FILM OCH BUS

Medans Thomas tränade tittade jag på film (Wild Child). Det är en roligt film som man kan skratta åt, haha. Men inte den bästa. Märtha (thomas mamma) fastnade vid filmen och tittade klart på den med mig. När filmen var klar, gick Märtha ut ur rummet. Under tiden vi tittade på filmen busade Maja och Findus mest hela tiden. Även när filmen var klar. När jag satt ensam med dom i thomas rum kröp dom in i täcket om busade med varandra. Haha dom är så roliga och så söööta =) Jag filmade dom. Jag försökte lägga in klippet på youtube och sen på bloggen men fick inte in det på youtube äns en gång. Jag får lösa det problemet. Får räcka med bild idag :)





Nu ska vi alla sova, Godnatt.


JULBORD KUNGSFORS HERRGÅRD

Jag fattade inte att klockan var 11:05 när jag vknade i morse. Det känndes som om klockan endast var 08:00. Jag tittade på slutet av Våra bästa år, jag kan inte säga att det är bästa programmet jag sätt men programmet gör att man måste fortsätta att titta. haha.

Igår var jag på julbord vid Kungsfors herrgård. Morfar bjöd familjen med respektive. Han bjöd oss på julbord istellet för att ge julklappar. Det var jättetrevligt. Man fick en riktig julkänsla. Det var mycket god mat. Men endel av maten tycker jag att mamma gör bättre ;)




Nu har Thomas precis jobbat klart, han började 04:00 i morse och slutade 13:00. Vi ska åka hem till mig och ta hand om kattebäbisarna. Thomas ska sova en stund och det kommer han göra hos mig. Vi ska åka aldeles strax.

Have a nice day

BOWLING

Igår eller inatt kom jag och thomas hem ca 01:00. Vi var ju till Sandviken till Micke och Elin. Först gick vi till Östens pärla och åt kinamat hur gott som hellst. När vi hade ätit klart gick vi till trebekohallen och spelade bowling. Gick bra nästan hela tiden för mig. Jag ledde nästan hela tiden men sen när vi kom i slutspurten gick thomas och micke om mig. Men det var roligt iallafall. När vi var klara gick vi hem till Micke och Elin igen. Vi pratade om massor. Dels om att vi kanske ska åka till stockholm och titta på grease och sedan bo på hotel. Hoppas=)

Ne nu måste jag sluta skriva vi ska snart åka och äta julbord. Här kommer någon bild från igår.






091128 =)

Hejsan =) Eftersom jag inte skrev något igår så tänkte jag skriva någon rad nu. Igår eftermiddag fikade jag, Thomas och Stina på trillin. Vi hade tänkt att fika på det nya caffét men det var fullt vid alla bord där. Vi pratade massor och hade det jättetrevligt.

Efter vi hade fikat gick vi till ICA. Jag köpte en bok den heter När ingen annan ser. Det är en sann berättelse. Vi får se om den är bra. Jag har inte hunnit börja läsa den än. Jag och thomas hyrde film (Harry Potter). Den nyaste, eftersom jag hart sett alla andra ville jag se den här också. Men jag var så trött när vi tittade på den så jag hängde inte riktigt med. Haha.






Nu på morgonen tonade jag mammas hår jag hoppas att hon blev nöjd. Ikväll ska vi till Micke och Elin vi ska bowla. Undra vem som kommer vinna, Jag ;) haha nej då vi får se. Vill ni veta en liten sak? Idag firar jag och thomas 5 år och 11 månader <3 Älskar dig Thoams Johansson!

Ha en trevlig dag!

UPPDATERING 091126

God morgon! Sorry för en dålig uppdatering. Har bara inte haft tid att skriva. Jag hade tänkt att skriva i lördags eftersom det var då jag och thomas åkte till Micke och Elin på kvällen. Men vi kom hem sent och på söndagen hade Thomas match och efter den hälpte jag laget att jobba lite med böcker.

Men i lördags hade vi det jättetrevligt. Det första vi gjorde när vi kom till Micke och Elin var att åka till ICA MAXI för att handla ingredienser som Thomas och Micke behövde när dom skulle laga mat åt oss. När vi hade handlat klart så åkte vi tillbaka, medans dom började med maten så följde jag med Elin till stallet och tog in hennes häst och någon annans. Åh Elins häst var då fin. Jag tycker mycket om att rida, men jag har ett litet problem och det är att jag är lite små rädd för hästar. Men jag är inte så rädd för islandshästar och det är en sån som Elin har. Den var jätte mysig. Vi bestämde iallafall att vi ska ta en dag och rida allihopa. Thomas har alltid sagt NEJ, men nu så börjar han ge sig, haha. Det kommer bli jätte roligt, men vi får se när vi tar det.

Men iallafall, efter vi hade varit till stallet åkte vi hem till dom igen. När vi kom dit höll dom i gång för fullt. Jag och Elin tittade lite på tv medans vi väntade. Vi tittade på topmodel, man såg att Tyra Banks har ändrat sin kroppsbyggd lite granna. Men jag tycker hon är fin. Efter en stund kom Thomas och Micke med förrätten. Det var någon slag av toast, varmt bröd med något slag av skagen på. Det var super gott.

Sen fick vi vänta en stund till så klart på varmrätten. Men när den kom fick vi kyckling fileé med potatisklyftor och beasås och det var super duper gott det med. Sen var vi så mätta så att vi ville vänta lite med efterrätten. Vi tittade på tv (singing bee) en stund. Det är ett bra program tycker jag. Sen gick vi ner till Hemmakväll och hyrde film (knowing)och köpte gordis.

När vi var åter tillbaka i lägenheten så fick vi efterrätten vaniljglass med varma hallon, det är min favorit, super gott. Sen satte vi igång filmen. Den var jättebra ända tills slutet. Visst kan många filmer ha dåligt slut men den här gick över till så himla overklig. Men annars var filmen bra innan man kom till slutet ;) Sen blev klockan så otroligt mycket och vi var tvugna att åka hem.







google.se


google.se

På söndagen tittade jag på Thomas match inte ända till slut men i två perioder iallafall. För sedan åkte jag ju och jobbade med laget. Hände inte så myckt mer under söndagen. Måndag och Tisdag jobbade jag på kaplangården, måndag förmiddag och tisdag kväll.

Sen har vi ju onsdag, då satte jag och thomas igång och storstäda mitt rum. Eftersom mamma redan gjort jul i huset förutom i mitt rum så gjorde vi jul nu också. Mamma hade ju tagit ned mina julsaker från vinden så det känndes som om det var lika bra. Men det blev ett bra resultat, mysigt med alla ljusstakar och tomtar. Jag tänkte vänta tills på söndag eftersom det ät första advent då men vet inte om jag kommer ha tid då. Synd att findus och maja är så busig, för dom stökar till med deras bus, dom busar inte lugnt. Nu är det mindre än en månad kvar till julafton.

Idag är det ju torsdag och har hunnit hänt ganska mycket trotts att klockan bara är 08:51. Jag tänker inte gå in på detalj vad som har hänt på morgonen. Men jag är hemma nu och var hemma vid Thomas tidigare i morse. Får se senare om det händer nogot mera idag som ska skrivas. Nu ligger Maja och Findus här bredvid mig och myser, johan hade sovit här inatt och inte kunde sova pga att dom busade så mycket. Men nu är dom lugna som får. Nu blev det en lång uppdatering men då vet ni vad jag har hållit hus ;)

Have a nice day

091121

Godmorgon alla glada =) Nu har vi ätit frukost och gjort oss i ordning för dagen. Nina åkte allldeles nyss hem. Hennes pappa hade vägarna förbi gävle. Tack Nina, jag har haft det jättetrevligt när du varit här =).

Snart ska jag och Thomas gå ner på stan ock kika lite. Får se om det finns något roligt at titta på:P Ikväll ska jag och Thomas åka till Micke och Elin. Micke och Thomas ska laga mat åt mig och Elin, det kommer bli mysigt.

Ne nu ska vi gå. Have a nice day!

NEW MOON

Nu har jag och nina kommit tillbaka till johans lägenhet. Jag kan säga att New moon (nya twilight filmen) var jätte bra. Ni som inte har sett den se den! Om ni inte har sett ettan heller se den också. När ni ser new moon kommer ni vilja se den fortsättande filmen. Det vill iallafall jag.

Kram


NYSS ÄTIT GOD MAT PÅ KINA

Nu har jag och Nina nyss ätit på kina. Hur gott som hellst. Vi är tillbaka i lägenheten nu en stund, vi ska snart gå vidare till bion. Thomas tittar på nått roligt på tv. Han vill inte följa med på bio.

Nu ska vi snart gå, hoppas ni får en trevlig kväll =)


FILM

Nu har jag nyss varit på träning, jag kände mig seg i kroppen men det kan vara för sprutan. Nej, nu har jag skyllt mycket på den känner jag. Jag kanske bara var seg ändå ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film (I taket lyser stjärnorna) jag tycker det är en bra film. Jag tycker väldigt synd om människor som får uppleva samma sak som tjejen i filmen.

Kram på er!


TRÄNING

Nu ska jag iväg på träning. Ha det bäst!


PÅ FREDAG

Liten tid över att skriva lite. I helgen ska jag och thomas vara kattvakt hos johan och saana igävle. I morgon kväll ska jag och Nina gå på bio på New Moon "den nya twilight filmen". Innan den ska vi äta något gott. Det kommer bli jätte trevligt.




Måste passa på att träffas mycket nu eftersom hon nu snart flyttar till Göteborg. Då kan det ta längre mellanrum innan man träffas. Men jag hoppas att hon kommer trivas bra där, jag är nästan 100 % säker på att hon kommer göra det. Jag kommer sakna dig gumman men du är min vän och kommer alltid att stötta dig i dina val :)

Nu ikväll ska jag träna får se hur det går med min arm. Jag har fortfarande ont i armen efter sprutan jag tog i tisdags. Men det går säkert bra, jag får försöka akta mig ;)

Ne nu hörde jag att mamma och pappa kom hem så nu ska jag väl se om det blir någon mat ikväll, såklart det blir:P Ha det bra! Kram


INFLUENSAVACCIN

Igår tog jag influensavaccin. Sprutan kändes typ ingen. Idag har jag dock ont i armen, ganska mycket ont. Men inga andra biverkningar än så länge :)

I morse åkte jag till optiken och pratade lite hur linserna har varit och hon tittade lite hur dom satt osv. Jag berättade att jag inte ser jättera med dom. Hon beställde hem starkare linser åt mig. Dom kommer om ca 1 vecka.

Nu ska jag fortsätta att hjälpa thomas med städningen. TYvärr var jag tvungen att skriva med kursiv stil nu för det gick inte att ändra.

Kram så länge :)

JAG BLEV 19

Igår fyllde jag 19 år. Jag hade en jätte trevlig dag med familj och vänner. Jag blev uppvaktad av många. Orkar inte skriva upp alla som kom men det var jättetrevligt. NU tänkte jag skriva upp allt jag fick igår. Lägger inte ut bilder på allt bara på väskan.

Det jag fick igår var, FatPipe byxor, 2 st linnen, Twilight filmen, presentkort på valbo, 2 ljuslykter, sjal, liten bil att hänga i julgranen, 2 bodylotion, parfym, pengar, tights, väska, tomte, höga ljuslykter, ett litet tomtehus som blinkar i olika färger, ros, stickadet strumpor,  en sorts "ljuslykta" igen. Tror jag fick med allt nu. Jag är jätte nöjd med mina presenter tack alla jag är jätteglad:)



Kram på er!

JULKLAPPSHANDLING

Idag åkte jag och thomas till Gävle och handlade lite julklappar, ja ni läste rätt, julklappar. Det måste ju börjas i tid ;) Sen åkte vi vidare till valbo hittade nån julklapp där också. Och jag köpte till mig själv ett svart vanligt linne och ett annat linne som var vitt med blommor på. Här kommer en bild på det.





 
När jag kom hem fixade jag lite här hemma sen bytte jag om till träningskläder och bar iväg till träningen. Jag Hämtade Sandra så att hon fick skjuts, markus hade ingen bil hemma så han åkte också med :)

Men nu ska jag sova, börjar jobba klockan 07.00 i morgon bitti. Godnatt sov gott, kram!

MARY KAY

Igår kom Anita från mary kay hit. jag bjöd hem några tjejer och Anita visade sina produkter. Både för händer och ansikte. Jag tycker det var jättebra produkter. skulle vilja köpa mycket av det men ekonomin räcker inte till. Men jag fick en liten tub handkräm, och jag fick bonus för alla gäster och då känade jag in till en foundation sen köapte jag ansiktsrengöring.






Kram!


JOBB

Hejsan:)
Idag har jag jobbat från 08.30 till 21.30. ganska jobbigt. Ska jobba samma pass i morgon. men det ska väl gå. Nu har jag iallafall kommit hem och ska väl sova nu så att jag orkar en arbetsdag till.

Godnatt, kram!


I LÖRDAGS OCH IDAG

I lördags var vi ju på Halloweenfest hos Micke och Elin, här kommer många bilder från det.















OCH IDAG FYLLER MÄRTHA 50 ÅR, GRATTIS GRATTIS!

Nu ska jag sova, godnatt på er!



RSS 2.0