BLEV INGEN TRÄFF

Börjar med att svara på Stinas kommentar. Jättesynd att det inte blev nån träff med hundarna men klart att vi tar det en annan dag. Okej, jag har semester nästa vecka. Så då kanske vi kan ta det då?

Som ni kanske märkte i mitt svar så blev det ingen träff med hundarna igår. Mycket pga vädret. Regnade som bara den igår. Det är inte så bra väder idag heller. Får se om det klarnar upp till kvällen :) Jag ska snart bege mig mot gävle. Jag ska hjälpa bror och hans familj med flytten. 

Hittade en ca 1 år gammal bild på Findus
 
Hihi vad söt han var. Det är han ju fortfarande men han var så liten på bilen :P

Ha en bra dag, kram!

JOBB

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Klev av 9:15 började igår kl 9:00. Ska jobba på lördag igen. Sen har jag semester en vecka.

Men nu ska jag ta något och stoppa i magen sen ska jag nog ta det lite lungt en stund tills thomas kommer hem :) Senare ska jag och stina träffas och gå ut med hundarna. Hennes hundar ska träffa våran lilla tindra :) Hoppas det kommer gå bra. Dom kommer säkert tröttna på Tindra för hon är så busig :P Men hoppas dom kan leka tillsammans :)

Tindra på bild (Johanna Westling har tagit bilden)


Ha en bra dag, Kram!

ELVIS SÖREN SAKARI MURÉN

Den 17 juli döptes Elvis till Elvis Sören Sakari Murén. Jag har inte hunnit lägga ut på bloggen eller facebok innan därför gör jag det nu. Elvis var så duktig i kyrkan. Han är så söt. Det var så fint att se. Lägger ut lite bilder här nedan. Några fler bilder finns på facebook.

Martin bar Elvis


Föräldrar och gudföräldrar


Johan läste en bön


Hanna läste en bön


Sussi hällde upp vattnet


Duktiga Elvis


Sussi tänder ljuset


Så fiint:)


Morfar kunde komma på fikat


Farmor och Elvis


Thomas, jag och Elvis


Jag och Elvis på kvällen


Kram på Elvis!

FINDUS OCH MAJA 1 ÅR

Vad är det för en dag? Det är en vanlig dag. Nej, det är ingen vanlig dag för det är findus och majas födelsedag hurra hurra hurra !:D Idag fyller maja och findus 1 år. Tänk vad tiden går fort. Har haft presentutdelning innan älskling åkte till jobbet. Dom leker för fullt med sina nya leksaker.

Har tyvärr inga nya bilder på mina bäbisar på denna dator. MIn bärbara är trasig och är inne på lagning. Men jag har gamla bilder på dom så läggen ut en sån :) Filmade dom i morse när dom lekte har inte hunnit lägga in den på datan. Så lägger inte in filmen här nu får se om jag gör det en annan gång :)Vill även säga grattis till Pernilla Jansson som fyller 20 år idag! Hoppas din dag blir toppen!

Ha en trevlig dag alla!

TEXT OCH BILDER

Hej alla! Nu var det typ 100 år sedan jag skrev känns det som . Jag har haft semester men det känns inte så. Haft mycket att tänka på men orkar inte gå in på alla detaljer.
 
Ja, men det har ju iallafall varit marknad :) Och det var mycket fint väder. Nästan för fint ;) Trevlig marknad tycker jag. Jag har även åkt på en kryssning till åbo. Fint väder då med. Var en mycket roligt resa eller iallafall dit vägen. Hemvägen var lite sämre, iallafall för mig. Hehe.
 
Min bärbara dator är trasig igen. Men tror det går att fixa med backup. Men det tar sån lång tid. Så nu måste jag sitta vid den andra tråkiga datan.
Nu har jag börjat jobba igen. Men har semester igen v 31. Så jag får se vad jag hittar på då.

Marknaden.
Kryssningen till Åbo
Finns flera bilder på Facebook.

Ha det bra, kram!


HELG (MARKNADSHELG)

Ja nu är det helg igen :) Och det är marknadshelgen nu. Ska ni gå? Det ska väl jag, får se om jag hinner med idag hoppas det. Går väl ut ikväll iallafall. Tänkte bara skriva nån rad. ska plocka upp lite i rummet så det ser lite frächare ut :)Ha en trevlig helg, Kram!

RSS 2.0