MORGON SOLEN

Klev upp och laddade med en celsius och lätt kvarg med lite fun light i blandat. Sen gav jag mig ut på en löprunda i morgon solen :) Hur härligt kan det bli?

Ha en bra dag alla!


TREVLIG HELG

Har haft en sån bra helg! I fredags efter jobbet åkte jag till Gävle och träffade underbara Cia. Vi gick och åt mat vid Interpool sen gick vi vidare till biografen där vi såg senaste Johan Falk filmen. Kodnamn Lisa. Riktig bra film! När jag skulle åka hem ville jag se den igen, hihi ;) Tack för en super trevlig kväll!

Lördag var det dags för jobb igen och det gick bara bra. Efter jobbet åkte jag till mina föräldrar och fikade. Där var även min brorson och hans mamma Saana :) Min bror, darling och några vänner till dom har varit i stugan med några vänner hela helgen :) Men iallafall efter vi fikat och pratat en massa så åkte jag till tågstationen för att hämta underbara Nina. Vi åkte och handla lite mat som vi sen lagade. Vi tittade på film och pratade massor :) Hon åkte hem idag. Tack så jätte mycket för i helgen gumman! Vi ses snart igen :)

Kl 13 idag träffade jag Nathalie och vi körde ett pass på gymmet:) För mig blev det fokus på ben och mage. Började på bandet (5km). Sen körde jag lite maskiner. Klarade även 118 kg i benpress :) Avslutade med massor av magövningar på mattan. Grymt jobbat idag Nathalie! Tummen upp!

Nu blir det att titta på bandyfinalen! :)


LÅNGLÖPNING

Mätte upp en sträcka igår som var lika lång som halvmarathon. 2.1 mil var det och det tog mig 1 timme och 58 minuter. Hoppas det kommer gå lika bra då det verkligen gäller :) Målet då är iallafall under 2.05 tim. Men hoppas såklart på samma tid som gårdagen ;)

Idag känner jag träningsvärken i benen men var ut på morgon promenad så nu känns benen mjukare :)

Ha en fin dag!


TREVLIG KVÄLL

Idag har jag haft en ledig lördag. På förmiddagen tog jag en löprunda i kylan. Det blev även ett besök hos mamma och pappa på dagen.

Då jag kom hem blev det massa städning och lite förberedelser för ikväll. Ikväll bjöd vi två av våra fina vänner på middag. Våra underbara vänner Daniel och Cecilia. Vi åt god mat och pratade massor. Vi tittade på melodifestivalen tillsammans. Till det hade vi doppat jordgubbar i choklad och toppat med vit choklad. Så gott! Efter melodifestivalen blev det massor med prat, darling och Daniel slumrade till och jag och Cecilia satt uppe en lång stund och bara pratade en massa roliga och intressanta saker :) men nu är klockan ganska mycket så vi tänkte väl vi skulle försöker slumra lite vi med. Tack så jätte mycket för ikväll, fina vänner :)


TVÅ PASS

Det fick bli två träningspass idag. En löprunda på drygt 4km i morse innan jobbet. Och efter jobbet blev det ett besök vid gymmet med brudarna, Kristina och Nathalie :) Jag började med Löpbandet 5 km sen körde jag vidare med ben. Klarade 109 kg i benpress som jag inte klarat förut. Kul! Men som avslut blev det massa mage :) Kvällens pass kommer nog kännas i morgon och det gillar vi :D Tack för ikväll tjejer!

Nu blir det läsa lite ur Runnerś world innan jag somnar! Godnatt :)


DET NÄRMAR SIG

Nu har jag inte uppdaterat på länge så kände att det kanske är dags för ett inlägg igen :) Håller fortfarande i med träningen. Halvmarathon börjar närma sig, 2 månader kvar. Har börjat med lite längre sträckor nu inför det. Förra veckan sprang jag 16.4 km en dag och det gick jättebra. Så ska försöka mäta upp en lite längre sträcka så jag närmar mig samma distans som halvmarathon :) Det är lite mer löpning nu på schemat än tidigare men varierar fortfarande träningen :) Ikväll blev det ett pass med Kristina vid gymmet. Körde löpning (5km), ben och lite mage. Avslutade med 1 km i högt tempo. Klarade mitt rekord på 5 km (24.03 min). Hoppas på under 24 min nästa gång :)

Nu säger jag godnatt och ha det bra så länge :)


RSS 2.0