TISDAG

Ja, nu var det ett tag sedan. Har haft en veckas semester och är inne på den andra nu. Jag har tagit det lugnt, tränat, träffat vänner och familjen.

Idag blev det en milrunda. En jobbig men ändå härlig sådan :) Fick inte mitt bästa resultat men nu är jag igång!

Precis nu sitter jag i bilen med darling och är på väg in till stan. Vi ska se på bio. Vi ska se grown ups 2. Egentligen hade vi tänkt se en annan men platserna tog slut på den. Så den får bli en annan dag :)

Ha en trevlig kväll nu! Kram! /A.


KLIPPNING

Igår var jag till stan och klippte håret. Blev jättenöjd :) Lägger ut bild på före och efter klippningen. Bilden med långt lockigt hår är innan klippningen. /A.


SÅ DUKTIG!

Det blev en 8 kilometers löprunda med min fina vän Nina idag. Hon var så himla duktig! Om ca 7 veckor är det tjejmilen och det ska bli jätteroligt!

Tack för idag gumman! /A.


HADE EN MYCKET BRA HELG

I lördags kom familjen och grillade hamburgare med oss i stugan. Jätte mysigt.

Då på kvällen kom Micke och Linda. Vi grillade också. Drack gott till. Vi pratade massor och spelade spel. Tack för en super trevlig helg!

Igår (söndag) åkte jag och darling till min bror och hans familj för att titta på fotboll. Hade det jätte mysigt! Kramades med Elvis och Bella också :)

Det blev en jättebra helg, nu går jag in i första semesterveckan! :) Kram/A.


ALKOHOLFRITT

Har haft en super mysig ikväll! Efter jobbet träffade jag och darling våra fina vänner Micke och Linda. Micke fyller år och jag går på semester. så vi firade med att boka bord vid kanalkiosken. Det blev jätte god trerätters. Dom gjorde även jättegoda drinkar. För mig blev det dock alkoholfritt eftersom jag bestämde att vara chaufför ikväll :) Men fanns mycket som var alkoholfritt: drinkar, öl, vin och bubbel. Inte bara vanlig läsk utan kunde också lyxa till det lite ;)

Vi skjutsade hem dom och följde även med upp till mickes lägenhet för att se hur långt han kommit med rusten. Kommer bli jättebra det där :)

Grattis igen Micke! Och tack fina ni för ikväll! Vi ses i morgon kväll igen! :) Godnatt! /A.


SISTA PASSET INNAN SEMESTER

Jajamen! Det blev samma minirunda nu på morgonen. Härligt! Fick lite bättre tid än igår men kände mig lite piggare igår. Men skönt var det :)

Nu tar jag det lite lugnt innan jag åker och gör mitt sista arbetspass innan semester :)
Hoppas ni får en toppen dag! /A.


MINI RUNDA

Det blev endast drygt 2 km ikväll. Men i högt tempo. Jättenöjd med tiden :) Ska försöka att kliva upp tidigt i morgon och ta samma runda då. Men det är om jag är pigg så det visar sig :)

Godnatt på er! /A.


RUNNING

Träning ikväll igen men blev en lite längre löprunda än igår. Blev 9.23 km. Så inte riktigt milen men snart är jag igång med milrundorna igen. Men hade lite för lite energi i kroppen för att trycka ifrån. Hade klarat milen men kände att jag spar dom ca 800 meter energin till en löprunda i morgon. Men i morgon kommer det inte bli så långt.

Blev lite träna mage när jag kom in sen dusch och god middag. Nu ropar sängen! Godnatt på er! /A.


MOTIVERAD

Löprunda på 8 km blev det ikväll. Nu blev jag ännu mer motiverad, är nu anmäld till ett lopp igen. Tjejmilen i september och denna gång tidtagning :) Godnatt på er! /A.


FRUKOST

Det blev super god frukost idag. Lätt kvarg, blåbär och riven kokos :) Drack blåbärste till. Super gott!

Men nu är det dags att åka till jobbet. Kram på er! /A.


MÅNDAGSLYX

Igår plockade jag och darling lite blåbär och sen gjorde vi paj på det. Men idag var det dags för träning igen och det blev en runda på ca 4km. Det kändes jättebra ikväll, förutom att jag glömde att andas på slutspurten ;) Men är nöjd med dagens träning. När jag kom in från min runda så hade darling gjort i ordning tacos. Så gott, riktig måndags lyx! :) Nu väntar duschen!

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll :) /A.


STEL

Somnade ganska sent igår men var ändå pigg då jag vaknade. Var ganska stel i kroppen fast jag gjorde en ordentlig stretch igår efter löpningen. Så tog en morgon promenad på knappt en halvtimme för att mjuka upp musklerna lite. Det kändes ganska kyligt ute men solen var framme och den kommer förmodligen värma lite mer inpå dagen :)

När jag kom hem blev det frukost. Nu tar jag det bara lugnt innan det är dags för jobb.
Hoppas ni får en fin lördag, kram! /A.


LAMPOR, LÖPNING OCH SALLAD

Åkte hem till min kollega efter jobbet. Kikade på deras hus som snart är färdig byggt. Kommer bli jättebra det där! Fick låna hem lampor som hon inte kommer kunna ha i nya huset, så får se om dom passar hos mig :)

När jag kom hem blev det löpning igen. Det var ett tag sen jag sprang lite längre vändor så tänkte ta lite längre idag. Men det blev nästan en mil. Så snart kör vi milrundorna igen :) Det kändes iallafall bra idag. När jag kom hem blev det en sallad från Ica som jag längtat efter hela dagen. Tack till darling som ville åka och fixa till mig <3

Nu mina vänner så är det dags för mig att sova. I morgon är det jobb igen. Godnatt! /A.


EFTER JOBBET

Nu var det längesen jag träffade Kristina. Så vi träffades idag då jag kom hem från jobbet. Och vi tog en löprunda på drygt 5 km. Jätte härlig runda blev det i kvällssolen! Det blev en lite spurt på slutet :) När vi kom hem drack vi lite vatten och stretchade.

När hon åkt hem så körde jag lite rygg också innan jag hoppade in i duschen. Sen blev det god mat. Sjömansbiff, sås från skyn och sallad, gott!
Tack för idag bruden! /A.


IDAG

Började jobba lite senare idag. Så innan jobbet åkte jag och darling och gratulerade hans pappa som fyller år idag:)

Efter jobbet blev det som ofta, jag och darling tog en löprunda. Kändes lite tyngre idag men det gick bra ändå :) När vi kom tillbaka hem så blev det lite träna mage för min del.

Men nu är det dags att lägga sig i en renbäddad säng för att sova och det kommer bli så skönt. Godnatt! /A.


MINA BRORSBARN

I söndags blev jag faster igen. Igår åkte jag och träffade båda mina brorsbarn Elvis och Bella :) Dom är så himla fin och helt underbar båda två! /A.


HÄRLIG SOMMAR MORGON

Då har denna tisdag börjat. Den startade jag med en löprunda på 5,32 km. Så himla härlig morgon! En riktig sommar morgon med solsken. Helt underbart! Stretch, dusch och riktig frukost är avklarad.

Nu en liten lugn stund innan det är dags för jobb. Kort dag idag. Slutar klocka 14 och då ska jag iväg på roligheter :)

Hoppas solen stannar framme idag och att alla ni får njuta av den! Kram /A.


KÄNDES SÅ BRA

Det gick så bra med löpningen ikväll. Det kändes jättebra! Jätte roligt och jätteroligt att darling hänger med och springer också, han är grym! :)

Hade mina gamla skor på idag och dom känns fortfarande bättre än dom nya. Dom nya har jag inte sprungit in ordentligt än så dom är fortfarande lite stel så det blir lite svårare att springa i. Men dom blir nog mjukare så småningom :)
Då säger vi natti nu! /A.



SOLIG DAG

Trött nu efter en dag i solen. Lekt med min underbara brorson nästan hela dagen idag! Och ett fantastiskt fint väder fick vi :) /A.


GOD MORGON LÖRDAG

Ingen löpning igår pga värk i ryggen hela dagen. Men det släppte lite till kvällen som tur var.

I dag började min dag med löpning. Men inte så långt. Men det blev ett högt tempo! :) Så himla skönt att börja dagen med det! Så nu har jag öven hunnit med träna mage, stretch, dusch, ätit riktig frukost, gjort mig i ordning och tagit det lugnt. Ska fortsätta att ta det lugnt innan det är dags att åka till jobbet :)

Hoppas ni får en fin lördag! /A.


NÅGRA RADER

Det blev 4 km löpning ikväll och sen lite träna mage. Tittade på en film nyss med darling också. Men nu är det dags att sova. Godnatt vänner! /A.


BÖRJAR SENARE IDAG

Idag jobbar jag halvdag igen men jag börjar inte förrän kl 13. Så jag tog en löprunda i morse. Och nu tar jag bara det lugnt innan jag ska åka.
Hoppas ni får en bra dag! /A.


SLUTADE TIDIGT IDAG

Jobbade till kl 14 idag. Det var skönt så man hann med lite. Gav mig ut på löprunda då jag kom hem. Sen gick jag till Johanna. Var där ganska länge och vi pratade hela tiden. Åt middag med darling då jag kom hem. Fisk, potatis och grönsaker. Men nu efter jag fixat lite så är det dags för att sova. Natti natti /A.


MARKNADSHELG

Då var marknadshelgen över. Den tillbringades med fina vänner! Tack för en super trevlig helg alla fina!


RSS 2.0