GRUPPBILD, MIDSOMMAR


MIDSOMMAR 2009

Den 19:e var det ju midsommarafton. Jag skriver lite sent om den nu. Eftersom jag inte hunnit gjort det innan. Min midsommarafton började med åka till Mångeln med thomas och hans familj där vi skulle ha sillfrukost. Therese och Ewe spelade fiol, det blev en riktigt midsommarkännsla, som det ska vara på midsommar:)

Sen till lunch åkte jag och Thomas upp till min familjs stuga och där åt vi mat med min familj och släkt. Vi umgicks och hade det trevligt tills jag och thomas var tvugna att åka hem till mig för att förbereda inför kvällen då det skulle komma några fina vänner till oss. När vi kom hem till mig förberedde vi allt inför kvällen, blåste ballonger och tog fram allt som skulle vara till alla aktiviteter som vi skulle göra senare på kvällen. 

När alla hade kommit började vi grilla, Alla hade med sig egen mat och alla ville ju såklart glilla. När alla hade grillat färdigt var det min och thomas tur, våran stek blev aldrig klar. haha. När alla var klar med ätandet så började vi med aktiviteterna. Det var många roliga tex. Vi hade en tipsrunda med många roliga frågor. som tex. vem är mest på smällen, då har man skrivit upp tre personer som finns på plats och de tre ska blåsa upp en ballong tills den smäller den som smäller först är mest på smällen. Och gissa vem som var det ;) det var micke. han såg väldigt nöjd ut.  Alla var nöjda med aktiviteterna som vi gjorde. Som det såg ut iallafall ;)

Tack för att ni kunde komma, synd att Sanne var sjuk men det blir fler gånger. Och roligt att Jessica från stockholm var i ockelbo så hon kunde följa med johanna hit. 

Detta var en liten förkortning på min midsommarafton 2009. Kram


STUDENTEN 2009

Den 12:e tog jag studenten. Kl 07.00 var jag hemma hos Malin på Champangefrukost, det känndes lite tidigt. Sen kl. 08.30 var vi i skolan och fikade där vi också fick betyg. Vi kramades mycket. Kommer sakna hela klassen, HP3A.

Sen var det dags att åka till Kyrkan där vi lyssnade på sång. Efter det tog vi alla studenter en promenad till statsparken. Där varje klass gjorde något gemensamt på kullen, man hade 1 minut på sig. Vi hade gjort en låt som vi sjöng. Sen när alla studenter hade gjort det man skulle, så sjöng alla tillsammans, sjung om studentens lyckliga dagar. Sen hade vi tagit studenten och vi var arbetslös ;)

Efter det letade jag på min familj som stod nedanför kullen med mina skyltar och blommor som dom hängde runt halsen på mig. När vi hade träffats en stund så gav jag mig vidare till vagnen som klassen skulle åka på. Vi åkte några varv runt stan och hade det trevligt. Efter de varv som vi gjorde åkte jag hem och fikade hemma vid Thomas. Sen åkte jag till Jenny i Sandviken och vi åkte till Hampus tillsammans. Vid Hampus var dom flesta i klassen. Som avslutning blev det gå ut på lobby. 

Tack HP3A för en trevlig Student. 

PS: Bilder kanske kommer.

BILDER FRÅN BALEN

Jag och hjärtat


Jag och älskling

Cia och Daniel :)   Carro och Johanna :)

Elin och Micke   Jenny och Fredrik


LITEN UPPDATERING

Lite uppdatering nu igen då. Balen har ju varit, 5 juni, vi klädde upp oss alla så fint, det är inte varje dag man gör det. Just nu hinner jag inte lägga upp några bilder för måste fixa lite inför i morgon. STUDENTEN i morgon om någon hade glömt det ;) Men jag kanske lägger upp bilder från balen senare, vågar inte lova något.

Igår gick thomas lilla syster ut 9:an. Hon har blivit så stor nu, när jag blev tillsammans med Thomas gick hon bara i 4:an tror jag. Tiden går så otroligt fort. Igår var jag även med klassen och andra studenter på studfentmiddag/ lunch på bolaget. Det var trevligt.

Idag då? Klassen samlades hos Reine (klassförståndare), vi klädde vagnen som vi ska åka i imorgon. Och Eva ( andra klassförståndare) kom med rabarberpaj, reine hade varit duktig och köpt glass :) Det har faktist varit trevligt i dag med. Nu väntar jag bara till morgon dagen, då den stora dagen är, STUDENTEN!!!! Får skriva om den sen när den varit. Hoppas vi får fint väder, men som det ser ut nu så ser det inte så lovande ut.
Ha det bra!

//Annelie

GLAD

Idag fick jag reda på att jag fick MVG i Svenska B hur kul som hellst. Och även i projektarbete av mona, det kunde jag inte trott. Jag är jätteglad nu. Idag sätts alla betyg. När jag var in till Syv:en så hade inte alla betyg skrivits in än. Men hur kul som hellst att det blev ett MVG i Svenska B :) Det kommer jag leva på länge.

Jag ringde trafikskolan idag. Ska ha en körlektion i morgon kl 08.00. LIte tidigt med har inte något annat den dan så då är det bara att åka hem efter det. Eller det blir en titt på sikta mot stjärnorna. Therese (Thomas lillasyster) ska sjunga. Då får man återta gamla minnen. Men jag kasnke hinner skriva om det i morgon.

Inatt ska jag och Thomas vara kattvakt åt brorsans katt. Han är så mysig. Men nu ska jag plugga lite teori tror jag, så att jag nån gång kan skffa körkort. Ha det bra! Kram

//Annelie


VET INTE, MEN DET FLYTER PÅ

Hejsan!
Jag vet faktist inte vad jag ska skriva. Men känndes som om det var lite på tiden nu. Idag har jag varit i skolan och gjort bokprov, jag hoppas att det gick bra, det känndes så iallafall. Efter skolan följde min älskade Thomas med mig hem, vi har faktist inte gjort så mycket idag eller vi var upp till stugan och tittade. Vi vattnade blommorna. Vi har tittat lite på film och vi åkte hem till Johan (brorsan) och släppte in katten :) Dagen har bara flytit på som den ska.

Nu är det inte alls långt kvar tills min skoltid är över. På fredag är det bal och nästa fredag är det STUDENTEN =D Vad skönt att känna att man inte har några läxor att göra när man kommer hem om dagarna. Ne, jag får skriva mer om det när stunden är inne. Om jag fortsätter nu kommer jag längta ännu mer. Ha det bra. Kram

//Annelie

RSS 2.0