VILL HA VÅR

Bestämde mig för ett besök vid gymmet och köra milen i dag :) Längtar tills det är vår så det blir ännu roligare med löpningen :) Börjat tröttna på bandet nu. Men tur att jag haft tillgång till det iallafall så man inte tappat konditionen under vinterhalvåret ;)


SUPER TREVLIG HELG

Jag hade det jättebra i Stockholm hos Nina :) Vi var på stan ungefär hela Lördagen. Vi fikade och åt god mat. Shoppade också :) jag hittade 2 par jeans, 2 tröjor och kunde inte låta bli att köpa den super snygga väskan ;) Vi tog en liten promenad med hennes systers två söta hundar också. Kl 19.22 gick mitt tåg hem. Vi han göra mycket under ett dygn. Pratat massor lovar jag att vi gjort :) Tack super mycket för i helgen underbara vän!!! :) Snart ses vi igen!


STOCKHOLM

Igår kväll kom jag till Stockholm ca 20.40. Då mötte Nina mig vid centralen. Vi tog oss hem till henne via tunnelbana och buss. Sen blev det massa mys med popcorn och mörkchoklad. Vi satte igång en film vi skulle titta på men det blev inte av att vi titta på den utan vi pratade hela filmen. Typiskt oss ;) vi hade det jätte mysigt!

Idag har vi hela dagen på oss att umgås så vi ska väl till stan sen lite. Men först ska vi äta frukost och göra oss o ordning. Sen åker jag hem senare ikväll. Men det är många timmar kvar tills dess :)

Ville bara skriva några rader om att allt är bra här i huvudstaden :) Kram på er!


FREDAG

Direkt då jag vaknade laddade jag med en proteinshake och celsius sen blev det en löprunda :) Då jag kom hem blev det dusch och grötfrukost. Sen har jag fixat, donat och packat klart min väska. Ikväll efter jobbet åker jag till Stockholm för att träffa underbara Nina :) Kommer bli super mysigt! Och strax börjar det bli dags att göra sig redo att åka till jobbet :)

Hoppas ni får en jättebra fredag!


VILL ATT DET SLUTAR ATT SNÖA

Tänk att det snöar nästan varje dag. Jag tog en morgon promenad i morse och då snöade det och det snöar fortfarande. Jag vill att det ska sluta! Men det kanske ska vara så här när det är februari? Jaja inget att göra åt hoppas på en mycket fin sommar istället! :) En god tanke är att vi varje dag kommer närmare våren ;)

Glad alla hjärtans dag till er!


PÅ MORGONEN ISTÄLLET

Det blev ett träningspass i morse istället för ikväll. Jag vaknade pigg och laddade med en proteinshake sen gav jag mig ut på en liten löprunda. När jag kom in blev det ett pass inne också med lite olika övningar. När jag kände mig klar blev det dusch sen frukost.

Efter jobbet idag åkte jag direkt och gratulerade darlings kusinbarn som fyller idag. Därför tränade jag i morse då jag ändå var ganska pigg :)

Men nu säger jag godnatt! :)


MYS SÖNDAG

Nu var det ett tag sen jag uppdaterat. Sen sist har det inte hänt så mycket på träningsfronten. På onsdagen fick jag feber, eller jag hade feber då jag kom hem från jobbet. Var feberfri på torsdag morgon så gick till jobbet. Men hade feber på kvällen. Sen har jag väl varit feberfri tror jag :) Men pga detta så har jag absolut inte tränat. Jag har lite hosta kvar idag men kände att jag var tvungen att prova på en promenad idag så det gjorde jag och det var hur härligt som helst! Ska väl börja lite försiktigt nu och känna efter lite med träningen :)

Ikväll då darling kom hem efter träningen så hade jag gjort middag. Först fick han ett glas med kolsyrat vatten med smak av kiwi och i glaset hade jag lagt vindruvor och hallon :) Till middag blev det ugnsrostade grönsaker, kyckling och lite vitlökssås. Och till efterrätt blev det lite glass med varma hallon :) Mys söndag!

Nu säger jag godnatt, för i morgon börjar en ny arbetsvecka :)


LEDIGA DAG

Passade på att springa en längre runda då jag varit ledig idag. Det blev en mil. Men idag var milen väldigt tung. Det snöade, men det gjorde mig inget utan det som gjorde det väldigt tungt var att det inte var plogat någon stans! Det verkar som om väglaget bara var för bilar idag. Jag tänkte ge upp och ta en genväg hem men kände att jag hade ställt in mig på att löpa en mil, så då var det bara att fortsätta. Jag fick inte den bästa tiden men kände mig väldigt nöjd när jag kom hem efter motståndet ute. Med andra ord kändes det hur bra som helst då jag kom hem! :)

Annars idag har jag handlat, rastat mina föräldrars hund, hälsat på mina och darlings föräldrar, lagat mat och städat m.m :) Och snart blir det att sova för i morgon är det jobb igen :)


INGEN LÖPNING

Hoppade över löpning igår eftersom jag körde löpning på söndagen och lång distans. Men det fick bli gymmet ändå en annan del av kroppen fick jobba. Armarna :) När jag kom hem blev det att skaka ihop en proteinshake och sen hoppa in i duschen. Efter det var middagen klar. Fisk, svart råris, ärtor och sås. Mycket gott! Hade inte provat svart råris innan men skillnaden var väl att det är lite mer smak på det svarta. Gott var det! :)


NU ÄR DET BESTÄMT

Nu är jag anmäld till årets halvmarathon i Gävle :) Den kommer att vara den 4 maj så nu är det bara att sätta igång att träna inför det :) Det kommer bli super roligt!


HÄRLIGA LÖPRUNDA

Så himla fint väder idag! Var bara tvungen att ge mig ut på en löprunda. Det blev en härlig mil! Klarade mitt rekord! Mitt tidigare rekord var 54.13 och mitt nya är 51.15 minuter :) Är jätteglad! Men trodde inte jag skulle göra ett rekord för på vissa ställen var det isbana vilket gjorde att det var svårare att springa. Ca 1 km i sträck på rundan var det bara blank is inte ett ända gruskorn. Men det gick ju bra! :)

Om en stund ska vi gå och gratulera Saana som fyller 27 år den 5:e :)

Ha en fantastisk söndag alla! :)


HANDLAT PÅ ICA MAXI

Allt gick bra på jobbet idag :) När jag slutat åkte jag till Ica maxi för att handla. Jag la allt som jag skulle ha i kundvagnen och gick sedan och ställde mig i kassakön. Då jag nästan var framme kom jag på att jag glömt lägga i vaniljstänger. Så det var bara att kliva ur den långa kön och hämta mina vaniljstänger :) Och sen ställa mig i den långa kön igen men det gick ganska snabbt iallafall. Men handla mat är inte min grej! Så mycket folk över allt och man ska springa och leta massa. Och sen stå i kö oftast hur länge som helst. Tur att Thomas har så han kan blippa med en sån där blipp grej ;) Det måste jag också fixa så jag kan göra det också, så slipper jag kanske de långa köerna ;) Det går väl an att handla då det inte är så mycket folk. Jag vill att handlingen ska gå snabbt. Bara springa igenom och sen betala och sen vara klar :) hehe!

När jag kom hem blev det lite fix sen gav jag och darling oss ut på löprunda. Är så sjukt härligt! Så himla glad att det inte är -20 grader. Det går bra att springa då det bara är -4. Men helst vill jag ju ha ännu varmare. Men värmen kommer nog snart får vi hoppas :)

Har tänt min vackra kandelaber så nu blir det mys framför melodifestivalen. Hoppas alla får en trevlig kväll! :)


GRATTIS

Uppe tidigt en lördag morgon :) Tog en kortare morgon promenad och nu har jag precis ätit klart min frukost. Snart ska jag och darling gå till hans mormor och gratulera för hon fyller 85 år idag :) Sen ska jag åka vidare till jobbet :)

Hoppas ni får en bra dag!
Lägger ut en bild från gymmet igår :)


SHOPPING PÅ LUNCHEN

Gick ut på stan en sväng på lunchen idag. Jag fick ett presentkort på önska när jag fyllde år så då passade jag på att använda det. Jag hittade en kandelaber och en stor vit vas. Köpte även ljus till kandelabern :) Är supernöjd, dom är så fina!

Sen måste jag bara berätta att det blev ett jätteroligt träningspass ikväll. Jag tränade med Kristina och jag hade tänkt köra 5 km på bandet sen massa mage men ändrade mig. Körde 5 km sen vilade jag nån minut sen körde jag 1 km i hög hastighet. Vilade ett par minuter sen upp på bandet igen och körde 1 km till, den gången la jag i en högre växel :) Medans både jag och Kristina sprang så skrek vi och peppade varandra! Så himla roligt! Min grej är egentligen inte att springa kort snabbt men idag var det super roligt! Bra träning! Jag och Kristina var ensam på gymmet denna fredag kväll :)


RSS 2.0