:)

Gick över till Johan, saana och Elvis en stund idag:) Thomas är där och hjälper till att ta ned syrenbuskarna. Men nu är jag hemma. Och om ett tag kommer min vän Towe hit. Och här kommer vi ha lite vinkväll och massa roligt. Mysigt:) Darling kommer inte vara hemma ikväll utan vara med Johan i stugan och ha lite grabb kväll:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag:)


IGÅR OCH IDAG

Glömde skriva igår. Men det hände inte allt för mycket. Jag jobbade till kl 18. Sen innan jag åkte hem hade jag några ärenden att uträtta. Men när jag kom hem blev det att äta ost/skink sallad. Gott! Sen satte vi fart med att städa lägenheten. Blev så sent så ville inte dammsuga då utifall grannarna skulle vakna. Men fick bli dammsuga och torka golven idag istellet:) Men tyvärr måste jag ha varit väldigt uppe i varv när vi skulle sova. För hade jättesvårt att somna. Somnade runt 3 sen sov jag och vaknade då och då till klockan var 6. Kände att det var lika bra att kliva upp för hade iallafall tvättstuga kl 7. Så gjorde i ordning frukost till darling och mig:) Det fick bli toast med laxröra:) Det var en mumsig frukost. Men kanske inte så nyttig. Men det struntar jag i idag:) Nu håller all tvätt på att torka så ska väl gå till tvättstugan snart.

Hoppas ni går en fin lördag! :)


KÖP

Var ut på stan på lunchen idag. Jag köpte.
• En sportbh i märket Nike från teamsportia.
• En maskara i märket Maxfactor från kicks.
• En ögonfransböjare från kicks.

När jag kom hem blev det en joggingrunda med darling <3


LJUST UTE

Det är så skönt när man kommer hem från jobbet och att det är fortfarande ljust ute:) Så därför fick det bli en springrunda idag med:) Gjorde i ordning en proteindrink när jag kom tillbaka hem. Fick bli med smak av jordgubb idag. Smakar nästan som glass:) Mums!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, kram!


LITE NYTT

Köpte träningskläder idag på Team sportia.
• Ett träningssätt med träningstights och en tunn träningströja med lång arm i märket craft.
• Ett träningslinne i märket röhnisch.
• En sportbh i märket stay in place.

Invigde mina fina träningskläder genom att ta en springtur när jag kom hem från jobbet:)

Nu blir det att titta på en film innan jag somnar, kram! :)


SPRINGRUNDA

Direkt när jag kom hem från jobbet hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på en springrunda på ca 4.3 km sen blev det någon magövning också:) Så himla härligt! Därför hoppade jag över besök vid gymet. Det känns som att jag kommer träna ute nu när det börjar bli ljusare. Men självklart kommer jag besöka gymet också:) När jag kom hem från rundan så gjorde jag i ordning en proteindrink, så gott:)

Hoppas ni haft en bra dag,kram!


GRÖNT TE

Köpte te igår som jag smakade idag:) och det var gott. Men smaken med vanilj är godast:)


VÅFFELDAGEN

Ja idag är det ju våffeldagen. Men har inte blivit några våfflor för min del. Men det fick bli pannkakor till lunch istället, mums :)


DAGENS FRUKOST

En smoothie gjord av hallon, lättfil och mjölk. Ett ägg och grönt te med smak av vanilj.


FINT VÄDER IDAG

Det har varit ett fantastiskt väder idag. Var bara tvungen att gå ut på lunchen. Var mysigt när man såg små barn gick och åt på sina goda glass strutar:)

Nu har vädret tyvärr ändrat sig. Kommer några regndroppar nu.


DÅ VAR DET DAGS IGEN

God morgon! Det ser ut att vara jätteskönt ute idag. Solen är framme :) Vår vår vår:)

Ställde mig på vågen nu på morgonen och den visade -0,1 kg:) Den kommer visa runt så nu varje gång till och med kanske att jag kommer stå stilla. Så får se hur uppdateringen blir med vikten i fortsättningen. Kanske inte är roligt att läsa när det inte är sån stor förändring? Men kan ju uppdatera det ibland.

Jag ska nog börja med måttbandet nu. Mätte mig förra veckan men inte idag. Tänkte att jag ska göra det om någon vecka igen:)

Nu sitter jag och tittar i fitness tidningen på deras veckomeny. Alltid roligt med lite nya tips:)
Hoppas ni får en fin dag, kramar!


EN RUNDA

Blev en jogging runda idag istället för ett besök vid gymet. Och jag fick med mig darling, mysigt:)
Kram


NYTT REKORD

Efter jobbet blev det ett besök vid gymet. Sprang 5 km på motionsbandet. Och det blev ett nytt rekord på 26.07 minuter. Alltså 32 sekunder bättre:) Super roligt! Efter jag sprungit så gick jag på motionsbandet i 1 km. Sen blev det några sit ups. Avslutade med mycket stretch :)

Kramar!


HÄRLIG VÅR MORGON

Det fick bli en promenad denna härliga vår morgon. Träffade på sju rådjur idag igen. Två av dem sprang runt och jagade varandra, mysigt:)


EN HELDAG

Efter jag varit på promenad med mina föräldrars hund åkte jag till min vän Johanna. Har varit där hela dagen. Jag har hjälp henne lite. Vi har pratat massor, skrattat och sjungit mm. Jättemysigt:) vi avslutade dagen med lite fika och tända ljus :) Tack för idag gumman!

Jag har fått hem fitness tidningen idag. Så det blir att läsa lite ur den innan det blir att sova. Alltid lika roligt när man ser den ligga i brevlådan :)

Natti natti!


INNAN FRUKOST

Innan frukost åkte jag till gymet. Fokus på armar och mage. Skönt! Var där ca 1 timme. Sen hem och göra en proteindrink. Sen hopp in i duschen. Nu sitter jag och äter den riktiga frukosten. Ska snart iväg och gå med mina föräldrars hund :)

Hoppas ni får en bra dag, kram!


KONDITION OCH BEN

Blev ett gympass efter jobbet. Fokus på kondition och ben fick det bli idag. Jag gjorde ett nytt rekord på bandet. Sprang 5km på 26.39 minuter. 11 sekunder bättre än mitt förra rekord:) Efter jag sprungit blev det några benövningar i maskinerna sen sprang jag 5 minuter innan det var dags för stretch:)

När jag kom hem gjorde jag i ordning en proteindrink. Provade den med chokladsmak idag. Den var också god. Blandade med vatten idag också men kan tänka mig att drinkarna blir ännu godare om man blandar med mjölk istället. Är lite nyfiken på det. Men funkar ju bra med vatten också och det blir ju lite mindre kcal om man använder det vid blandningen.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!


IDAG

Åkte till min vän Towe idag. Vi pratade massor och hade det jättetrevligt :) Vi tittade även på en film, Mulan såklart ;) Tack för idag gumman!



Hoppas ni får en trevlig söndagkväll :)


CHARLOTTE PERRELLI

Var ut på spring runda i morse innan frukost:) När jag kom tillbaka gjorde jag i ordning en proteindrink. Jag fick hem ett paket från gymgrossisten igår. Jag har beställt Charlotte Perrellis fitt&smart paket:) Det innehöll 2x900g protein, vitaminer, 15 bar och en rosa shaker:) Så jag provade proteinet då jag kom tillbaka, tog med smak av jordgubb. Jag tog en halv satts nu första gången. Och jag blandade med vatten, man kan även blanda med mjölk om man vill också. Men jag tycker den var god:) Jag har även med smak av choklad hemma men den har jag inte provat än. Får väl göra det med:)


RÄKNAR INTE IDAG

Kom på att jag inte gjort något inlägg idag så slänger väl in ett nu:) Har haft min äta vad jag vill dag idag. Har alltså inte räknat kcal idag. Efter jag jobbat så blev vi bjudna på mat hos mina föräldrar. Jätte trevligt hade vi:) Men nu är vi hemma och vi sitter och har det mysigt framför tv:n. Har även dukat upp lite godis:) Mums!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag, kram :)


VÅGEN

Då var det fredag igen:) Hoppar över morgon promenad idag. Har ju tränat hela veckan så kanske bra för kroppen med en vilodag. Men jag räknar kcal iallafall :) Ställde mig på vågen nu på morgonen och den visade -0,2kg. Jätteroligt! :)


SJU RÅDJUR

Jätte skönt med morgon promenad. Frisk luft, solen är på väg upp och plötsligt ser jag sju stycken rådjur på åkern. Så härligt! Dom är så fina. Nu är jag tillbaka och sitter och får i mig lite frukost:) Gott!

Hoppas ni får en fin torsdag, kram!


LÖPRUNDA

Var nyss ute på löprunda. Jätteskönt. Jag hade högt tempo. Men sen förstörde mina skor det lite grann. Skosnörena snörades upp så fick stanna för att knyta om. Fick stanna två gånger. Var bara för mig att öka tempot lite. Men förutom att skosnörena gick upp så kändes det jättebra. Måste börja springa lite ute nu för det är lite annat än att springa inne på bandet. Och måste ju träna på att springa ute också för jag vill ha bättre resultat på vårruset iår:)

När jag kom in från min löprunda så skakade jag ihop en proteindrink med Thomas drinkshaker;) Gott! Nu blir det stretch och sen dusch:)
Kram


MELLANMÅL

Har nyss varit och handlat lite mat. Och nu är vi hemma hos mina föräldrar och hälsar på lite. Har alldeles nyss ätit lite mellanmål. Hittade nån yoghurt i märket valio. Med smak av persika och passions frukt. Den var faktist jätte god :)





SKÖNT MED SOL

Då var morgon promenaden avklarad:) Det var minusgrader och blåsigt ute. Men solen gjorde det skönt:) Det blir nog varmare inpå dagen. Så skönt att komma ut:) Nu sitter jag och äter frukost. Gott gott!

Är ledig idag, har väl lite att pyssla med men sen har jag väl inte jättemycket inplannerat. Skönt det med. Får se vad jag hittar på:)
Kram!


STORMVIND

Gud, vad det har blåst idag! När jag kom tillbaka från lunchen fick jag höra att en kund hade kommit in och berättat att en gren hade landat på någon bil. Och att det hade blivit en liten buckla på bilen. Det var såklart min bil. Grenen hade landat på huven och det hade blivit en liten buckla men inte alls stor. Tur att den inte landade på rutan för då hade det nog blivit värre;)

På gymet idag blev det fokus på ben och rygg. Värmde upp med ett uppvärmningsprogram på cykeln. Sen blev det olika benövningar och ryggövningar. Sen sprang jag 2 kilometer på motionsbandet, som avslut cyklade jag 5 minuter:) sen blev det såklart massor med stretch:)


MORGON PROMENAD

Idag blev jag taggad på en promenad innan frukost. Så jag gick upp lite tidigare. Nu sitter jag och äter frukost efter den härliga morgon promenaden. Man blir ju så pigg efter en promenad. Jätteskönt. Morgon promenader på arbetsdagar blir det fler av:)

Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret:)


EFTER JOBBET

Då var det måndag igen:) Efter jobbet blev det ett gympass. Idag fick det bli fokus på armar och mage. När jag tränat klart gjorde jag i ordning en proteindrink jag fått av finaste Nina. Hon tyckte den inte var så god. Men jag tycker den är helt okej. Jag ska titta på om jag ska beställa hem ett annat protein sen :) Sen blev det en dusch.

Nu sitter jag och tar det lite lungt och en katt på vardera sida om mig, mysigt <3


PROMENADER

Det har blivit två stycken promenader idag. En med underbara cecilia och mitt älskade hjärta. Och en promenad med fina Saana :) Jätteskönt att vara ute, det har varit så fint väder men har blåst lite granna. Men skönt ändå:)



Kram på er!


TJEJKVÄLL

En mycket trevlig kväll hade vi tjejer igår. Det blev mycket med prat, dans, skratt och god dricka mm. Super roligt! Kommer absolit bli flera gånger :)


Loreen vann! :)


Kram!


Cecilia, jag och jessica


Pernilla, jag och Maria


Jag och towe dansar


Jag och towe


Några av brudarna


Fina saana


Haha dans

Tack för en supertrevlig kväll! Kramar!

UNDERBAR DAG

Det har varit en underbar dag hittills. Började ju med promenad med finaste Nina <3 Sen hem och dusch. Och vidare upp till stugan och fika. Jätte mysigt:) har städat lite och suttit ute på balkongen lite. Underbar dag! Nu ska jag hämta Jessica och även lite mat. Sen blir det en tjejkväll här:)

Hoppas ni får en fortsatt underbar dag:)


GOD MORGON

Tidigt uppe fast man är ledig :) Ska nämligen till min underbara vän Nina och ta en morgon promenad med henne. Det kommer bli mysigt :)

Idag har jag mycket att göra. Jag får besök av brudarna ikväll. Tyvärr kommer inte alla på grund av bland annat sjukdom:( Jättesynd. Hade varit roligt om alla kunde komma. Men vi kommer få det jätteroligt iallafall :) Krya på er ni som är sjuka!

Nu måste jag börja göra mig klar för om en stund ska jag åka :)


Trött tjej

Hoppas ni får en bra lördag, kramar!


ALLTID ROLIGT MED LITE BERÖM

Igår på gymet var det kondition som stod på schemat. Sprang 5 km, tiden blev 26,53 minuter. Nära rekordet men inget rekord denna gång :) Sen varvade jag ned med att gå 1 km. Stretch sen då såklart:)

När jag precis tänkte lämna gymet hände något roligt. En kom fram och pratade med mig och berömde mig för att jag kunde springa så mycket och frågade några frågor om hur länge jag kan springa:) Alltid roligt med lite beröm ;) Känner honom inte men har hejat på honom några gånger på gymet:)

Hoppas ni får en bra fredag! För mig blir det att jobba hela dagen sen är det helg :) kramar!


DAGENS GYMPASS

Värmde upp på motionscykeln sen körde jag på med crosstrainern. Körde även lite mage. Som avslut blev det massor med stretch :)

Kramar


ONT MEN ÄNDÅ SKÖNT

Det blev ett gympass idag med, men idag fick det bli fokus på ben och rygg. Började med att värma upp genom att cykla 10 minuter sen körde jag massor av övningar för ben och rygg. Sen avslutade jag med att cykla 10 minuter igen:) Det blev stretch innan jag åkte hem och hoppade i duschen.

Får se om det blir träningsverk imorgon. Har haft mycket träningsverk i armarna idag och gissar på att det kan vara värre i morgon. Det blir säkert i benen också:) Ont men ändå skönt ;)

Nu har jag gjort en lika god smoothie som jag gjorde igår och sitter framför tv:n och tar det lite lugnt:)


SMOOTHIE EFTER TRÄNING

Det blev ett besök på gymet efter jobbet. Fokus på armar och mage. Det var så skönt men ändå så jobbigt. Sen åkte jag vidare hem och hoppade in i duschen.

Nu har jag gjort mig en smoothie bestående av 100g frysta hallon, 100g Lätt A-fil och 100g mellan mjölk grön. Det blir 115 kcal. Dom som undrar, så är det bara att blanda alla ingredienser i en mixer så får man en supergod smoothie :)

Hoppas ni haft en bra dag, kramar!


GRÖNT TE

God morgon! Igår köpte jag ett grönt te med smak av vanilj. Som jag provar nu. Och det är Supergott! :) Prova ni med om ni gillar vanilj såklart :)
Hoppas ni får en fin dag, kramar!


STÄDA BALKONGEN

När det har varit så fint väder idag så har jag passat på att städa balkongen. Där såg det verkningen ut som ett bombnedslag påsar med tomma glasflaskor, påsar med tomma plastflaskor och till och med våran gamla julgran från i julas stod där. Ja, det var verkligen dags för en röjning. Jag dammsög till och med där ute eftersom det var så otroligt mycket barr från julgranen. Jag torkade av möblerna där också. Så nu är det mycket fint! Välkommen våren! :)

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner, kramar!


LÖRDAG

Har jobbat idag. Men sen åkte jag hem och vidare till marknaden. Sprang bara genom lite snabbt för att se vad som fanns:)

Nu har vi bästa Micke och Jenny här. Mys! :) Vi har alldeles nyss ätit mat. Micke och Thomas smälter maten genom att spelar ps3. Jag och Jenny försöker tvinga dom att sluta ;) hehe! Sen blir det att titta på melodifestivalen och äta godis. Och ta ett glas vitt:)
Hoppas ni får en trevlig kväll, kramar


FREDAG

Vad veckorna går fort nu och idag är det ju fredag. Ställde mig på vågen i morse och den visade +0,2 kg. Inte jättebra men det gör inget. Det är inte mycket. Det gör inget om jag vandrar 0,2 upp eller ned:) Jag mår bra iallafall! :) men såklart att det är roligt när vågen visar minus;)

Hoppas ni får en bra dag, kramar.


EFTER ETT JOBBIGT SPRINGPASS.

Efter ett jobbigt springpass på gymet har jag duschat, satt på mig myskläder och myst ner mig i soffan. Till kvällsfika har jag lite fil och en blodapelsin:) Gott! :)


RSS 2.0