SYND

Fick veta nyss att Carro inte kommer. Jätte synd, men förstår att hon är jättetrött. Men vi ska träffas i veckan istellet :) Ne nu ska jag och thomas åka en sväng ha det så bra.. Kraam!

VÄLKOMMEN HEM

Måste börja med att säga välkommen hem till Sverige Caroline Ågren! Så roligt att du är hemma igen. Att du kom hem idag och att du kommer hit till oss idag. hur roligt som helst :) Vi ska ha super roligt ikväll :D Jag ska försöka se till att du inte blir jätte trött. Men det är förstårligt om du blir det. hehe.



Ne nu hinner jag inte skriva mera. Ha en bra kväll alla, kraam! 


FREDAG

En ganska lugn fredag har det varit. Ordnat ganska mycket med olika saker. Fikade med thomas och hans mamma och mormor :) Trevligt var det. Jag har varit ute mycket med Tindra idag också men det är vi ju varje dag. Men annars har jag inte gjort så mycket.

Ha en fortsatt trevlig fredag, kram!

ONSDAGSKVÄLL

Har ni haft en trevlig dag idag? Det har jag. Johanna har varit här hela dagen. Vi skjutsade hem henne ca 20.00. Vi har pratat massor och det tror jag att vi behövde:) Tack för idag :)

Köpte en tidning idag, Fitness. Har inte hunnit med att läsa den än. Har köpt ett nummer av den förr och då var det bra iallafall hoppas det är bra denna gång också. Fick med någon tränings skiva. Tror det var magträning. Hehe jag får se om jag någon gång kommer att titta på den. Man vet aldrig;) Sitter nu i sängen och ska väl kika i tidningen lite nu iallafall :) 





God kväll, kram! 

ONSDAGSMORGON

Har blivit lite dålig uppdatering nu på sistone. Men jag har varit på kurs i två dagar i gävle. Jag har varit ganska trött när jag kommit hem på kvällarna.

Nu har jag precis duschat gjorde även rent ansiktet ordentligt som jag har börjat göra nu varje morgon och kväll. Ansiktisrengöring och där på ansiktskräm från märket Mary Kay. Tycker dom produkterna är jätte bra. Man blir så skön i huden. Jag har även en foundation från mary kay. Man blir inte jättebrun men den slätar ut huden på något vis :) Hur bra som helst. Handkrämen är också bra, man får jättemjuka händer. Rekomenderar dom produkterna från mary kay. Det är ganska dyrt men produkterna är dryga så att det räcker väldigt länge :)

Mary Kay Ash


Om cirka 30 minuter ska jag hemta Johanna. Hon ska vara hos mig en stund idag. Ska prata om allt vi missat, har inte träffas på  jättelänge. ska bli roligt :) Träffade henne på byn igår en liten stund bara. Märkte att vi hade mycket att prata om. Får prata om allt idag istellet.



Ha en bra dag, Kraam!


TINDRA

I fredags åkte jag, thomas och mamma till Borlänge. Vi tittade på en liten valp, långhårig tax. En tik. Hur söt som helst. Det blev så att hon följde med oss hem. Vi döpte henne till Tindra. När vi kom till hofors så blev hon lite åksjuk. Men det gick bra. Hon älskar att vara ute och springa och leka. Här kommer bilder. Lägger ut film sen.

Så liten att hon får plats i kattburen.


Leker


Kraam!


McLEOD'S DAUGHTERS

Hejsan! Skrev ingen blogg igår men jag tänkte berätta lite vad jag gjorde. Som ni ser på rubriken så tittade jag på McLeods daughters ganska mycket igår. Är en så himla härlig serie. Jag har 4:e och 5:e säsongen. Men har sett många. Igår så beställde jag resten av dom. Det är finns 8 säsonger. Man kan aldrig sluta titta. Gick ofta på tv förr men inte längre. Så skönt att kunna titta på det när man vill. Man tröttnar aldrig. Det är lite synd att det kan bli att man inte tänker på tiden och inte hinner med något annat under dagen, hehe :)

Här får ni se lite snabbt vad serien handlar om. Från säsong 5, den jag tittade på igår.  



Är så himla avundsjuk på carro som har varit precis där dom spelat in serien. Skulle också vilja besöka den. Vore en häftig upplevelse.

Nu ska jag äta nått. Ha en bra dag! Kraam.

VÅRRUSET

Ja, nu är vårruset avklarat. 5 kilometer var det. Jag joggade runt på 32 minuter, jag joggade hela tiden behövde varken stanna till eller gå. Pernilla och jag höll samma takt hela tiden. hehe. När vi kom i mål fick vi våran fina medalj och vi kunde börja äta våran efterlängtade picknick :p Mums!



Nu ska jag sova. Godnatt, Kraam!

PROMENAD I SOLEN

Nu har jag varit på promenad så skönt. Efter promenaden var jag ute bara ändå. Tog fram cykeln dags för den att se solen också. Den behöver pumpas lite men hittade ingen pump, det går ju att cykla på den, så lite luft är det ju inte men bättre om man pumpar i lite.

Det är sommarvärme ute. Hur skönt som hellst. Måste ta vara på värmen den kan vara borta i morgon. Men det ska vi inte hoppas. Gick in nu en sväng för att ta ett äpple ska väl gå ut snart igen. 



Ha en trevlig dag i solen! Kraam.  

GOD MORGON

Vaknade för en liten stund sen. Har hunnit med att läsa en tidning. Namnet på tidningen är topp & hälsa. Var inte så jätte mycket intressant i den denna gång.

Solen är framme och jag blir sugen på att ta en promenad. Ska nog göra det även om jag ska springa vårruset ikväll:) Det är ju så skönt att vara ute när det är fint väder. Tycker inte ni?

Nu ska jag ge Findus och Maja lite frukost och även ge mig själv lite frukost. Sedan blir det nog en vända ut.

Ha en fin måndag, Kraam!


MYGGORNA HAR VAKNAT

Fattar inte att det redan har kommit myggor. Usch! Har massa myggbett på ben och axel till och med ett i ansiktet. Vi var i mamma och pappas stuga igår dom hade bjudit dit lite vänner. Och det var massor av mygg. Tror myggen älskar mig, fan. Fattar inte att jag inte lade märke till att en mygga bet mig i ansiktet.

Tycker mygg ska ta och försvinna, vi behöver dom inte, dom är bara blodtörstiga små varelser som suger blod från oss så vi får fula små märken som bara kliar och kliar. Det går inte att låta bli att klia heller.



Nu ska jag ta och titta på film innan det blir kväller. Och jag ska inte drömma om myggor inatt. 

Ha det gott, kraam!  

MOTIONSSÖNDAG

Vilken regnig förmiddag vi fick idag. Men tur att det inte var så kallt :) Och tur att det blev uppehåll nu på eftermiddag och kvällen så att jag kunde ta en liten springtur. Sprang 4 kilometer. Jätteskönt! Jätteskönt att röra på sig, klart det kan vara jobbigt ibland men så skönt efteråt :)  
I morgon ska jag springa vårruset hopppas att det blir fint väder iallafall uppehåll :P hehe. Någon mer som ska springa?

Ha en trevlig söndagskväll!
Kram!

SOMMAR OCH SOL

Idag är det verkligen sommar och sol :) Hur varmt som helst och helt underbart. En riktig sommarvärme. Hoppas att det kommer fortsätta så. Jag blir så glad och får en sån energi.



Nu måste jag ut i solen och bara njuta =D Ha det bäst!
Kraam!

LÖRDAG OCH SLAPPDAG

God kväll! Tänkte berätta lite om igår kväll. Då först åkte jag och thomas in till gävle. Där skulle vi träffa Sanne och Sandra. Vi skulle först äta sen gå på någon vernisage. Men efter vi ätit pratade vi ihop oss och vi bestämde oss för att inte gå på vernisage pga att det skulle bli så sent. För vi hade planerna att åka vidare till sandviken och gå på lobby. Så vi åkte vidare till sandviken.

Vi åkte till sanne och väntade på henne för att hon skulle byta om. Sen gick vi vidare till Angelikas kille. Träffade henne igår med, En trevlig tjej :) Sedan lite senare var det dags att gå vidare till lobby. Där tycker jag att det var trevligt. Träffade många som man kände igen. Var så längesen jag var ut nu. 

När det var dags att åka hem kom thomas snälla mamma och hämtade oss. Tack så mycket för det.
Tack för kvällen! 

Tre apor 


Fyra apor ;)


Hade tyvärr bara 2 bilder på thomas från igår här är en av dom.


Idag blev det lång sovmorgon. Eftersom vi kom hem ca 2.30. Idag har det varit en riktig slappdag. Förutom att thomas åkte och tränade innabandy. Men jag har slappat. När thomas kom hem från träningen tog vi en promenad i skogen. Gick lite stigar här och där. Mest av djur som gått.

Nu måste jag sova. Ska upp och jobba i morgon och då kommer jag jobba dygn så jag vill orka med det :) hehe.

SlappAnnelie ;)


Godnatt, kraam!

KORT INLÄGG

Idag åkte jag och thomas till jädraås för att vara barnvakt åt hans kusinbarn, Edvin och Malva. Sen kom Micke och tog över. Micke är Thomas kusin.

När vi kom hem städade jag ur min garderob och thomas åkte och hämtade sin mormor. Nu är det fint i min garderob så jag hittar allt jag ska ha :)

Ne nu måste jag kila ner till köket och äta lite.

ha en bra fredag! Kraam!

BILDER SISTA APRIL 2010

Elvis



Fyra generationer


Pappa Johan, sonen Elvis, Faster Annelie


Fyra generationer


Johan, Farmor, Inga, Saana, Elvis, Morfar


Ha det gott, kraam!

RSS 2.0