SLÄKTTRÄFF

I lördags hade vi släktträff och några släktingar från Amerika är här och hälsar på. Jätte roligt! :) I morgon (tisdag) slutar jag tidigare och ska träffa dom igen! Jätteroligt! :)


Igår blev det löpning en distans på 1 mil. Det blev på band då Saana också skulle köra det :) 

Lite snabbt inlägg men det är så sent nu och ville inte vänta för många dagar med att skriva. Hoppas jag hinner skriva i morgon också :) 

Godnatt på er! /A. 

GOD MORGON!

Idag var det första morgonen jag tog promenad i kortärmat :) Helt underbart! Sommar sommar! 




Hoppas ni alla får en bra fredag! /A. 

HÄRLIGA KVÄLL

Klev upp lite tidigare i morse och tog en promenad på 3 km i fina vädret! :)

Ikväll när jag kom hem efter jobbet blev det en löprunda på 7.5 km inkl 1 km löpning på sand vilket gjorde att benen fick jobba lite extra ;) Det var super varmt idag så idag blev det läge för linne, shorts och vätskebälte. Härliga sommar!  var inte ute efter någon tid idag utan bara ut och köra och så himla härligt det är! Blev lite mage också då jag kom in igen. 




Godnatt på er nu! /A. 

VÅRRUSET 2014

Igår var det vårruset och det blev väldigt fint väder! :) Det gick bra att springa men tyvärr inte bättre tid än förra året. (Lite besviken på det). Men det är bara att ta nya tag! Vårruset är alltid en rolig grej för att springa in våren! Det är alltid så trevligt! När vi har sprungit klart så väntar vår picknick korg som vi sedan sitter och äter tillsammans :) 




Nu är det dags att ladda om och träna inför midnattsloppet och tjejmilen! :)
 /A. 

PROMENADER

Ingen löpning idag men en morgonpromenad och en kvällspromenad blev det :) 

Bild från igår efter träning!

Ska vara pigg i morgon så nu säger jag godnatt! /A. 

SOMMAR!

Sommar kan man verkligen säga om denna vackra dag! Sol hela dagen. 

Dagen började bara lugnt med frukost och lite tittande på gladiatorerna som jag missade igår. Sen tog jag en löprunda på 5 km. Det gick bra men det var riktigt varmt. Tur det bara var 5 km jag körde och inte 10 får då hade jag verkligen behövt vätskebältet. Kändes som om det skulle behövts idag ändå. Tror jag börjar bli lite lätt förkyld också, tyvärr. Täppt i näsan så det gjorde det lite svårare att springa men det kändes bra ändå. Hoppas det inte bryter ut än! Vill vara frisk på tisdag!! 

Efter rundan blev det vatten, stretch, dusch och fix. Sen blev det en promenad till min bror och hans familj. Bror målade brädor. Jag och darling hjälpte till med att sätta ihop stuttsmattan dom skaffat. När den var klar var det jag och Elvis som hoppade. Vi hoppade hur länge som helst. Vad trött man blir när man hoppar, haha. Under tiden stekte ju solen också så fick en liten bränna. ;) vi grillade sen på kvällen och hade det mysigt. Darling och bror åkte sedan och träna och jag knallade hem :) 

Hemma har jag tagit det lugnt och tittat på talang finalen. Rätt person vann, Jon Henrik! 












Nu ligger jag i sängen och dags att sova efter all sol och värme idag! Godnatt på er! /A. 

TREVLIG KVÄLL MED TJEJERNA



Igår efter jobbet träffade jag tjejerna vi gick ut på stan och satte oss vid en uteservering och åt mat. Till förrätt blev det räkor , aioli och bröd. Räkorna var färska så Pernilla som tydligen älskar att skala räkor gjorde det till mig :) Till huvudrätt blev det baconlindad kyckling. 

Sen gick vi till Linda och spelade spel men sen senare blev det vidare mot stan i gen och lite mer partaj. Då åkte jag hem, jag var ju nykter och det skulle bli så sent om jag väntade ett tag till. Jag har ju en bit att köra också. Så jag var hemma strax innan tolv tror jag :) 

Tack för en trevlig kväll! /A. 

BRA DAG

Vaknade med ett stort leende på läpparna. Och dagen har fortsatt varit bra :) Nu är klockan mycket och vilket betyder att jag måste sova eftersom det är jobb i morgon. 

Godnatt! /A. 

HÄRLIGT VÄDER

De senaste två dagarna har inte resultatet av träningen varit där jag vill. Men idag visade det bättre så hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu :) ska inte tänka för mycket! Haha! 

I morse blev det iallafall morgon promenad och ikväll en löprunda på 5 km. Så himla härligt väder idag. Perfekt väder att springa. Hoppas det är lika väder på tisdag då det är vårruset! :) 

God morgon! 

God kväll! 

Då är det dags att säga godnatt! /A.

GOD MORGON

Härliga morgon! Promenad med alla vårens dofter. Känna doften av all grönska är ju underbart! 

Idag är det jobbet som står på kartan. Sen ikväll lutar det åt en runda på 5 km. 


Ha en bra dag! /A. 

MÅNDAG

Då var det måndag igen! Jag vaknade med ett ryck av att jag drömde att klockan var 8.30. Men klockan var bara runt 6. Det var ju tur för kl 6.30 skulle jag ringa Nina och ha henne i lurarna på morgon promenaden :) 

Sen idag har det varit jobb och när  jag kom hem blev det en runda på ca 5 km. Har kommit på att det är ju på tisdag om en vecka det är vårruset och måste köra lite 5 kilometers nu innan dess. Idag kändes det super i början vilket gjorde att jag tog i lite för mycket för tidigt. Så orkade inte trycka ifrån som jag ville. Tror inte min tid kommer bli bättre i år än förra året. Men det är som det är. Man kan ju hoppas ;) 


Nu är det talang som rullar på vår tv så ska väl kolla klart på det innan jag säger godnatt :) /A. 

DET BLEV PARTAJ



Igår blev det partaj! Vi var och firade Hanna och Jonas som båda fyller 25år. Blev en rosa panter med Saana innan vi åkte till lokalen där firandet skulle äga rum. Där blev det lite mat och träffade massa folk. Vi var 58 st personer tror jag. Jätte roligt! 

Det blev en tävling också! Man fick inte bestämma lag själv men det är ju sånt som är lite roligt att träffa nya människor. Mitt lag var bäst och tog hem segern :) Vi fick ett stort paket som pris och i det låg det en flaska fireball och snapsglas. Tur man var ganska många i laget för flaskan blev tom. 

Sen blev det att mingla runt pratade med massa olika härliga människor! Det blev inte så sent för vår del så det känns skönt. Vi kom hem så vi hann se röstningen på Eurovision. Grym Sanna är/var. Om jag ska vara ärlig så tycker jag hennes låt var bättre än den som vann. Men det är väl tur att alla tycker olika :) 

Det kändes att det var ett tag sen det blev mycket vin. Varit ganska seg idag så känner mig ganska nöjd ett tag nu ;) hehe! 

Efter att ha haft min fina bror och hans familj här på tacos så känner jag mig mycket piggare :) Det var en jätterolig kväll igår!! 











Nu när darlig är och tränar satte jag igår Johan Falk GSI (gruppen för särskilda insatser). 

Hoppas ni får en bra söndagkväll! /A. 


LETS DANCE



Igår blev det lugnt för träningsskorna och samma idag. Men promenad blev det iallafall på morgonen båda dagarna :) 

Det blev lite shopping ikväll efter jobbet. Jag blev en kavaj och en platta celsius rikare :) När vi kom hem blev det att sätta på TV4 för att se finalen i lets dance. Benjamin var det som tog hem det i år :) 

Nu är det dags för att sova. Hoppas ni haft en toppen fredag, Godnatt!! /A. 

BESTÄMDE MIG FÖR MILEN

Hela dagen har det varit dystert väder. Det regnade i morse men blev en promenad på 3 km ändå innan frukost. I lurarna hade jag Nina. Finns då alltid något att prata om :) 

Jag förstod att det gråa vädret skulle fortsätta idag så tog med mig träningskläder till jobbet så jag kunde åka till gymmet och träna istället då jag slutade. Har funderat lite under dagen på vad jag skulle köra för träning. Men kände mig hela tiden sugen på att köra milen. Så det fick det bli! Tiden blev 55.15 minuter :) Sen blev det massa stretch innan jag satte mig i bilen och åkte hem. 




/A. 

IKVÄLL

En liten löprunda med darling ikväll. Sen körde jag också tabata i 16 minuter. Avslutade med stretch. :) Härligt! 

Hoppas ni haft en bra tisdag! /A. 

RUNNERS WORLD I BREVLÅDAN

Det blev en promenad i morse innan frukost. I lurarna hade jag fina Nina! :)
Ingen träning efter jobbet idag pga av att kroppen ska få återhämta sig lite efter milen igår. Så det fick räcka med promenaden i morse. :) 

I dag när jag öppnade brevlådan så låg Runners world där och väntade. Det var många fler sidor i tidningen denna gång.  Försökte mig på att läsa men Findus ville mysa istället och ställde sig på den ;) Får väl göra ett nytt försök i morgon. För nu är det dags att sova. 

Godnatt på er! /A. 

GLÖMT BERÄTTA

Idag hade jag dejt med Saana på gymmet. Vi hade bestämt att köra milen på band. Det var ett tag sen nu jag körde milen så jag blev nöjd med tiden, 55.25 min :) 

Saana var superduktig idag då hon körde sin första mil. Jättebra jobbat! 

Har glömt att berätta att jag nu är anmäld till 3 st lopp. Det första är nu den 20:e maj då är det vårruset som gäller. Det är på 5 km. Sen är det 2 st millopp lite senare i sommar. Midnattsloppet i augusti och tjejmilen i september. Det ser jag fram emot :) 


/A. 

HEJ

Vad dålig jag är på att uppdatera. Har ingen bättre förklaring mer än att jag gjort annat än skriva. Hehe. Kortfattat: tränat, jobbat och sista april sov vi i stugan. Kollade från stugan när dom smällde raketer på andra sidan sjön. Vackert! 

Nu i helgen har jag varit hemma själv med katterna. Har hunnit med massor här hemma. Darling är i stugan med några vänner. Men i morgon kommer min Darling hem <3

En stor, varm och härlig tröja som jag beställt och passar perfekt att ha i stugan :) 

Ha en fortsatt trevlig helg! /A. 


RSS 2.0