: Pesto pasta! Det var verkligen super gott! Berättade ju lite om det igår. Kokt pasta och sedan blandade i pesto, spenatblad och hade citron saft över. Drack en glas gurkvatten till. :)

/A.


EN BRA DAG

Första dagen på jobbet efter semestern har gått bra :)
När jag kom hem blev det en milrunda. Efter runda blev det några squats som avslut. Var tvungen att köra mycket stretch efteråt så får se hur musklerna känns i morgon :)

En super god middag efter det , pesto pasta. Koka pasta blanda sedan i pesto och spenatblad, tryck ut saft från citron och ha över. Jättegott! Det tycker jag ni ska prova :)

Nu ligger jag i sängen och tänkte sova! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! /A.


MOTIVERAD

Vaknade med ett leende på läpparna och gav mig ut på en morgon promenad. Det var så sjukt härligt! Ville inte gå in. Men var tvungen för att hinna göra mig i ordning.

Efter jag gjort mig i ordning sitter jag nu och äter frukost. Havregrynsgröt gjort av havregryn och nötmjölk, toppade lite med nötter och dricker grönt te till :) Är så himla motiverad nu så går inte att beskriva! En riktig härlig känsla! :)

Snart är det tjejmilen och jag ska ge 100% fram tills dess. Är mindre än en månad kvar nu! :)

Nu ska jag fortsätta njuta av min frukost så hoppas jag att ni får en jättebra dag! /A.


DET GÅR FORT

Ja, man kan då säga att tiden går fort! I morgon börjar jag jobba igen efter tre veckors semester. Haft en bra semester med lite olika små äventyr. Alltid skönt med semester. Men måste säga att det ska bli ganska skönt att komma tillbaka och få ordning på rutinerna. Speciellt med sömnen, kosten och träningen :)

Har storhandlat idag inför den kommande veckan och en mer hälsosam kost än vanligt. Vi hoppas på att det kommer fungera bra och att den blir god. Men det kommer ju att visa sig :)

Har ju hållit koll på kalorierna innan men nu ska jag försöka sluta räkna och få det bara att flyta förhoppningsvis ;) Räkningen kommer säkert sitta i bakhuvudet ändå skulle jag tro. Vi får se.

Nu blir det att titta på GSI (gruppen för särskilda insatser) innan det är dags att sova. :)
Hoppas ni haft en bra helg! /A.


THE HEAT

Städat här hemma idag. Och ikväll åkte jag och darling och såg på bio igen. Ikväll såg vi The heat. Trodde inte jag skulle tycka den var så bra som jag tyckte. Har nog aldrig hört så mycket skratt i en biosalong någon gång. Haha!

Sen åkte vi hem och jag blandade en drink till mig och darling. En drink med smak av blåbär. Tände lite ljus och spelade kort i soffan. Tv:n fick vara av. Lungt, skönt och mysigt :)

Men nu är det dags att sova. Maja har redan bäddat ned sig och Findus är på väg. Darling somnar nog snart och även jag. Godnatt på er! /A.


FÄSTING

Sov i stugan inatt och det är så mysigt! Klippte gräsmattan där idag så den blev fin. Fick även besök av mamma och pappa så jag och pappa gick och kikade i skogen lite. Senare kom Tobbe och fikade en stund.

Men sen åkte jag och darling hem. Vi tittade på film och åt lite mat. Runt 17.30 skjutsade jag min vän Towe till tåget och skjutsade darling till Tobbe. Själv besökte jag gymmet.

Gick på toa innan och upptäckte då en liten ful fästning som satt på nedre delen av magen. Fy fan för dom! Men fick bort den iallafall. Tur det! Måste ha fått den antingen då jag klippte gräs eller gick i skogen. Jag vet inte.

Sen var det iallafall dags för ett pass. Började med 5 km löpning på band. Sen blev det mag och rygg övningar. Efter det blev det springa 1 km på bandet i mycket högt tempo. Avslutade med många magövningar på matta. Fick lite sällskap av Kristina på gymmet, kul med sällskap :)

När jag kom hem "undersökte" jag så jag inte hade fler fästningar på mig innan jag hoppade in i duschen. Nu kokar jag lite ägg till mig och darling. Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt :)
/A.


RSS 2.0