TJEJMILEN 2013

På lördag morgon åkte jag och darling till Gävle och träffade Cia och Daniel. Vi åkte till stationen tillsammans och tog bussen mot Stockholm. När vi kommit fram till huvudstaden gick vi till hotellet och checkade in. Vi bodde på radisson blu royal Viking. Jätte mysigt hotel! Vi gick till rummen och bytte om till löpkläderna. Sedan gick vi till Nina och Martin som också skulle bo på samma hotell. Vi åt mat sedan var det dags att ta sig till gärdet för att springa tjejmilen. Där var det massa brudar. Vi letade på vår startgrupp och peppade varandra. Och där gick startakottet :) 

Vi sprang i våra egen takt. Löpningen kändes jättebra. Hållning och flås. Det som kändes mindre bra var att man var tvungen att fokusera mycket på vart man kunde springa. Så det blev väldigt mycket sick sack. Det hade man inte behövt om alla hade läst på skyltarna. Stod skyltar att gå till höger! Alltså om man ville gå skulle man hålla till höger. Det var många som som gjorde motsatsen. Så det var synd att man inte kunde trycka ifrån som man ville. Men kan inte begära att det ska gå fullt så bra då det är så pass mycket folk. Klart det blir trångt då det är över 33000 personer. En riktig rolig löpfest! Men hade hoppats på en tid som var 55 min men blev 56.14 min. Får vara nöjd med en förbättring från förra året :) Förra årets tid var 58.36min:) 

Efter loppet åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss klara för lite mer roligheter. Vi gick ut och åt god middag och drack gott till. En jätte trevlig lördag hade vi! Tack alla ni inblandade! 

På söndag morgon var vi lite seg men med god hotellfrukost i magen så ändrades det. Vi tog en vända på stan innan det var dags för oss att åka hem igen. En helt underbar helg med super fint väder! :) 

Ska nog snart anmäla mig till nästa års tjejmil också för att förhoppningsvis hamna i en tidigare startgrupp:) 

Nu är det en ny vecka igen och det innebär jobb i två veckor sen en veckas semester i cypen! :) Hoppas ni också haft en bra helg och en bra start på veckan!



/A. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0