IKVÄLL

Ingen löpning ikväll men det fick bli lite styrka istället :) Till middag ikväll blev det kyckling med paprika och lök iblandat och ris till det :)
/A.


SÅ BLEV MIDSOMMAR

Hoppas ni alla hade en bra midsommar! Min midsommar började med sillfrukost vid darlings föräldrars stuga. Sen blev det ett kort besök vid mina föräldrar. Sen som avslut träffades jag, darling och några vänner i våran stuga. Vi grillade och drack gott. Vi hade det jätte trevligt. Senare på kvällen satt vi allihopa i "grillhuset". Jätte mysigt 🌺
/A.


HÖGT TEMPO

Orkade kliva upp lite tidigare och därför blev det lite löpning på morgonkvisten :) Tyvärr blev det inte så långt men höll ett högt tempo.

Tror det är bra för mig att även träna kortare distanser också men i högt tempo. Tror det hjälper till att förbättra löpningen vid mina längre distanser. Dock tycker jag det är svårare men därför måste jag träna på det :)

Hoppas ni får en fin dag med solsken! 🌞 /A.


TÄLT

Köpte tält idag. Åkte till stugan ikväll och tittade hur tältet blev när darling och bror satt upp det. Och det blev jättebra! :)

Nu blir det sova så jag förhoppningsvis orkar kliva upp lite tidigare i morgon :) Godnatt /A.


KRYSSNING

Super trevlig helg blev det med härliga gänget! Det var bland den roligaste gången det varit kryssning :) Tack alla ni som var med och gjorde resan kanon!
/A.


TRÄNINGSVÄRK FORTFARANDE

Träningsvärken har förflyttat sig till hela kroppen. Det gör mycket ont. Igår då jag var på löprunda med darling och Tobbe då kändes det jätte mycket i alla muskler i kroppen. Det gjorde rundan lite svårare med det kändes iallafall bra :)

Nu när jag vaknade kan jag säga att jag fortfarande har mega träningsvärk. Hoppas det släpper snart. För tror jag aldrig haft sån här extrem träningsvärk nån gång. Vet iallafall att kroppen har fått jobbat.

Idag blir det tyvärr ingen träning inte heller i morgon skulle jag tro. Vi ska åka på dygnskryssning så måste väl sätta fart och göra klart det sista. Det lät som att darling skulle åka fram på byn och köpa gofrukost. Hoppas! ;)

Ha en jätte fin helg nu alla, så hörs vi snart igen :) /A.


TRÄNINGSVÄRK

Åkte till Nina igår efter jobbet. Hon provade vara pt. Det blev två pass och som avslut blev det löpning. Tack för igår!

Idag har jag träningsvärk. Härligt! /A.


DET GÅR INTE BRA ALLA DAGAR

Igår var det inte min dag att träna på. Blev löpning med Tobbe och darling. Och det var tungt. Hade träningsvärk i armarna och dom kändes jätte tung. Kändes som om någon satt på mina axlar och gjorde hela rundan jobbig. Men tog mig iallafall runt. Alla dagar kan ju inte gå bra. Det är bara att ta nya tag :)
/A.


KÖRDE ETT PASS PÅ GYMMET

Nu var det ett tag sedan jag besökte gymmet. Har blivit fler löprundor istället. Så kändes att det var dags för ett pass inomhus. Körde mycket fokus på armarna sen avslutade jag med 3 km löpning på bandet. Det var ett härligt och roligt pass. :)

När jag kom hem hade darling fixat med maten. Och det var verkligen supergott! Nu blir det att sova lite innan det är dags att kliva upp igen. Godnatt på er! /A.


EXAMENSFIRANDE

Jag berättade ju förut att jag hade haft mycket att fixa med. Det jag hade fixat med var darlings examensfirande. Det kom familj, släkt och vänner. Det blev god mat och dryck :) En jättetrevlig kväll blev det! Grattis darling till examen! /A.


MYSKVÄLL

Det har varit lite si så där med uppdateringen den här veckan. Haft mycket att fixa med. Träningen har också fått hamna lite på sidan. Har inte tränat varje dag den här veckan men nån gång iallafall :)

Nu sitter jag och darling hos mina föräldrar och mumsar jordgubbar medans vi tittar på fotbollen :) Hoppas ni också har en mysig kväll! /A.


ÖVERRASKNINGSFIRANDE

Igår åkte vi på överraskningsfirande för att Sara tagit examen! Vi fick god mat och god efterrätt. Stannade ganska länge. Kom hem runt 21.30. Så det blev att sova på en gång då vi kom hem.

Tack för allt igår och stort grattis till dig igen sara! /A.


KORT UPPDATERING FRÅN HELGEN

Dålig uppdatering i helgen pga att vi var i stugan och hade dålig mottagning. Det som hände i helgen var middag med familjen, tupperwareparty, klippt gräset i stugan, tagit det lugnt i stugan och tränat mm.

Ikväll blev det löprunda med darling. Strax över 5 km blev det. Härligt!

Det blev en kort uppdatering av helgen :) Godnatt på er! /A.


LETS DANCE

Tro det eller ej, idag har det inte blivit någon slags av träning alls :) Direkt efter jobbet åkte jag och uträttade några ärenden innan jag åkte hem. När jag kom hem åt jag en bit mat sen tittade jag på lets dance.

Jag tycker det var rätt person som vann. Men det var väldigt jämt. För dom som inte såg programmet så ska jag berätta att det bara skilde 0,5% mellan dom. Vad dom sa iallafall! :) Både Oskar och Marco gjorde det bra. Men Marco gjorde det lite bättre :)

Egentligen skulle jag hämta darling inatt. han har varit ute med sin klass ikväll. Men han skulle få skjuts hem så behövde inte. Så nu blir det sova istället, godnatt! /A.


RSS 2.0