SJUK

Har inte skrivit på ett tag för jag inte har orkat. På tisdagskväll kände jag av halsont och på onsdagen blev jag hemma från jobbet. Vaknade då med 39 graders feber, halsont och huvud värk. Orkade ingenting:(  Så det blev vila hela dagen. 
Torsdagen hade febern sjunkit lite grann men var väl egentligen inte helt 100 men gick till jobbet ändå. 
Idag fredag så är jag väldigt pigg men känner av lite huvudvärk och konstigt nog lite i örat. Vem vet kanske hänger det ihop. Har lite smått ont i halsen också. Men huvudsaken är att jag är pigg. Då orkar jag jobba :) Sitter på jobbet nu och har lunch ska snart ut och jobba igen :)  

Hoppas ni får en bra fredag! Kram/A. 

ROLIGT

Besökte gymmet efter jobbet. Körde milen. Fick en bra tid, en tid som jag har försökt att komma tillbaka till. Så det var jätteroligt :) Det blev linssoppa med darling när jag kom hem. Så himla gott! Skulle nästan kunna äta det varje dag :) 

Just ja, glömde berätta att jag hämtade ut ett paket vid Ica innan jag åkte hem. Har beställt Johan Falk filmerna. Så nu är alla mina :) 



Nu har jag satt mig bekvämt i soffan och tittar lite på tv innan det är dags att sova :) Ha det bra så länge! /A. 

EN MÅNAD TILL JULAFTON

Snart är denna helg över. Veckorna går super snabbt. Jag menar idag är det bara en månad kvar till julafton. Igår när darling var till stan och träffa gamla klasskompisat så var jag hemma. Hade planerat att bara mysa ned mig i soffan men kom och tänka på att första advent är nästa vecka och jag jobbar massor så kommer inte hinna julpynta. Så satte igång med det igår. Men eftersom vi snart flyttar så blev det bara byta gardiner, dukar, ljusstakar och sätta fram några tomtar. Sen blev det filmmys tills darling kom hem igen. 

Idag har jag umgåtts med Familjen nästan hela dagen. Har varit jätte mysigt. Nu när darling skulle åka och träna så åkte jag hem. Ny myser jag med Findus och Maja (katterna)  istället :) 


Söndags kram! /A. 

TRÄNING EFTER JOBB

Det snöade idag när jag kom till jobbet. Mysigt, men tyvärr blev det ju plusgrader  igen så det smälte ju bort. Får hoppas att det snart kommer lite snö som får ligga kvar :) 


Hämtade Saana efter jobbet och vi åkte vidare gymmet och träffade tjejerna Kristina och Nathalie. Det var mycket folk idag så inte många Löpband lediga. Så det fick bli 5 km rodd för mig.  Mina händer gör ont nu. Sen blev det någon magövning och efter det 1km löpning och lite mer mage. 



Efter dusch och mat i magen så ska jag nog gå och sova. Inget bra på tv iallafall ;) 
Godnatt! /A. 


BRA DAG

Så himla skönt att ha varit ledig idag. Sov ut i morse och det känns som en evighet sen jag gjorde det sist. Sen blev det frukost i lugn och ro framför Björn bröder 2. 

När den slutade förberedde jag mig för en löprunda ute. Såg att det var kallt ute så blev på med varma kläder. Benen frös lite ändå. Men var så himla fint och härligt ute så det blev en milrunda. När jag kom in igen blev det lite magövningar innan jag hoppade in i duschen. 

Efter lite fix och jag var i ordning så åkte jag vidare till 85 års kalas. Mammas faster fyllde år. Blev bjudna på mat och fika. 

Nu ikväll åkte jag in till Gävle för jag och darling hade bestämt för att gå på bio. Vi såg andra hungergames filmen. Den var bra men ville att den skulle fortsätta i några minuter till :) Efter filmen åkte vi till Daniel och Cia men det var bara Daniel som var hemma. Jag fick födelsedags present. Tack så jätte mycket fina ni! Vi hade även beställt salami av Daniel så hämtade det också. 

Men nu är vi på väg hem över. Så snart blir det att krypa ned under täcket. 


Kram/ A. 


HEJSAN!

Dålig uppdatering, jag vet det. Men tänkte bli duktig ;) Det som har hänt sen sist är mer kalas. Jag fyllde år i lördags så det blev party på kvällen med vänner och firande med familjen på söndagen. Fick jätte fina presenter. Tusen tack alla!! :) 


Det har även blivit mycket träning. Gymmet har fått många besök av mig. Men kände för en löprunda ute ikväll så drog med Kristina på en 5 kilometers runda. Jätte skönt ute fast det endast var 1 grad. 



Nu börjar det bli sent. Har tittat på fotbollen och paradise hotel. Så nu är det kväller. Godnatt på er! /A. 


KALAS, KALAS...

.. och kalas :) . Ja igår (söndag) blev det massa kalas. Vi firade först min bror som fyllde år. Sen gick vi vidare till darlings syster och mamma och firade dom eftersom dom också har fyllt år. Efter det stack darling och träna men direkt efter hans träning blev det ett kalas till. Fina Hanna har ju fyllt 30 år så blev att fira henne också :) Det var en trevlig dag att få träffa så många :)

Var ganska trött idag men ändå skönt att börja arbetsveckan. Det gick bra på jobbet, sen åkte jag till gymmet då jag slutade. Hade en sån j...a träningsvärk i ljumskarna och baksida lår efter gymmet igår morse. Men körde ändå milen ikväll. De 3 första kilometrarna kändes värken men sen blev jag varm och det gick mycket bättre. Stannade kvar en stund då jag tränat klart för att stretcha ordentligt. Men känner att jag ändå har massa träningsvärk nu efteråt. Haha, jaja så kan det vara! 


Ne, nu ska jag stänga av lampan och krypa ned under täcket. Kram på er! /A. 

EFTER VILA

Vila från träning igår. Inte äns en promenad. Det var faktiskt skönt. På kvällen åkte vi till mina föräldrar på kalas. Vi firade min pappa och morbror som fyllt år. Mycket folk var där. Jättetrevligt! 

Idag har det blivit en löprunda ute. Det var ett tag sedan jag sprang ute nu. Har blivit mycket på band eftersom det är så mörkt ute när jag kommer hem om dagarna. Men idag blev det iallafall en löprunda ute men dock bara 4 km. Men det var riktigt skönt. Flåset var lite högt men det kändes ändå jättebra. Andades in kall luft så det kan vara därför. 

När jag kom in blev det massa mag övningar så nu spänner det lite i magen. Skönt det ;) Ne men nu är det dag för en dusch innan jag blir för kall. 




Kram på er! /A. 

RSS 2.0