MYS

Ser ut att bli en fin dag idag. Det hoppas vi på :) Efter jobbet igår åkte jag till Linda. vi åt tacos och tittade på dom två första snabba cash filmerna. Och Vi pratade massor under tiden. Ikväll blir det att gå på bio på den tredje filmen. :) Men först ska jag åka till jobbet :) 


Ha en bra lördag! /A. 

KVÄLLENS FIX

Det blev lika pass ikväll som igår men minus magträning. Det kändes bra :) När jag kom hem blev det dusch så klart. Sen blev det massa fix inför helgen och nästa vecka. 

I helgen ska jag jobba och efter jobbet umgås ned Linda hela helgen. Så var ju tvungen att packa till det. Sen var jag tvungen att packa resväskan inför nästa vecka eftersom jag ska åka till Cypern på måndag. Och eftersom jag ska vara hos Linda hela helgen så hinner jag ju inte packa då ;) När jag packat så åkte vi och lämnade katterna hos darlings föräldrar så slipper dom vara ensam i helgen. Sen nästa vecka kommer dom vara hos mina föräldrar. 





Men nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova! Godnatt på er! /A. 

JUST DO IT

Haft en ledig dag idag. Den började jag med att kliva upp tidigt för att tvätta. När tvätten var klar åkte jag och hälsade  på mina föräldrar en sväng. Det var bara mamma som var hemma. Men vi pratade massor och fika lite. Sen skulle hon börja göra i ordning sig för jobb så då tog jag och åkte till gymmet. 


På gymmet fick Löpbandet jobba. Det blev 10.0 kilometer. Det kändes bra idag men jag kände även att jag är ovan att springa på band. Men jag gjorde det :) Efter jag sprungit så gick jag på bandet i 5 minuter, just för att varva ned lite. Men sen var det dags med övningar för magen. Körde massor så det känns lite nu :) Avslutade med mycket stretch, så hoppas jag inte är så stel i morgon :) 


När jag kom hem igen blev det att städa och laga mat tills darling kom hem från jobbet. Lax i ugn och grönsaker i ugn. Gjorde även en liten sallad av gurka och tomat och i den blandade jag i lite vinäger och citron peppar. Gott var det! 

Darlings kusinbarn fyller idag så efter då vi hade ätit så åkte vi på kalas. Men nu är vi hemma och har myst ned oss i soffan och tänt lite ljus :) Känns som att det hänt mycket idag! :) 

Godnatt på er! /A. 

REGN

Det regnade så mycket igår kväll så jag och darling tog bara en kort löprunda. Det gick bra det också. :) 


/A. 


IGÅR OCH I MORSE

Dålig uppdatering sen i fredags. Men iallafall igår blev det löpning med darling. Det kändes bra i kropp men flåset låg lite högt. Men annars en bra runda :) 



I morse blev det en morgon promenad och det kändes jätte skönt att komma ut. Nu har jag tagit det lugnt en stund, ska åka till jobbet snart :) 



Ha en bra dag! /A. 

MORGON LÖPNING

God morgon! Idag började jag dagen med lite yoghurt innan det blev en kort löprunda. Dusch och fix innan det blev pannkaka till frukost 2 :) Nu blir det lite lugn och ro innan det är dags att ta sig till jobbet :) 


Hoppas ni får en bra fredag! /A. 

EFTER JOBBET

Hem efter jobbet idag som vanligt. Sen följde darling med på löprunda. Det är alltid så roligt att få sällskap :) När vi var tillbaka hemma blev det träna mage och  som avslut stretch :)


/A.  

GYM

Gjorde ett besök vid gymmet idag då jag varit ledig. Började med 5 km på Löpbandet. Måste säga att det är skönare och lättare att springa ute än inne på band. Men kommer nog bli mycket löpning på band i vinter om det blir mycket snö. Men iallafall efter Löpbandet så blev det massor av överkropp. Känns mycket i armarna nu kan jag säga! Och som avslut blev det massa stretch. 

Det var supervarmt inne på gymmet så höll nästan på att svettas ihjäl ;) Men det är ju superskönt att svettas då man tränar! :) 


/A.

TJEJMILEN 2013

På lördag morgon åkte jag och darling till Gävle och träffade Cia och Daniel. Vi åkte till stationen tillsammans och tog bussen mot Stockholm. När vi kommit fram till huvudstaden gick vi till hotellet och checkade in. Vi bodde på radisson blu royal Viking. Jätte mysigt hotel! Vi gick till rummen och bytte om till löpkläderna. Sedan gick vi till Nina och Martin som också skulle bo på samma hotell. Vi åt mat sedan var det dags att ta sig till gärdet för att springa tjejmilen. Där var det massa brudar. Vi letade på vår startgrupp och peppade varandra. Och där gick startakottet :) 

Vi sprang i våra egen takt. Löpningen kändes jättebra. Hållning och flås. Det som kändes mindre bra var att man var tvungen att fokusera mycket på vart man kunde springa. Så det blev väldigt mycket sick sack. Det hade man inte behövt om alla hade läst på skyltarna. Stod skyltar att gå till höger! Alltså om man ville gå skulle man hålla till höger. Det var många som som gjorde motsatsen. Så det var synd att man inte kunde trycka ifrån som man ville. Men kan inte begära att det ska gå fullt så bra då det är så pass mycket folk. Klart det blir trångt då det är över 33000 personer. En riktig rolig löpfest! Men hade hoppats på en tid som var 55 min men blev 56.14 min. Får vara nöjd med en förbättring från förra året :) Förra årets tid var 58.36min:) 

Efter loppet åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss klara för lite mer roligheter. Vi gick ut och åt god middag och drack gott till. En jätte trevlig lördag hade vi! Tack alla ni inblandade! 

På söndag morgon var vi lite seg men med god hotellfrukost i magen så ändrades det. Vi tog en vända på stan innan det var dags för oss att åka hem igen. En helt underbar helg med super fint väder! :) 

Ska nog snart anmäla mig till nästa års tjejmil också för att förhoppningsvis hamna i en tidigare startgrupp:) 

Nu är det en ny vecka igen och det innebär jobb i två veckor sen en veckas semester i cypen! :) Hoppas ni också haft en bra helg och en bra start på veckan!



/A. 

VILKEN HÄRLIG MORGON

Idag var det en sån morgon som var helt underbar! Inte alltför kallt, solen på väg upp och frisk luft. Är riktigt pigg nu efter promenaden!

Nu är frukosten intagen och eftersom jag blev så pigg så tänkte jag plocka lite här hemma innan det är dags att åka till jobbet :)
Ha en underbar torsdag! /A.


TRÄNINGSKLÄDER

Var ut på stan på lunchen idag. Var även ut igår. Var ute efter löpartights som sitter tight vid låren. Jag blev rekommenderad ett par asics. Dom satt bra både lår och rumpa. Jag köpte dom idag. Fick jättebra hjälp vid teamsportia!

När jag kom hem provade jag en löprunda på 10 km med tightsen på. Dom kändes jättebra! Gjorde min bästa tid för i år. Förhoppningsvis är jag snart vid förra årets tider :)

SNART ÄR DET TJEJMILEN! :D
/A.


VACKER MORGON

Igår träffade jag Nina igen och vi tog en runda på 10 km. Det gick jättebra!

I morse då jag vaknade tog jag en morgon promenad. Det var bara 1 grad ute. Jätte kallt men det var jätte härligt. Solen hade börjat visa sig och den trängde sig genom dimman som låg som en täcke över åkern :)
Ha en bra dag! /A.


HELGEN

Det var hälsans dag här i byn igår. Trevligt! Dom hade även 10 km lopp. Men jag deltog inte. Känner att jag kan vänta till att springa lopp till nästa helg. Blir väl att köra milen ändå nu början på veckan. Sen kastade jag lite i en basket tävling. Jag satte 2 av 3 så vann nyckelring och vattenflaska :) Det var även crossfit och några gladiatorer var med.

På kvällen åkte vi till Gävle till Sara som hade inflyttningsfest. Sen utgång på det. Tog det lugnt igår med tanke på loppet som är nästa helg. Tack för en trevlig kväll!

Idag börjades det lugnt här hemma. Åt frukost i lugn och rå. Sen blev det en kortare löprunda på drygt 4 km. Var tungt idag och då ville jag inte pressa mig för mycket och köra längre vända. Sen fick vi besök av darlings mamma. Men nu ska vi alldeles strax åka till mina föräldrar en sväng. Ikväll ska darling på innebandy träning och för mig får vi se vad som händer :)

Ha en fortsatt trevlig söndag! /A.


RSS 2.0