TILL OCH FRÅN JOBBET

Imorse skulle jag ta bussen till jobbet. Stod och väntade ca 30 minuter men ingen buss sågs till. Tur som jag hade, hade darling bil eftersom han hade jobbat inatt och skulle åka till skolan direkt efter det och han hade inte hunnit åkt än så han och Tobbe åkte över Sandviken och skjutsade mig. Dom skjutsade mig till Linda. Jätte snällt. Sen gick jag och Linda till jobbet tillsammans:) Tog bussen hem ikväll, den var lite sen men inte alls som i morse. När jag var hemma bytte jag kläder och gick över till Towe på födelsedagsfest/inflyttningsfest. Var där inte alls länge eftersom jag ska jobba imorgon. Men tack för att jag kunde komma en liten stund iallafall. Och hoppas du får en toppenkväll!

Nu har jag halvsovit i soffan en stund så nu är det dags att förflytta sig till sängen, tar med mig darling också :)


BUSS TILL GYMMET

Tog buss till jobbet idag. När jag åkte hem så åkte jag med bussen till gymmet i stället för hem ;) Blev mycket kondition idag. Sen blev det en rask promenad hem i snövädret. Tro det eller ej men det var jätte härligt med att avsluta med en promenad när snöflingorna föll :)


IGÅR KVÄLL

Igår var jag ledig och gjordelite olika saker. På kvällen bjöd vi Hanna och Tobbe på tacos och fika. Sen åkte vi vidare till Sandviken på bandy. Där träffade vi även på Linda, Emelie och Micke. Matchen gick tyvärr inte så bra. Det blev förlust men vi hade det väldigt trevligt iallafall:)


JUL HOS OSS

Idag har det blivit jul hos oss :) Pyntat i hela lägenheten. Bytt gardiner, dukar, tvättat fönster, dammat, tagit fram ljusstakar, tomtar, dammsugit och torkat golven mm. Jag vet att det är lite tidigt men vet inte riktigt hur jag ska hinna med annars. Tycker om julen så mycket så det spelar ingen roll att vi är en vecka tidig. Det är jättemysigt! :)

Godnatt på er!


LÖRDAG

Jobbade några timmar idag och sen tog jag, Linda, Micke och Emelie oss till Gävle. Mötte darling på en Gävle buss så åkte vi alla tillsammans till fina Sara. Där blev vi bjudna på god mat sen blev det lite party. Micke och Micke kom också men lite senare. Så ikväll var det tre stycken Micke på samma fest:) haha!

Blev en roligt utgång sen också och vi avslutade med att gå och äta på mc Donalds ;) Sen kom vår hämtning. Så nu är vi hemma och har faktiskt varit det ett tag men är ganska pigg men ska släcka lampan och försöka sova lite innan det är dags att vakna igen :)

Tack för en super kväll!


FREDAGSTRÄNING

Det var skönt med ett träningspass på en fredag kväll vid gymmet. Och det var inte bara jag som var där. Det var faktiskt fler än vanligt, roligt. :)

Nu är det film mys med darling innan det är dags att sova :)
Johan Falk, barninfiltratörerna :)


TORSDAG IGEN

Var ganska trött ikväll men ett härligt boxpass gjorde mig piggare :) Alltid så himla skönt att få ta ut sig så mycket!

Måste slänga in ett stort grattis till min fina vän Cecilia som har namnsdag idag <3 Grattis gumman!


HÄRLIGT MED LÖPNING UTE

Träffade min underbara vän Nina ikväll. Vi hade bestämt att träffas och ta en löprunda. Det var så himla skönt att springa ute. Får en sån energi av att vara ute. Roligt med sällskap också :) Sen stannade hon och åt middag med oss. Darling hade gjort en jättegod svampsoppa. Det blev över så jag kommer få en jättegod lunchlåda i morgon, super! :)

Tack underbara vän för ikväll <3


HALVMARATHON PÅ BAND

Idag tänkte jag ta mig ut och springa en längre runda men tittade ut och det såg så dystert ut. Så tog mig istället till gymmet och tänkte prova på att springa milen på bandet. Eftersom det var ett tag sen jag sprang så långt så var jag osäker på vilket tempo jag skulle hålla. Men började på 10 km/h så höll jag det tempot. Efter 5 km kände jag att det gick så bra så började tänka om jag skulle prova på 2 mil eller varför inte 2,1 som halvmarathon är. Men jag tänkte att får se hur jag känner mig efter milen. Jag kom till milen och kände att jag orkar fortsätta. Den ända jobbiga tanken som kom var att jag hade lika långt kvar innan jag var klar. Så bestämde mig för att jag kör så länge jag orkar. Jag kom till 1,5 mil och kände att jag orkar fortsätta men börjar kännas i benen. När jag kommit till 1,7 börjar det verkligen kännas i benen men tänkte att om jag klarat så här långt så måste jag klara hela vägen till 2,1 mil. Så jag fortsatte. Sista kilometern så ökade jag tempot tills jag kom upp i 11,5 km/h. Det var första gången jag sprungit så långt. Tiden blev 2 tim 6 min 37 sek. Är nöjd med det eftersom det var första gången. Måste mäta en runda ute som jag kan köra och då vill jag klara det på 2 timmar. Eller strax över, bättre än idag vill jag iallafall :) Men nu vet jag iallafall att jag klarar springa så långt. Roligt! :D

Godnatt på er!


FRUKOST

God morgon! Sitter och äter god frukost i lugn och ro :) Min frukost består idag av lättfil, krispiga havrekvadrater med smak av blåbär och linfrön. Dryck till är grönt te med smak av mint. Det är inte min favorit på te men det gå helt klart att dricka :) Har även i en skvätt mjölk i.

Nu ska jag fortsätta att äta min goda frukost :)


TANKA

Innan jag åkte hem från jobbet ikväll var jag tvungen att tanka bilen så att jag kunde ta mig hem. Det är något som jag inte tycker om att göra. Tanka! Det kostar ju så mycket också. Försöker att tanka fulltank då jag tankar så slipper jag tanka allt för ofta ;) Kanske är dags att börja ta bussen. Hehe.

Det blev iallafall ett härligt besök vid gymmet då jag kom hem. Roligaste träningspasset idag, löpning och mage. Klarade rekordet på 5 km på bandet. Blev 25.13 min :)

Godnatt!


SÅ BLEV MIN HELG

Då är det inte så många timmar kvar på den här helgen. Jag har haft en mycket trevlig helg.
Fredag
Fyllde år så då hade jag tagit semester. Kl 17 bjöd vi pernilla, robert, linda-marie och Sara på middag. Vitlöksbröd med egengjord tzatsiki och  salsa blev det till förrätt. Huvudrätt blev det fläskytterfilé med potatisklyftor, svampsås och sallad till. Efterrätten serverade vi vaniljpannacotta med flädermarinerade hallon. Allt var supergott! Till maten blev det Per Morbergs röda vin. Kl 19 kom mina andra gäster då det var dags för födelsedagsfest. Jag tog det lugnt men hade det superroligt. Jätteroligt att så många kunde komma. Tack alla ni som gjorde min dag/kväll toppen! Är supernöjd med min födelsedag :)
 
 
Lördag
Var det att kliva upp i ganska bra tid. jag gjorde i ordning frukost så min darling och mina vänner som övernattade här fick något i magen. Sen blev det att fixa i ordning här innan familjen kom och firade mig. Det blev mycket fika och väldigt mysigt när hela familjen från min sida och även darlings sida kunde komma :) På kvällen åkte jag och darling in till gävle för att gå på bio. Vi såg Breaking Dawn part 2. Den var verkligen jättebra :)
 
 
Söndag
Jag och darling tog en resa till valbo och började med vår julklappshandling. Så skönt att vi nu är halvvägs klar :) När vi var på hemmaplan igen så bytte jag om till träningskläder och åkte på basketträning. Det är verkligen superroligt! Synd att det inte varit så många på träningarna nu, så det kommer läggas ned nu. Men får se om jag/vi tar oss till gävle i stället och lirar :) Det vore ju roligt! Blev tacosmys ikväll. Gott!
 
             
 
Det var min helg. Nu blir det att krypa ned i sängen. Godnatt!

DET VAR BARA ATT SLÅ

Då har jag fått helg och den började jag med ett härligt boxpass! :) Det var så härligt! Det var bara att slå! När jag kom hem blev det dusch och äta en supergod svampsoppa som darling gjort :)


TACK

Igårkväll fick jag besök av min fina vän Nina. Hon gratulerade mig för jag fyller år i morgon och hon kunde inte komma då :) Jag fick en jättefin burk som det står te på och ett par jättefina örhängen. Tack så jätte mycket vännen <3 Vi pratade en massa innan hon åkte hem :)


MORGONPROMENAD I MÖRKRET

Kl 5.00 stod jag utanför Marias dörr. Vi hade planerat in en morgonpromenad. Det blev en runda på strax under timmen. Det var mörkt och blåsigt men hur skönt som helst :) När jag jag kom hem blev det god frukost!
Ha en bra dag alla!


ETT SNABBT BESÖK

Blev lite stressigt ikväll. Åkte till svärmor för hon skulle hjälpa mig med en sak. Sen skyndade jag mig att slänga om till träningskläder. Blev ett kort besök vid gymmet :) Sen blev det en god räksallad när jag kom hem :)


GYMPASS FÖR ARMARNA

Det blev ett pass på gymmet ikväll. Armarna fick jobba! :) Skönt!


TRÄNINGSPASS SÖNDAG

Det blev ett härligt träningspass ikväll. Löpbandet och mycket mage. Jag var ensam på gymmet kanske var det för att det är söndag, inte vet jag. Riktigt skönt var det iallafall att få svettas :) Blev såklart stretch efter mitt pass. När jag kom hem blev det en god proteinshake som slank ned :) Sen blev det dusch och darling åkte på sin träning. Får äta middag då han kommer hem :) Nu ska jag försöka fixa lite saker här hemma som jag inte kommer hinna i veckan.
 
Bild före och efter träningen :)
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

DET BLEV EN MYCKET TREVLIG KVÄLL

Det blev en jätte trevlig lördagkväll igår. Jag hämtade Hanna strax innan kl 18 sen åkte vi till Tobbes stuga/hus. Där väntade grabbarna. När vi kom dit så har dom tänt machaller i en gång. När vi kommer in får vi fördrink. Hanna visade mig runt. Det var hur fint som där. Sen satte vi oss till bords och vi blev serverade toast med skagenröra och vitt vin till förrätt. Jag älskar skagenröra! Sen när grabbarna gick ned till köket och fixade så satt jag och Hanna kvar och pratade. Efter en stund kom även Jonas och Linus och gjorde oss sällskap. Sen blev det huvudrätt och då fick vi lamm, rostbiff, potatisgratäng, två såser (kantarellsås och nån pepparsås) och rött vin till. Det kallar jag god mat! :) Sen satt vi och hade det jätte mysigt med lugnt musik i bakgrunden och pratade tills det var dags för efterrätten. Hjortronspannacotta, åh så gott det var! Fick te och kaffe till :) Efter vi ätit supergod trerättersmiddag så spelade vi TP. Jag och Linus var i samma lag. Det var nära att vi vann men nära skjuter ingen hare ;) hehe!
 
Måste tacka Tobbe och darling för supergod mat och trevlig kväll! Och även er andra för en trevlig kväll!
 
Till frukost/lunch idag blev det massor olika gott! Jag hade tur, det fanns skagenröra kvar sen igår så det fick det bli för mig och lite annat :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr glömde jag min kamera i går så tog bilderna med mobilen. Det var mörkt och jag har fortfarande skyddsplasten kvar så därför är bilderna suddiga. Men hoppas det går bra att titta på dom ändå ;)
 
Kram kram!

SNART

Gick bra att jobba. det var fart hela tiden så dagen flöt bara på :) Men Snart ska jag åka och hämta Hanna. Det kommer bli en super mysig kväll!


MORGON

God morgon! Nu är det dags att kliva upp :) Idag är det jobb som gäller. Sen ikväll så ska jag bort. Vi ska vara vid tobbes stuga. Tobbe, Hanna, darling och jag. Grabbarna åkte dit igår och vi tjejer åker dit ikväll. Det kommer bli middag mm. Mysigt! Får kanske uppdatera om det sen ;)

Ha en bra dag nu!


NU ÄR DEN MIN

Igår fick jag hämta ut min nya mobil på posten. Jag är jätte nöjd med den! Är så glad att jag slipper bli tokig varje minut som jag blev på den andra . Den är så fin :)


BOX

Idag hämtade jag Maria efter jobbet. Sen var det dags för fight ;) Det var box idag. Hur skönt som helst! Tack för dina smällar vännen! ;)

Nu är jag hemma och är nyduschad måste stoppa något i magen nu. Den skriker: Jag är hungrig! ;)


TREVLIG ONSDAGKVÄLL

Blev lite hemma träning ikväll. Sen blev det tacos och titta på senaste Johan Falk filmen. Organizatsija karayan. Den var bra, snart kommer det en till och självklart ska jag se det också:) Trevligt med en sån här onsdags kväll :)
Nu säger jag snart Godnatt :)


MIN LEDIGA DAG

Skjutsade darling till tåget i morse och eftersom jag varit ledig idag så åkte jag då direkt till gymmet. Där blev det kondition och magträning med hjälp av vikt. Sen åkte jag hem.

Hemma blev det dusch, städning och lunch. När allt det var klart åkte jag och hälsade på Johanna. Var så längesen vi sågs så det var roligt att träffas en stund. Innan jag åkte hemåt så åkte jag och hälsade på farmor när jag ändå var på den sidan om byn. Var jätte mysigt att träff henne:)

Sen var det dags att lösa en sak med gymkortet. Står och betalat på actic men jag kommer inte in på gymmet. Så det ska vara löst nu. Får kanske prova i morgon om jag kommer in nu :) Åkte hem sen iallafall och tog lite mellanmål:)

Blev en sväng att hälsa på mamma och pappa också. Får försöka hinna med så mycket som möjligt då man är ledig :) Där blev det mycket prat så det blev att jag stannade ganska länge.

När jag kom hem eller då jag var på väg till lägenheten så ser jag att Towe stod vid tvättstugan så knackade på där så vi pratade en liten stund. Men sen var det dags att laga middag. Jag började men darling tog över och jag satte igång med att städa kylen. Fy vad äcklig en kyl kan bli! Blä! Men maten blev iallafall supergod. Kycklingfilé, egengjorda potatisklyftor, sås och lite sallad :)

Nu har darling åkt och tränat och jag sitter och tittar på ps i love you. Har aldrig sett den så tänkte jag skulle göra det. Hittills är den bra :)


LÖPNING TILLSAMMANS

När jag kom hem ikväll följde darling med mig på en löprunda. Alltid trevligt att springa tillsammans :) det kändes när man andades att luften var kall. Så det blev lite jobbigt att springa men det gick bra ändå :) Nu ska jag läsa lite tills jag somnar. Får se hur mycket jag hinner är väldigt trött ;)
Godnatt!


LITE SHOPPING

Var in till gävle och valbo idag. Var in på stadium outlet och kikade efter en jacka. Hittade en men var lite osäker på den så köpte den inte. Köpte istället 2 tröjor och strumpor där :) Kikade lite på jackor på stan också men hittade ingen där heller som sa klick. Åkte därför vidare till valbo och tittade och klart det finns jackor men ingen som sa klick där heller. Men jag kanske får sänka mina krav på jackan ;) Var in på HM en sväng också för hade ett presentkort där. Hittade en jättefin kavaj som jag köpte, fick lägga till bara 99 kr :) När jag kom hem så gick jag över till Towe en sväng  och pratade lite . Sen cyklade hon iväg och handlade och jag gick hem igen. Tänkte köra lite träning här hemma nu. Lite mage och armar kanske ;) Hade tänkt att träna basket men blev inte så.
 
 
Ha det bra så länge! :)

TRERÄTTERS

Vi var förbi Sandviken en sväng ikväll. Och det var tänkt att jag och darling skulle äta där senare. Men vi ändrade våra planer och handlade lite på Ica Maxi och åkte hem och lagade trerätters middag istället :) Vi hyrde också en film. Johan Falk, Alla råns moder. Den var bra :) Till förrätt blev det iallafall surdegsbaugette med vitlökssmör och turkisk youghurt med peppar. Huvudrätt blev det rostbiff med klyftpotatis, svampsås och sallad. Dryck till blev ett glas rött. Efterrätten blev väldigt enkel men supergod. Glass och varma hallon :) Tack darling för en mysig kväll! <3


JAG

Jag på gymmet idag :)


BRA MORGON

Så himla skönt det var med morgon promenad och så himla trevligt! :) Mötte jättemånga trevliga människor på min promenad. Alla som jag mötte sa något till mig antingen hej eller godmorgon. Sista personen jag mötte sade god morgon, god morgon! Jag svarade lika. Då sade han pigg och nykter med ett glatt leende:) Absolut svarande jag :) Sen när jag var tillbaka var det att fortsätta med tvätten som jag började med precis innan jag gav mig ut. Sen blev det frukost i mellan tvätten. Nu är det bara lite saker som ska torka innan allt med tvätten är klart :)


ROLIGT ROLIGT

okej okej, nu är det två roliga saker jag har att berätta.
1. Jag ska ut och resa! Jag ska åka till London och det blir min allra första utlandsresa. Eller jag har varit i Tallin men det räknar jag inte. Det blir iallafall min första flygtur. Och jag ser så mycket fram imot den här resan! Jag kommer åka med Linda-Marie och sara. Men det är ett tag kvar tills vi åker, det blir i påsk och det är alltså i mars. Så det är ett tag kvar men är så himla taggad! Kommer bli super roligt! Vill att det ska blil Mars nu ;)
 
 
2. Jag behöver verkligen en ny telefon! Jag har nu en iphone 3GS och den har jag haft ca 2½ år och nu är den verkligen på sluttampen. Så fort jag har under 70% batteri så kan den lägga av hur som helst. Och när den lägger av kan det ta ett tag innan jag får igång den. Och när jag får igång den har jag nästan inget batteri alls. Men jag har annars varit nöjd med min iphone.Men nu är det som sagt verkligen dags att inskaffa sig en ny. Så till det roliga! Jag har beställt en Iphone 5, den vita modellen. Så längtar tills den kommer så jag slipper krångla med den jag har. Vet inte hur många gånger om dagen jag blir galen på den, haha! Ne nu är det bara att vänta :)
 

RSS 2.0