HAR VARIT MYCKET

Nu har jag inte skrivit på några dagar för det är ganska mycket som har hänt. Jag tänker inte gå in på det här. Men snart är det iallafall midsommarafton och hoppas vi får fint väder! :)

Du lever vidare i våra minnen!


TEXT OCH BILD SEN SIST

Lördags:
På kvällen var vi ju hos mina föräldrar. Vi lagade mat men det skrev jag ju sist. Vi hade det iallafall jättemysigt. Och Darling gjorde den goda maten. Han är så duktig! Till förrätt blev det toast med laxröra, huvudrätt blev det kycklingkiev med egengjorda potatisklyftor och sås och efterrätten blev det pannacotta med flädermarinerade jordgubbar:) Super gott var allt ihop! :)


Min duktiga Darling


Väntar på rätt temperatur


Förrätten


Varmrätten (huvudrätten)


Varmrätten (huvudrätten)


Efterrätten

Söndags:
På eftermiddagen följde min svärmor och svägerska (darlings mamma och syster) med mig till stugan och planterade lite blommor i landet. Det blev så fint. Tack så mycket för hjälpen! :)











Måndag idag:
Har varit på jobbet idag. Men när jag kom hem blev det en löprunda på 9.55 km. Tiden blev lite bättre en förra gången, 56.01 minuter. Fick sällskap idag också men av min darling, han cyklade bredvid :) Men nu blir det att försöka sova. Är ju jobb i morgon med och träning på kvällen :)



Godnatt!


NU

Nu är vi hos mina föräldrar. Jag och darling förbereder middag. Det blir vi, dom och några andra från vår släkt som kommer. Vi ska ha det så mysigt med mycket god mat:)

Hoppas ni får en fin lördag, kram!


FÖRMIDDAGEN

Har varit och hälsat på darlings farmor på förmiddagen idag. Vi kom precis hem. Sitter i soffan med en liten chokladbit innan vi ska åka vidare till mina föräldrar.
Kram


IKVÄLL

Fick besök av Maria, Rickard och Stina ikväll. Vi tittade på EM i fotboll tillsammans. Mysigt! Tack för ikväll!
Kram

Bild på Maja


VÅGEN

Ställde mig på vågen idag. Den visade minus igen. Nu måste jag försöka behålla den vikt jag står på. För mer behöver jag inte gå ned.

Hoppas ni får en bra fredag! Kram!


PROMENAD

Idag fick det bli en rask promenad efter jobbet. Det var så himla skönt. Det borde jag göra oftare :)

Kram!


LÅNGDISTANSARE ;)

Ja, blev ju såklart en löprunda idag med. Men idag fick det bli en kort vända i högt tempo. Blev ju lite varierande eftersom jag är van att springa längre. Det är jobbigare att springa väldigt högt temo kort än att springa i ganska högt tempo långt. Men det gick bra. Hade sällskap av Maria idag och tack så mycket härliga du för dina tips :)



Kram på er!

SJU KILOMETER

När jag kom hem blev det en löprunda på 7 km. Tiden blev 40.37 min. Skönt:) Men tyvärr blev det mestadels på asfalt och det är ju skönare att springa på grus eller i skogen. Men nu släcker jag lampan för ikväll.
Godnatt!


LÖPRUNDA

Efter jobbet blev det en löprunda med Maria och Rickard. Härligt! Jag tog slutspurten ;) Blir löprunda snart igen :) Får se om jag tar den på egen hand i morgon. Det blir kanske milen slutet på veckan :)

Tack för sällskapet! :)



Kram!

GRATTIS

Grattis till Therese som tog studenten igår!! :)


FREDAG

Då var det fredag igen. Dags för vägning. Vågen visade minus idag igen, härligt! :) Sitter och äter god frukost nu. Sen blir det att åka till jobbet. Och när jag slutar ska jag hem och fira Darlings syster som tar studenten idag :)
Hoppas ni får en bra dag! Kram


NÄSTAN MILEN

Blev en springrunda med bästa Maria ikväll. Vi sprang 9.55 km på 56.14 minuter. Nästan en mil:) Har inte hittat en milrunda än men får väl ta nån lite längre väg nästa gång ;) Sen blev det att träna magen lite:) Bra jobbat tjejen!


SOLA OCH SPRINGA

Towe och jag solade idag. Har bara solat en gång tidigare och det var jättelängesen. Så var faktist sköt att prova igen :) Jag fick med mig Towe på en joggingtur idag igen. Bättre tid än förra gången blev det. Sen efter vi tagit samma runda som sist så tog jag en extra runda på egen hand :)





Kram och godnatt!


DAGENS FRUKOST

När darling och Towe fortfarande sov gick jag upp och gjorde i ordning gofrukost till oss:)


HÄRLIGT TJEJEN

Har Towe på besök och när vi kom hem så tog vi en joggingrunda på lite mer än 4 km. Härligt tjejen, du klarade det! Super! Nu lite kvällsfika sen blir det sova.
Godnatt och kram!


THE REEF

På eftermiddagen idag åkte jag och hälsade på min vän Towe. Vi pratade massor och hade det trevligt :) tack för idag vännen!
Nu är jag hemma och har tänt ljus och tittar på The Reef.

Kram


DAGENS LUNCH

Kyckling sallad, gott :)


SKÖNT TRÄNINGSPASS

Kl 9.00 i morse träffade jag Maria och vi tog en joggingtur till Ulvsta och sen körde vi på med träning för hela kroppen. Sprang två varv på 700 meter i ganska högt tempo. Och körde utfall upp för en brant backe. Körde mage efter första varvet. Hua vad tungt det blev, så härligt! Sen "hockeysteg/ hopp" upp för samma branta backe. Sen blev det att jobba lite med armarna. Fy fan vad viljan talade :) Sen blev det en joggingtur samma väg hem. Sträckan vi sprang blev ca 9.35km. Sen blev det ju styra på plats. Mycket stretch efteråt!

När jag kommit in efter vårat träningspass körde jag lite mera mage och gjorde i ordning en proteindrink. Mumma! Sen blev det en härlig dusch. Men nu är det dags att göra i ordning lite lunch. Det kommer bli kycklingsallad här hemma :)





Tack Maria för den härliga träningspasset! :)

Kram!

TRÄNA

Har ätit god frukost. Åt lite mera än vanligt för ska iväg och träna med grannen:) Blir mycket springa så då måste man ha mycket energi. Skriver väl sen hur det gick och vad vi gjorde:)
Ha det bra i regnet!


DÅLIGT VÄDER

Fy vad det regnar och är kallt! Följde med mamma på aktion idag men det blev en kort visit. Vi höll på att frysa ihjäl. Åkte hem till dom och drack lite te för att få upp värmen:)
Köpte på mig olika smaker av celsius idag också :)


JORDGUBBAR

kvälls mys framför tv:n med darling. Äter jordgubbar <3 Mums!


FÖRSTA JUNI

God morgon! Hoppas allt är bra med er! Idag är det fredag och samtidigt första juni. Men tråkigt att det inte är så varm ute. Hoppas värme kommer tillbaka. Idag var det vägning igen. Hade gått upp ett halvt kilo förra veckan. Men idag hade jag gått ned -1 kg igen :) Härligt! Förra helgen hade jag inte nån "äta hur många kcal jag vill" utan jag hade bara höjdagar. Jag höjde lite på mitt dagbehov. Kan vara på grund av det att jag har gått ned så mycket :) Tänker försöka räkna varje helg till midsommar. Får se hur det går. I sommar kommer det nog bli mycket att unna sig så därför kör jag på lite hårdare nu :) Men äter fortfarande vad jag vill men bara att jag håller mig till kalorierna :) 

Sitter och äter frukost nu, sen blir det att åka till jobbet om ett tag. Hoppas ni får en fin 1 juni =)



Kram på er!

RSS 2.0