HÄRLIGT MED SPRINGRUNDA

Efter jobbet blev det en springrunda med Maria, laddade med en celsius före :) Förstå gången jag provar det och det var helt okej:) Vi sprang på ordentligt, härligt! :)


VITT ELLER GRÖNT TE

Skrev ju förut om att jag provat ett vitt te. Dom som vill veta vad det är för skillnad på det och grönt te så har jag tagit info från tidningen i form.

Vad är nyttigast - vitt eller grönt te?

Grönt te har fått konkurrens från det vita. Båda teerna kommer från samma planta, men medan det vita teet är baserat på färska vårskott är det gröna framställt av äldre blad.

Flera forskare har tittat på om de olika skördetidpunkterna gör någon skillnad, och slutsatsen är tydlig: Vitt te har några klara fördelar. Det gäller särskilt innehållet av immunförsvarsstärkande katechiner, men även theobromin och andra hälsosamma växtämnen, som bland annat gynnar munhygienen.

Slutsats:
Te är generellt nyttigt, oavsett färg. Men om du vill ha maximal hälsofördel ska du välja det vita.



EFTER JOBBET

Träffade underbara Nina en sväng när jag kom hem:) Fick några goda råd av henne, tack vännen! Sen när hon åkte blev det en springrunda med Maria, härligt.
Middag idag blev en god tomatsoppa :)
Kram på er!


VITT TE

Visste ni att det finns vitt te nu? En av mina AloeVera produkter innehåller det också. Så kände att jag ville prova det. Köpte det igår och det var gott. Jag köpte med smak. Prova ni med:)


GRATTIS

Åkte och firade Darlings kusin efter jobbet och firade henne på födelsedagen. Grattis till dig!


TRÖTT IDAG

Är så trött så jag hoppar över träning idag. Så smörjer in ansiktet med härliga AloeVera produkter och tittar på sprängaren istället. Skönt att ta det lugnt lite.
Kram på er!


MORS DAG

Har varit så vackert väder hela dagen idag. Underbart! Vi har ätit alla måltider utomhus och det var så mysigt. Firade mamma på mors dag också. Firade även Darlings mamma :) Städat har vi också hunnit med och en promenad såklart :) Men nu blir det att krypa ner under täcket :)


EUROVISION SONG CONTEST

Fantastiska Loreen gjorde det! Hon vann Eurovision song contest med 16 tolvor. Så bra!


BAL

Lite bilder från balen idag. Darlings syster och hennes pojkvän. Ni var så vacker!











Kram på er! :)

FÖRBEREDELSER INFÖR BAL

Idag har Darlings syster bal och jag fick äran att sminka:) Så vacker! Nu är vi på väg till Sandviken en sväng sen vidare till gävle och titta på mingel:) Kommer bilder sen!


VERUM

Unnade mig med verums goda hälsofil till frukost:) Den är så otroligt god! Den borde ni prova om ni inte gjort det :)

Hoppas ni får en bra dag!


CHOKLADÄLSKARE

Köpte mörk choklad idag med smak av blåbär. Den var faktist god, har alltid haft svårt för mörk choklad. Den här var dock inte jätte höga kakao procent. Men bättre än vanlig mjölkchoklad men som mjölkchokladälskare så måste jag vara ärlig och säga att det är godast! ;)


IKVÄLL

Åkte och hälsade på mamma och pappa i deras stuga ikväll. Jag och darling lånade deras hund och tog en liten promenad:)


JOGGINGRUNDA

Det blev en härlig joggingrunda med Maria ikväll :)

Kram!


SÅ MÅNGA GÅNGER ÄR DET

Nu har jag kollat upp hur många gånger jag varit med i vårruset och det är 5 gånger. Men inte 5 år i rad. Första året var blårandiga 2005. Sen blev det ett uppehåll till det gröna 2009. Sen dess har jag sprungit varje år. Rosa 2010, blå 2011 och 2012 lila:)


SÅ GICK VÅRRUSET 2012

Vill börja med att säga grattis till Tessan som klarade körkortet idag! Nu är det bara att köra! ;)

Ja, då var vårruset över för denna gång och som jag sa förut så ville jag ju klara under 30 minuter den här gången. Sist fick jag tiden 31.11 minuter. Och denna gång gick det lite bättre. 26.22 minuter. Dock inte mitt rekord på 5 kilometer men det är mitt rekord på vårruset. Vet inte riktigt hur många år jag varit med nu. Men det kan jag ta reda på till en annan gång och uppdatera er. Man förlorar ganska mycket tid på att ha massa folk framför sig. Det jag tycker är tråkigt är att när man startar i första ledet där det är meningen att man ska springa att det ändå är folk som går och blockerar upp vägen. Om man ska bara promenera så tycker jag att man kan ställa sig i leden längre bak. Och så står det också i papperen man får innan. Men ändå så är det många som går i bredd (blockerar) och bara pratar. Sånt förlorar man lite tid på att försöka ta sig förbi. Men är jättenöjd iallafall eftersom mitt mål var att komma under 30 minuter. När vi kom i mål fick vi såklart medalj :)

Efter loppet stod vår pickninckkorg och väntade. Vi satt på filtar i gräset och bara njöt av det goda picknincken. Det är är så mysigt att bara sitta och ta det lugnt tillsammans efter loppet. När vi kände oss klara så var det dags att rulla hemåt. Jag skjutasade hem Pernilla och Linda-Marie innan jag åkte hem. Väl hemma blev det en skön dusch :) Tack för idag tjejer! Nu är det bara att fundera på om man ska vara med i tjejmilen ;)

Har fått hem Fitness tidningen idag igen. Får se om jag orkar läsa den nu innan jag somnar eller om jag väntar tills i morgon då jag inte är lika trött :)

 







Kram och godnatt på er!

VÅRRUSET IDAG

Idag är det vårruset som gäller. Är jätte taggad! :) Men först ska jag jobba.

Hoppas ni får en bra dag!


GODNATT

Kvällsfika avklarad. Nu blir det att krypa ner under täcket och sova lite.


BILDER










TREVLIGT

Det var en väldigt trevlig kväll igår. Vi åt god mat och drack gott. Sen dansade vi natten lång :) I högklackat gick jag och Cia sedan hem till henne. Jag mår bara bra idag och är hur pigg som helst. Jag och Cia tog en fika på stan medans vi väntade på att mitt tåg skulle komma. Men nu är jag på tåget och är på väg hem.


LÖRDAG MORGON

Ja då är det lördag morgon och jag har redan vaknat. Men det är bra för jag har lite att göra idag. Ska träffa mamma på förmiddagen. Hämtar henne runt 10 sen ska vi ut och åka lite och äta lite lunch osv. Sen skjutsar hon mig till gävle där jag ska träffa Cia, senare på kvällen ska vi vidare till sara för party med brudarna :) Jättetrevligt :)
Nu har jag precis ätit frukost. Oboy med kvarnbröd till, fröig och goda :) Brukar ju inte äta bröd på veckora men nu när jag har min "äta vad jag vill dag eller inte räkna kalorier dag" så stoppar jag i mig det jag känner för :)


Morgonbild :)

Hoppas ni får en jättebra lördag, kramar till er!

GOD KVÄLL

Efter jobbet åkte jag till Ica Maxi och handlade lite. Sen åkte jag till towe. Vi pratade massor fast jag inte stannade så jättelänge. Det var trevligt att träffas en stund :) Sen åkte jag hem och började fixa inför i morgon. Och helt plötsligt fick jag ett jättefint sms. Tack så mycket vännen för dina fina ord :)

Nu ska jag ringa darling och prata lite. Han är i stugan inatt med. Saknar honom. Men vi träffas ju på söndag. För i morgon åker jag bort och träffar brudarna :)

Bilder som är knäppta för ett tag sen




Hoppas ni haft en bra fredag, kram!


GOD MORGON, GOD MORGON

Ja då var det fredag igen. Dags att ställa sig på vågen. Tänkte att jag delar med mig av det idag. Två veckor nu har jag ökat lite grann. Men idag visade vågen -0,7 kg. Och så mycket hade jag inte ens gått upp så det är ju jättebra :) Jag vet att jag säger att jag inte behöver gå ned mera. Och så är det ju. Men om jag går ned i vikt medans jag formar kroppen så är det ju så. Då är det ju fett som inte ska vara där som måste bort :)

Vaknade tyvärr innan klockan idag. Men sätter mig och tittar på en film innan jobbet :)



Hoppas ni får en bra dag, kramar!

KVÄLLSFIKA

God kvällsfika :)


IDAG

På förmiddagen städade jag och darling hela lägenheten väldigt noga. Så himla skönt att få bort allt katthår och damm. Så nu är det frächt här hemma! När vi var klara så bjöd vi hem min bror på lunch. Jättemysigt! Vi åt kycklingfilé, ungspotatis, ugnsmorötter, sås och grönsaker. Ett stort glas vatten till blev det ju också.

Efter ett tag åkte min bror hem och darling gjorde sig klar för en natt i stugan. Darling ska vara med min bror där. Så han åkte dit och jag hade inte så mycket för mig så jag tog en vända till valbo köpcentum för att kika om det fanns något bra att ha på lördag. Då ska jag vara med några fina brudar. Men det kan jag berätta mer om en annan gång. I valbo hittade jag så klart lite.
Jag köpte:
* Tröja från Lindex
* Ring från Lindex
* Linne från H&M
* Läppglans från H&M
* Ögonskugga från H&M
* Liten väska från H&M

Sen då jag hittat de fina sakerna så tog jag bilen hem igen. När jag kom hem satte jag på mig träningskläderna och åkte iväg till Löpspåret i min ensamhet. Tog en vända på 5 kilometer. det var lite tugnt men det gick bra. Klarade dock inte rekordet som jag och Nina sprang på. Sprang på 25.55 minuter idag och då jag sprang med Nina så var tiden 25.43 minuter. Men jag är nöjd iallafall eftersom jag varit förkyld. Men ska nog ner några sekunder till. Förra vårruset sprang jag på 31.11 på 5 kilometer så det jag sa då var att komma under 30 minuter året därpå. Och nu är vi snart där och hittils har jag ju klarat den tiden. Men man vet ju aldrig vad som kan hända under loppets gång ;) Man kan t ex skada sig eller kanske få håll. Men det hoppas vi inte på. Vi hoppas ju såklart att det kommer gå bra och att jag håller mig där jag är idag.

Men iallfall efter springrundan åkte jag och kollade hur grabbarna hade det i stugan. Och dom hade det bra. Var inte där så länge utan åkte hem och duscha och åt lite mat. Men nu sitter jag och bara tar det lugnt framför tv:n och laddar inför jobb i morgon.



Kram på er!

VÅRRUSET

Fick hem brev från vårruset igår:) Det är inte långt kvar nu. Den 22:a maj gäller det. Kommer bli jätteroligt:)
Ikväll var jag på prova på kväll på aloevera produkter. Det är helt underbara produkter. Synd att man inte kan köpa allt ihop ;)


JOGGINGRUNDA OCH MIDDAG

Det blev en joggingrunda på 5km med Tessan efter jobbet. Har inte joggat nu på ett tag eftersom jag varit förkyld. Men det kändes bra ändå. När jag kom hem blev det god mat. Torsk, hemmagjord potatismos, ärtor, sås och citron:) Mums!


HÄLSOKOKBOKEN

Sitter och tittar i hälsokokboken nu. Finns så mycket som ser gott ut:)


STUGAN

Vi var ju i stugan igår som jag skrev. Men appen på mobilen kronglade så att det inte gick att lägga ut bilder. Vi hade det iallafall jättemysigt. Det är hur underbart som helst att vara där. Nu är det bara för det fina vädret att stanna kvar så kan man vara där lite oftare :) Det är skönt att komma dit och bara koppla av.

Bilder från i morse




Kram

UNDERBART

Vi har det hur mysigt som helst här i stugan. Vi åkte hit ikväll och nu tar vi det bara lugnt. Vi var över och hälsade på min bror och hans familj i deras stuga för en stund sen:) Och Nu har jag öppnat en av mina gamla favoriter och det smakar fortfarande gott. Men min nya favorit fick stanna hemma;)


UPPDATERING

Söndag: Vi åkte ju på kryssning och vi hade det jättetrevligt. Vi åkte och bara hade det bra. Vi bodde i en fin hytt och åt god mat. Vi fick frukost upp på hytten så himla mysigt.


Elvis glad att komma på båten


Hytten


Hytten


Gäst toan


Toaletten


Bubbel badkar


Duschen


Goda jordgubbar som väntade


Så gott


Fint


Lite av utsikten


Löparbanan


Frukost på hytten


Frukost på hytten

Måndag:
Åkte vi på båten och kom tillbaka till stockholm. Åkte därefter tillbaka hem.

Tisdag-torsdag: Då var det dags att jobba. Har tyvärr inte tränat något eftersom jag inte varit helt kry. Ont i halsen, hosta och snuvig. Nu börjar det bli lite bättre iallafall.

Fredag: Vägde mig idag och blev väldigt glad när jag såg att jag bara gått upp 0.1kg. Trodde jag gått upp mycket mera eftersom det blivit mycket godsaker nu på resan.

Hoppas ni får en bra fredag, kram!

NU SKA VI HA DET BRA

Blev inget bloggande igår. Det har hänt lite saker men det är alldeles för privat för att dela med mig av. Det blev tyvärr ingen springrunda igår med Tessan. Hade ont i halsen och hade lite feber på kvällen.
Men idag är jag piggare och känner inte av halsen. Började dagen med en härlig promenad. Sitter nu på bussen på väg till Stockholm. Vi ska på kryssning med familjen och bo i en suiet :) Nu ska vi bara ha det bra!


ONT I HALSEN

Har börjat få ont i halsen:( Vill inte! Äter halstabletter och dricker te nu så det blir bättre. Hoppas jag är bra i morgon så jag kan springa med Tessan som planerat.
Sitter och tittar på ishockey med darling och Tobbe. Sverige och Norge spelar, än så länge leder Sverige. Hoppas det fortsätter så :)

Ha en trevlig kväll!


GOD MORGON

Tidigt uppe för en morgon promenad med darling. Tyvärr regnar det men det var skönt iallafall. Nu har det börjat gått över till snö men hoppas det blir regn igen. För vill verkligen inte ha snö! Nu sitter jag och äter gofrukost som består av lätt À-fil, müsli och te :)
Hoppas ni får en bra dag trotts vädret!


GLÖMDE

Glömde berätta att jag fick jättefina saker av fina Nina när hon kom till mig. Hon hade köpt lite saker när hon var utomlands. Tack så mycket underbara vän! <3


REKORD

Min underbara vän Nina följde med på springrunda ikväll. Och vad vi sprang! Så himla skönt! Vi klarade rekordet på 5 kilometer rundan ute. 25.43 minuter! Så himla bra! Inne på bandet springer jag på 25:34 minuter. Tack gumman för idag!


DET ÄR SÅ SKÖNT

Skickade sms till Maria då jag kom hem och frågade om hon ville följa med till ulvsta och springa 5 km och det ville hon. Det var så himla skönt att springa idag igen! Vill bara fortsätta! Det blir en runda i morgon också :) Tack Maria för att du följde med mig!
Kram!


WEDNEYSDAY MORNING

God morgon! Sitter och äter frukost nu och tittar på skilda världar under tiden:) Det ser ut som om det kommer vara fint väder idag också, skönt! :)


DET SOM HÄNT IDAG

Idag blev det ett besök i Valbo. Det fick bli lite shopping :) När jag kom hem så tog jag med mig Tessan och åkte till Ulvsta och tog en springrunda på 5 km. Så himla skönt! Jätte taggad på vårruset nu:)


RSS 2.0