SISTA APRIL

Efter jobbet blev det snabbt hem och hämta darling och packning. Sedan åkte vi mot underbara stugan. När vi kom hit gjorde jag lite eld i spisen.

Så småningom så fick vi besök av darlings föräldrar och syster. Min pappa kom också på besök tyvärr jobbade mamma så hon kunde inte följa med. Men vi grillade och åt tillsammans.

Efter dom åkt så spelade jag och darling spel en stund här i lugnet, tills vi hör massvis med högljudda smällar. Då får vi syn på de vackra fyrverkerierna som glimmar som guld över sjön. Vi tittar en lång stund.

Det var en liten stund sen dom slutade smälla fyrverkerier. Nu tar vi det bara lugnt och lyssnar på spisen som sprakar. Kanske är det dags att lägga in något vedträ igen så det inte blir kallt.

Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig sista april. Var försiktiga bara så ni inte skadar er ikväll när ni tänder raketerna;)

Kram på er! /A.


GOD MORGON, PROTEIN

Gjorde i ordning en protein shake. Svepte den och gav mig ut på en löprunda nu på morgonen!

Proteinet jag använder är ett protein från fitnessguru med smak av yoghurt och kiwi. Jag blandade det med vatten och den är super god :) Kan även blanda med mjölk men det har jag inte provat än.

Om du är ute efter ett bra och samtidigt gott protein så prova det från fitnessguru. Finns många olika smaker. Gå in på deras hemsida så hittar du allt dom har där.

Nu är det dags för mig att ladda om för en arbetsdag. Ha en bra dag idag nu mina vänner! / A.


UPPDATERING

Okej, ja nu var det alldeles för längesen jag uppdaterade. Men allt är iallafall bra med mig.

Mycket fokus på löpningen nu inför två lopp som är nu i maj. 4:e maj är det halv maraton (2,1mil) och den 23:e är det vårruset (5km). Ser fram emot båda loppen.

Eftersom halv maraton är på lördag så får jag försöka lägga upp träningen på så bra sätt som möjligt den här veckan , så jag inte tränar för mycket så jag blir för trött då det gäller. Eller träna för lite så jag tappar en del av konditionen. Och så klart att försöka tänka på kosten så jag får i mig tillräckligt med energi så jag håller mig pigg :)

Ska bli bättre på att uppdatera i bloggen nu! :)
Ha det superbra alla! Så skriver jag snart igen! /A.


RSS 2.0