ÅKA TILL JOBBET

Ska åka till jobbet nu:)


MIDDAG

Igårkväll bjöd vi några fina vänner på middag :) Till förrätt blev det toast med laxröra. Åh den är så god. Skulle kunna leva på den ;) Sen till huvudrätt blev det dubbelpannerad kyckling kiev med vitlökssmör, egengjorda potatisklyftor och morotsklyftor, såsen blev café de paris och vi hade sallad till. Supergott!! Efterrätten blev passionfrukt och hallon pannacotta (passionfruktspannacotta i botten och hallonpannacotta över) sen dekorera med färska hallon :) Åh sååå otroligt gott :) Allt var gott! Efter ett tag blev det kaffe/ te och lite kakor till ;)

Tack för en super mysig kväll!!! :)










Fina Jenny och Micke


Fina Daniel och Cecilia

Kram!

DEN VISADE MINUS

Ställde mig på vågen idag som alltid på fredagar. Den visade -0,7 kg. Haha trodde det var något fel, så var tvungen att ställa mig igen men den visade lika. Blev förvånad eftersom vågen bara brukar visa 0,1 nu för tiden:) Jätte roligt! Det var även roligt att måttbandet visade - 1 cm idag :)

Hoppas ni får en fin fredag, kram!


KOMPIS MED MOTIONSBANDET

Det blev ett besök vid gymet då jag kom hem:) Jag och motionsbandet är kompisar. Värmde upp med promenad 1km sen sprang jag 5 km och som avslut promenad 1km :) Till sist blev det ordentligt med stretch. Klarade mitt rekord idag med 1 sekund. Haha lite men roligt iallafall:)




SKÖN SPRINGRUNDA

Det blev en svettig springrunda då jag kom hem. Så himla skönt att springa och det har ju varit fint väder idag också. Hoppas det fortsätter åt det hållet.
Sen blev det middag chicken bits, råris och sallad:) Det blev dusch och ta det lugnt en stund efter det. Alldeles nyss blev det lite kvällsfika grönt te med smak av vanilj och två st clementiner, mums! Men snart är det dags att sova. Så säger godnatt nu, kram kram!


KVÄLLSFIKA

Kvällsfika med darling framför en film:)


LEDIG IDAG

Träffade fina Stina på förmiddagen och tog en joggingrunda på 5 km med henne. Skönt!
Sen blev det att träffa Johanna och vi tog en promenad med hennes hund och mina föräldrars hund. Hon följde sedan med mig hem och vi har haft det jättetrevligt.
När darling kom hem åt vi middag. Fisk med lök och chilli, potatis, dillsås med lime, ärtor och sallad till. Till dryck vatten. Middagen var jättegod :) Nu har Johanna åkt hem och darling åkt till Tobbe. Själv sitter jag och bara tar det lugnt :)


GOD FRUKOST

Det fick bli lika frukost som igår. Lätt A-fil med fruktbitar och grönt te till:) Mums :)


ROLIGT!

Det blev ett besök vid gymet ikväll. Det var så skönt. Klarade mitt rekord när jag sprang 5 kilometer på motionsbandet. Tiden blev 25.35 minuter, jättekul! 18 sekunder bättre än förra rekordet ;)


FRUKOST

Lätt A-fil med frukter i och grönt te till frukost. Gott! :)


FRUKTSALLAD

Det blev en god fruktsallad till kvällsfika:) Mums!


BILD

Bild på när jag gjorde eld i spisen :)


MORGON MYS

Jag försökte lägga upp bilder igår hur mysigt vi hade det här i stugan. Men det ville inte fungera. Så får se sen om jag lägger upp några på det:) Fungerar inte att lägga upp bild nu heller, det måste vara något fel med appen.

Nu har iallafall jag vaknat och jag har gjort lite eld i spisen så inte darling fryser när han vaknar :) Ska väl alldeles strax väcka honom så vi kan äta lite frukost:) Mysigt!

Det har varit så mysigt här, längtar tills det blir sommar och jag får semester då kan vi vara här mycket mera :)

Kram!


IDAG

Det blev lite köp på Ikea idag. Lite saker till badrummet så nu är det fint:) När vi kom till gävle träffade vi sara och vi gick och åt lunch. Sen gick vi på stan lite. Jag köpte en kofta:) Därefter blev det mysfika med tjejerna. Sen börjades guldfirandet:) Härlig stämning med mycket jubel :) Solen lyste över över oss så solbrillorna åkte på igen ;)

Nu är jag och darling i stugan, här kommer vi stanna över natten:) Vi ska äta och dricka gott :)

Hoppas ni får en bra lördag kväll, kram på er!


NU

Är nu på väg att hämta Linda och Pernilla i Sandviken. Sen blir det en sväng till Ikea. Nästa gävle och då ska vi träffa sara:) jätte trevligt. Tyvärr är det ju dåligt väder så solbrillorna åker av ;)

Kram!


VILL INTE HA MER SNÖ

Igår började det dåliga vädret! Varför ska det snöa för? Jag som har sommardäck på bilen! Inte alls roligt. Jag fick åka försiktigt hem. När jag kom hem så åt vi kycklingsspätt. Och jag fick syn på att nya numret av fitness hade kommit hem då slapp jag tänka på vädret en stund. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och tittade på lets dance med dom mysigt:) När det var slut åkte vi hem för att sova.

Nu är det godmorgon igen och ser att det dåliga vädret fortsätter. Attans! Jag är dock ledig idag. Men ska iallafall ut och åka med bilen som det är sommardäck på. Ska träffa några fina tjejer i gävle och äta lunch. Och sen titta på firandet av Brynäs som tagit guld. Jätte mysigt! :) Jag får köra väldigt försiktigt:) Ne nu ska jag kliva upp och fixa lite.

Kramar


FREDAG MORGON

Vågen visade -0,1 kg :) Som det ska vara:) nu sitter jag och äter frukost och tittar på skilda världar samtidigt :)

Hoppas ni får en bra fredag, kram


EFTER JOBBET

Efter jobbet idag åkte jag och lämnade tillbaka aloe Vera väskan med hår vård som jag lånat. Var väldigt bra produkter men blev inget inköp denna gång. Lämnade även tillbaka väskan som Darlings mamma och syster lånat. Sen skjutsade jag Darlings syster till hennes spelning.

Men sen var det dags att rulla hem. Det blev tacos utan bröd till middag. Under tiden vi åt tittade vi på hockey :) Det var spännande! Äntligen vann Brynäs guld! Stort grattis! Härligt! :)

Hoppas ni haft en fin dag, kramar!


TRÄNINGSVERK

Åh vilken träningsverk jag har. Haha! Hoppar över morgonträning idag. Det får kanske bli nån träning ikväll istället.

Fick sendrag i vaden nu på morgonen och det gjorde riktigt ont. Men tur att det gick över:) hehe.

Hoppas ni får en bra dag, kram!


MIN DAG

Det första jag gjorde i morse var att köra träningsprogrammet som är på min dvd. Har en väldig träningsverk. Det gör ont men ändå skönt ;) Sen har jag jobbat idag.

När jag kom hem från jobbet gick jag direkt för att få massage. Det var hur skönt som helst:) Tack så mycket fina Maria!
När jag kom hem igen blev det att äta middag och ta det lugnt. Men nu är det att sova som gäller ;)

Godnatt på er, kram! :)


TRÄNING OCH MIDDAG

Är det bara jag som får dålig motivation till att träna när det är så tråkigt väder? Jag Känner inte alls för att ta löprunda. Men jag hittade på en gammal tränings dvd. Träning för hela kroppen. Så provade på den nu ikväll. Det var jobbigt och skönt, kände mer motivation. Jag kom på att dom här övningarna kan man ju köra på morgonen utifall man inte skulle hinna träna på kvällen:) Efter mitt träningspass blev det en dusch.

Till middag idag åt vi kyckling, egen gjorda potatisklyftor, morotsklyftor, sås gjord på turkisk yoghurt och sallad till:) Till dryck drack jag citron vatten:) Denna goda middag blev bara 260kcal. :) Det var super gott! Darling är duktig på att laga mat:)

Nu ska jag fortsätta att titta på ishockey. Hoppas Brynäs vinner så dom får guld:) Än så länge leder Brynäs iallafall:) Bra!

Kram!


PROMENAD

Var så trött idag så kände inte alls för ett besök vid gymet. Kände inte heller för nån löprunda. Men ville göra någonting så det blev en promenad med darling.

Jag provade aloe Vera shampoo och balsam idag. Jättebra! Håret blev mjukt och fint efteråt. Men kommer nog tyvärr inte köpa något nu. För det första så har jag redan köpt från aloe vera nu. Och för det andra så har jag köpt mitt favorit shampoo och balsam precis. Mer om det en annan dag.

Lägger ut två bilder från gårdagens promenad:) Kramar!


ALOE VERA KVÄLL

Igår blev det en långpromenad. Tänkte bara gå en kort vända men det var så härligt väder ute så fortsatte min runda hem till mina föräldrar. Så sammanlagt blev det lite mer än 8 kilometer. Härligt!


På kvällen var det aloevera kväll hos mig. Det var jätte trevligt. Det var synd att det var så många som inte kunde komma. Men jag hade iallafall 5 stycken gäster och det gick lika bra. Jätte mysigt :) Jag fick en vädecheck på 200:- och en bukett rosor som ett tack för jag hade visningen hemma hos mig.

Jag handlade lite också. Jag köpte Aloe Vera gelly. Den produkten är bra att ha i sitt husapotek. Den är riktigt bra för tex brännskador, öppna sår, blåsor. Du kan ha denna produkt var som helst på kroppen. Till och med inne i munnen om man t ex har blåsor där. Man kan säga att det bara är Aloe Vera plantan i denna tub. Superbra!

Jag köpte även Propolis creme. Den är väldigt bra om man är torr. Händer eller ansikte. Man kan även använda den som en dagkräm om man är torr. Nu när det är mycket väderomställning innan sommaren så är iallafall jag torr om händerna så jag tycker den är jättebra.

Jag fick även låna en väska denna gång. Den väskan innehåller hårprodukter som har aloevera i sig. Jag har inte hunnit prova än men ska göra det ikväll :) För att jag provar denna väska så fick jag en aloe lips. Den har jag haft sen tidigare också och den är jättebra. Den innehåller inget vatten så det torkar inget :)

Jag har haft andra produkter med aloevera. Jag har en massage lotion sen tidigare och aloe lipsen som jag sa.













Kram!

BILDER FRÅN ELVIS KALAS

Bilder från igår då vi firade Elvis 2 års kalas :) Sötnosen <3































Kram

LÖRDAG

Kl 14 idag åkte vi och firade min brorson Elvis som fyller 2 år på måndag. Han fick många presenter. Av mig och darling fick han en sandlåda som darling och hans klasskompis byggt. Han fick även en grävmaskin, liten traktor och en liten bil. Är det födelsedags kalas så är det:) Lägger nog ut någon bild sen på kalaset.

Ikväll har jag och darling varit i gävle. Vi började med att äta god mat på östens pärla. Jag åt kyckling med röd curry och kokosmjölk. Till dryck fick det bli husets vita vin, gott. När vi kände oss mätta begav vi oss till sfbio för att se hunger games. Jag är nöjd med filmvalet. Den var bra. Den tycker jag ni ska se:)

Hoppas ni haft lika bra lördag som mig, kram!


FREDAG DEN TRETTONDE

Idag var det dags att ställa sig på vågen efter all påskmat och påskgodis. Räknade inte kcal på fyra dagar. Fredag, lördag blev det godis. Söndag var jag sjuk så då åt jag nästan inget. Måndag åt jag någon godisbit men tänkte lite på vad jag stoppade i mig. Sen har jag varit hård med att räkna kalorierna resten av veckan. Så jag blev glad när jag klev upp på vågen. Den visade bara +0,1kg. Alltså nästan ingenting :) jag är jätteglad för det! Dagen börjar bra fast det är fredag den 13.e;)

Nu sitter jag och äter frukost medans jag tittar på sista avsnittet av McLeods Daughters :)

Hoppas ni får tur idag istället för otur, kram!


FINT VÄDER

Det har varit så fint väder i idag och var fortfarande strålande sol när jag kom hem så därför fick det bli en springrunda när jag kom hem från jobbet. Det blev ca 4,3km. Skönt! Sen blev det tacos utan bröd till middag. Gott :)

Men nu blir det att krypa ned under täcket för att sova lite:)
Godnatt på er:)


MORGON

Igår kväll åkte jag till mina föräldrar och sprang där. Det blev ca 4 km. Sen lånade jag deras dusch. Det fick bli lite kvällsfika där med apelsin och te. Vi pratade massor så klockan bara tickade iväg. Därför blev det inget skriva igår. När vi kom hem igen var det bara att gå och sova :)

Nu har jag vaknat och känner mig pigg idag, jätteskönt :) Sitter nu och äter lite frukost medans McLeods Daughters rullar framför mig :) hehe, har inte alls många avsnitt kvar. Ca 2 st tror jag ;) Men sen måste jag nog ta en paus från det igen :) hehe.

Hoppas ni får en bra dag, kramar!

UPPDATERING

Ja nu har det inte blivit så bra uppdatering här. Ska försöka att uppdatera sen sist :)

Sist jag skrev så var det ett snabbt inlägg på långfredagen då jag var hos saana och johan. Där hade vi det jättetrevligt. Vi grillade, åt och drack gott. Vi pratade massor och hade det jättetrevligt. Senare på kvällen kom det en taxi och hämtade oss och skjutsade oss alla till baren som hade öppet bara för denna kväll. Det var premiär för mig där kan man säga ;) Förut var det öppet varje kväll på baren men då jag fyllde 18 så stängde det och jag fick ingen möjlighet att åka dit. Så därför fick det bli en liten premiär ;) Väl inne på baren så var det också jättetrevligt. Det blev mycket dans och pratade med mycket folk. Hade superroligt. När vi dansat några timmar och kände oss trötta så begav vi oss hemåt. Men denna gång gick vi hem. Oj vad mina fötter gjorde ont. Först dansa i timmar med klackar och sen gå hem i klackar, ja inte konstigt att det gjorde ont i fötterna ;) Tack för en super trevlig långfredag! :)




Jonas, Johan (bror) och thomas (darling)


Jag och fina Hanna


Fina Saana, Fina emelie och jag

Sen har hade vi ju påskafton (lördag). Då blev det att ta det lite lugnt på dagen, sen på kvällen åkte vi till våran sommarstuga. Vi var där med några fina vänner (micke,jenny,cia, daniel och carro och vi då). Vi grillade och hade det jättemysigt. Tyvärr så blev jag lite dålig på kvällen och det var inte alkohol som många kanske tror nu. Men jag drack ingen alkohol på lördagen. Jag fick jätteont i ryggen, blev jättetrött och jag frös . Det högg och blev nästan som kramper i ryggen. Så till slut var jag tvungen att lägga mig, jättetråkigt att det blev så. men det var jättemysigt att sova i stugan första gången iår med fina vänner <3 :) Tack för en mysig kväll!

Påskdagen kände jag mig lite bättre i ryggen men inte helt bra. Var lite trött och frös lite granna. Vi åt frkost/lunch, sen packade alla ihop sina saker. När allt var ihoppackat var det dags att åka. Vi kramades hejdå allihopa. Jag och darling åkte hem till mina föräldrar en stund. Där kollade jag febern och det visade sig att det var feber, 38.9 grader :( Vi var inte där så länge. När vi kom hem så lade jag mig och vila. Låg och vila hela kvällen så jag skulle kunna bli piggare.

Sen var det annandag påsk (Måndag). Och jag kände mig mycket bättre. Hade lite ont i ryggen men var inte alls lika trött. Kollade om jag hade feber men det hade jag inte. Så himla skönt. Men konstigt att febern gick över så snabbt. Men jag ska inte klaga, jätteglad att febern försvann. Men tog det hyfsat lugnt iallafall igår. Men jag låg inte i sängen hela dagen iallafall :) Hehe. 

Och så har vi idag (Tisdag) :) Då var det dags att börja jobba igen efter ledigheten. Det var faktist roligt att komma tillbaka :) Har inte varit sjuk idag, har varit pigg, så skönt. Men jag känner av ryggen ibland. När jag kom hem idag så åt jag och darling lite mat sen åkte jag till gymet. Men jag tänkte att jag tar det lugnt eftersom jag nyss varit sjuk. Jag värmde upp 10 minuter på bandet sen körde jag på crosstrainern i 30 minuter. Jag tänkte köra på mer men kände att det var lite jobbigt. Så det fick vara bra så :) Sen blev det att åka hem och duscha. Nu har jag suttit och tagit det lugnt en stund. Men nu ska jag gå och sova. Ska upp ganska tidigt i morgon eftersom det är jobb då som gäller :)  

Ja det där var en uppdatering sen sist. Nu ska jag försöka skriva lite oftare så slipper det bli så lång upptdatering :)
Hoppas ni mår bra alla, godnatt på er!

GLAD PÅSK

Har precis kommit hem till Johan och saana för ett roligt påskfirande:) Här är det trevliga människor. Vi ska snart grilla. Senare ska vi gå vidare till baren:)

Glad påsk till er! Kram!


SKÄRTORSDAG

Igår när jag åkte till jobbet blev jag stoppad av polisen :) Jag fick visa körkortet och blåsa. Det där var grönt det sa polisen :) Hihi!

Sen blev det att jobba hela dagen sen åkte jag ju hem som vanligt. Vi åt lite och då kom johanna på besök med sin söta vovve. Kollade om det gick bra med katterna och det gjorde det väl hyfsat. När lilla vovven kom för fort fram sade mina katter ifrån :) Sen gick hon hem och jag och darling gav oss ut på springrunda. Det fick bli en kortis för jag kände mig inte helt kry. Får se vad som blir idag.

Har ätit frukost och gått igenom alla mailen nu på morgonen. Hade ganska många. Jag måste nog bli bättre på att kolla den tror jag :) HAde iallafall några intressanta mail som jag inte borde ha missat. Ne nu får det bli bättring på att kolla den :) 



Hoppas ni får en bra skärtorsdag, kram :)

EFTER JOBBET

Det blev en springrunda när jag kom hem från jobbet. Skönt! :)


INGET BESÖK VID GYMMET IGÅR

Jag frös och var trött igår så blev inget besök vid gymet och inte heller någon springrunda. Men gjorde massa magövningar hemma iallafall :)

Idag skiner solen, skönt! Får se om det kanske blir en springrunda ikväll :)

Hoppas ni får en bra dag, kram!


MYS

Söndags mys med darling <3


SÖNDAG

Idag åkte jag upp till stugan och kolla hur det gick för darling och Johan som höll på röja bort massa. Var där bara en kort sväng. När darling kom hem åkte jag till gymet med saana:) Det känndes jättebra idag:) Vi började med att värma upp genom att gå på bandet i en km. Sen blev det springa 5 km och jag gjorde ett nytt rekord. Jag sprang på 25.53 minuter :) Kul!

Nu är darling och spelar innebandy men kommer hem snart. Och då ska vi äta tacos. Mysigt <3


RSS 2.0