TREVLIG VALBORG

Nu sitter vi och väntar på Micke och jenny. Johanna är här redan och gud vad vi skrattar, haha :)
 




Hoppas ni får en trevlig sista april=)

GODNATT

Tänkte bara slänga in ett godnatt =)



Kram!

ONT I BENET

Igår var jag och Thomas ute och joggade en längre vända än vad vi brukar. Och när det inte var så jättelångt kvar ramlar jag. Jag gjorde illa benet, vi gick ca 200 meter sen sprang vi igen. Gjorde ont men det gick. Är på jobbet idag så det går bra men gör fortfarande lite ont. Men det går över. Ne nu är lunchen slut. Kramar!

SKÖNT MED EN JOGGINGRUNDA

Det blev en joggingrunda när jag kom hem från jobbet. Thomas följde också med, roligt när vi kan jogga tillsammans:) det är så skönt att jogga. Idag var det lättare att springa än dom dagar då det varit varmt. Men klagar absolut inte på värmen, den vill jag ha. Man vänjer sig att springa i värmen också:) men iallafall när vi var hemma efter vår joggingrunda så gjorde vi mat och sedan åt vi. Vi pratade och tog det lugnt en stund. Sen hoppade jag in i duschen. Och nu är det dags för att sova. Det är ju en dag i morgon också. Godnatt kramar!

SOMMARVÄRME I APRIL

Imorse var jag och thomas ute på joggingrunda. Sen gjorde vi oss klar och åkte sedan till elvis, johan och saana. Vi har varit med dom hela dagen. Först åkte vi till våra stugor. Sen åkte jag och saana och elvis hem vill dom medans johan och thomas var kvar i stugorna. Jag, saana och elvis var ut på promenad så elvis skulle somna och det gjorde han efter ett tag. Sen solade jag och saana medans han sov. Och vi blev solbrända. Tänk att det bara är april och ändå är det som om det vore sommar. Riktigt sommarvärder har det varit i påsk. Hoppas det håller i sig. Jag fick en liten solbränna men den påbörjades igår :) Men måste ha solkräm så man inte bränner sig alltför mycket :)





Tack så mycket för idag!

JOGGINGRUNDA

God morgon! Nu är det mitten på påskhelgen så måste passa på att önska er glad påsk innan den är över :) Har nyss varit ute på en joggingrunda. Det var jätteskönt men jobigt. Men klarade hela vägen och det är bra :) Om det inte blir för sent ikväll så tar jag nog en till joggingrunda då också. Vi ska till thomas föräldrar ikväll på middag så får se hur länge vi blir där :)



Sent igår kväll började jag och thomas mublera om i sovrummet. Haha! Det blev faktist ganska bra. Får se om jag lägger ut bild sen. Men bara kanske ;) Ne nu måste jag äta lite frukost så jag orkar med dagen :)

Ha en trevlig Söndag!

BESÖK HOS TANDLÄKAREN

Min dag började med ett besök hos tandläkaren. Där gick det bra. Mina tänder var jättefin. Fortfarande inga hål, jag har aldrig haft hål i en tand förutom en mjölktand som jag tappade för längesen:) skönt det! Mina visdomständer växer rakt och det är ju bra. Många får ju problem med dom men inte jag, inte än iallafall ;) två stycken har börjat komma upp så dom måste jag borsta väldigt noga. Kostnaden blev 300:- men skulle egentligen Kosta 600:- men fick 300:- av försäkringskassan. Vet inte hur det funkar men så var det i allafall. Efter besöket hos tandläkaren åkte jag hem och tog det lugnt en stund sen åkte jag till jobbet. Och där är jag nu. Har lunch men ska snart fortsätta jobba. När jag slutar så ska jag åka till åshammar till släktningar. En av dom har blivit pappa så ska kika på bäbisen:) Ne nu måste jag ringa ett samtal innan jag går ut och jobbar:) kram!

KVÄLLSPROMENAD

Har nyss varit ute på promenad med johanna. Vi pratade massor, det är bra att rensa luften. Johanna är fortfarande här men ska snart åka hem. Och jag måste väl sova snart eftersom det är jobb i morgon.


Blev ett kort inlägg. Tack johanna för sällskapet.

Kram!

GRATTIS ELVIS 1 ÅR IDAG

Idag är det inte vilken dag som hellst. Utan idag är det Elvis 1 årsdag. Tänk att tiden går så fort. Jag fattar inte. Hans dag ska firas med tårta och paket massor av paket :) Jag ska bara åka till jobbet först, sen ska jag på kalas och fira världens sötaste grabb.



Grattis Elvis 1 år idag!

ÄR PÅ VÄG ÅT RÄTT HÅLL

Nu måste jag sova egentligen men tänkte slänga in ett inlägg innan. I dag var det dags för vägning. Och jag hade gått ned 0,8 kg :) Roligt att det går åt rätt håll. Det var en bra början på dagen :) Jag har varit ute på kvällsprommis också, jätteskönt :)

Ne hinner inte skriva mera nu men kanske hinner klämma in lite i morgon, fast i morgon blir det mycket, men får berätta det i morgon. Hehe :)



Natti natti!

DENNA KVÄLL

När jag slutade för dagen så åkte jag direkt hem till Johan och saana för att hjälpa pappa att vara barnvakt till söta Elvis. Johan jobbade och saana var på ett träningspass (zumba). Var inte där så länge. Men när saana kom åkte jag hem och även pappa. När jag kom hem så bytte jag kläder och Thomas följde med på promenad. Vi gick en halvlång promenad, så skönt att komma ut nu när det är vår i luften:) När vi var hemma igen så tittade jag som vanligt på mcLeods. Och Thomas bakade bröd som vi ska äta i morgon. Han är duktig min darling <3 Men nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Thomas är fortfarande uppe och pysslar. Hehe gohjärta! Ne usch vad jag jäspar, dags att sova nu. Nattinatti!

PÅ JOBBET

Tänkte slänga in ett lite snabbt inlägg innan jag går och fortsätter jobba. Är somsagt på jobbet och har haft lunch nyss eller den är slut om 5 min. Jag åt falukorv, stelt paprika, tomatsås egengjord, grönsaker och råkostsallad och ett glas vatten till. Ne nu måste jag skynda mig så jag är tillbaka i tid. Kram kram

KVÄLLER

Vi åt korvstroganoff till middag sen gick vi ut på promenad med johanna. Hon hade hennes mammas hund med sig. Så söt men rädd. Nu sitter jag, thomas och tittar på McLeods daughters och äter lite kvällsfika som består av te och en hårdsmörgås. Mums!

Om ni inte har lagt märke till det så har jag bytt utseende på bloggen. Men det har ni ju sätt. hehe. Den här gången så klarade jag det i stort sätt helt själv. :) Börjar lära mig. Ne nu ska jag fortsätta att kika på mcleods. Sen blir det sova.

Nattinatti!


ELVIS HAR LÄRT SIG GÅ=)

Igår tvättade jag bilen och städade den så den blev jättefin. När jag skulle fram på byn så ser jag att det har regnat inatt och att bilen inte alls är ren längre. Men får tvätta av den en annan dag då jag har mer tid.
Igår var jag även till lilla elvis som har lärt sig gå. Han är jätteduktig. Sötnosen!

Titta på elvis! Han går!

Men man måste ju vila i mellanåt

Och äta lite också så man orkar springa runt :)

Och äta lite till :)


BORLÄNGE

Idag hade vi det trevligt i Borlänge. Det blev lite köp. Jag köpte Niketröja från Stadium, en stålring från en smyckeaffär, en plånbok från en väskaffär, puder från hm (Loreal true match), jeansleggins från gina och ett mobilfodral från telia.

Igår och idag var det ju marknad i sandviken. Så jag gick ut på lunchen igår och kikade. Hittade en väska som jag köpte.



Ne nu ska jag snart sova. Natti natti!

FÅNGAD AV EN STORMVIND

God morgon! Jag har nyss varit ute på promenad. Man kan verkligen säga att man blev fångad av en stormvind. Det blåste jättemycket. När jag kom vid öppna fält typ åkrar då blåste man ju nästan bort. När jag kom till ett ställe började det tilloch med flyga stenar. Det kan ju bli farligt när det blåser för mycket. I torsdags blåste det ju också jätte mycket. Träd som blåste ned osv. Usch farligt! Det är ändå skönt ute idag trotts att det blåser. Vindarna är faktist varma. Det är väl bra?

Ne nu ska jag göra mig klar. Vi ska åka till Borlänge till kupolen snart. Jag har min lediga dag idag så skönt. Den kommer vi tillbringa i borlänge. 

Bilden ej tagen idag.

Ha en trevlig dag!

EFTER JOBBET

När jag kom hem ikväll efter jobbet så tog jag och grannen maria en joggingrunda. Jätteskönt. Vi höll ett jämnt tempo hela vägen. Vi sprang lagom fort. Inte för snabbt och inte för sagta. Det var jätte skönt. När vi kom tillbaka sa maria att jag skulle vänta lite, så jag följde med in till henne. Hon gav mig jättefina promenadstavar. Tack så jätte mycket. Jag blev jätteglad. Jag hade tänkt jogga i morgon bitti men kanske blir promenad med mina fina stavar i stellet ;) Tack så jätte mycket Maria!

Sen när jag kom in till mig så hoppade jag in i duschen. När jag var klar så var thomas klar med maten. Vi åt gott och drack gott. Nu sitter vi vid tv:n, vi ska titta på film (gone in 60 seconds).



Ha en trevlig kväll!


EMD

Är vid Konserthuset i gävle med Johanna. Hon bjuder mig på emd konsert:) mysigt. Tack så jättemycket!

RSS 2.0