BILDER MIDSOMMARAFTON

Midsommardagen:Midsommarkvällen:

Det finns flera bilder från midsommarafton men det tar sån tid så jag orkar inte. Kanske kommer ut på facebook sen men inte just nu.

Kram!

VÄNTAR

Hej! Jag sitter nu och väntar på att överförningen med alla bilder till datan ska vara klar snart. Det tar sån lång tid. Lägger nog ut bilder sen från midsommarkvällen :)

Får se om jag hinner, håller även på med tvätt och så nu :)Ha det bra, kram!

GLAD MIDSOMMAR!

Ja nu är det midsommarafton igen. Tänk vad tiden går fort, var inte längesen det var ju :) Hoppas alla får en trevlig dag/ kväll!Thomas och jag :) Carro i telefonen :)


Midsommarkraamar!

GOD KVÄLL

Har tagit det lite lugnt idag. Eftersom jag ska jobba dygn i morgon. Men lite har jag gjort iallafall. Gjort några ärenden på byn under dagen och sedan nu ikväll har jag varit på möte (handledning) via jobbet. Allt gick bra :)
Finns inte mycket planerat som jag ska göra nu ikväll utan bara ta det lugnt och sen sova :)

Tyvärr har jag inte mycket att skriva idag men blev några rader, hiihi. Ha det bra, kram! 


HELLO KITTY GLASS

Hejsan! Dålig uppdatering jag vet. Men tänkte berätta att jag provade en ny glass idag. Hello Kitty, jag tyckte den var god. Det var vanilj-och jordgubbs glass med jordgubbsglasyr. Mums. Köpte den på ICA. Det är inte GB som har gjort den utan det är Triumf. Dom har många nyheter, gå in på Ica eller Triumfs hemsida om ni vill se.Natti natti, kram!

BILÄGARE FÖR FÖRSTA GÅNGEN

I morse var jag så trött efter dålig sömn i helgen. Men åkte iallafall hemifrån 8.15 till sandviken. Stina hämtade mig. Vi åkte till bilfirman Bilhörnan. Jag har tittat på en bil där på nätet den är begagnad. En Volvo s40 blå, årsmodel -99. Jag ville se närmare på den. Kl 9.00 mötte Johan (brorsan) oss där. Vi tittade på bilen och vi provade att köra den, först Johan sen jag. Hur skön och lätt som helst. Lite synd att det var lite rost på den. Men det var bara lite ytrost som går att fixa med lite puts och lack :) Och det får man räkna med på en gammal bil. 

Jag bestämde mig för att köpa den. Medans vi skrev på alla papperen så ringde det massor av gånger, alla undrade om bilen fanns kvar. haha icke. Försäljaren Niklas sa att ca 5 stycken hade ringt innan oss. Och medans vi var där ringde den ca 7. Det var till och med en som satte sig i den och började titta när vi höll på med papperen, även om den stod vid portarna. Men då skyndade försäljaren Niklas att sätta på en skylt såld :) När det var dags för betalning så blev det ett problem med mitt kort och kontakten med banken så vi fick vänta en stund men andra gången gick det galant. Så nu så blev jag bilägare för första gången. Det är så roligt :D Men mindre roligt att titta på kontot. 

Johan var tvungen att åka lite tidigare men stina stannade hela tiden så vi åkte till Marangoni och firade att jag blivit bilägare :) Vi lämnade kvar Stinas bil på bilfirman och tog min bil dit.  Sedan åkte vi tillbaka till firman och tog varsina bilar hem. Jag fick låna en skiva av stina som jag lyssnade på hela vägen hem. Takida! Tack så mycket Stina för skjutsen och att du ville följa med mig idag!

Nu ska jag sova, ska upp och jobba dygn i morgon! Natti natti, kraam!


VÄSKA OCH NECESSÄR

Hejsan på er! Jag vet, dålig uppdatering. Idag har jag och thomas fikat med Stina! Tack för en trevlig eftermiddag vännen!  Efter vi fikat köpte jag en väska och en necessär båda märket Björn Borg.

Nu är klockan mycket och jag måste sova, Natti natti :)

SNABBIS

Nu blir det ett snabbt inlägg har inte riktigt tid. Kanske kommer ha mer tid i morgon, men jag lovar inget. Idag har jag tvättat nästan hela dagen. Jag hade hur mycket tvätt som helst. Men nu är det rent igen iallafall.

Ne nu ska jag prata lite med thomas innan han ska sova. Han ska ju upp och jobba inatt.
Ha det bra. kraam.


RSS 2.0