ROLIGT MED NYTT

Innan jag åkte hem från jobbet åkte jag och köpte en platta celsius, så nu klarar jag mig, hehe ;) 

När jag kom hem bytte jag om till mina nya träningskläder. Löptröjan soc som var lite tjockare material och casalls löptights :) Jätte sköna och alltid roligt med nya träningskläder! Motivationen höjs lite då man har något nytt :) 




Snart blir det krypa ned i sängen! Godnatt på er!! /A. 

BILDER FRÅN HELGEN

Bilder från helgen i Stockholm kommer här. 

Frukostpåse från Preem. 

Lunch på lördagen :)

Junior suite, börjar med liten gång. 

Snart inne i vardagsrummet.

Vardagsrummet.

Öppning till sovrummet.


Sovrummet.

Toaletten.

Stickad tröja och ett par löptights casall från stadium. 

Jätte snygg väska köpt på accent. 

På väg till middag. 

Löppaket lite tjockare material soc köpt på stadium. 

Byxor och fint linne från H&M. 

Sjal och solglasögon från Åhléns city. 

Det blev mycket shopping så nu klarar man sig ett tag ;) 

/A. 

EN HELG I STOCKHOLM

Det blev ingen uppdatering när jag var i Stockholm. Så tänkte köra en sån nu, hoppas ni orkar läsa ;) 

På lördag morgon åkte vi ca kl 8.00 hemifrån. Vi svängde in på Preem och köpte en frukostpåse innan vi åkte till Gävle eftersom vi inte hann äta innan vi kom iväg. Vi kom till Gävle och vi fick leta en stund efter parkering. När vi hittat en blev det en promenad till stationen. 

Efter jag druckit te från frukostpåsen så var jag jätte pinknödig men hann inte in på toa på stationen så tänkte göra det på tåget. När vi klev på tåget tänkte jag att jag väntar att gå på toa tills jag visat biljetten. Medans vi väntar på tågvärdinnan så hör vi att högtalaren går igång. Jag kollar på darling och tänker nu är det något problem. På grund av att vattnet hade frusit på natten så hade dom inga fungerade toaletter på tåget! Jag kollar på darling igen och säger jag kommer inte klara mig till Stockholm! Det här är ju typiskt! Jag börjar fundera på att kliva av i Uppsala. Men då får jag se att värdinnan är på väg. Börjar känna att jag inte kan hålla mig längre. Jag säger till darling att det här går inte! Jag reser mig och rör mig mot värdinnan. Jag berättade, nu är det kris, jag är verkligen jätte pinknödig och måste gå på toaletten. Hon ser att jag menar allvar. Hon var jätte gullig och säger vi fixar det och jag får följa med henne. Hon låser upp en toalett till mig och ger mig en "festisformad förpackning" med dricksvatten så jag kan tvätta händer och så. Resten av ditresan kunde jag slappna av :) Haha! 

När vi är framme i Stockholm så går vi direkt till hotellet (scandic Grand central). Våran junior suit var inte ledig än så vi fick lämna in vårat bagage. Sen gick vi på stan ganska länge. Vi åt lunch på ett texmex ställe. Jag åt typ tacos men istället för köttfärs så var det kyckling och mango i :) Efter massa shopping gick vi till hotellet och checkade in. Tog det bara lugnt en längre stund och bara njöt. 

Sen gjorde vi oss i ordning för att sedan gå till gamla stan och äta på en restaurang. Vi åt på en restaurang som vi har ätit på en gång tidigare. Personalen var helt underbar! Hur duktiga och snälla som helst. Vi började med en drink medans vi tittade på menyn. När vi bestämt vad vi ska äta så blev mitt val hummersoppa till förrätt. Torsk i ugn, någon röra av sparris och örter och egenpressad potatismos (dom kallade det något annat) Det var absolut det godaste jag har ätit och det menar jag verkligen. Det var tre olika smaker men ändå så gick alla smaker ihop på något sätt. Ja, supergott!! Vi var så mätta efter så vi väntade lite med disserten. Men det blev iallafall panna cotta till dessert. Glömde säga att drack ett glas vitt till maten. Sen då det var dags att gå tillbaka så var vi så mätta att vi mådde illa och då menar jag verkligen må illa. Vi tog en längre promenad tillbaka så att allt det goda kunde sjunka. 

Tillbaka vid hotellet tog vi det lugnt och vi satte på tv och kröp ned i sängen. Vi båda blev super super trötta så vi bestämde oss för att sova. Klockan var ändå ganska mycket. 

Idag blev det super god hotellfrukost sen mycket gå på stan. Men nu är vi hemma. Det är skönt att åka bort så här ibland men det är väldigt skönt att komma hem också :) 

Eftersom det blev en väldigt lång uppdatering nu så tänkte jag lägga in lite bilder i ett annan inlägg som kommer snart :) 

Skönt att vara hemma igen :) 

Hoppas ni också har haft en bra helg! /A. 


IGÅR OCH IDAG

Igår blev det två löprundor. En på morgonen och en på kvällen. Så idag (fredag) fick det bli vila. :)

Har jobbat hela dagen och nu har vi ätit lite mat. I morgon åker jag och darling till Stockholm och blir där till söndag. Får se om jag hinner uppdatera när jag är där. 

Bild från igår.

Hoppas ni får en trevlig fredag kväll! /A. 

MORGON IGEN

Det är skönt att träna på morgonen. Blev en runda på 4 km idag igen. Det får bli dom kortare rundorna på morgonen. Dom gånger jag känner för dom längre rundorna får det bli då jag är ledig eller på kvällen efter jobbet  :) Ska försöka på det iallafall. 


Hoppas ni får en jättebra onsdag. /A. 

GOD MORGON

Denna härliga morgon blev det en löprunda på 4 km. En magövning innan dusch och fix inför jobbet. Nu har jag en stund över så sitter nu och tar det lugnt i soffan framför skilda världar. 


Ha en bra dag! /A.

VÄTSKEBRIST

Gick ut i det fina vädret och tog en lång löprunda. Så himla härligt väder men en nackdel var det och det var att det blåste. Det känns som att det alltid blåser! Kan det inte bara sluta!? Men får tänka possitivt och att benen fick jobba mer i motvind :)

Hela rundan kändes bra men när jag var klar och kom in så hände det något. Pulsen ville inte lugna sig. Blev illamående, allt började gunga och jag blev tung i hela kroppen orkade knappt hålla i vattenflaskan. Darling hjälpte mig till soffan, synen började försvinna. Såg väldigt lite, det jag tittade på så var det  suddigt och alldeles svart runt om. Fick i mig vatten och darling hämtade en banan. Efter en stund började synen komma tillbaka. 

Det var väldigt otäckt. Antagligen hade jag vätskebrist. Hade nog också förmodligen lite för mycket kläder på mig under rundan och för lite energi i kroppen. Men efter vila och lite kost så mår jag bra :) 
Ett tips, tänk på att alltid äta och dricka bra då det är dags för träning. Men helst en stund innan det är dags. 

Rundan blev 10,64 km. :) 

Nu ska jag fortsätta denna söndag med att ta det lugnt :) För i morgon väntar jobbet igen! /A. 


LÖRDAG

Min lördag började med löpning :) Gick vidare med fix hemma. Sedan när klockan var ca 12.30 åkte vi hem till mamma och pappa. Mamma skulle ha party lite, så var där och köpte lite ljus. Kom väl hem ca 15.30. Slängde om kläder och lite färg i ansiktet så åkte vi vidare till 25 årsfest för Robert :)  Jag hade erbjudit mig att köra ikväll så det blev nyktert för mig. 




Haft en trevlig ledig lördag idag. Men nu är det dags att sova, godnatt! /A. 

MYCKET GJORT PÅ MORGONEN

En löprunda på 4 km blev det nu på morgonen. Det var ganska drygt eftersom det var så himla halt. Det var slask och is under. Så var det mer än halva rundan. Så det tog tyvärr ganska mycket extra tid. Där det var bart försökte jag trycka ifrån lite extra.

Inne igen blev det en magövning sen hopp in i duschen. Åt sen lite frukost. (Innan rundan blev det också lite energi, banan och celsius.) Har även hunnit med att dammsuga och torka golven. Skönt! 


Nu har jag inte så mycket tid kvar innan jag ska åka till jobbet. Så jag önskar er en trevlig fredag! Kram /A. 

KVÄLLS PROMENAD

När jag hade lunch idag så hade jag ett missat samtal och ett meddelande på mobilen. Det var Linda E som ville att vi skulle ta en promenad ikväll. Så åkte dit efter jobbet och det blev en promenad på 5,2 km. Det var jätte skönt och tiden gick så himla fort när vi pratade! 


Men nu är det godnatt! /A.

SOLEN

Det är kallt och det är snö men solen skiner hur härligt som helst. Passade på att ta en morgon promenad då solen var på väg upp. När jag kommer hem ikväll så har troligtvis solen gått ner. 


Hoppas ni får en bra dag! /A. 

HALT UTE

Det blev en riktig halkig runda ikväll. Höll räkningen på hur många gånger jag höll på ramla tills jag faktiskt gjorde det. 6:e gången ramlade jag och då hade jag inte ens kommit en km. Skrapade knät lite men inte så farligt. Fortsatte resten av rundan i lugnt joggtempo. Blev drygt 5 km. Jätteskönt fast det hade hunnit blivit minus grader. När jag kom in blev det någon magövning och stretch innan jag hoppade in i duschen. 


Nu är jag trött så dags att sova. Godnatt på er! /A. 

GULD

Hela dagen har bestått av finaltittande på bandy vid Friends arena mellan Saik-Västerås. Klart vi åkte för att se guld och guld fick vi se! SAIK! 




A. 

MYSIG LÖRDAGS KVÄLL

Har jobbat idag mellan 10.00-15.00. 

Nu är det lördagsmys som gäller! Har ätit lite mat och nu har vi dukat fram lite ost och kex. Lite rött till det också :) Gladiatorerna är nu på tv skärmen. 




Hoppas ni också får en mysig lördag kväll! /A. 

HACKSPETT

En fartfylld morgon :) Först en promenad. När jag kom in behövde darling skjuts till stationen så då skjutsade jag honom. Hemma igen ordnade med frukost och lite annat. Nu sitter jag en stund innan det är dags att åka till jobbet :) 

På promenaden såg jag en hackspett som satt längst upp på en lyktstolpe. Den hackade på själva plåten längst upp så det lät massor :) 




Hoppas ni får en bra dag! /A. 

MOTVIND

En löprunda direkt när jag kom hem från  jobbet. Det var lite svårt på vissa ställen för det var jätte mycket motvind! På en raksträcka in på sista kilometern var det nästan omöjligt att springa. Kändes som om att jag kutade med inte kom någon stans, haha. Men jag tog mig i mål iallafall, så framåt måste jag ju ha kommit ;) 

Väl inne blev det några magövningar och stretch innan jag hoppade in i duschen. Sen lite mat i magen. Blev vegetarisk snitzel, potatis i ugn och Skagen. 


Kanske blir det att gå och sova nu. Godnatt på er! /A. 

PROMENAD

En härlig promenad nu på morgonen! 




A. 

DET BLEV UTOMHUS

Hade tagit med kläder till jobbet för att sedan åka till gymmet. Men har varit så skönt ute idag. Så jag åkte hem istället och bytte om till träningskläder för utomhus. Det hade hunnit blivit mörkt då jag kom hem men det blev en runda ändå :) 

Det var hur härligt som helst! Skönt att börja träna ute och träna på att underlaget är stilla igen :) Det är ju lite annat att springa på band. 


/A. 

LITE FRÅN DAGEN

Promenerade fram till byn och mötte Towe för en lunch idag. Pratade massor! Har hänt lite sen sist vi sågs. Sedan en promenad hem. 

På eftermiddagen då darling kom hem åkte vi till granngården och köpte kattsand sedan en sväng till stugan blev  det :) 





Godnatt på er!! /A. 

EN LEDIG DAG

Min lediga dag har börjat med hoppa i myskläder och 30 minuters promenad. När jag kom in väntade en god frukost! :) 




/A.

LOVE

Älskar löprundor ute nu när det börjar bli varmt!


/A.


MIN SÖNDAG

Kl 9.00 träffade jag Saana vid gymmet och vi hade bestämt att köra 7 km på bandet idag. När vi kom in till gymmet var det två personer där och båda använde motionsbanden. Det finns bara tre stycken. Så jag sa till Saana att hon fick ta det som var ledigt. 

Under tiden då jag väntade på att ett band skulle bli ledigt så cyklade jag. Började med 4 km. Inget band ledigt då så cyklade 2 km till. Då blev det ett ledigt. Jag hade egentligen lite bråttom så visste inte om jag skulle hinna springa 7 km. Men 5 km hinner jag väl med tänkte jag. Men räknade ut så jag skulle hinna med 6 ändå. När jag börjat springa så tänkte jag, det gör inget om jag blir kvar i 5 minuter extra, så jag körde 7 km ändå som vi bestämt ;) Stretch innan jag skyndade mig hem.

Hemma gjorde jag mig klar för att sedan åka till Sara i gävle. Var bjuden till henne på lunch kl 12.30. Jag är jätte dålig på att hitta där så tänkte att jag åker lite tidigare utifall jag åker vilse ;) hehe! Men vet ni, jag kom fram utan att åka fel någon gång :) Tog mig även hem utan att köra fel, hehe! Hade det jätte mysigt hos Sara iallafall. Fick jätte god mat och fika :) 

Då jag nästan var hemma fick jag ett telefonsamtal av Linda E. Hon höll mig sällskap under tiden då våra grabbar tränade. Och vi höll oss sysselsatta med en härlig promenad på ca 5 km. När vi kom in igen så tog vi en kopp varm choklad och tittade på skilda världar tills grabbarna kom tillbaka :) 

Efter dom åkt har jag och darling tittat på en jättebra film. Men tyvärr har klockan blivit jättemycket. Så nu är det sova som gäller! Haft en jätte bra solig dag idag! 


Godnatt på er! Hoppas att ni också haft en jättebra dag! /A.

MELODIFESTIVALEN

Det blev en promenad på 5 km hem till mina föräldrar idag. 

Sen kom darling och hämtade mig och vi åkte hem till melodifestivalen. Det var jämt! Sanna Nielsen vann med undo. Hon är jätteduktig! Tåan som hamnade endast två poäng ifrån är också jätte duktig! Det var antingen Sanna nielsen eller ace wilder jag ville att skulle vinna :) 



Mys med Findus under melodifestivaltittande :) 

/A. 


UNDERBART

Underbar morgon är vad det är! Fast jag somnade sent så vaknade jag 6.15 och var pigg :) Så jag klev upp och gick ut på en kortare jogging runda :) Jätte härligt! Solen var på väg upp och luften var hur skön som helst. En nackdel var det och det är att det var motvind nästan hela tiden. Men det var helt underbart skönt ute! Såg även 5 rådjur på rundan. Så himla mysigt! 

När jag kom in igen så var solen nästan helt uppe. Så fint då solen lyser in genom fönstret :) 




Hoppas ni får en jättebra dag i det fina vädret! /A. 

RUNNERS WORLD

Har inte hänt så mycket sen sist utom det vanliga. Men ni kanske undrar hur det blev med min skada? Det känns bra runt bäckenet men har fortfarande lite ont i knät :( men antagligen fick nog tyvärr knät för mycket av felbelastning. Så kan tänka att det är därför jag fortfarande känner av det. Håller tummarna att även smärtan släpper där snart :) 

Ikväll blev det att kika på lets dance. När jag gick och la mig så hamnade mina ögon i min favorit tidning. Den landade i brevlådan idag.  Runnerś world :) Så himla bra! 


Ne, nu måste jag sova. Har faktiskt inte fått helg än. Jobb väntar i morgon igen :)  Kram och godnatt på er! /A. 

NU HAR JAG FÅTT HJÄLP

Blev ledig idag. Varit jätte skönt. Blev ett litet pass på gymmet på fm.

Ni vet att jag berättat om att jag har haft ont typ vid benfästet. Det började bak, sendan vidare mot ljumsken och på senare tid har det nu gått vidare till knät.  Jag har fortfarande ont och det har gått ca 2 veckor. Eftersom jag fortfarande har ont och det onda förflyttar sig till fler ställen så ville jag kolla upp detta. För det är ju något som är fel, det ska inte vara så här. 

Så idag hade jag en tid vid en kiropraktor i Sandviken på em.  Han såg direkt att min högra sida (den sida jag har ont) lutade framåt. Jag fick lägga mig ned och det var bäckenet och en kota som hoppat fel. Han tryckte och knäckte så det smattrade och small. Har nog aldrig låtit så mycket ur mig någon gång ;) Han körde också något ultraljud på bäckenet. Är tydligen mer stel i höger sida än vänster. 

Jag var så orolig över att jag inte skulle få träna nu efter det här. Men var ju tvunget att fråga. Det svar jag fick var att jag får träna så mycket jag vill. :) Jag berättade såklart om övningen där jag tror jag skadat mig. Så han gav mig lite tips om det och gå ned lite på tyngden. Antagligen har jag haft för tungt och belastat fler muskler på denna övning än vad man ska. 

Nu har jag fått hjälp och förhoppningsvis ska det bli bra nu:) känner mig lite öm nu men det är inte så konstigt eftersom allt som han har tryckt. :)

Nu är jag hemma och det blev sushi till middag. Lyx :) 




Eftersom det är fettisdag idag så har jag köpt hem semlor till mig och darling. Så lite lyxkvällsfika får det bli också :)

/A. 

MÅNDAG

Fick med mig darling på en löprunda ikväll! Så himla härligt! Så roligt att ta en tur tillsammans :) när vi var i mål så stod Emil utanför så vi pratade med han en stund. Jag tränade vaderna på trappan och körde stretch under tiden ;) 

Kikade sen lite på talang och nu är det hasselhoff som rullar på tv'n. Men så fort det är slut så ska jag krypa ned i sängen. 


Hoppas eran vecka har börjat bra! /A. 

LÖRDAG/SÖNDAG

Igår hade jag ledig dag så det blev att gå på marknad på fm. Tog en fika med darling, Tobbe och Hanna på byn. Sen var det dags att traska hem för jag skulle vara i Gävle kl 15.30. Var bjuden till Sara på tjejfest. Jätte trevligt! Blev sedan utgång. Sen kom min underbara darling och hämtade mig på natten <3 

Idag tog jag sov morgon det var jätte skönt att sova ut! Sen har jag varit pigg! Det blev en date med Saana på gymmet runt 14.30. Jag tog en promenad dit. Sen blev det 5km löpning och avslutade med magövningar. Det gick väl sådär. Vid löpningen pratade jag så mycket så glömde öka i början så ökade mer i mitten och då blev det lite jobbigare med flåset till slutet. Men men. Blev en promenad hem sen. 

När jag kom hem så kände jag att jag ville träna lite balans  så det gjorde jag. Tog hjälp av min skivstång som tyngd men med utan vikter. Gjorde även lite knäböj också med stången på axlarna. 

Nu har jag duschat och kollat på slutet av bandy matchen mellan Saik och villa på tv'n. Saik avgjorde i förlängningen :) Bra! 

Bilden är tagen från igår på dessa fina brudar :) 


Hoppas ni får en trevlig söndagskväll! /A. 

RSS 2.0