LÖPNING OCH TABATA

Igår söndag vaknade vi i stugan sen blev det ett besök vid gymmet med Saana. 0,5km gång, 5 km löpning på band sen 0,5km gång igen. Avslutade med mage tillsammans :) Resten av söndagen blev det bara lugnt. 


Idag måndag har jag varit på jobbet. När jag kom hem blev det en löprunda på 4 km med darling. Sen körde jag tabata som jag är väldigt ovan att göra. Hjälp av 4 övningar (armhävningar, snéa situps med benen 90 grader, utfallssteg och rygglyft). Körde tabatan 4 gånger. Tar hjälp av en app på  mobilen som tar tid. Jobb 20 sekunde vila 10 sekunder. 8 gånger så. Sen det gånger 4. Så sammanlagt blev det 16 minuter jobb ;) 


Nu ska jag sova! Godnatt på er! /A. 

VACKRA BLOMMOR

Idag har jag haft besök av Sara och Pernilla. Fikat och haft jätte trevligt :) Jag fick jätte fina blommor. Dom placerade jag på tvbänken :) 




Ikväll blir det mys i stugan med darling! :) Ha en trevlig kväll ni andra också :) /A. 

SÅ SÅG MIN PÅSKHELG UT

Dåligt med uppdatering sen påsk. Men nu ska jag väl börja skriva igen. 

Långfredagen:
På kvällen åkte vi till Sandviken och träffade några vänner. Först åt vi middag på mulligans sen åkte vi alla vidare hem till Micke och Linda och hade mys. 

Påskaftorn: 
så fick jag och darling för oss att åka till Valbo och köpa en surfplatta med mycket batteri i. Just för att kunna ha den i stugan och tex kolla på film. Mycket batteritid på grund av att vi inte har någon el i stugan. 18 timmars batteri. 

På eftermiddagen/ kvällen var vi bjudna på middag hos svärföräldrarna. Det var också väldigt mysigt! Sen blev det sova i stugan :) 





Påskdagen: 
Då vaknade vi i stugan, vi åkte hem tidigt för att hömta krattorna som vi köpt. Sen vidare till stugan igen och kratta hela gården. Vi var där hela dagen sen åkte vi till byn igen för att darling skulle träna och då passade jag också på. 

När vi då skulle åka vidare till stugan åkte vi till mina föräldrars stuga först och umgicks med dom först men sen blev det en mysig kväll i stugan. 


Annandag påsk:
Då åkte vi hem från stugan i skaplig tid. För kl 14 fick jag besök av Nina. Så himla trevligt att träffas då man tyvärr inte kan göra det så ofta pga avståndet. Men iallafall, vi tog bilen och åkte till ett elljusspår och tog där en löprunda på 5 km. Men sen skulle jag då prova ett styrkepass. Nina är ju utbildad PT och därför skulle hon prova ett pass på mig. Måste säga att det var jättejobbigt!! Haha! 
Efter åkte vi tillbaka hem till mig och vi lagade lite mat. Stekt kyckling, kokta -ärtor, -blandade grönsaker, ångkokt broccoli och lime/curry dressing. Blev faktiskt gott :) Sen pratade vi massor innan hon skulle åka hem igen. 
(Dagen efter hade jag hur mycket träningsvärk som helst! Alltså hela kroppen. Axlar, armar, bröst, bak och framsida lår, vader, mage och haha ja överallt ;) )








Glömde säga att jag fick påskpresent av Nina också! TACK GUMMAN!

Detta var som hände på påsk helgen! Den tid jag var ledig :) /A. 


SNART LEDIG

Idag jobbar jag sista dagen innan 4 dagars ledighet! Jätteskönt, känns nästan som semester! Men dom här dagarna kommer säkert gå jätte snabbt. Men ska absolut ta vara på dom.

Gick upp lite tidigare idag och tog en löprunda. Det blev även lite mage när jag kom in. När jag började med min runda hade inte solen hunnit fram än. Men då jag var framme började den visa sig lite lätt. Så hoppas på en vacker dag idag! 


Glad påsk till er! /A. 

KORT RUNDA PÅ MORGONEN

En kort joggingrunda nu på morgonen. Det var ganska kallt. Men nu har solen kommit fram så hoppas den värmer lite. Det blir ingen mer träning idag. Utan kroppen ska få vila lite. Om ca en timme blir det att åka till jobbet. 


/A. 

GJORDE DET ÄNDÅ

Jag tänkte att jag skulle, sen att jag inte skulle och sen gjorde jag det ändå ;) Det jag menar är att jag tänkte då jag åkte hem från jobbet att jag skulle springa samma runda som i morse. Men när jag var hemma och satt på mig löpkläderna så kände jag mig inte jätte motiverad men eftersom jag redan var ombytt så gav jag mig såklart ut ändå. Och jag är glad att jag gjorde det! Fick en bra tid och det är en tid som jag låg ofta på förut och nu har jag äntligen börjat nå den igen :) Hoppas bara att det fortsätter så! 

När jag satt på min yogamatta och stretchade ringer min vän Linda. Vi satt och prata en stund. Direkt efter vi lagt på ringer det igen och då är det mamma som ringer. Vi pratat också en stund så var tvungen att börja med maten medan jag pratade med henne. När maten var klar och jag pratat klart med mamma så blev det en härlig dusch! :) 

Nu sitter jag äntligen i soffan och tar det lite lugnt innan det är dags att sova. Fick även veta att min brorsdotter hade tagit sina första steg idag. Fantastiskt, 9 månader bara! Duktig fasters tjej! 


/A. 

GOD MORGON

När jag kom hem från jobbet igår så var jag så trött så jag hoppade över träning. Men blev en morgon promenad iallafall. 

Idag då jag klev upp blev det en löprunda på 4 km. Innan rundan stoppade jag i mig en banan och några klunkar celsius :) Det gick ganska bra idag fast det blåste ganska mycket. När jag kom in blev det "snea situps" (heter något annat) och plankan. Sen dusch, fix och frukost :) 




Nu ska jag åka till jobbet och hoppas ni alla får en fin dag! /A. 

DENNA SÖNDAG BLEV SÅ HÄR

Sitter nu hemma i soffan efter en jättetrevlig söndag. Denna gång ska jag försöka blogga via datorn och det var inte igår. Men la in alla bilder från mobilen till datorn så tänkte att lika bra att fortsätta vid datorn en stund.
 
Men iallafall, denna dag började jag med en promenad med darling. En runda på 3 km blev det. Jätte fint väder men med mycket blåst tyvärr. När vi kom tillbaka hem så började jag göra i ordning grötfrukost till oss. Precis då jag började plingade det på dörren. Det var fina svärföräldrarna. Dom var ute på promenad så dom kikade in en sväng. Det var trevligt. Fick dock inte bjuda på något men jag och darling åt ändå våran frukost under tiden dom var här. Sen efter dom gått så började vi göra oss redo för kalas.
 
Kl 13 idag var vi bjudna på kalas till Elvis. Han fyller år den 16:e april men vi firade honom idag. Vi hade med oss massa presenter och dom gick hem. Efter massa gott fika så drog jag och saana till gymmet. Där sprang vi 7 km sen som nedvarvning blev det gång i 1 km för mig.
 
Efter gymmet åkte vi tillbaka hem till dom och åt mat. Vi beställde hem mat. Jag tog en supergod kycklingsallad. Sen pratade vi massor och hade det jättetrevligt. Busade och myste med båda barnen (Elvis och Bella). Kl 17.30 åkte grabbarna och tränade innebandy. Jag stannade kvar en stund till efter det. Pratade med saana och umgick med henne och barnen innan jag åkte hem.
 
När jag kom hem. Det var då på en gång jag satte i sladden till datorn och började föra över bilderna för visste att det skulle ta lång tid. Men under tiden datorn jobbade så hoppade jag in i duschen. Men nu efter jag tagit det lugnt en stund så är bilderna klar och darling har kommit hem från träningen. Så ska väl alldeles strax avrunda och kanske gå och sova eller är det något roligt på tv den här söndagen? Det måste jag kolla upp ;)
 
Mina fina brorsbarn <3
 
Hoppas ni haft en bra helg alla och att eran vecka blir super trevlig! /A.

EN TREVLIG LÖRDAG

Denna lediga dag började med att städa här hemma. Efter städning och lite lunch i magen tog jag en löprunda till mor och far. Darling tog bilen dit så kunde han börja med att byta däck. Bilen blev tvättad idag också. 

Resan hem följde jag med i bilen. Hemma igen blev det att förbereda för trevligt sällskap. Min bror och hans familj kom och hälsade på. Vi bjöd på korv och hamburgare :) Myste med de bästa! Mina fina brorsbarn Elvis och Bella :) 



Sötaste <3 <3

Tyvärr blev bilderna på Elvis så suddiga, han rör sig ju hela tiden ;) 

Tack för idag fina ni! Vi ses i morgon igen! :) /A. 



NON-STOP

Nu har klockan precis gått över 00.00 så då kan man ju säga att det är lördag nu. 

Men tänkte berätta om min fredag kväll. Efter jobbet åkte jag, darling, Micke och Linda till Gävle. Vi åt mat på österns pärla. Sen gick vi till sfbiografen. Vi hade biljetter till filmen non-stop som började visas idag. 

Måste säga att det var en väldigt bra film. Till och med ett väldigt bra slut. Den var inte så farligt lång heller. Ca 1h och 45 min. Rekommenderar att se den.

Det är Liam Neeson som är huvudrollen han är ju verkligen en superbra skådespelare. Har nog aldrig sett en dålig film med honom! 






Lite gott blev det också till bion, bonaqua med smak av jordgubb/rabarber och mycket goda pumpakärnor i choklad. :) 

Tack så mycket för en trevlig kväll! Nu är det dags att sova tycker jag, godnatt på er! /A. 

GOD MORGON!

Dags för morgondejt med fina Nina :) Ska ringa henne nu kl 6.30 för en härlig morgon promenad :) 




Nu är kläderna på så nu sticker vi! Ha en underbar fredag! Kram /A. 

FÖR LITE ENERGI

En lite tyngre löprunda blev det idag. Kroppen kändes bra men hade för lite energi i kroppen. Kom på under löprundan att jag åt ju bara soppa till lunch och en apelsin till mellanmål 2 timmar innan jag slutade jobbet. (Har ju så klart ätit innan lunchen också så ni inte tror att jag bara ätit lunch idag.) Sen blev det ju ingen kost förrän efter rundan. Så var nog därför det kändes tungt idag :) 

Men inga ledsna miner för att det var lite tungt är så glad ändå att jag fortsatte min runda :)  Det blev ändå 4,8 km ikväll. 


Nu är jag väldigt trött så ligger redan i sängen och klockan är strax efter 21. Härligt! 
Godnatt på er! /A. 

SPECIELL MORGON

Idag blev det en mer speciell morgon promenad. Jag behövde inte gå ensam. En av mina bästa vänner som numera bor i Göteborg följde med på rundan, och nu kommer MEN, hon gick i Göteborg och jag gick här hemma. Då kanske ni undrar hur vi kunde hålla sällskap. Jo vi passade på att ta promenad och samtidigt uppdatera varandra genom att tala i telefon samtidigt! Det är ju jättebra att kunna göra flera saker samtidigt. Tack för rundat Nina!! <3 

Det blev nästan 3 km och det tog drygt 28 minuter :) Solen är framme idag förresten men det är kallt. Underbara morgon! 


Hoppas ni får en bra dag idag! /A. 

PARTYLITE



Mamma kom på besök efter jag kommit hem från gymmet. Med sig hade hon min beställning på ljus och doftstickor :) Så roligt, kanske man får lite fräsch vår doft här hemma ;) Doft på teljusen blev på den ena Narciss och i den andra förpackningen äppelblom. Doftstickorna doftar smultron :) 

På gymmet blev det date med Saana och Hanna. Jag började med 3 km uppvärmning på motionscykeln. Sen körde jag löpning på band 5 km. Det kändes jättebra i kroppen men var lite för feg och vågade inte riktigt öka. Men är ändå ganska nöjd med tiden. 25.12 min blev det :) Som avslut gick jag på bandet i högt tempo i 1 km. 


Solen kom fram en sväng idag ändå. I morse skrev jag ju att den inte var framme. Men skönt att den hälsade på en stund iallafall. Bara det slutar blåsa! Ne vet ni, nu är det dags för Annelie att gå och sova.

Godnatt på er! /A. 

INGEN SOL

Ne ingen sol idag. Men en morgon promenad kan man ta utan sol. Det var väldigt skönt. Men det blåste och då blev det kallt, det var lite synd.

Ikväll ska jag till gymmet med Saana. Det blir ett tag mellan gångerna eftersom nu mera är rundor ute. Men det ska bli roligt :) 




/A. 

ÖVNING

Det blev en löprunda ikväll också. Var fortfarande väldigt skön luft ute. Det blev nästan 5 km. 4,8 km var det då jag var hemma igen! :)

 Darling hjälpte mig med en magövning då jag kom hem. Övningen där jag ligger på golvet med benen rakt upp. Han står bakom mig med sina fötter på vardera sida om mitt huvud. Han knuffar ner mina ben mot golvet. Jag håller imot och försöker få upp benen rakt igen. Vi körde både snea och raka. Denna övning är jättebra, rekommenderar den! :) 


Hoppas eran dag har varit bra! /A. 


KORT MEN HÖGT TEMPO

Inte uppdaterat sen i lördags men hoppar direkt till idag. Denna tisdag har börjat med en kort löprunda i högt tempo. Det har regnat och var väldigt skön luft nu på morgonen. När jag sprungit klart satt maja och findus och väntade på mig :) 

Dusch är avklarad och nu sitter jag med min gröt. Den har jag toppat med lite hallonsylt, jordnötssmör och lite kokos. 




Hoppas ni får en bra dag alla! /A. 

MYSKVÄLL MED MAMMA

Ikväll är sambon ute på vift med resten av männen i familjen. Då har jag passat på att ha myskväll med mamma. Hon sover över här inatt men ska iväg tidigt och jobba i morgon. Vi har haft jätte mysigt och umgåtts massor :) 


Men nu är det kväller och dags att sova! Godnatt på er! /A. 

SUSHI

Dagens middag blev sushi. Mm så gott!!  Efter vi ätit tog jag och darling en promenad till Ica och sen hem. Nu sitter vi och tittar på lets dance :) 

Så gott!! 

Hoppas ni får en mysig fredag kväll! /A. 

GOD MORGON

Morgon jogg avklarad. Nu en lungn stund innan jobbet! 

Ha en bra dag nu alla! /A. 


RUNDA GÅNGER TVÅ

Ja, det blev en liten löprunda med darling när jag kom hem från jobbet också. Det blev strax under 4 km. Det var skönt! Jätteroligt att ha sällskap och ha ett prattempo :) 

Har duschat och tagit det lugnt sen vi kom in. Tände lite ljus. Men är väl dags att släcka snart och krypa ner i sängen :) 


Kram på er! /A. 

KALLT I MORSE

Det var kallt ute nu på morgonen så slängde på mig en tunn jacka över tröjan när jag gick ut för en kort löprunda. När jag kom in igen åkte den av och körde någon magövning innan jag hoppade in i duschen. Nu ska jag alldeles strax gå ut till bilen för att åka till jobbet. 




/A. 

KROPPEN FÅR BESTÄMMA

Ledig idag och denna dag har börjat med en date med Saana. Vi körde ett träningspass på gymmet. Jag hade tänkt att köra 10 km löpning på band. Men körde först bara 9 km men inte för att jag inte orkade längre utan mer att mitt flås låg lite för högt och började känna mig konstig i huvudet. Så ville inte riskera att det skulle bli som sist då jag sprang långt. Kroppen får bestämma! Så jag stannade vid 9 km, då stod kl på 50 minuter. Men sen slappnade jag av en liten stund och körde min sista km på ca 5 minuter. 

Klart man blir besviken då kroppen säger att man ska stanna men känner mig inte missnöjd utan nöjd ändå, det blev ju ändå ganska bra tid fast på 9 km :) 


Ska väl kanske sätta igång och städa innan jag ska gå till min bror och Saana på lunch :) Ha en bra dag! /A. 

RSS 2.0