TORSDAG

Idag köpte jag kattsand vid granngården. Jag köper alltid där, det är en ganska dyr men den är super bra. Märket är Ever Clean. Jag har ett stämpelkort där så när jag har köpt 12 st så får jag den 13:e gratis. köpte även en dyna till Maja och Findus som dom kan ha i buren. Men nu ligger den på golvet och dom tycker mycket om den. Som jag skrev i går så äter dom olika sorters mat nu så vi köpte två nya små skålar. När jag betalade så frågade han i kassan om jag hade club kort. Men det hade jag inte. Han frågade om jag ville ha och jag svarade med en fråga, kostar det pengar?, haha. Men det gjorde det inte, jag kunde bara tjärna på det. Så då skaffade jag ett sånt.

Sen hade jag ett litet ärende på banken, det gick snabbt. När vi var klar där gick vi till apoteket och efter det gick vi till chic jag köpte ett halsband och en ny plånbok, jag upptäkte att min gamla började gå sönder. När vi var klara med besöket där så ville thomas gå in på tobakshörnan och tippa på hockey. Men vann inget.



Uppmärksamma de söta bilderna på thomas i min nya plånbok <3



Har tränat nu ikväll så känner mig mycket trött, ska nog sova nu.
Godnatt, kram!


BESÖK VID VETERINÄREN

Ja, ni ser rubriken. Idag åkte vi till veterinären med både Findus och Maja. Eftersom dom är syskon och det är en hona och en hane så har vi bestämmt att vi ska kastrera båda två. Dom har vuxit upp tillsammans, har alltid gjort saker tillsammans och så ska det fortsätta.

Kl.08:00 i morse hade vi tid. Jag följde med in och veterinären vägde dom och lyssnade på hjärtslagen. Hon kände även lite på dom. Sen gav hon en spruta i nacken det var nått lugnande. Findus och Maja var jätteduktiga, maja blev lite rädd för sprutan men det var efter sticket, men dom lät inget. Sen fick jag och thomas åka iväg. Vi skulle få komma tillbaka mellan 13-14 och hämta dom. När klockan blev så mycket så åkte vi ju dit, jag frågade om dom hade vaknat och det hade dom.

Opperationerna hade gått jättebra. Glömde säga det att det var inte bara kastrering utan också vaccination och öronmärkning. Men iallafall när vi skulle gå in och hämta dom, så fick vi vänta i ett rum först. Rummet vi väntade i fanns en dörr till alla katter som blivit oppererade. Dörren var öppen, det jag såg först var Maja som satt och tittade ut ur en liten bur och hon såg jätte söt ut. Hon tittade in i mina och thomas ögon, man såg att hon ville komma ut till oss. Sen kom en tjej och låste ut maja först, sen findus. Dom var mycket trötta.

Majas läkning kunde ta längre tid eftersom när dom oppererade henne så var dom tvungna att öppna vid buken. Det blir en större opperation för en hona än för en hane. Men dom var jätteduktiga. Vi fick med oss mat till dom av veterinären, en speciell sort. En sort för hanar och en för honor. Så vi kommer nu ge Findus och maja mat i olika skålar i en vcka sen får vi se hur det fungerar. Veterinären sa att det skulle gå bra att ge båda av hane maten om båda gillar den, sen.

Sen var jag tvungen att göra enn litet ärende innan vi åkte hem. Maja och findus fick åka i en  varsin bur hem så att dom inte skulle slicka på varandras sår. Nu när vi har varit hemma så har det funkat jätte bra. Veterinären sa om dom skulle vara uppe i varandra mycket så skulle vi försöka sära på dom ett tag. Men det har inte behövts och det känns bra. Just nu sover båda. Maja bredvid mig i sängen och findus har krypit in i buren. När vi kom hem så fixade jag på maja och findus hylla med alla deras saker, så nu ser det fint ut där.







Medans vi väntade på att Maja och Findus skulle bli klara idag så gick jag och thomas på stan, vi fikade och var till thomas farmor. På stan hittade jag ett par stövlar med klack, på crispin. Super fina tycker jag:) Som många vet har jag ju problem med skostorlekar. Jag har 35 på många skor. Det är sällan man hittar bl a. stövlar i den storleken. Den storleken fanns ju inte, men jag provade 36 och det gick bra men lite stora var dom men jag köpte en sula så nu känns det mycket bättre.  Kommer en bild här.



Nu har ni fått reda på min dag :) Kram!


DET JAG KÖPTE

Tyvärr kommer det inga bilder från igår. Men jag hade kameran med mig, men när jag skulle knäppa var det slut på batteriet så det var inget att göra åt det. Men kvällen var trevlig iallafall.

Idag var jag, thomas, sandra och adrian till valbo. Jag skulle inte köpa nått speciellt, men när jag kom in dit så plockade thomas fram många plagg, jag provade dom och dom passade och jag gillade dom. Fanns inte mycket annat att göra än att köpa dom. Sen gick vi runt och tittade i fler butiker.

När vi blev hungriga så gick vi och åt på restaurang kitchen. När vi ätit upp gick vi runt i några butiker och kikade igen. Jag hittade lite mera saker. Sandra hittade också lite.

Det jag köpte:
HM













Cubus







Ja det där köpte jag idag. Måste säga att bilderna är dåliga. Dom är tagna med thomas mobil. Min kamera är fortfarande inte laddad. Men det syns ju lite vad det är iallafall;)

Nu ska jag sova, arbetsdag i morgon, Kram!

12-11 TILL ÅMOT

Yes, ni läste rätt, 12-11 vann åmots b lag, herrar med. Efter 3.10 minuter låg det redan 3-0 till åmot. Började väldigt lovande :) Ett stort grattis till vinsten!

Nu ska jag och thomas åka till sandviken och ha det trevligt. ska nog ta med mig kameran, så kanske jag lägger ut någon bild här sen.



Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

GOD MORGON

Nu ligger jag i sängen och funderar på att kliva upp. Måste äta frukost, min mage har börjat prata och jag tror det är ett tecken. Inte bara det, jag måste göra mig klar eftersom thomas har samling kl 12 och jag ska titta på hans match. Han trodde iallafall att det var hemma match.

Ne nu får jag ta mig i kragen och kliva upp. Hoppas ni får en trevlig dag, kram!

VISSTE NI DET OM HILARY OCH JESSE?

Visste ni att Hilary Duff och Jesse McCartney har dejtat? Det visste inte jag. Satt och googlade lite på olika skvaller och då fick jag reda på det. Men vet inte om dom gör det nu. Det orkade jag inte leta fram.
Alla vet säkert redan vilka dom är men skriver lite om dom ändå:)

Hilary Duff är den gamla barnskådespelerskan som har växt upp och blivit superkändis och modeikon i Hollywood. Hon har medverkat i filmerna A cinderella story och material girls.  Som sagt Informationen har jag googlat fram. Om jag får säga det själv tycker jag hon är en duktig skådespelerska. Har båda filmerna som jag nämnde och dom är superbra.

Jesse McCartney är en amerikansk sångare och skådis vars genombrott kom med i tv serien summerland. Började på teaterskola vid 7 åring. Är duktig på basket och vattenskidor. KOmmer ni i håg summerland? Eller har ni ens sett det? Jag kommer ihåg och självklart sett det. Det var super duper bra :) Han gillar vi ;)


ANOTHER CINDERELLA STORY

Har ni sett den? Jag såg den nyss eller jag har sett den förr också men hade glömt bort endel i den. Men det är en bra film. Vad tycker ni?


INTE MYCKET ATT SKRIVA

Hejsan! Jag vet att jag inte har skrivit på länge. Men jag har jobbat hela veckan förutom idag. Så jag har inte hunnit helt enkelt. Jag ska försöka att skriva oftare. Idag har jag faktist inga speciella planer. Skulle vara roligt att gymma men har tyvärr ingen bil att ta mig dit. Har faktist inte så mycket att skriva just nu men om jag får nått intressant att skriva så gör jag det :)



Kram!

INNEBANDY OCH KALAS

Igår den 16 januari spelade jag innebandymatch. Vi mötte Rättvik. Jag gjorde första målet under matchen. Det är så roligt att göra mål eftersom det inte är så jätte ofta jag gör det :P Sen vann vi och slutresultatet blev 9-1.

Sen var jag tvungen att skynda mig hem efter matchen för att  jag skulle åka till åshammar och fira min tremännings mamma, Britt-marie som fyllde 55 år. När vi kom dit fick vi jätte god smörgåstårta som Rolf hade gjort. Sen fick vi fika på det. När vi fikat klart gick jag, pernilla, robert och thomas och spelade kort. Vi började med plump sen spelade vi tecken. Åhh jag blir så irreterad över att inte veta vad dom gjorde för tecken och det gick så snabbt. Men sen avslöjade dom och jag och Pernilla var nära att lista ut det :P








Jag och Pernilla förlorade med 2 poäng:(



NU är vi hemma och det har hunnit blivit den 17 januari. Så nu är det dags att sova.

Godnatt, kram!


STRESSIG DAG

Hallojsan :) Jäktig dag idag. Jag började jobba kl 07:00-13:00. När jag kom hem var Johan och saana hemma hos oss. Vi pratade lite och fikade. Sen var jag och mamma tvungna att åka till valbo och köpa present. Tog en stund. Jag ville in på rocks, gick in där och tittade på boxen skärgårdsdoktorn. Jag har velat köpa den hur länge som helst. Men thomas har alltid sagt vänta med det. Men nu orkade jag inte vänta längre. Så jag köpte den, hela serien :) Jag tycker den serien är helt underbart mysig. Jag blir så glad när jag tittar på den. Synd att dom inte gjorde flera.



När jag kom hem skyndade jag packa väskan och sedan åkte jag till gymmet. Jag gymmade inte så länge efersom det blev ganska sent. Men jag tog i jättemycket. Så jag kan nästan lova att jag kommer ha träningsvärk i morgon;)

Men nu är jag hemma vid thomas iallafall. Vi ska titta på nått avsnitt av skärgårdsdoktorn nu innan det är dags för att sova:)

Kram

HAR INTE HUNNIT

Måste börja med att förklara varför jag inte har skrivit nått inlägg idag. Det var ju meningen att jag skulle vara ledig på förmiddagen idag men jobbet ringde mig 05:30 och behövde hjälp. Så jag började 07:00-13:30 sen började jag igen kl 14:30-21:00. Sen var jag tvungen att vänta på mamma till klockan 21:30 för att komma hem. Hoppas ni förstår varför jag inte hunnit med att skriva idag.

Tyvärr blev det ett kort inlägg nu men jag måste sova ska börja jobba 07:00 i morgon bitti också. 
Godnatt, kram! 


STÄDDAG

Hallojsan! Jag gymmade med johanna på förmiddagen idag. Tror inte jag nämnde det förr. När jag kom hem så började jag med storstädning. Mitt rum såg jätte stökigt ut. Men nu kan jag lova att det är rent och mycket fint. Jag får hoppas på att Findus och Maja inte stökar till för mycket;) Tyvärr har jag inte tagit någon bild. Jag vet att det är lite tråkigt när jag inte lägger ut några bilder. Men ska bli ändring på det så smoning om :)

Måste tillägga att jobbet ringde idag och jag ska jobba i morgon eftermiddag. Och nästa vecka ska jag jobba 4 dagar. Måndag, tisdag, onsdag och torsdag som jag vet. Det är ju jättebra, behöver ju pengarna:) Men tråkigt om jag inte skulle hinna med innebandyn eller gymmet :( Men men som sagt behöver ju pengarna :P

Ne nu ska jag väl kika på en film innan det blir för sent.

Godnatt, sov gott, så syns vi nästa gång :)

DESIGN

Ja, som ni ser har jag ändrat utseéndeT lite på min blogg. Gjorde det mesta själv eller ja Thomas gjorde mycket också. Han hjälpte mig att leta på rätta ställen där jag skulle skriva in kodena för färgerna. Tack älskling<3!

Det är lite roligt när man börjat lära sig hur man ändrar. Förr när jag ville ändra design så var jag tvungen att prata med johanna och det kunde ju ta ett tag om man skulle förmelda mellan varandra om hur jag ville ha det. Men förhoppningsvis ska jag kunna det själv nu :P

Har ni nån blogg som ni vill att jag ska besöka, t ex eran egen, skriv den isåfall :)


Kram!

PLUGGA PÅ KOMVUX

Alltid otur, typiskt. Varje gång jag och stina ska fika på det nya cafeét (Miss & Mrs) så är det stängt eller för mycket folk. Idag hade vi oturen att det var stängt. Men då hade vi ju trillin att gå till iallafall. För mig blev det varm choklad med vispgrädde och en semla. Thomas var såklart sugen på fika också så han fick också följa med.
Jag och stina har pratat ett tag om att plugga matte B på komvux. Vi pratade lite mer om det idag. Efter vi hade fikat klart gick vi till komvux och tittade om det fanns matte att plugga på komvux i ockelbo. Det fanns det, men det är redan en pågående kurs så får se när vi får börja med det. Stina har pluggat där förr så dom har redan hennes gymnasie betyg. Men inte mina. Därför var jag tvungen att leta fram dom, kopiera och lämna dom dit. Såklart gjorde jag det.

Kram!


MINA KÖP

Andra gången jag skriver idag. Det är väl bra? :P Jag var ju till valbo idag. Jag var ute efter ett par täckbyxor det sista jag hittade var ett par täckbyxor men jag fick iallafall med mig dom hem :P Men det var inte bara täckisar jag fick med mig hem det var mer.

Följade följde med mig hem från valbo:

* Kattmat (pro plan) från djurkompaniet
* Stor kattbur från djurkompaniet. (Den kattbur jag hade börjar bli för liten.)
* Tre par trosor från Gina
* Två linnen från Gina
* Väska från Gina
* Täckbyxor från Stadium





Ne nu ska jag sova. Godnatt, Kram!


AMERICAN PIE

Ursäkta för en lite dålig uppdatering på sistone. Ska försöka bli duktigare på det. Det jag har gjort sen sist är jobbat, tränat innebandy och gymmat :)

Nu ska jag titta på American Pie (The Naked mile). American pie filmerna är lite små sjuk fast ändå roliga. Såg den nya för nån dag sen och den var inte alls lika bra som de andra. Jag somnade lite då och då så det var väl täcknet på att den inte var så bra ;) Haha!



Ne nu ska jag titta! Ha det bra så länge, Kram!


MISS YOU

Nu ligger jag ensam i min säng. Tänk ensam! Saknar Thomas så otroligt mycket. Det är första natten på jättelänge vi inte sover hos varandra. Snyft :( Det var lättast att vi gjorde så inatt. Thomas börjar jobba 04:00 inatt och jag har massa ärenden i morgonbitti. Men vi kommer träffas i morgon iallafall. Och snart är det ju fredag om man tittar på klockan. Hoppas jag kommer kunna somna, är så tomt här bredvid mig. Förutom Findus och Maja som kommer lite då och då. Ne men klart jag kommer kunna somna.
ÄLSKAR DIG THOMAS JOHANSSON!



Godnatt!


GYM

Tänkte berätta att jag gymmade idag. Så himla skönt. Jag tränade kondition, ben, mage, rygg. Johanna tränade lite allt möjligt tror jag. När vi hade gymmat klart så sa jag till Johanna att det är ett måste att stretcha. Vi stretchade, jag visade johanna olika sätt hur man stretchar vissa delar av kroppen. Det funkade bra.



Sen gick vi hem till henne, jag var där till thomas slutade jobbet. Medans jag var där hjälpte jag henne lite med städning. Vi hann med ett rum så det var jättefint. Ska kanske dit ikväll med och hjälpa henne lite medans thomas ska träna. Vi får se.

NU sitter jag i sängen och är trött thomas sitter bredvid mig med findus sovandes i hans knä. Hihi dom är så söta mina sötnosar<3 Får se om jag skriver mer ikväll, inget jag kan lova. Men ha det så bra alla!

Kram!


TRÄNA

Nu är det inte så långt kvar tills klockan slår om till 00:00. På förmiddagen idag så var det jobb som gällde. Jag jobbade 08:30-15:00, ett skönt pass. Klockan 15 kom thomas och hämtade mig och skjutsade sedan hem mig. Vi åt lite mat tog det lite lugnt en stund.

Sen när klockan blev 17:30 skjutsade min älskling som är snäll, söt, fin, bäst på alla sätt mig igen fast till innebandy träningen den här gången. Tror det var första träningen efter jul och nyår, förutom den 29:e december som jag inte kunde vara med på träningen. Kändes att man inte hade tränat på ett tag och att man hade proppat i sig mycket jul- och nyårsmat. Men nu får man börja hålla igång igen när dom storhelgerna är över.

I morgon ska ja gymma, kommer göra det på morgonen. Hoppas jag inte har träningsverk från träningen idag:P haha men då får det gå ändå. För jag ser jättemycket fram emot att börja gymma i morgon. Johanna ska även med mig i morgon. 

Nu så kanske det måste bli sovdags eftersom jag ska gymma i morgon bitti och jag vill ju vara pigg:) Ha det så bra nu alla, godnatt sov gott.

Kram! 

10-01-04

Som ni redan vet har jag jobbat idag. När jag slutade åkte jag och hämtade johanna i Gammelfäbodarna, hon tog med sig lilla söta Ella. Dom följde med mig till optiken. Jag berättade att jag är nöjd med mina linser nu. Jag ska få lämna tillbaka de 5 linser jag har hemma och få 5 nya. Dom nya kommer nästa vecka.

Sen pratade vi med Tussen. Vi har köpt gymkort på gäveränge nu. Vi köpte endast för en månad för att se hur mycket vi kommer använda det. Det blev tyvärr inget gymmande idag och i morgon ska jag träna innebandy så det måste bli på onsdag jag ska gymma. Längtar! 

Nu är jag hemma vid thomas, findus och maja också. Findus och Maja sover medans Thomas spelar på min mobil. Men jag måste sova snart så jag orkar med att jobba i morgon.

Godnatt sov gott, kram!   


SANDVIKSBESÖK

På eftermiddagen följde jag med Thomas och hans familj till sandviken till Thomas farmor (Birgith). Vi fick mycket god fika och fruktsallad, mycket gott. Sen ville Birgith bjuda mig och Märtha på en drink av pepino som hon lade jordgubbar i. Den var söt i början men efter en liten stund blev den lite stark. Men god. 

När vi var på hemväg så skjutsade thomas hem mig först. För jag skulle packa min väska och hämta mammas och pappas bil som jag ska låna i morgon. Ska jobba i morgon 07:00- 15:00. När jag sedan skulle köra hem till thomas ringde jobbet och frågade om jag även vill jobba på tisdag. Självklart svarade jag nej, haha nej skoja, jag sa JA :) Ne nu ska vi titta lte på tv innan vi ska sova.

Godnatt, kram!


MUNSÅR

Attans, jag har fått munsår. Hatar det! Thomas har nyss haft det så det är han som har smittat mig. Men jag har nyss haft på anti så hoppas det försvinner snart. Jag tror anti hjälper munsåret att försvinna fortare.



Kram!


MORGON BUS

God morgon på er! Jag har sovit hos Thomas inatt och Findus och Maja väckte mig. Dom ville upp och springa av sig lite. Dom är så söta. Nu har dom fått sprungit av sig lite så nu ligger dom och sover med varandra och myser. skönt att det räckte med en liten springtur. Men när dom vaknar igen kommer dom säkert vara sugen på att springa och leka igen. Thomas jobbar fortfarande, han började kl 03 inatt. Så får se när han kommer hem.

Se så små de har varit :)

Kram!


2010

Nu är vi inne i 2010. Tänk nu i början när man ska skriva 10 i stellet för 09. Kommer ta en lång stund innan man vänjer sig. Men det ska väl gå bra :) Jag hoppas 2010 kommer bli ett underbart år. Jag ska köpa gymkort har jag tänkt. Men börja med en månad och se hur ofta jag använder det. 

Kommer  ni ihåg att jag var till Gävle igår? Klart ni gör. Tänkte berätta lite. Först körde jag och vi hämtade Pernilla först i Åshammar, sen hämtade vi Robert i Sandviken. Sen begav vi oss till gävle. På motorvägen åkte en stor lastbil förbi mig. För det första körde han jätte nära mig och för det andra såg jag inget eftersom allt snö yrde omkring. Usch vad det var läskigt. Men vi kom fram i allafall :)

När vi kom  fram till Sara så var Linda-Marie redan där. Vi åt mat, exotiskbricka, efterrätten blev pannacotta, chokladkaka med grädde och hallon. Jättte gott. Vi spelade mycket spel under kvällen, jag och Pernilla var bäst, vi vann hela tiden eller hur?!! ;) hihi. 

När det närmade sig 00 slaget så knäppte vi på tv och tittade på Jan malmsjö. Sen gick vi ut och skålade in det nya året och tittade på alla fyrverkerier runt omkring. När vi tittat klart gick vi in, vi spelade spel, sen sjöng vi sing star och spelade buzz. När klockan började bli mycket begav vi oss hemåt. Thomas körde, vi skjutsade hem robert och pernilla hem till robert. Jag och thomas kom hem till mig klockan 4 i morse. sen kan jag lova att det var skönt att sova :)  Blev inte så jättemånga bilder tagna igår men några ska jag väl försöka dela med mig av.







Glömde säga att jag fick en försenad present av Sara.


















Ha nu ett fortsatt trevligt 2010 =D


RSS 2.0