DAGENS

Dagens träningspass förutom morgon promenad blev vid gymmet och överkroppen fick jobba. :) så roligt när man märker att man klarar tyngre än då man började lite med styrkan. Härligt! :) 

Nu blir det sova för klockan har blivit alldeles för mycket. 


/A. 

LITE AV DENNA SÖNDAG

Helgen är snart över. Idag har jag sprungit milen och klarade mitt rekord på band. 50.25 min blev det. Jättekul! Men det roligaste är när man gör rekord på underlag som är utomhus :) 

Åkte på julmarknad till högbo med min bror och hans familj idag också. Jättemysigt! :) 
Ett snabbt inlägg blev det denna gång! 




Godnatt! /A. 

LYSSNA MER PÅ KROPPEN OCH MINDRE PÅ HJÄRNAN!

Jag går rak på sak och berättar om tunnel run 22 november. Ni vet kanske att jag var orolig att inte kanske kunna delta i loppet. Men jag gjorde det trotts att jag inte kände mig helt frisk. I början av loppet var jag tvungen att gå på toa så förlorade några sekunder där. För att vinna tid så sprang jag i mycket högt tempo så att jag kunde hinna ikapp Nina. När jag hunnit ikapp Nina så visste jag att nu är jag i normal tid igen. Försökte återhämta mig lite efter det höga tempot. Sen efter några kilometer fick jag håll men jobbade mig igenom det. Kände ändå hyfsat bra tills jag kom till 8 kilometer. Då blev det alldeles konstigt. Det blev ett konstigt pirr genom hela kroppen och det svartnade för ögonen. Men synen kom snabbt tillbaka men kände mig inte alls bra i kroppen. Jag såg en sjukvårdare och tänkte kliva av. Men hjärnan är ju knäpp och bestämde över mig. Tänkte att det var ju bara ca 10 minuter kvar innan jag skulle nå mållinjen. Så jag fortsatte i det tempo jag kunde. När jag kommit i mål blir jag yr, illamående och hjärtklappning. Det höll i sig ganska lång tid efteråt. Ångrade mig mycket att jag fortsatte loppet. Som jag mådde då vill jag aldrig uppleva igen! När jag kom till hotellet blev jag piggare. 

Lyssna på mer på kroppen och mindre hjärnan! 

Efter loppet tränade jag inte på mer än en vecka. Förkyld och vågade inte riskera något. 





Bild kommer på mig och Nina sen. Finns ingen bild på oss på denna mobil. 

/A. 

RSS 2.0