TIO KILOMETER

Så himla roligt! Gjorde rekord på 10 kilometer på band idag. 51.03min :)


Kommer sova gott inatt! / A. 

HELGEN

:) 






:) /A. 

LÖPNING OCH BEN

Gymmet fick besök av mig ikväll. Körde 5 km på löpbandet och det blev även massa benövningar. Så nu känner jag mig ganska mör i benen :)  
Ordentligt med stretch innan jag åkte hem, får se hur benen mår i morgon ;) 


Godnatt på er! /A. 

INTERVALLER

Det blev ett härligt träningspass idag. Blev först en härlig löprunda på ca 4 km. Sen stannade jag vid lekparken där det finns en backe. Där körde jag några backibtervaller. Sprang upp och joggade nedför. Sen promenad hem :) 




Godnatt på er! /A. 

MORGON PROMENAD

I morse bet det lite i kinderna på promenaden. -4 grader.  Är det bara jag som tycker att det är lite skönt med hösten? :) Får klä mig lite varmare bara ;)




/A. 


HÖSTEN ÄR HÄR

Idag har det varit ganska kallt. I morse på promenaden var det noll grader. Ikväll då jag åkte hem från gymmet var det -1 grad. Hösten är här och jag gillar det. Den ända nackdelen är att det blir mörkt så tidigt. 

På gymmet ikväll körde jag armar, mage och rygg. Uppvärmning och nedvarvning blev det bandet. :) 

Förlåt för dålig bild. 

/A. 

ETT NYTT REKORD PÅ BAND

Eftersom det blåst så otroligt mycket idag kände jag inte för en löprunda i motvind. Så därför blev det en tur till gymmet istället och där fick löpbandet jobba. Ett nytt rekord på 10 kilometer. 51.37 minuter :) Jätte roligt! Blir bara mer och mer  motiverad! 


Nu blir det att krypa ned i sängen. Så då säger vi väl godnatt! :) /A. 


HELGEN

Japp, då var denna helg över. I fredags besökte jag Johanna och grattade henne eftersom hon fyllt år. Och även passade jag på att löra känna hennes son som blivit drygt 3 veckor :) Mys! 

På lördagen kom Bella och Elvis hit och skulle vara hos oss till söndagen. Eftersom föräldrarna skulle på bröllop :) Då fick vi passa på att ha det mysigt :) 

På söndagen gick vi till lekparken. Bella sov men Elvis och jag lekte en massa :) kvällen blev lugn när dom åkt hem. Blev ju att städa, hehe! Hade inte heller någon motivation att träna då det var så regnigt. 

Idag har vi måndag igen. Blåsigt väder som bara den! Men men hade bestämt en telefon träff på en promenad  med Nina. Då vi börjat prata började vi bara garva! Knäpp vi är som går ut i det här vädret! Blåste ju nästan bort! Men måste ändå säga att det var mega skönt att komma ut och bli pigg :) 

Nu är det snart dags att åka till jobbet och sparka igång denna arbeta vecka! :)




Ha en bra dag! /A.  

TACK FÖR IKVÄLL

Ikväll har jag träffat underbara Nina! Vi tog en härlig kvälls promenad och sen gjorde vi i ordning en enkel men god middag. :) pratat massor som vanligt! Älskade vän! <3

Har glömt att meddela att ett till lopp är bokat. Den 22 november är det ett tunnellopp som är 10 km i Stockholm. Ska bli spännande att springa ett lopp så pass sent på året. 

Har även lite planer på att ge halvmaraton en chans till. Göteborgsvarvet är i maj. Skulle vara superroligt att vara med där. Men funderar fortfarande. Men känner mig ganska säker på att vara med på halvmaran i Stockholm nästa september. Är så taggad! Roligt att utmana sig! 

Från årets tjejmil! 

Dagens middag.

Dagens middag. 

Tack Nina för en jättetrevlig kväll! 
/A. 

NYA TRÄNINGSKLÄDER

Ikväll invigde jag mina nya casall löptights och Nike t-shirt genom 5 km löpning. Även några magövningar blev det :) Älskar mina nya casall <3 





/A. 

TJEJMILEN 2014

Ni vet att jag skulle springa tjejmilen och nu är det gjort! :) i lördags kl 13.20 gick min start. Jag hade startgrupp 4b. Alltså ganska långt fram men det var ändå ganska tjockt med folk i början. Tyvärr blir man då lite irriterad då man inte kan springa i den takt man vill. Men efter nån kilomet då tunnades det ur lite och jag kunde trycka på och hålla den hållning jag ville. När sista km började var jag väldigt trött men eftersom det bara var en kilometer kvar så är det bara att trycka till det sista. 

När jag var i mål kände jag att jag hade gjort mitt bästa. Jag var väldigt trött så att jag till och med jag visade tårar. Men jag var väldigt glad! Jag gjorde mitt personliga rekord på 10 km. Jag hamnade på 52.22 minuter. Det är så roligt! För drygt 2 veckor sedan låg jag på 54 min. Jag har aldrig gjort ett person bästa på tjejmilen. Så jag hade inget speciellt mål förutom att få bättre tid än förra året. Det var något på 56,... 

Det gick bra för båda tjejerna jag var där med! Så jävla duktiga båda två!! Grymt jobbat tjejer!! 

Efter loppet åkte vi tillbaka till hotellet gjorde oss i ordning. Lite senare gav vi oss ut för att fira med att äta god mat och dricka gott! 







Tack för den här helgen tjejer. Den kommer jag leva på länge! /A. 

HANDLA

Handling efter jobbet igår ;) Jordnötssmöret var slut hemma så det var det bästa köpet! :) 




/A. 

GOD MORGON

Började med morgon promenad idag. Pratade med Nina under tiden :) vi pratade massor om tjejmilen! Är så taggad inför det. Men måste hålla lite i tyglarna :) 


Ha en bra dag! /A. 

REKORD

Sist jag skrev var det om min rygg. Ryggen har blivit mycket bättre men känner väl av ibland. Men inte alls som förr.

Idag har jag invigt mina nya löpskor som jag köpt. Genom en milrunda. Jag är så glad för jag hade en förbättring på 1 min 14sek. Så nu är mitt rekord på 10 km 52.58 min :) och om det beror på skorna eller att jag bara blivit bättre det vet jag inte ;) Men glad är jag! 


Ladda inför tjejmilen på lördag! :) Godnatt på er! /A.

RSS 2.0