BÖRJAR BLI KALLT IGEN

Frost ute i morse. Kallt men ändå jätte skönt med promenad. Såg 2 st rådjur när jag var ute. Så fina :) 

Ikväll blir det inget gym för mig. Vi stänger kl 20 idag på jobbet. Sen tar det ju en stund att ta sig hem. Men jag skulle vilja ta ta en kvällspromemad innan läggdags. Men får se i kväll hur jag orkar med. :)




Hoppas ni får en bra torsdag, kram! /A. 

ANNAN DISTANS

Så skönt att slänga sig i soffan efter man tränat! Tränade på gymmet ikväll också. Det blev 7 km på Löpbandet. Lite annorlunda distans än vad jag är van vid. Är ju oftast 4km, 5 km eller 10km jag brukar köra. Men efter jobbet på väg till gymmet tänke jag på att det kunde vara lite roligt att ändra lite. Det gick bra men det kändes i kroppen efter gårdagens mil. 

Efter Löpbandet blev det 2km rodd. Det var jätteskönt att avsluta träningen med att ro lite. :) Innan jag åkte hem så blev det stretch. Kände att jag verkligen behövde det. Värkte i fram och baksida lår. Men blev lite bättre efter stretchningen :) 



 
Snart blir det att trycka på röda knappen på dosan för att sen lägga mig och sova. Åh vad det kommer bli skönt! Godnatt på er!  :) /A. 

PSYKISKT

Löpbandet fick jobba ikväll på gymmet. Åkte dit direkt efter jobbet. Det fick bli milen. Kändes tungt ikväll men eftersom jag hade ställt in mig på milen så fick jag inte ge upp;) Tror det mesta är psykiskt då man ser på Löpbandet hur långt man har kvar. Känns annorlunda att springa ute. 

Men nu är jag hemma och har duschat och ätit. Sitter just nu i soffan med darling men känner att jag kanske ska gå och göra kväller snart.  


Godnatt på er!! /A. 

HÖGBO

Då var det måndag igen! I helgen har jag varit ledig och ändå gjort massor. Nu  har måndagen gått och det var dags för jobb igen. Efter jobbet åkte jag till högbo och träffade Linda. Vi tog en härlig promenad och pratade! Åkte hem efter det.

 Darling och jag åt lite mat och tittade lite på tv. Men jag fick ont i huvudet så la mig i sängen istället. Ska försöka sova nu så kanske huvudvärken  försvinner :) 

Godnatt på er! /A. 

BANDY SAIK-VÄSTERÅS

Stannade kvar i stan efter jobbet. Jag och darling åkte och titta på bandypremiären, Saik-Västerås. Jag är inte jätte hemma på hur reglerna är i bandy men vissa saker gjorde domarna fel. Som tex råkade stå i vägen för spelarna utan att blåsa av. Men men. Rätt lag vann, Saik. Så det var ju kanon! 


Ne, nu är jag trött. Dags för att sova! Godnatt mina vänner! /A. 
 

DATE MED

Blev en träningsdate med Saana ikväll. Jag hämtade henne efter jobbet och då åkte vi till gymmet. Jag körde 5 km på Löpbandet. Kändes väldigt bra idag. Jag hade kunnat öka mera än vad jag gjorde men blev lite osäker på hur mycket jag skulle våga öka. Sen blev det två magövningar och 2.1 km på motionscykeln. 

Nu har jag varit hemma en stund men känner nu att jag börjar bli ganska trött. Sov dåligt natten till idag så hoppas det blir mer sömn inatt :) 


Godnatt på er! /A. 

NYA TIGHTS

Har beställt nya träningstights. Beställde från sportamore. Under armour var märket, har aldrig använt det förut. Men det verkade som att dom skulle vara bra. Dom skulle passa bra under hela året. Då det är varmt eller kallt. Fick iallafall hem dom idag.

Så ett pass på gymmet med Nathalie fick bli invigning för dom tightsen. Först 3 km på band som uppvärmning. Sen fick magen och ryggen jobba. Körde både maskiner och övningar på matta. Det blev mest på matta. Härligt pass! Tightsen kändes väldigt bra, lite spändare vid benen och rumpa och lite lösare i midjan, men att dom ändå satt kvar. Precis som jag vill ha det. Jätte sköna! Ska träna med dom på i morgon också :) 


/A. 

IGÅR KVÄLL OCH NU PÅ MORGONEN

Hej!
Var ganska trött igår på grund av det trista vädret så ett pass på gymmet gjorde susen. Tränade med Kristina och Nathalie. Jag började med 5 km på Löpbandet sen blev det olika magövningar innan jag var klar. 

I morse blev det en morgon promenad. Det var inte lika halt och kallt idag som igår så det var skönt. Nu blir det att fixa lite här hemma innan det är dags att dra  sig mot jobbet. Hoppas ni får en bra dag! 


/A. 

FARTFYLLD KVÄLL

God kväll! 
Det blev snabbt till gymmet efter jag slutade. Var inställd på att köra milen på bandet. Och så blev det! Tyvärr var det ett tag sedan jag körde milen nu. Har blivit många 5 kilometers. Med tanke på det så är jag nöjd med tiden ändå. Blev 55.23 minuter. 

Direkt då jag tränat klart så blev det snabbt hem och hämta upp darling för att åka och skriva på hyreskontrakt. Jätte roligt! Vi ska nämligen flytta vid nyår. Det kan hända att vi får flytta in tidigare så det vore ju toppen :) 




Men nu är vi hemma igen och börjar bli dags för att sova. Jobbdag i morgon :) Godnatt på er! /A. 

EN TREVLIG KVÄLL IGÅR

Igår kom några fina vänner och firade min darling eftersom han fyllde år i måndags. Vi åt mat, drack gott och hade det jätte trevligt. 

Linda och Micke sov kvar så idag har vi tagit en promenad på drygt 4 km. Jätteskönt i det fina vädret :) 


Tack för igår!! /A. 

TREVLIGT SÄLLSKAP

Tränade med Nathalie och Kristina på gymmet ikväll. För mig blev det uppvärmning på bandet, 3 km blev det. Sen blev det överkropp i ca 30 min. Som avslut körde vi mage tillsammans på mattorna. I ca 15 min. Härligt pass! 

Tack för ikväll tjejer, snart ses vi igen :) 


/A. 

DENNA MORGON

Hej och god morgon! 06.15 gick jag ut för att promenera. Det regnade lite och det var mörkt. Om det skulle vara så att snön kommer snart så blir det säkert lite ljusare. Men det räcker med lite snö, tycker jag ;) 

Nu har jag varit hemma en liten stund och sitter nu och äter en god frukost. Den består av en blåbärssmothie och te. Smoothien är gjord på färska blåbär, naturell yoghurt, lite mjölk, kokos, kanel och lite vanilj. Jätte gott!!




/A.

LIKNANDE GYMBESÖK

Besökte gymmet idag igen. Körde liknande pass som gårdagen. Det blev först 4.1 km löpning, sen blev det 3 km rodd och avslutade med 1 km löpning. Kändes bra! :) 

Nu sitter jag nyduschad och mätt i soffan och funderar på att förflytta mig till sängen i stället. Är ganska trött. 


Godnatt på er! /A. 

LEDIG DAG

Klev upp ganska tidigt idag och åkte till underbara Stina. Skulle vara där kl 8 men blev några minuter sen för var tvungen att skrapa rutorna på bilen. Börjar bli kallt nu så får nog börja med att lägga skyddet på rutan så jag slipper skrapa;) Men när jag kom till Stina så tog vi en härlig promenad med hennes söta hundar. Så himla härligt trotts kylan ;) Efter promenaden gick vi husesyn i hennes hus. Sen tog vi bilen till trillin och åt lite frukost där och pratade massor. 

Efter det skjutsade jag hem henne och jag åkte vidare till gymmet. På gymmet blev det 4 km på bandet sen ca 15 minuter på roddmaskinen. Inte så långt pass men ett härligt! Blev ett Ica besök innan jag åkte hem och duscha. 
 

Nu ska jag snart gå och hämta Elvis (brorsonen) på dagis. Så ska vi ha lite roligt! 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! /A. 

MYSIG MORGON

Min morgon började med att göra i ordning frukost till darling. Han fyller år idag så han fick frukost på säng och lite paket. 

Efter ett litet firande gick jag ut på promenad i mörkret. Jätte härligt! När jag kom hem igen blev det titta lite på tv med darling innan han åkte till jobbet. 




Nu lite fix innan det även är jobb för min del. Hoppas ni får en bra måndag! /A. 

TREVLIGT

Jag sov vid mina föräldrar inatt för darling var ute på andra roligheter :) Vi hade det jätte mysigt!

Åkte till gymmet med Saana idag. Körde ett pass på bandet och avslutade med ca en kvart på roddmaskinen :) 

Funderar på att snart ta en promenad i fina vädret :) 


/A. 


LÖRDAG

Då var det lördag :) Ska alldeles strax gå in till jobbet. Efter jobbet är det helg och då ska jag åka till mina föräldrar. Mysigt! 


Hoppas ni får en bra dag! /A. 


CYPERN

Hej! Dålig på att uppdatera. Det som hänt sen sist är att jag varit i Cypern i en vecka. Sen blev jag förkyld men har jobbat. 

I Cypern hade vi det jätte bra! Vi hade fint väder nästan hela tiden. På tisdagen regnade det ca 1 timme men sen sken det upp och blev fint igen :) 

Vi har gjort lite olika saker. Lite kortfattat. Flugit med fallskärm efter en båt, åkt katamaran, snorklat, tittat på klippor, badat, solat, tränat lite och shoppat mm. Hade en väldigt bra vecka! 

När jag kom hem blev jag förkyld men är nu på bättringsvägen. Ingen halsont längre. Bara lite snuva i mellanåt. 




Idag har jag haft ledig dag. Så varit till Gävle med Saana och Bella. Har även varit på gymet med Saana. Och nu är tvättmaskinerna igång så ska väl kila ned dit igen och se om det är dags att lägga i nytt ;) 


Kram! /A. 

RSS 2.0