VÄLKOMMEN SOMMAR

En riktig härlig löprunda i kvällssolen! Eftersom jag inte kört jättelånga rundor på ett tag så tog jag en lugn men längre löprunda. Det blev nästan en mil på 50.07 min. Men så himla härligt att bara springa och känna att sommaren är här! Att bara ha linne och löp tights på och slippa dom långa armarna ;) Säger bara det välkommen SOMMAR!

/A.


DÄRFÖR BLEV DET INGA MORGON PROMENADER

Äntligen orkade jag upp och ta en promenad innan frukost. Fick problem med ett öga så var mycket ljuskänslig därför blev det inga promenader på morgonen. Fick droppar utskriven för att det skulle bli bra. Efter en vecka då jag var bra i ögat var jag för trött för att ta mig ut. Sen har det inte blivit av. Men i morse tänkte jag att jag skulle ta och prova gå ut och jag blev pigg på engång :) Härligt är det verkligen med promenader på morgonen. Speciellt nu när sommaren är här :)
/A.


ONEPOWER

Jobbat idag som i vanlig ordning. När jag kom hem tog jag en shake av onepower. Tog det sista celsiusen igår. Så därför fick det bli onepower istället som piggade upp :) Tyvärr tycker jag den inte alls är god men den är bra. Men helst kör jag med celsius som både är god och bra ;)

Efter en stund kom Tobbe och då tog jag, darling och han en löprunda på 6,62 km. Härligt var det! :)

Klockan går alldeles för fort ibland så nu skriker sängen att jag måste sova. Den har rätt!
Godnatt mina vänner! /A.


RIKTIG HÄRLIG KVÄLL

Kom hem ganska sent idag. Åkte till Nina och vi körde ett pass på gymmet sen tog vi en löprunda som avslut :) En riktig härlig kväll för löpning var det! Tack gumman för ikväll! :)

/A.


LÖPNING SEN MAT PÅ DET

Efter jobbet blev det som oftast, löpning. Åkte till elljusspåret med darling, Tobbe och Hanna. Vi sprang olika vändor allihopa :)

När jag och darling kom hem åt vi supergod mat! Marinerad fläskfilé, potatis/lök i ugn och sås på skyn i stekpannan. Lite salladsblad till också :)
Gott var det!! /A.


BLEV EN PROVTUR

Blev en provtur med skorna idag. Dom verkar bra men känner mig väldigt ovan med dom. Dom känns lägre i hälen än vad mina gamla gör. Vet inte om det ska vara så. Men ska prova några rundor till :) Blev iallafall 5 km idag sen lite träna mage då jag kom hem :)

Nu börjar det bli kväller så blir väl att krypa ned i våran renbäddade säng snart :)


NYA SKOR

Åkte till Sandviken och Valbo och letade skor. Hittade inga i Sandviken. Så åkte vidare till Valbo. Först stadium, där hade dom inte det som krävdes för mina fötter och för min löpning. så hon tyckte jag skulle leta vidare. Det jag sökte var en sko med pronationsstöd bra dämpning, stabil och som tål att vara med på rundor från 5km till ca 2 mil.

Gick till intersport, han kom ihåg mig sen sist jag köpte skor. Vi diskuterade om hur mycket jag springer och han tog fram en mycket lämplig sko för mig. Han sa att det finns ingen bättre sko för dig. Han sa även att eftersom jag löper så pass mycket som jag gör borde jag ha ett par till att variera mellan så att dämpningen i skorna hinner återställa sig. Så får kanske bli ett par till inom kort. :)

Det blev iallafall storasystern till mina gamla löpskor. Adidas supernova. Köpte även två par riktiga löpstrumpor. Får bli en provtur i morgon :)


BILDER

Bilder från vårruset!


VÅRRUSET

Igår var det mitt 6:e vårrus. Det gick ganska bra. Jag startade i första starten med tidtagning. Det var 893 st som ställde upp på tidtagning och av dom hamnade jag på plats 204. Men sen var det ju över 6000 st personer som var med på hela loppet. Min tid blev 25.26 min. Min bästa tid på vårruset men inte mitt person bästa hemma. Det är lite svårt att springa fort då det är så trångt och man måste springa mellan folk för att komma förbi. Men jag är ändå nöjd med gårdagen. Efter loppet väntade en god picknick som mitt lag åt tillsammans :)


JUST JA

Dålig uppdatering, jag vet. Ikväll blev det löpning med darling och Tobbe. Vi tog en runda på strax över 5 km. När jag och darling kom hem gjorde vi mat. Blev jättegott :) Fläskfilé i gräddsås och skivad potatis. Allt in i ugnen :)

Ja, just ja. I morgon kväll är det vårruset som gäller. Åker dit direkt efter jobbet. Hoppas som vanligt att det ska gå bra. Får uppdatera om loppet sen :)

Lycka till alla brudar som blir med och springer i morgon! /A.


IGÅR/IDAG

Vi hade det väldigt trevligt igår på havet. Vi hade även väldigt trevligt på kvällen då vi gick ut. Kom hem sent inatt så sov ganska länge idag.

Idag har vi varit hos mina föräldrar. Vi blev bjudna på mat. Min bror och hans son kom också, så var roligt att träffa dom också.

Har tagit det ganska lugnt annars idag. /A.


LÖRDAG

Sitter på bussen till ålandsbåten. Ska ta en vända med Eckerölinjen med Sara och Pernilla. Och Ikväll blir det utgång i Gävle och då blir även Linda med :) Kul ska vi ha!

Hoppas ni får en bra lördag! /A.


HEMMAPLAN

Tänkte åka i väg till spåret ikväll för en runda. Men stannade på hemmaplan och tog en löprunda med darling runt här i stället.

Nu tittar vi på sista perioden på hockeyn får se om Sverige kan få in pucken i mål snart ;) /A.


VAD JAG SAKNAT DET DÄR STÄLLET

Åkte till samma spår idag också men idag åkte jag dit själv. Det gick bra. Är riktigt bra träning då man springer i skogen på stigar och i dryga uppförsbackar. Härligt! Blir kanske en vända dit i morgon också. Vad jag saknat det där stället! /A.


PAKET

Fick mail idag om att mitt paket från fitnessguru fanns att hämta. Så gjorde det då jag kom hem från jobbet. Sen hämtade jag Kristina och vi tog en tripp till elljusspåret. Det känns att det är tyngre att köra löpning där men det är så härligt att vara i skogen :)

/A.



UNDERBARA LÖPNING

Löpning är verkligen underbart! Tobbe, Hanna, darling och jag träffades ikväll och åkte till elljusspåret och körde löpning. Jätte roligt att spåren torkat upp så bra. Vissa ställen var det lite blött men det hade dom löst med brädor så det gick bra. Så skönt att komma till skogen och springa :)

När vi kom hem blev det laxsallad för mig och darling. Med både kallrökt och varmrökt lax. Verkligen jättegott!

/A.



TREVLIGT IDAG OCKSÅ

Har haft jätte trevlig dag idag också med samma personer som igår. Vi "brudar" har sovit hos mamma från fredag tills i morgon.

Imorse tog vi en lång morgon promenad. Sen åkte vi till vildmarksgalleriet och tittade efter det har vi tagit det lugnt bl.a. tittat på hockey ätit tacos och massa prat! Alltså riktigt trevligt har vi haft:) Nu tänkte vi sova så vi orkar upp i morgon.
Godnatt på er! /A.


MYSKVÄLL

Haft en jätte mysig kväll med mamma, Anna-Lena och Sara. Nu blir det att sova. I morgon blir det nya äventyr! :)

Godnatt! /A.


KANONDAG

Träffade underbara Nina idag. Vi körde ett grymt bra pass på gymmet och avslutade sedan med en löprunda. Vi tog en proteindrink tillsammans och pratade lite innan jag gav mig hemåt igen.

Tack för en kanondag! /A.


INTERVALLER

Efter jobbet igår åkte jag direkt till Kristina. Vi körde ett pass med intervaller. Intervaller är inte riktigt min grej men det gick bra. Också är det roligare när man är två än då man kör intervaller på egen hand.

Nästa gång då det är dags för intervall träning blir det på ett annat ställe med mjukare underlag. Måste försöka komma igång med intervallpass ordentligt så jag kan bättra min löpning.

Det blev träna lite styrka, dusch, mat och hockey tittande då jag kom hem.

Kram på er! /A.


HOPPAS VÄRMEN STANNAR

Dagen började med en löprunda på ca 4,3km. Det var redan då super skönt ute. Äntligen har sommarvärmen kommit, hoppas bara den stannar!

Då jag kom hem från jobbet blev det en pw med Towe på 55.06 min. Sen fick jag se hennes söta hund.

Nu har jag varit hemma ett tag och har hunnit med en del så nu är det dags att sova. Godnatt! /A.


I FINA VÄDRET

Efter jobbet blev det en härlig löprunda med darling på 26.04 min. Jätteskönt med löpning i det härliga vädret. När vi var hemma körde jag lite styrka med hjälp av kroppen, hantlar och kettlebell. Jobbigt men skönt. Sen blev det stretch och dusch.

Blev ganska sen middag ikväll tyvärr, men en super god! Vi åt fisk och sallad lite sås. Så himla gott! Fattar inte hur gott fisk kan vara!

Ne nu blir det att avrunda och krypa ned under täcket. Godnatt! /A.


IGÅR

Glömde helt bort att uppdatera igår så gör det nu istället. Hade träningsverk i låren så tog det ganska lugnt i går. Hemma sysslor blev det sen kom Nina efter lunch och vi tog en härlig lång promenad :) jag fick jättefina blommor och choklad av henne. Sötnos! Sen hände det inte så mycket på eftermiddagen vi handlade lite sen tog jag det ganska lugnt.

Idag är det jobb igen. / A.


HALV MARATHON

Ja mina vänner. Nu har jag sprungit min första halvmara. Då jag kom i mål kände jag mig ganska missnöjd. Fick ont i låren under loppet och var tvungen att gå några meter. Men jag tog mig in i mål och det är väl egentligen huvudsaken. Känner mig mer nöjd nu än då jag sprang i mål.

Jag struntade i vätskebältet den här gången men nästa gång kommer jag ha det på. Tyckte det var ganska långt mellan vätskekontrollerna. Då jag tog vätska blev det automatiskt att man lugnar ned löpstegen för att kunna dricka. När man har vätskebältet kan man ju springa och hålla i flaskan samtidigt så det är lättare. Det blir det nästa gång ;)

Det fanns ingen personlig tidtagning så den stora klockan visade på 2.02 tim och min klocka stod på 2.01 tim.

Nu har vi varit till stan igen och ätit god mat på fiskmagasinet. Super gott! Men nu är det dags att åka hem igen :)

/A.


MOTIVERANDE

Ligger nu i sängen med en tidning i knät och kom på att jag kanske skulle skriva någon rad.

Runnerś world är den bästa tidningen tycker jag. Står massor med bra tips om löpning. Riktigt motiverande läsning! Ska läsa några rader nu men inte för många för måste sova så jag är riktigt utvilad till i morgon. För om ca 14 timmar går starten och då vill jag vara pigg! :)

Godnatt på er! /A.


MORGON OCH KVÄLL

Blev två löprundor idag. En imorse efter en proteinshake. Det var en strecka på endas ca 2,5km. Sen blev det en runda direkt efter jobbet och den var på ca 5 km. Det kändes bättre i morse än vad det gjorde ikväll. Tror att jag tog ut mig för tidigt ikväll. Men i morgon får jag vila. Kanske blir det en promenad. Så då är det bara ladda inför lördagen och hoppas att kroppen är på topp. För då gäller det :) /A.


SÅ PÅVERKAR ALKOHOLEN TRÄNING

Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll igår! Det hade vi! Det blev en lugn kväll för mig med tanke på att jag försöker ladda inför loppet på lördag. Får ta ett glas vin på lördag kväll till maten då loppet är över istället :)
 
Många har säkert hört att det inte är bra att träna dagen efter en fest då man kanske är bakis. Men vad är det som egentligen händer och hur egentligen träningen påverkas? Om du inte vet och är intresserad av att få reda på så kan du klicka på den här länken  http://www.fitness-lifestyle.se/artiklar/sa-paverkas-din-traning-av-alkohol.htm , Där står det hur alkoholen påverkar din träning.
 
 
God natt!  / A.
 

RSS 2.0