I MORGON ÄR DET

Var och gratulerade Johanna idag eftersom jag inte hinner på måndag då hon fyller. Tack för all god fika:)
Nu måste jag sova för i morgon gäller det! Tjejmilen står på schemat!
Kram!


GOD MORGON

Frukostdags! God frukost är det för mig nu och den innehåller te, lättfil med linfrön och hårtbröd med keso smak av lök :)
Ha en bra dag idag! :)


NYTT PROTEIN

Blev ett boxpass efter jobbet. När jag kom hem provade jag mitt nya proteinpulver:) Gott!
Men nu blir det att sova. Godnatt!


ALOE VERA KVÄLL

Åkte till mamma på aloevera kväll efter jobbet. Fick med mig några härliga produkter hem:) Darling släppte av mig en bit på vägen så kunde jag springa sista biten hem:)


EN HELG I ORSA

I söndags kom vi hem från orsa och vi har haft det jätte mysigt där. Vi kom fram sent på fredag kväll. Sen på lördag åkte vi till orsa björnpark. Vi åt lunch på en restaurang där också. Sen åkte vi tillbaka till stugan. Jag och Cia tog det lungt en stund medans grabbarna gick ock fiska. Sen blev det mys hela kvällen. På söndag gick vi upp i skaplig tid. Vi åt frukost och vi gjorde till och med kolbullar. Riktig mättande frukost! När vi gjort oss klar så städade vi i stugan och sen lämnade vi den för den här gången. Vi åkte förbi orsa när vi åkte hem. Vi åkte också förbi lager 157. Jag fick med mig lite saker hem.
 
Lite bilder från helgen i orsa.
 


Kram!










PÅ VÄG TILL ORSA

Nu är vi på väg till Orsa :) Vi har nyss ätit så nu är vi mätta och belåtna. Vi är väl framme om någon timme.
Ha det så bra så länge!


ANNAN TRÄNING IGÅR

Blev ju annan sorts träning i går. Boxercise är super roligt. Men jättejobbigt! Orkade nästan inte lyfta armarna efter passet igår. Känner mig lite bättre på det idag men vilken träningsverk! Antagligen kommer det kännas mer i morgon. Men men är ju lite skönt också med träningsverk. Jag är ju inte så van vid sån träning. Det jag är van vid är ju löpningen. Jag vet att jag borde variera och att jag måste träna mera med mina muskler. Det blir nog mer gym nu till hösten/ vintern. Men nu har jag hittat boxercisen så kommer nog fortsätta att träna med det också. Kanske även börjar gå på andra gruppträningar. Får se hur det hinns med. Vill ju verkligen inte komma bort från löpningen nu när det går så bra :)
 
Ne, nu måste jag göra mig klar. Ska åka buss idag så blir ju tidigare än vanligt. Darling har bilen. Vi ska ju vara borta hela helgen med cia och daniel i orsa så det kommer bli super roligt. Vi åker efter mitt jobb :)
 
 
 
Ha en bra helg nu alla! Kram!

IGÅR

Igår var jag tvungen ta bussen till jobbet på grund av för lite luft i bildäcken. Så det blev en ganska lång dag igår eftersom busstiderna passar inte det bästa. Fick vänta en timme innan jag kude gå till jobbet. Sen en halvtimme när jag skulle hem. När jag kom in till stan så tog jag en ganska lång promenad innan jag började. Trotts det blev en lite längre dag igår så gick det bra på jobbet.
 
När jag kom hem blev det en löprunda. Samma runda som i tisdags den rundan är på 9.63. Jag sprang på bättre tid och det känndes så bra. Jag sprang på 47.25 minuter. jag var mycket trött då jag nådde mål, men det var riktigt skönt :)
 
Idag blir det ingen löprunda vad jag vet. Idag blir det en annan träningsförm. Lite box. Det var år sedan jag körde lite boxning. Så det kommer bli jätteroligt. Men först ska jag äta frukost och jobba men sen gäller det :)
 
 
Ha det så bra idag!

LÖPRUNDA

Blev en löprunda med Maria ikväll. Skönt! Jag sprang på 50.49 minuter på 9.63 km :) Härligt! Blir en löprunda i morgon också förhoppningsvis! :)


GRÖNALUND

Vi var ju till GrönaLund i söndags. Vi hade det jättetrevligt. Vi hade fint väder hela dagen utom då vi skulle åka sista karusellen. Då börjad det ösregna. Vi blev superblöt. Men men fick åka blöt hem ;) Sov på bussen hem. Kom hem ca 1.00. var tvungen att sova direkt eftersom det var jobb för mig på måndagen som igår då. Var ganska trött men blev lite piggare underdagen :) Blev en löprunda på ca 6.5 km när jag kom hem från jobbet då. Men nu är det tisdag och jag ska göra mig klar inför jobb igen :)
 
 
Hoppas ni får en bra dag!

MYS MED DARLING

Igår blev det myskväll med darling :) Vi lagade god mat och sen tittade på en film. Vi gjorde egenpannerad rödspätta med ugnspotatis. Till det hade vi egengjord skagenröra gjord av färska räkor och egengjord majonäs. Såklart ärtor till det och citron. Sen gjorde vi fruktsallad till efterrätt och vaniljsås som vi garnerade med mörkchoklad. Allt blev så gott! Min favorit rätt har blivit fisk nu, speciellt vit fisk. Men röd fisk är också jätte gott :) När vi tittade på film blev det att äta lite grönsaksstavar med dipp :)Tack för en jättemysig kväll darling <3
 
Nu ska vi snart åka till stockholm och tillbringa dagen där med fina vänner. Vi ska åka till grönalund och åka massvis med roliga karuseller. Jag blir som ett litet barn när jag har karuseller framför mig :)
 
 Hoppas ni får en trevlig dag!
 
 

SNABBA CASH 2

Det blev bio i gårkväll. Men inte i gävle utan i sandviken. Snabba cash 2 var bra. Men jag tycker filmer var lite för kort. skulle vilja att det var längre. Men den var bra, det måste jag säga :) Det kommer ju tydligen en 3:a också. Längtar tills den kommer :) Nu blir det att göra sig klar inför jobb.
 
 
 
Ha en bra dag!

VILL SE SNABBA CASH TVÅ

Det blev en löprunda med bror igår. Det gick ganska bra. Jag höll inte hans tempo men vi sa så att vi springer i vårt eget tempo. Nästa gång ska han hålla lite mer i min tackt kanske lite framför så har jag att kämpa mot. Det var jätte roligt att springa mot honom. Det kommer bli flera gånger :)
 
Idag blir det att vila från löpandet. Har sprungit ca 3.5 mil den här veckan så känner att idag får kroppen vila. Får se om det blir nån löprunda i helgen. Kanske på söndag.
 
Nu sitter jag och tittar på snabba cash innan jag ska åka till jobbet. Får se om det blir att titta på snabba cash 2 ikväll på bio. Beror lite på om jag hinner och om det finns platser så klart :) Hoppas!
 
  
 
Hoppas ni får en fin fredag!

TIDIG JOGGINGRUNDA

Klockan 6.00 blev det en joggingrunda med grannen Maria. Kände mig väldigt tung i kroppen. Ganska seg. Men det gick bra ändå. Börjar känna att jag sprungit ganska mycket den här veckan. Men i morgon ska jag nog vila från springningen. Men ska springa med min bror ikväll. Det kommer bli roligt :) Får se om jag orkar att hålla hans tempo.
Nu sitter jag bara och tar det lugnt efter att ha duschat och ätit frukost. Börjar senare idag så ska bara ta det lugnt nu tills jag börjar jobbet :)
 
 
Ha det bra idag, kram!

BILD

Här kommer en bild på mina nya skor och linne :)


NYA SKOR

Träffades Sofie idag efter jobbet :) Sen köpte jag nya löparskor och ett linne. Var ju tvungen att prova dom när jag kom hem. Så det blev en mil idag igen. Mitt nya rekord blev 57.41 minuter! :) Kul!


SNART SÅ

Fick hem papper om tjejmilen idag:) Sprang milen på 1 timme och 5 sekunder ikväll. Nästa gång under timmen;) Fick med mig Maria på cykel som sällskap. Tack gumman!


I LÖRDAGS

Det var riktigt roligt i lördags :) Det kom ca 45 personer. Vi hade det jätteskoj. Började med kräftätande med lite musik i bakgrunden och sen en liten tävling. Ca 21.30 kopplade vi om så det blev bättre högtalare och vi gick genom en förstärkare så det blev ett riktigt bra ljud. Vi satte igång alla lampor som blilnkade och vissa som bara lyste. Tog bort lite bord så dansgolvet blev större. Sen blev det dans hela natten. Vi sade godnatt 05.00 på morgonen ;)
Tack för en super trevlig kväll i lördags :)
 
 
Kram

=)

Ja ikväll blir det party med kräfter och allt :) Kommer bli super roligt! Ha det bra ikväll!
 

EN HÄRLIG START PÅ DAGEN

Det var en skön löprunda nu på morgonen. Nu är jag nyduschad och har ätit god frukost. Ska iväg och fixa lite saker nu till ikväll :)
 
 
Kram!

GOD MORGON 6 GRADER

Ja god morgon! Vaknade tidigt. Klockan är 6.00 och solen har börjat titta fram. Synd att det bara är 6 grader ute. Men känner för en löprunda ändå. Så jag ger mig ut på en sån innan darling vaknar. Jag kanske till och med hinner göra i ordning frukost när jag kommer hem igen :)
 
 
Hoppas ni får en bra lördag :)

TRÄNING INFÖR TJEJMILEN

Har inte skrivit nu på nån dag. har ju börjat jobba nu så är lite trött på kvällarna. Sprang strax över milen med Maria ikväll. Grymt kul. Efter andra varvet bara flög jag fram. Så himla härligt! :) På måndag är det planerat samma runda :) Längtar, taggad till 1000! Ne nu måste jag försöka sova. Ska ju jobba i morgon igen.
 
 
Godnatt på er!

Det gick bra....

... på jobbet idag. Var roligt att komma tillbaka :) När jag kom hem blev det en löprunda, skönt. Det var lite att göra här hemma så darling blev tvungen att börja med middagen lite senare. Vi åt min favoritmat egenpannerad spätta, potatis i ugn, ärtor, citron och lite sås. Såå gott!!!Min darling är så duktig att laga mat :) Men nu blir det att försöka sova så jag är pigg i morgon :)
 
 
Natti natti!

JOBBA

Snart ska jag iväg till jobbet. Börjar jobba idag efter min semester :)
 
 
Hoppas ni får en fin dag!

SKRIVA BREV

Har alldeles nyss skrivit ett blev till vårt fadderbarn i Etiopien. Roligt att kunna brevväxla med varandra. Hoppas vårt stöd hjälper.
 
 
Kram

FRUKOST

En lingongrova med 2 skinkskivor, en mandarin och 150 gram naturell lätt youghurt med lite linfrön.


FRUKOST


SHOPPING

Nu ska jag åka och shoppa med Saana :) Kul!
 

DET GICK BRA

Springrundan gick bra. Höll hög hastighet men är lite svårt med flåset när man börjar så snabbt. När jag kom hem blev det lite magträning och stretch sen hopp in i duschen. Nu äter jag god frukost som består av lingongrova special men två skinkskivor. 100gram naturell lätt youghurt och en mandarin :) Hoppar över te idag för det är så varmt. Godare att dricka vatten då :)
 
 
Kram kram!

GOD MORGON LÖRDAG

God morgon alla! Solen skiner och det verkar som om det är väldigt skönt ute, hoppas att jag har rätt. Sånna här dagar blir man ju bara sugen på att springa. Så jag laddar nu upp med en celsius och tar en kort vända i hög hastighet. Jag är inte bäst på korta vändor, jag kommer inte riktigt in i flåset då. Men måste ju tränas för att kunna bli bättre :)
 
 
Hoppas ni alla får en fin dag, kram!

SKA ÅKA NU

Nu ska vi åka till sandviken och träffa fina pernilla och robert. Vi ska spela minigolf och sen ut och äta, mysigt :)
 
 
Hoppas ni får en trevlig fredag kväll!

VIKTBILD NU OCH DÅ

Nu har jag inte uppdaterat er om vikten på länge. Så tänkte göra det nu då. Vägde mig idag eftersom det är fredag och vågen visade minus 0,6 kg :) Som ni vet sen tidigare så försöker jag hålla vikten nu. Men det gör inget om vågen visar lite minus till. Men inte mycket minus, jag ligger bra där jag är. iallafall runt där jag är idag :) Men nu är det forma kroppen jobbet som gäller. Träningen kommer jag fortfarande att finnas kvar eftersom att jag känner att jag mår bra av det och jag tycker det är himla roligt :)
 
Sen första dagen då jag bestämde mig för att nu måste jag göra något med min vikt  har jag gått ned sammanlagt 16,4 kilo. Under den här tiden har jag bytt våg en gång. Eftersom den jag hade visade olika hela tiden. Jag kunde ställa mig några gåger och den kunde visa olika varje gång. Vågarna jag har väger olika därför har jag dragit bort mellanskillnaden på min viktminskning. Min nyaste våg väger lite mindre.  Men eftersom jag aldrig använder den gamla så håller jag bara mig till den nya nu för tiden :)
 
Dom som undrar så räknar jag fortfarande kalorier. Klart att jag vill komma från det nån gång men känns att jag får ge det lite tid. Man känner sig ganska säker hur mycket energi man får i sig när man räknar. Jag äter rätt med kalorier på veckorna sen om jag har en "äta vad jag vill dag" på helgen så kan det ju dra iväg med kalorier och då spelar det ingen roll hur bra jag ätit under veckan kalorimässigt. Och om man har ätit väldigt överflödigt på helgen så kan det innebära viktuppgång. Därför vill jag att det blir som en vardag att jag kan hoppa över stora mängder av tex godis ;) Klart jag kan ta några få men inte något överflöd. 
 
Nu kanske det låter som om att man ska hoppa över allt det "goda". Men det är verkligen inte så jag menar. Det finns så mycket som är gott fast det är nyttigt och det vill jag kunna ta vara på. Men jag kommer inte kunna sluta med godis iallafall men med stora mängder kommer jag nog ifrån. Det är ju jag själv som väljer. Om jag sitter med en stor godispåse på helgen så har jag ju gjort det valet. Även om jag vet hur onyttigt det är och vad det kan innebära med min kropp. Men det är fortfarande jag som väljer.
 
Om det är någon som håller på att gå ned i vikt så ska jag ge ett litet tips/råd. Du har ätit nyttigt hela veckan. Eller dragit ned på mycket som du tycker är gott och  du verkligen längtar efter en godispåse. Du gör sedan valet att äta mycket godis på helgen. Men känner efteråt hur äckligt mätt du är och nästan ångrar att du åt den stora godispåsen. Ångra inget! Du gjorde valet men det är bara att komma igen och hitta det goda!
 
Ojdå, det blev många rader det här. Skönt att skriva av sig lite. Hoppas ni orkar läsa :)
 
Då och nu
 
Kram!

PROTEINMUFFINS

Stoppar i mig en proteinmuffins till mellis. Gjorde ett försök att baka sånna igår. Blev inte så fina men goda är dom :)
 
:)

GOD MORGON LÖPRUNDA

Började med en löprunda idag också. Blev samma vända som igår. 9,55 km blev det. Fick inte min bästa tid. Sprang på 57.41minuter idag. Men rekordet är 56.01 minuter. Det gick alldeles för bra i början. Tror jag tog ut mig lite för tidigt. Kännde i slutet att jag blev så trött i armarna. Tror jag spände mig för mycket för armarna blev jätte tunga. Men kände ändå att jag klarade av spurten. Ökade på bra på slutet. Jag måste ladda på med mer energi innan jag springer så långt. Jag klev upp och drack bara en celsius innan. Det var så himla skönt då jag kom hem och kunda göra i ordning en protein shake. Sen blev det dusch och frukost :) Körde även mage då jag kom hem, så skönt! Det är så härligt efteråt :)
 
 
 
Kram!

STOCKHOLM UPPDATERING

Vi åkte ju till stockholm i måndag. Vi sov på hotell. Gick på skansen och på stan på tisdagen. På kvällen åkte vi hem igen. Här kommer lite bilder. Har mycket mer bilder men tar sån tid att ladda upp alla.

 
En del av hotellrummet
 
Badrummet på hotellrummet.
 
Maten jag åt på Måndagkväll. Pannerad spätta och potatis med skagenröra och sparris. Så gott!!
 
Restaurangen vi åt på vid gamla stan på måndagkväll.
 
Haha roliga djur. Den passar på att sola :)
 
Jag klappade även en orm på skansen. Det gick mycket lättare än spindeln. Dom är jag inte rädd för. Har även gjort det förut.
 
Fattarna ni att jag klappade en jättespindel. Jag som är skiträdd för dom. Gjorde det ändast för att tjejen satt framför mig. Det stod på en lapp att imse endast ville att man klappade på bakbenet. Då blev man ju ännu räddare. När jag tog på bakbenet så började imse krypa. Då blev det som en reflex att jag skrek "Pinsamt".
 
 
Såg lite när Måns tränade lite inför kvällen (Till allsång på skansen)
 
Fick med mig en jättefin väska hem från Åhlens City.
 
På skansen fick vi se hur dom gjorde olika saker i glas. Vi var tvugna att köpa en vas och 2 stycken glasbrickor med mitt och darlings stjärntecken :)
 
Det blev superrolig läsning på hemvägen :)
 

LÖPRUNDA

Min dag började med en löprunda på 9,55km. Så himla härligt. Fick sällskap av maria. Så skönt att man kan peppa varandra. Jag kom hem från stockholm igår men tänkte att jag uppdaterar den resan lite senare med bilder och så.Nu snart ska jag tvätta lite sen ska jag vidare til frisören och fixa håret. Är så otroligt långt nu och topparna måste absolut få sig ett klipp. Det kanske blir en annan frisyr än vad jag vanligtvis har. Får se om jag vågar. Får se hur det blir helt enkelt. Vet faktist inte riktigt själv ;)
 
 
Kram på er!

RSS 2.0