EN DAG I VALBO

Idag har jag varit i valbo med towe. Vi julhandlade lite. Jag har nästan julhandlat klart så det blev nån pryl till mig själv också :) Tack så mycket för idag vännen!



Kram!

I WANT A WHITE CHRISTMAS

Jag vet, jag vet, jag vet! Har inte bloggat på snart två veckor. Har varit mycket på jobbet. Så har varit så himla trött då jag kommer hem. Och ändå har jag försökt att träna så gott jag orkar.

Har iallafall hunnit gjort jul här hemma. Det jag tycker saknas är snöflingorna som ska vara på marken nu! Det snöade ju på 1:a advent men den är ju typ borta nu. Så jag hoppas på att det kommer mer snö snart som får stanna kvar :) För jag vill inte ha en grön jul!



Kram!

FRIDAY

Nu är det en vecka sen jag skrev. Det har varit så mycket nu, jag har jobbat, bakat på min lediga dag, jag har fyllt år och tränat. Jag fick jättefina presenter av thomas på min födelsedag. Två tröjor, en promenad jacka, en staty, vantar och en parfym :) Tack sötis <3 På lördag kommer familjen och gratulerar mig.

Ne nu är det ju fredag och dom flästa som läser min blogg vet vad som gäller. Jo det är ju att ställa sig på vågen :) Och det gick jättebra. Den visade -0,7 :) Nu är jag på banan igen, så roligt :)



Ha en trevlig dag nu alla, Kram!

MYS

Myskväll med darling <3


FREDAG

Min fredag började bra. Jag har gått ned 0,6 kg :) Så roligt!

Jag har börjat tappa gnistan för det här med att förlora vikt. Har stått stilla så pass länge och inget har hänt. Så jag har lagt till en metod för att något ska hända och så jag inte tappar gnistan helt. Nu vet jag inte om det är pågrund av min metod som jag förlorat -0,6 kg för har bara hållt på med den i 2 dagar. Metoden är att jag tar piller som på ett naturligt sätt hjälper till att avlägnsa slaggprodukter. Jag vill egentligen inte ta piller men känner att jag har provat det mesta. Har till och med minska ännu mera med kcal och inte det hjälper så kände att det var dags att göra något. För måste ju äta så man blir mätt. Jag var in på en hälsobutik och fick mycket info och hjälp. Jag kommer äta pillerna i en vecka. Jag räknar fortfarande kcal, dricker mycket vatten och tränar så klart :)

Ha en bra fredag, Kram!


SMOOHTIE =)

Det blev en promenad med min vän Towe idag efter jobbet. Vi gick en runda på 5km. Skönt, men börjar bli ganska kyligt igen nu. Tack för ikväll! 

När jag kom hem så gjorde jag i ordning en smoohtie. Nyttig och mycket god. Kan rekommendera den. Kcal kan variera från vart produkterna kommer från. T ex hallon från euro shopper innehåller mer kcal än icas har jag upptäckt. Men det är inte mycket skillnad.
  
Recept:

100g frysta hallon (icas egna)
100g blåbärs youghurt (Yoggi)
100g mellan mjölk (gävleortens)

110kcal



Nattinatti,kram!


LEDIG IDAG

Haft min lediga dag idag. Så idag har jag träffat underbara Nina. Vi har pratat massor och jag passade på att gratulera henne eftersom hon fyllde år den 3:e november. Vi hade det jättemysigt! När det var dags för henne att åka hem så liftade jag med henne fram till byn. Där jag sen gick vidare till gymmet.

Mitt nuvarande mål har ju varit ett tag att klara 5 km på 30 minuter på bandet. Det gjorde jag idag. Jag klarade mina 5 kilometer på 29.39 minuter :) Jätteroligt när det går som man vill :)  



Tack för idag Nina, Kram!

GYM DIREKT EFTER JOBBET

Åkte till gymmet direkt efter jobbet. Hade ställt in mig på en tur på bandet i ca 30 min men alla tre band var upptagna. Så det fick bli 10 min uppvärmning på motionscykeln. Sen blev det 30 minuter på cross trainen. Kände även för att köra lite mage och rygg så det fick bli det med:) Skönt att vara på gymmet igen. Var ett tag sen nu!

Nu blir det att säga godnatt, kram!


HELGEN

Fredag: Då var det dags för att väga sig igen. Som jag skrivit förr så har jag hamnat där det är svårt att tappa de sista kilona. Jag hade gått upp 0,2 kg den här veckan. Varierar ju nu +0,2 eller -0,2 hela tiden. Så det blir ju oförändrat. Men ska kämpa på! Får hoppas spärren släpper snart. Gäller att jag inte ger upp.

Lördag: Då planerade jag och darling en dag tillsammans. Dagen började med att vi åt frukost tillsammans. Sen tog vi ca 5 km morgonpromenad. Jätte mysigt :) Då vi var tillbaka hem så gjorde vi oss klar och åkte sedan till valbo. Tro det eller ej, vi handlade julklappar :) Hihi. Det är bra att vara i god tid ;)

När vi kom hem så tog vi såklart in alla klappar vi handlat och sen begav vi oss till kyrkan. Det var en minnesgudtjänst. Dom läser upp alla som gått bort under året. Snart är det 1 år sedan min morfar lämnade oss. Var ju på min 20 års dag :( Men därför var vi till kyrkan. Det var jättefint med alla ljus. När det var klart i kyrkan gick vi och tittade på gravarna där våra nära ligger.

Sen åkte jag och darling till gävle och åt middag på östens pärla. Satt där en bra stund. Vi pratade och hade det jättemysigt. Sen gick vi vidare till SF Bio. Vi tittade på In Time. En superbra film. Den handlar om att man köper allt för tid. De rika kan köpa nästintill evigt liv medans de fattiga kämpar, stjäl och tigger efter ytterligare dagar, månader och år i deras liv. Huvudrollerna är Justin Timerlake, Amanda seyfried och Cillan Murphy. 

Söndag: Blivit ganska lugnt idag. Tvättat och städat lite. Har även tagit det lite lugnt. Vi tog en trip till sandviken och handlade lite mat. Idag släppte jag lite på tyglarna med kcal räkningen. Jag räknade inte igår men det brukar jag inte heller på lördagar. Men tänkte räkna idag men släppte på tyglarna iallafall. Men har tänkt på vad jag har ätit. Och har inte överskridit 1600 kcal iallafall. När darling åkte på träning,  provade jag baka små muffins som jag sedan tänker frysa in och kanske ta fram på min födelsedag. Men var ju tvungen att prova hur en smakade allafall :)

Lördag morgon


Lördag kväll (InTime)


Söndag kväll


Kramar!

PROMENADER HAR DET BLIVIT IALLAFALL

Det var några dagar sedan jag uppdaterade nu. Har blivit dålig på det. Men det har inte hänt så mycket. Jobbat som vanligt. Har tyvärr inte gymmat så mycket, har inte haft så mycket lust med det. Vill inte känna mig tvingad till det så därför har jag hoppat över. Men promenader har det iallafall blivit :) Idag har vi haft extra öppet i butiken så jag jobbade till kl 20 idag. Kom hem strax innan 21 så nu är jag ganska trött. Ska titta på en film nu tills jag somnar:) Nattinatti! :)


RSS 2.0