MIN RYGG

Igår kväll var jag till kiropraktorn. Jag var sné och spänd. Allt kom nere från bäckenet och gick uppåt. Kände mig lite små yr efteråt. Inte så konstigt efter allt knakande ;) 

Idag har jag också känt mig lite konstig. Lite snurrig i huvudet och öm i nedre delen av ryggen. Men blev lite bättre på efter middagen. Men vågade ändå inte riktigt ge mig ut på löprunda trotts att jag har fått klartecken att jag får. Men eftersom jag fortfarande är öm blev det istället en promenad :) 

Känner att det bara blir bättre och bättre iallafall så hoppas att det fortsätter så :) 


Men nu är det dags för mig att sova tror jag. Ska kliva upp lite tidigare i morgon! Godnatt!
/A. HOPPAS HAN KAN GÖRA NÅGOT

Igår blev det ingen träning. Var så trött och hade ont i nacken. Idag känner jag mig bättre i nacken. Så idag började dagen med en löprunda på 5 km. Men sista km fick jag håll. Aj aj säger jag bara! Sen körde jag även lite mage! 

Jag har haft ont nedre delen av ryggen ett tag nu så därför ska jag åka till kiropraktorn ikväll och se om han kan göra något. Ska även nämna nacken som jag hade ont i igår. Så hoppas jag att jag sen blir mega rörlig på mina löprundor ;) 

Ha en bra dag alla! /A. 

PROMENAD

Dagen har börjat med morgon promenad. I lurarna hade jag Nina! Alltid lika roligt att prata en massa! :) 


Ha en bra dag! /A. 

AVSLUTAS MED TÄNDA LJUS

Kvällens pass tillbringades på gymmet. Där fick benen jobba! Uppvärmning på löpbandet. Sen blev det massa övningar för benen. Efter den styrkan körde jag några intervaller på bandet. Avslutade med någon magövning innan det blev stretch. Så skönt och svettigt! :) Denna kväll får avslutas med tända ljus och ha det lite mysigt! /A. 


ÅTERHÄMTNING

God morgon. Ingen uppdatering sen midnattsloppet. Inför midnattsloppet hade jag några veckor som jag skötte mig extra noga med kost, sömn och träning. Denna vecka har blivit som en återhämtnings vecka. Med lite lugnare träning (återhämtnings rundor) och inte fokuserat så mycket på kosten. 
Men nu är det dags igen att ladda, inför tjejmilen och då blir det mer fokus igen :) 

Igår kväll blev det en nykter fest för mig. Trotts att jag var nykter så hade jag jätte trevligt! Åkte hem ganska tidigt, var hemma ca 00.15. :) 

Ne, nu är det dags att kicka igång denna dag. Med lite frukost! :) 


Ha en bra söndag! /A. 

MIDNATTSLOPPET

Nu är vi hemma efter en super trevlig helg i Stockholm. Igår var det ju midnattsloppet som jag har sett fram imot så länge! Verkligen ett jätteroligt lopp! Super härlig bana! Rekommenderar det! 
Kroppen var jätte taggad! Så det gick jättebra. Fick tiden 54.17. Tror det är årets rekord.

Efter loppet åkte vi till Matti (Saanas pappa som också var med och sprang) i Vaxholm. Det blev lite nattmat och bastu innan vi gick också la oss. Tack för allt det här var super roligt! 


/A. 

SUSHI

Sista jobbdagen för denna vecka är gjord :) En lugnt kväll har det blivit och god sushi har jag fått i mig. Nu är det bara sova som gäller innan dagen jag sett fram i mot länge börjar! 


Godnatt! /A. 

INGEN MER LÖPNING

Ingen mer löpning inför midnattsloppet. Det blev istället en rask promenad med Saana ikväll på 6,75km :) Väldigt trevligt!  

Nu är det bara ladda inför lördag. Dricka och äta bra. Även sömnen är dunderviktig! 


Godnatt på er! /A. 


GOD MORGON

En morgon promenad med Nina i lurarna! Jag tror hösten är på väg. Fin morgon men kyligt. Jag tycker det är lite skönt och mysigt att hösten är på gång. Har haft en sån fin sommar och haft mycket roligt för mig så är nöjd. Men hoppas vi ändå får en fin höst också med solsken :) 


Ha en bra dag! /A. 


DÅ GÄLLER DET

En 5 km runda fick det bli ikväll. Kändes jättebra! Och jag kunde trycka ifrån under hela rundan! :) 

Nu är det inte långt kvar, på lördag är det midnattsloppet som gäller! Har aldrig sprungit det loppet så ser mycket fram emot det :) 


Godnatt! /A. 

LÖPNING

Kl 9 i morse gav jag mig ut på en mil runda. Det hade redan börjat bli varmt men det fläktade så det gick bra. De två sista kilometrarna började benen kännas lätta så jag kunde trycka på lite extra. Tiden blev 54.45 min. Glad att det gick bra fast vi har sådan värme:) 
Massa vatten när jag kom in! 


/A. 

GODNATT

Efter en trevlig kväll med grillat och fika hos darlings föräldrar så är det dags att sova! :) 


/A. 

HERCULES

Jag och darling åkte till Gävle igår kväll. Vi åt mat på brända och sen blev det bio. Vi såg Hercules. Jag tycker den var bra, vi båda var nöjd med filmen :) 


/A. 

ROLIGT

I morse blev det en promenad innan frukost. I lurarna hade jag underbara Nina. :) 

Efter jobbet idag tog jag och darling sällskap genom en löprunda som var en mil. Jätte trevligt att springa ihop :) 


Godnatt på er! /A. 

TRÄNING FÖRE JOBB

Ledig förmiddag idag. Börjar jobba kl 13 idag. Så idag blev det en löprunda före jobbet. 5 km blev det. När jag kom in igen så fick även magen jobba sig igenom lite övningar.


/A. 

BLOMBUKETT

Jobbade halv dag idag. När darling kom hem hade han med sig en vacker Blombukett till mig :) 


/A. 

SOM VANLIGT IGEN

Nu har 2:a veckan efter semestern börjat och nu börjar det bli som vanligt igen :) 

I fredags träffade jag Nina som kommit hem från usa. Med sig hade hon en Victoria's secret påse men fina saker. Tack så mycket fina vän! :)

I lördags sov sötaste Elvis hos oss. Självklart hade han alla sina mjuka djur med sig :) vi hade det jätte mysigt! 


Efter dagens jobb blev det en 8 km löprunda. Trotts värmen kändes det bra idag. Härligt! :)


/A. 

RSS 2.0