FÖRBEREDELSER INFÖR MARKNADEN

God kväll! Idet fina vädret så har jag jobbat hela dagen. Men inte jättelångt kvar nu tills jag får semester ca 1 ½ vecka kvar att jobba. Sen får jag "vila" lite granna. Men iallafall när jag kom hem så hade thomas gjort klart maten. Det blev spagetthi och köttfärssår, mums :) Sen bytte vi om och tog en lång promenad. Vi gick förbi byn där det är mycket förberedelser inför marknaden som är i helgen.

Virvelvinden är fortfarande borta såg det ut som. Förra året var den heller inte med, det är min favorit karusell. Men twister står på plats och väntar på att få höra mycket skratt. Eller hur towe?!=) Även en annan karusell som fanns som har varit med några år nu. Den är också superrolig. Men vet inte vad den heter riktigt. Men man sitter iallafall bredvid varandra ungefär som i en soffa sen snurrar den åt sidled uppåt och runt. Sen efter en stund så vänder den håll.  Haha som ni märker så tycker jag mycket om karuseller :) hihi! Det blir man aldrig för gammal för ;)Nu är det sova som gäller. Natti natti! 

MIDSOMMARAFTON I BILD OCH TEXT

Ja nu har jag inte skrivit sen midsommarafton. Men Jag har inte berättat om allt som hände på midsommar. Ska försöka skriva ned det nu.

På morgonen åkte jag och thomas till Mångeln (thomas föräldrars stuga) för att äta sillfrukost med thomas familj och vänner. Vi fick mycket gott. Runt 12 åkte vi vidare till mina föräldrars stuga och fick en god lunch, var väldigt mätt men klart vi fick i oss lite till. Där stannade vi till ca kl 16.00. Sedan åkte vi vidare hem där vi packade så bilen blev full, haha. Jenny och micke kom och hjälpte oss och sedan åkte vi till min och thomas stuga. Gjorde klart allt för kvällen. Karin och johanna kom lite tidigare. Satte dom i jobb, hehe. Tack för hjälpen. När klockan närmade sig 18.30 började det ramla in lite folk :) Vi bjöd på bål, som var mycket omtyckt. Jätteroligt=) Dom som var nykter fick alkoholfri cider. När alla var på plats så satte vi igång med grillningen. Drog ut lite på tiden, men alla fick sin mat. När vi ätit klart började vi med lite tävlingar. Vi hade tre lag som tävlade mot varandra. Det var olika tävlingar. Vissa var man ensam och tävlade för laget och vissa tävlingar sammarbetade man. Vi tog paus i bland så jag och thomas hann förbereda tävlingarna.  Vi hade jätteroligt, var så roligt att se hur alla hejjade på varandra =) Det tog sin tid med alla tävlingar så till sist var vi tvugna att avbryta på rund av all jävla knott och mygg. Men kvällen var jätterolig! Förutom en liten händelse som hände på natten. Jag som annordnade festen tycker det inte är okej att någon är otrevlig. Speciellt inte mot mina andra gäster som inte har gjort något  för att förtjärna detta och dessutom inte vet vilken det är. Inte okej att vara otrevlig mot mig heller eftersom jag varit snäll och bjudit. Men nu vet jag hur det blir och vet därför hur mitt svar kommer bli om frågan dyker upp. 

Men jag tackar alla som gjorde kvällen lyckad! Jätteroligt att ni kom! Det kommer bli flera gånger :) 

Bilder under dagen:
FrukostbordetTessan, Alex


Märtha, Anna-märta


Pappa


Snyggingarna thomas och elvis


JOhan , saana


Mamma, elvis, jan-åke


Jag och älskling


bål


lilla carro i våran lilla stuga


Middagsbordet


Tävling


tävling


jenny vann en tävling. Hon var riktigt törstig. Titta flaskan bredvid.


Tävling


Tävling


Towe, anna


Robert, pernilla =)


VI


Jag, johanna


jag,sara,karin


jenny, micke


Sista bilden får bli towe. Som precis har blivit klar med sista tävlingen =)


Det var så många bilder så försökte välja ut några eller många. Men kommer nog flera på facebook. Men icke nu för nu ska jag sova.

Natti natti!


GLAD MIDSOMMAR

God morgon! Idag är det midsommar och den har börjat bra för min del, trotts det är ganska tidigt =) Eftersom det är fredag så är det ju vågen som gäller. Den stod på -0,7 kg =) Jag är så klart super nöjd! Jag har ju börjat springa och gå promenader oftare igen nu. Så det lönar faktist sig :) Fast jag tar inte joggingrunder samt promenader på grund av vikten utan mest för att det är så skönt att komma ut i friska luften. JAg står ju inne och jobbar hela dagarna. Men det är ju en bonus att gå ned lite extra=)

Idag är det mycket som händer. Ska vara på många ställen. Först i Thomas föräldrars stuga, sen mina föräldrars stuga och sen i våran egen. Så många förflyttningar idag, nästan som julafton ;) Ne nu måste jag förtsätta att göra mig i ordning. Ska blåsa håret sedan platta det. Får se om håret håller sig platt, ser lite blött ut i luften. Men hoppas jag klarar mig från lockarna idag :)Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar! Kramar!


JOGGINGRUNDA EFTER JOBBET

När jag kom hem från jobbet så tog jag en joggingrunda. Var längesen nu så det var så skönt att jogga lite men lite jobbigt var det ju. Men kommer väl in i rutinen igen:) Nu sitter jag och tittar lite på tre kronor innan jag ska sova. Nattinatti!

HEMMA FRÅN KRYSSNINGEN OCH DAGS FÖR VÄGNING

God morgon! Nu är vi hemma från kryssningen och känns skönt att ha sovit i min egna säng i natt :) Vi hade jätteroligt på kryssningen. Men skönt att komma hem. KÖpte lite smått  och gott. Fick även en jätte godluktande parfym av thomas D&G. Tack så mycket, älskar dig! Får se om jag hinner lägga ut nån bild senare. Nu sitter jag och äter frukost för snart ska jag åka till jobbet.

Höll på att glömma! Det är ju fredag idag och det innebär att det är vägning. Jag hade räknat med ett bakslag, eftersom det blev party i onsdags och igår blev det inte så mycket att äta nyttigt. Men trotts det så har jag gått ned 0,2kg och fast det inte var så mycket så är jag superglad eftersom jag räknade med annat resultat =) Ne nu ska jag äta upp min gröt.

Ha en trevlig dag!

RESA TILL ÅBO

Onsdag den 15.e idag och det innebär lön och resa till Åbo:) sitter nu på McDonalds med flickorna och darling, vi ska äta nu innan vi ska gå till bussen. För sen åker vi till Stockholm och när vi kommer dit ska vi hoppa på båten för en resa till Åbo. Så ikväll blir det lite party:) ne nu måste jag äta. Ha en trevlig dag/ kväll det ska vi:)

SÖNDAG

Stugan idag igen. Thomas och jag fick lite hjälp av micke med att bygga bänkar. Medans det regnade gick vi in och grundmålade sovrummet :) Så snart är det klart i stugan. När vi kände oss klara för dagen åkte vi och tog en bit mat. Sen åkte jag och thomas till Lingbo och gratulerade Alex (tessans pojkvän) som fyller 18 år idag. Grattis Alex!

Nu sitter vi hemma och tar det lite lugnt framför tre kronor =)

STUGAN HELA DAGEN

Snart är denna dag över och vi har varit i stugan och pysslat hela dagen. Vi fick hjälp av pappa att bygga en säng. Våran stuga är så liten så en vanlig säng får inte riktigt plats ;) Vi har även målat lite. Ska nog dit i morgon med en stund. Nu ska jag nog pyssla lite i vårat lilla hem innan jag sätter mig och tar det lugnt :) 

Stugan förra året.


Angående kalorierna så har jag hittills ätit 1005kcal.  

ANLEDNINGEN TILL DÅLIG UPPDATERING

Nu har jag inte skrivit på länge. Men det är på grund av att jag inte mådde så bra och sen har det liksom inte bivit av. Men anledningen till att jag mådde dåligt var att förra söndagen började det strula lite med mina urinvägar. Jag fick gå på toaletten tätt inpå hela tiden. Till slut kom det inget alls. Och det blev värre och värre inpå kvällen. Jag ringde till rådgivningen på 1177 och fick en massa råd. Sen lite senare på kvällen blev jag ännu värre och det började komma blod med i urinet. Ringde igen till rådgivningen och fick prata med en annan. Sa ungefär samma sak. Att jag skulle dricka mycket surt tex citron och duscha varmt. Hon frågade även om jag hade ont i ryggen och om jag hade fråssa. Men det hade jag inte och det tyckte hon varbra för då kunde hon utesluta njurarna.  Men hon hörde på mig att jag inte alls mådde bra. Men sa att det inte fanns någon tid på sjukhuset och om jag skulle ha åkt in till akuten skulle jag få sitta där hela natten. Så hon fixade så jag fick en tid på sandvikens sjukhus på måndagen.

På måndags morgon följde mamma med mig till sandvikens sjukhus och jag fick lämna urinprov och fick även träffa en läkare. Dom såg klart och tydligt att det var blod med i urinet och konstaterade att jag hade urininfektion. Jag fick ett recept på penicillin som jag skulle äta i en vecka. 2 tabletter om dagen. Eftersom det var röd dag i måndags så var inte något apotek öppet i sandviken. Så var tvungen att åka in till valbo för att hämta dom.

Och nu är det lördag och jag äter fortfarande min medicin. Men äter klart dom i morgon. Har blivit mycket bättre av dom. Men på grund av detta så har jag inte tränat något under den här tiden. Har varit ute och gått nu i tre dagar i rad men bara lugnt.. Men jag har iallafall räknat kcal. Och igår var det dags för vägning i gen. Och jag hade tappat -0,3 kg trotts ingen träning och det tycker jag är bra :)

VÄGNING

Ja då var det fredag igen och dags för vägning. Vågen visade -0,6 kg och det är ju alldeles lagom, jag har ju beräknat att jag ska gå ned ett halvt kg i veckan, så det har jag ju lyckats med. Jättebra!=) Nu ska jag göra mig klar inför jobbet.

Ha en bra dag, kram!

RSS 2.0