STREET DANCE

Nu var det ett tag sen igen men ni kanske vet varför. Jag ska försöka att börja uppdatera lite oftare igen.
jag och thomas har hyrt film som vi nyss tittat på. Street dace heter den, en bra film faktist. Den handlar om: 

Carly och hennes crew har just avanserat till finalen i storbritaniens största streetdance-tävling när deras ledare jay lämnar gruppen. De står plötsligt utan träningslokal och paniken sprider sig. Genom en tillfällighet kommer carly i kontakt med rektorn för en av stadens högst rankade balettskolor. Helena tycker hennes elever saknar pasion och kännsla i sin dans och erbjuder carly och hennes crewträningsmöjligheter på skolan mot att de lär baletteleverna streetdace. Två skilda världar kolliderar. Utan att egentligen ha någonting gemensamt, mer än kärleken till sin respektive dansgengre, måste det bägge dansgrupperna hitta något sätt att sammarbeta för att kunna vinna. Och resultatet förvårnar alla....



Dom som gillar dans, tycker jag borde se denna film.

Nu ska jag snart göra kväller. Natti!

EN FÖDELSEDAG SOM JAG INTE TÄNKT MIG =(

Nu är det som så att jag inte har skrivit på några dagar. Det är på grund av att det har hänt en massa runt om mig. Speciellt en dag. Många vet redan men många kanske heller inte vet.

Den 16/11 fyllde jag 20 år. Den födelsedagen blev inte som jag hade tänkt mig. Min morfar har bott på sjukhuset ganska många dagar, för att han inte mått så bra. Eller så bra, han har inte mått bra alls. Han var så dålig att vi var tvungna att vaka över honom. Jag var till och med, med en natt. Men natten mot min födelsedag ville jag vara hemma. Så mamma och saana var där istellet.  

Den 16/11 började min dag med att jag fick frukost på säng. Sen gick morgonen snabbt. Morfar blev sämre, jag skulle åka in till sjukhuset men var inte säkert att jag skulle hinna. När jag står och skrapar rutorna på bilen ringde min telefon. Jag blev helt stel ,jag visste nästan innan jag svarade vad det gällde. Saana berättade beskedet att morfar har lämnat oss. Thomas följde med till sjukhuset och vi tog förväl.

Jag kännde att det inte var min födelsedag den förmiddagen. Jag var ledsen men jag visste ju att detta var väntat och nu har han inte längre ont. Men jag bestämmde mig i alla fall att fira min födelsedag. Så på eftermiddagen/kvällen fick jag mycket besök, det var jättetrevligt. Jag fick en massa fina presenter. Då kännde jag att det var en födelsedag.

Tack för all glädje du spridit, du lever vidare i vårt minnne.

Där fick ni en liten förklaring om ni har undrat.


GRATTIS ELIN PÅ FÖDELSEDAGEN

Hejsan! Hinner inte skriva så mycket idag. Jag kommer nu att åka till valbo en sväng sen ikväll ska jag vara i sandviken för att Elin fyller 20 år idag. Grattis så mycket till dig elin hoppas att din dag har varit kanon och att den kommer fortsätta så :)

Hinner inte skriva mera nu. KOmmer inte heller hinna i morgon för då jobbar jag 24 timmar igen. Så jag orkar nog inte skriva på morgonen. Men man vet ju aldrig.


Ha en trevlig fredag!


MY SISTER´S KEEPER (ALLT FÖR MIN SYSTER)

Idag träffade jag johanna, vi var hos henne, vi tittade på en gripande film, my sisters keeper (Allt för min syster). Den handlar om.
Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid 2 års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte att överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16 årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates syster som är perfekt som en medicinskt donator. Men 13 år gammal fattar anna ett beslut som kommer vända upp och ned på familjens liv, hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontrollen över sin kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.
Det var en gripande och bra film. Var klart värd att se.



Nu ska jag krypa ned i sängen. Nattinatti!

KOMMER INTE PÅ NÅN RUBRIK

Skjutsade thomas till bussen tidigt i morse. Det var lättare idag att se vägkanten. Dom har sandat på vägarna, inte överallt men på många ställen. Det är bra det :) När jag kom hem så har jag tittat på Mcleod's daughters. Det är ju så bra. Vet ni vad det är för serie? Hm undra vad jag ska göra nu. Kanske ett till avsnitt av McLeods daughters;)



Ha det bra så länge!

NYSTÄDAD GARDEROB

Jag har städat min garderob idag. Slängde vissa kläder och vissa tänker jag ge bort. Skönt, nu vet jag vart allt är igen. Så jobbigt när allt ligger huller om buller, så man inte hittar något. Men nu så :)

Lite bilder (dåligt ljus då jag käppte bilderna)

 

 

Nu ska jag ta det lugnt innan det blir kväller. Ha en bra kväll!

SNÖ ÄR FARLIGT

Ja det var ganska mycket snö ute idag. Jag skulle på möte i morse men det blev intällt. Men jag var iallafall tvungen att skjutsa thomas till tåget. Det är alldeles vitt ute. Det är jättesvårt att se vägkanten. Så man måste vara mycket försiktig när man kör så att det inte händer någon olycka. Jag har köpt en spade och en borste som jag kan ha i bilen. Spaden är bra att ha utifall man kör fast. Borsten är bra att ta bort mycket snö på bilen,som idag.



Ne nu ska jag plocka lite i rummet, det ser ut som ett bombnedslag. Ha det bra!

GÄVLE MED NINA I SNÖVÄDRET

Det gick bra på mattelektionen idag. Jag fick reda på vad jag fick på hemprovet geometri. Blev ett MVG. Det hade jag aldrig trott. Blev jätteglad.

Efter lektionen så hämtade jag upp Nina vid torget vi åkte mot gävle. Vi tog av en avfart som jag inte hittade. Men vi letade oss till stan där vi nästan åkte vilse. Vi letade oss till andra sidan av stan där vi sedan parkerade. Vi gick till biljettautomaten och lade i pengar. Vi gick tillbaka till bilen och låste. Sen gick vi vidare till stan, vi gick i lite affärer. Vi tittade lite på skor och jackor. Sen gick vi till mcdonalds och åt. När vi precis hade ätit klart kom jag på hur länge skulle vi få stå på parkeringen, då frågade jag nina om hon tog lappen ur automaten. Men det gjorde hon inte. Och inte jag heller. Då tänkte jag NEJ NU KOMMER JAG FÅ PARKERINGSBÖTER!. Men vi hade inte så mycket kvar att göra så vi gick tillbaka till bilen och vi bara höll tummarna att det inte skulle ligga en lapp på min vindruta. När vi kom till bilen. Så hade vi klarat oss. Ingen lapp där. Gud vad skönt. Hur fan kunde jag glömma att ta lappen? Nån annan blev säkert överlycklig äver den lappen :) Men jag blev överlycklig för att slippa p.böter. Medans vi var i gävle började det ju snöa jätte mycket. Så när vi åkte hem var vi tvugna att köra jätteförsiktigt. Såg typ inget. Men det gick bra. Tack nina för en jätte mysig dag. Hoppas vi ses snart igen :)

Det blåser och snöar jättemycket ute nu. Jag undrar hur mycket snö det är i morgon. Men det är ju typ vinter så det är väl meningen att det ska snöa. Om det blir för mycket snö hoppas jag att dom kör ut med plogbilarna. Vi får vänta och se :)



Ha en trevlig kväll!
 

HEMMA NU

Nu har jag varit hemma ca en timme. Gick av 9.15 i morse efter 24 timmars arbetspass. Det har gått bra att jobba. Idag ska jag på mattelektion sen ska jag träffa världens bästa Nina. Vi ska åka till gävle en sväng. Ska bli roligt att träffas, var så längesen.

Ne nu ska jag ta och duscha. Ha det gott!

FÖRLUST

Nu sitter jag i sängen. Jag har precis kommit hem, har varit på match i gävle vid träffen. Vi mötte sätra. Gick inte som vi hoppats på. Resultatet blev 3-5 :( Tråkit, men inget vi kan göra nu, bara fokusera på träning och nästa match. Efter matchen åkte vi till max och åt lite mat innan hemfärd. Men nu är jag iallafall hemma. Ska bli skönt att få sova. Ska upp ganska tidigt i morgon. Ska jobba ett 24 timmars pass. Så vi får se om det blir något blogggande i morgon. Kan inte lova det. Får se om jag orkar i morgonbitti annars blir det en bloggfri dag i morgon. Ne, nu ska jag sova. Är super trött.
Nattinatti!

JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA

Ja som ni ser rubriken så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Igår kväll så skrev jag ju och nu har det bara varit natt så det har ju inte hunnit hänt så mycket. Men jag vaknade iallafall för en liten stund sen. Findus (katten) vill att jag ska kasta en leksaksrotta till honom så får han springa och hämta den. Han är en liten knäppis men hur söt som hellst. Lika så Maja (andra katten), hon är jättesöt och mysig men man kan inte bara gå fram till henne för då sticker hon, utan det ska bara vara på hennes villkor, hon kommer när hon känner för det. Men findus han älskar att vara i centrum, leka och busa är nog det bästa han vet. Sen efter han har busat då ska han mysa. Hihi Findus och maja är så söt:)

Ja det blev någon rad iallafall. Ha det bra idag!

SJÄTTE NOVEMBER BANDY OCH SHOPPING

Nu är jag hemma efter Bandymatch i sandviken. Saik och Vänersborg spelade. Saik vann med 7-1, bra bra :) Carro följde med thomas och mig och tittade. Micke och jenny orkade inte.




Innan vi var på bandy var vi i valbo och tittade lite på möbler. Jag vet inte hur många som vet att jag och thomas ska flytta ihop. Vi får tillgång till lägenheten den 1:a December. Vi börjar med att tapetsera om, sen när det är klart flyttar vi in. Kommer bli superroligt. Men iallafall vi var in på mio där beställde vi soffbord i 3- delar. Vi beställde även köksbord med stolar. Den bild jag lagt ut är med 6 stolar men vi har beställt ett mindre bord där det får plats 4 stolar. Vi är så nöjda. Vi ska köpa tvbänk också men det hinner vi med senare. För det vi vill ha kommer finnas i lager länge. Så det kan vi köpa lite närmare. 

 




Nu blir det nog att se lite film. Ha en bra kväll!

ONT I AXELN OCH HUNGRIG

Jag vaknade av att jag hade ont i axeln, troligtvis har jag legat på ett galet sätt :P Men skönt att det inte gör jätte ont. Jag ska väl snart resa mig ur sängen snart, då kanske det släpper.  Ska väl äta lite frukost också :) Jag är superhungrig. Thomas ligger bredvid mig och sover fortfarande. En liten sömntuta är vad han är :) Han sa till mig igår att jag skulle ställa klockan på 9 och det har den ju varit nu för en stund sen. Jag ska väl väcka honom igen. Om det inte går får jag gå upp själv.

Vi får se vad som händer idag. Jag hoppas vi hittar på något roligt. Ne, nu är det så att jag måste äta innan jag hungrar sönder.

Ha det bra så länge!

MIN FREDAG

Nu har Jenny och Micke precis åkt hem. Vi har haft en mysig filmkväll. Medans Thomas och Micke tränade tittade jag och jenny på en film, Final destination. Den handlar om att det händer en oförklarlig hädelse på en speedwaybana när några vänner är där och roar sig. Läktarna och speedwaybanan förvandlas till ett flammande inferno. De lyckades undkomma döden denna gång, men ett hemskt öde väntade dem. Filmen var en thriller. Jag tyckte den inte var så superbra. Klart den gick att titta på men kommer nog inte se om den. 



När Thomas och Micke kom hem igen tittade vi på en till film, Dear John. Den filmen såg jag på bio förut och den tycker jag mycket om, thomas köpte den till mig förut. Han är så underbar :) Filmen handlar om John och Savannah som träffas av en slump och efter två veckor är dom förälskade. John är yrkessoldat och han skickas till olika krigsländer. Tjänsten pågår i flera år och John och Savannah håller kontakten via brev. Men kommer förhållandet att hålla? Dear John är en romantisk drama. Och som jag skrev förut så tycker jag att den är jättebra :)



Jag var hos towe förr idag och det var supertrevligt. Jätteroligt att träffas, det var så längesen. Vi pratade och fika lite. Vi cyklade ned på stan eller towe cyklade jag satt bakpå hihi :) Haha vad man kan skratta när man får ont i rumpan ;) Thomas kom och hämtade mig när han slutat skolan. Tack för idag Towe, jag hade jätte trevligt :)

Nu är klockan faktist lördag så det är nog dags att sova nu. Godnatt!

GOD MORGON

Nu sitter jag och äter frukost. Mjölk och smörgås, så gott när man är hungrig. Thomas kom precis hem efter ett arbetspass. Om en timme så beger vi oss till gävle. Thomas ska till skolan och jag ska träffa towe. Det ska bli så roligt, vi har inte setts på evigheter. Så det kommer bli roligt at träffas :)

Ha det bra idag!

BLOGGANDET IGÅNG IGEN

Nu var det evigheter sen jag skrev igen. Men har har väl inte kännt att jag varit så intressant ;) Ne men mycket beror nog på att jag vill ha en liten förändring med bloggen. Men jag har inte haft tiden men jag kommer väl så fort som möjligt försöka ändra utseendet här. Måste bara ordna materialet och komma på hur jag vill ha det :) Jag har faktist saknat bloggandet så skönt att skriva av sig ibland. Så jag får försöka uppdatera fast jag har haft samma utseende ett tag. Tycker ni att det låter som en bra idé?

Idag slutade jag jobbet klockan 9.15. Sen tog jag det lite lugnt under dagen. Var ju lite trött efter 24 timmars arbete. Sen nu ikväll har jag tränat innebandy. Var en kille som heter Johan där och lärde oss en massa. Han höll i träningen. Han jobbar på ett innebandygymnasium. Var super bra att få lära sig lite nytt. Rolig träning var det också, men trött blev man såklart ;)  Nu är jag hemma hos älskling, vi har nyss ätit mat som hans mamma har lagat.

Nu ska vi titta lite på Mc Leods Daughters. Tror jag hade ett inlägg för längesen om Mc Leods Daughters. Men det kommer säkert igen. Det är en underbar serie. Jag har alla säsonger. Men det tar vi en annan gång. 

Ha det gott!  

RSS 2.0